Ga naar inhoud

Eviboobs

Leden
  • Aantal items

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Eviboobs

  1. 12 uur geleden, Happy100 zei:

    Hi, 

     

    ik was even een aantal dagen afwezig maar lees nu graag weer mee en zal binnenkort zelf een album aanmaken. 

     

    @Eviboobs toevallig ben ik pas nog aan het zoeken geweest hoe je operatie was gegaan maar ik kon niks vinden. Nu snap ik waarom. Gaat het nu weer goed met je? Ik ga binnenkort ook van 350 ronde protheses McGhan naar 550 Motiva full , ik zou heel graag kijken in je album, mag dat? 

    En @Nog even wachten mag ik ook meekijken in je album? Want voor jou is het ook al bijna zover. 

    Gaat goed nu, dank je!

     

    Bij thuiskomst zag ik al dat een borst meer gezwollen was. Heb het even aangekeken. Om 17.07 kliniek gebeld, om 18.30 lag ik weer op de OK. Hele snelle, adequate reactie van dr Van Selms. Uit voorzorg, op eigen verzoek de nacht daar gebleven. Vanaf dat moment prima herstel. 

     

    Ik heb je toegevoegd. 

     

    Wanneer ben jij aan de beurt? Ook dual plane? Wordt vast mooi!! Liefs 

     

  2. 1 uur terug, pambbg zei:

    @Eviboobs mag ik vragen of je anatomisch of ronde van eurosilicone had? Weet je het typenummer? Kan ik kijken naar projectie en breedte.. ?

     
    Ik had ronde eurosilicone 350 medium profile. 4 cm projectie en 13 cm breed.
     

     Ik heb een borstbreedte van 14 cm. 

     

    Nu 5.5 projectie, breedte 13.5. ?

  3. Hoi Dames, 

     

    Ik was even offline van het BV forum, maar heb wel deze post via email gevolgd. 

    Ik heb op 6 feb prothesewissel gehad - met nabloeding. Dus beetje schrik te pakken en wilde niet per ongeluk op forum over meer complicaties lezen, daarom was ik even offline.

     

    Inmiddels ruim 3 weken po en het ziet mooi uit! Ben heel blij met het resultaat. Herstel ging ook voorspoedig.

     

    Ik heb motiva ergonomix 550 cc dual plane. Ik vind ze absoluut niet te groot!! Ben blij dat ik niet kleiner ben gegaan. 

     

    Aangezien hier veel dames zitten die rond 450/550 cc nemen, heb ik een album aangemaakt. Als iemand wil kijken, hoor ik het wel. 

     

    Foto's zijn van 

    -voorsituatie

    -350 eurosilicone 

    -en nu 550cc ergonomix motiva 

     

    Mag ik ook in jouw album meekijken @nogevenwachten?

     

    Nog een paar nachtjes voor jou!! 

  4. @polymommy,

     

    Hi!

     

    Ik was even offline, ben 6 feb geopereerd. Ik herken dat gevoel hoor. Nu, na drie weken is trekkerige, irtitante gevoel zo goed als weg.

     

    Ben je blij met het resultaat?

     

    Ik ben zeker tevreden. Ik heb wel een nabloeding gehad. Dezelfde dag opnieuw geopereerd. Had de schrik te pakken en was daarom even offline (bang om over compilaties te lezen...). 

     

    Maar na drie weken ben ik echt blij met het resultaat. Ik Ben ook deze week begonnen met werken. 

     

    Succes met je verdere herstel!!

  5. @Nog even wachten, hamsteren..!!! Heel fijn, alles inslaan en gereed maken. ??

     

    @Veerveertje. Toevallig, ik woon ook in Amsterdam en ouders in Overijssel ?

     

    1e BV voor jou? Dual plane? Het scheelt denk ik al als je alleen voor jezelf moet zorgen - en niet voor een gezin. Mss kan een vriendin nog een keer langskomen in de dagen erna, als je moeder weg is?

  6. 23 uur geleden, Happy100 zei:

    hi @Eviboobs, Ik krijg (weer) ronde protheses. Omdat mijn borstbreedte 13-13,5 cm is, kan ik bij deze ronde protheses na 550 cc Full alleen maar door naar 725 Corse, dus nog meer projectie, tenminste dat begreep ik van Van der Pot.  Aan de ene kant wil ik ze echt wel groter maar dat zou een verdubbeling van mijn huidige prothese (350 cc medium profile) betekenen. Dat durf ik toch niet aan. 550 cc en dan full (i.p.v. demi/medium profile zoals ik nu heb) zou toch al een behoorlijk verschil moeten zijn. Dat is ook jouw idee/verwachting lees ik. En ja, meer decolleté ?

     

    Haha idd daar gaan we voor, meer decolleté ?.

    Maar snap wel dat je stap naar 725 niet durft. Ik keek net nog even naar de projectie (blijft interessante materie) en die is bij de corse 725 al 6.9 cm. De full 550 heeft 5.5 cm. Dat is een behoorlijk verschil. En bij jou ook nog voor de spier, komt vast goed met 550 full.

    Ik heb nu een projectie van 4 cm, medium profile. En loop in veel kleding nog steeds met een pushup Bh. Dus die 1,5 cm meer projectie is welkom!

    X

  7. 13 uur geleden, Happy100 zei:

    Ook in afwachting dus! En jij krijgt ook een wissel van 350 naar 550 cc. Ook al wil ik ze wel wat groter dan nu, ik durfde toch niet van 350 cc naar 725 cc, maar verwacht dat het verschil van 200 cc wel degelijk verschil gaat maken. Bij mijn eerste wissel was het 130 cc erbij en dat was al een mooi verschil. Van Selms is ook heel ervaren, zijn naam zag ik 17 jaar gelden al vaak voorbij komen op dit forum.

    Ja ik wil ook wat groter. Bij mij oogt 350 echt niet zo vol. Ben ook vrij lang, en dun. Plus twee zwangerschappen, borstvoeding...  Volgens Van Selms kan ik dit makkelijk hebben. Mijn borstbreedte is 14 cm. Dus 550 (13,5 breedte) geeft hopelijk een mooier decolleté. Dat mis ik nu een beetje. Verder heb ik ze 10 jaar, dus ook uit voorzorg vervangen. 

     

    Ik denk dat jouw borstbreedte net niet genoeg was voor de 625 cc, vandaar de optie 725 corse. Maar snap dat je dat als teveel zou kunnen zien. Is wel veel projectie. 

     

    Krijg je ronde protheses of ergonomix?

     

    Maar met 200 cc meer verwacht ik ook wel een mooie vergroting. Volle cup meer?

     

    X

  8. Hoi Sammie,

     

    Weet je hoe breed je huidige prothese is? En hoeveel projectie? Met die informatie zou ik 'rekenen.' 

     

    Motiva heeft meer cc in dezelfde oppervlakte als andere merken zoals Mentor of Eurosilicone. Motiva valt/oogt wel vol. 

     

    De 625 full van motiva is volgens mij 14 cm breed en projectie 5.7 cm projectie.

     

    Wat wil je? Meer projectie? Of beter decolleté? Of beide? Grotere look in kleding? Of alleen iets vollere look in bikini? 

     

    Ik ga zelf binnenkort wisselen van Eurosilicone 350 medium profile naar Motiva ergonomix 550 full.

     

    X

  9. Hi @polymommy,

     

    Bij mijn eerste BV sliep ik de eerste dagen half rechtop, zittend. Door de medicatie was ik erg suf en sliep Ik toch enigszins (ben moeilijke slaper). Ws zal medicatie de eerste dagen dus helpen om te slapen.

     

    Verder hoorde ik van mijn huidige pc dat je op je zij mag liggen, als het goed voelt. Wat heeft jouw pc daar over gezegd? 

     

    Misschien is een voedingskussen een optie? Dan lig je lekker gefixeerd. 

  10. 11 uur geleden, Nog even wachten zei:

    Maar ja je hebt duidelijk verteld wat je wilt, je hebt een goede arts, dus dat komt vast wel goed. 

    Maar blijft idd lastig dat er minder gevallen online staan met meer breedte.

     

    @Nog even wachten
     

    Zo is het ook. Ik ga het nog 1 keer voorleggen aan Van Sems, en vertrouwen op zijn expertise. En wat ik van Wouter van der Pot heb gezien, denk ik dat dat ook helemaal goed komt. (Is hij alweer beter? Had toch blinde darm ontsteking?)

  11. Hoi @Nog even wachten

     

    Ik ga op 13 januari naar dr. Van Selms voor de laatste details.

     

    Het blijft lastig en spannend...

     

    Ik kende trouwens deze update van Wouter van der Pot ?. Ik heb zelfs meegedaan met zijn 'quiz', en gokte op 550 cc. Zo zie je maar, aantal cc zegt niet alles. Je moet kijken naar je voorsituatie, borstbreedte... Ik zeg ook steeds tegen mezelf "Eef, bekijk het technisch, blijf bij de feiten". Maar toch...

     

    Wat het nog lastiger maakt, is dat Motiva meer cc heeft in vergelijking tot andere merken, met dezelfde maten. Als je eurosillicone of mentor neemt met dezelfde afmetingen (breedte, projectie) dan kom je op minder cc uit. Heel raadselachtig maar het is echt zo. Zou ik nu overstappen van eurosillicone medium profile met 350 cc (breedte 13, projectie 4) naar Motiva dan kom ik uit op de motiva ergonomix demi 425 (breedte 13, projectie 4,3) dat is dus 3 millimeter meer projectie, maar dat geeft geen 75 cc verschil! (Ik heb dit proberen na te rekenen met mijn man, maar we komen er niet uit...) Dit blijf ik ook lastig vinden... De motiva valt wel 'voller'. De motiva is ook vooral breed. Dus een high profile van eurosillocone bijv. geeft veel meer projectie dan de Full van Motiva. Lekker ingewikkeld allemaal.

     

    Ik zoek denk ik gewoon nog bevestiging dat dit OK is. Hoewel Van Selms de vorige keer aangaf dat ik echt geen Lolo Ferrari wordt en ik het makkelijk kan hebben. (Ben ook vrij lang, 1.78)....

     

    Nou ja, wel fijn er zo over te kunnen sparren xx

  12. Op 11-12-2019 om 22:56, Nog even wachten zei:

    Kleine update: 17 januari is er nog een kort consult met de arts gepland en daarna nog passen bij de assistentes.  Inmiddels denk ik dat de 625cc full echt te groot gaat zijn.  Tijdens consult gaan we bespreken of de 525cc demi (met 1 cm minder projectie dan de 550cc full) ook mooi resultaat zal geven met mijn tubulaire borsten. 

     

    Hoi Nog even wachten!

     

    Ben benieuwd naar jouw consult op 17 januari over de maat.

     

    Ik krijg 6 feb de motiva ergonomix full 550.

     

    Het klinkt ineens zoveel! (schrik!)

     

    Als ik naar de maten kijk, ben ik overtuigd dat dit het beste voor mij is. Ik heb nu eurosilicone 350 (13 cm breed en projectie van 4). Dit valt bij mij echt niet groot. Heb nog veel ruimte tussen m'n borsten  (Borstbreedte van 14) en mag iets meer projectie. (Heb van mezelf niks..)

     

    Dus breder implantaat, 13,5. De Demi komt dan op 475, de full op 550. 

     

    Ik denk zelf dat de 475 (en ook de 525) demi breed ogen, maar naar verhouding te weinig projectie hebben waardoor het 'dikkig' oogt. Does it make any sense? 

     

    Je ziet ook bijna nooit voorbeelden van de 475 of 525 demi.

     

    Nou ja, ik ben in ieder geval benieuwd naar jouw advies. 

     

    Ik ga begin januari ook nog een keer mijn gedachten voorleggen aan mijn pc.

     

    Fijn weekend! X

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.