pambbg

Silver Member
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

3 Followers

About pambbg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oei lastig idd.. Voor welke kliniek heb je nu gekozen?
 2. Ik had eerst ook Mentor (280, medium height/moderate profile) en heb 2 weken geleden een wissel gehad naar Motiva (500 full round).. Ik ben 1.76 en weeg nu 65 kg (normaal 62/63 maar hou nog vocht vast)..
 3. @Daantje97 welk merk prothese krijg je? Bergman werkt met Mentor volgens mij hè? Krijg je anatomisch of rond?
 4. @iloontje148 wat een fijn vooruitzicht!! Heerlijk is het om als mama ook een keer aan jezelf te kunnen denken.. Doen we volgens mij allemaal veel te weinig.. Ik heb 2 weken geleden een wissel gehad en heb nu Motiva 500 full. Helemaal happy! Miste m’n deco en vulling bovenin.. Gekke vraag maar krijg jij 2 verschillende breedtes geplaatst?
 5. Succes morgen! Ik heb 2 weken geleden een wissel gehad en ga volgende week vrijdag op vakantie.. mocht je nog vragen hebben dan mag je me altijd pm’en..
 6. Lieve allemaal Ik heb de 23e een wissel gehad en ben super tevreden!! Helemaal happy over m’n herstel.. al kan het slapen af en toe beter. Ben echt een zijslaper maar nu voelt dat nog niet zo goed. Ik sport normaal 5 keer per week (meestal 1.5 uur krachttraining) dus voel me nu echt slap. Wil zo graag weer beginnen, maar weet dat ik het rustig aan moet doen. Zijn er dames die ook zo sportief zijn en advies hebben? Ga vanaf deze week proberen om elke dag lang te lopen.. Maar zou ook weer graag been oefeningen willen doen.. iemand tips??
 7. pambbg

  Mijn BV!

  Zal ik ook mogen spieken in je album?
 8. Jaaaa heel graag! Ben nl zo bang dat ik met de 450 niet het gewenste resultaat ga krijgen..
 9. Lieve allemaal iemand een wissel gedaan van Mentor 280 cc anatomisch naar Motiva full 500 cc rond? ik word volgende week geopereerd door Wouter van der Pot. Heel snel schakelen ineens aangezien ik het een paar dagen geleden gehoord heb. ik ben nog een beetje aan het twijfelen tussen de 450 en 500. Wouter adviseerde me voor de 13 cm te gaan (omdat ik mijn cleavage wil verbeteren), wat uit zou komen op de 500. Maar het idee vind ik zo groot? Van 280 naar 500 😳.. iemand advies??
 10. ik heb net gehoord dat ik ook de 23e wordt geopereerd!!! In Velsen.. samen dus?
 11. @Anca23 heb je al iets gehoord over een datum? ik heb net gehoord dat die van mij de 24e zal plaatsvinden.. Heb net de beslissing genomen!!’
 12. Oh ja same here! Rug was echt het meest pijn.. Ik ben ook een zij slaper, maar ik herinner me nog dat ik dit destijds alweer na 1 week kon..
 13. Balen hé! Vervelend van je linker borst.. Ik ben via dit forum terecht gekomen bij Wouter Vd Pot.. Hij werd me geadviseerd omdat hij zorgt voor mooie cleavage.. Mocht je Instagram hebben, check hem dan even.. Ik ben alleen nu aan het twijfelen omdat in 3.5 week later op vakantie ga naar Italië. Geen doe vakantie maar toch.. En moet opvang voor m’n kids regelen.. Als ik nu terug denk aan m’n eerste operatie kan ik alles weer vrij snel oppakken, maar toch twijfel ik..
 14. Ik zie idd dat je nu 11.5 hebt en naar 12 gaat.. Mag ik vragen waarom je niet tevreden bent? Bij mij is het de projectie en de ruimte tussen mijn borsten. Ik ben geholpen door Laura Zaal (Velthuis) en was zeer tevreden maar vond ze al snel echt te klein. Nu ben ik bij Wouter Vd Pot en ben ik SUPER tevreden.. Ik zou van anatomisch naar rond gaan, om de perfecte cleavage te bereiken..