pambbg

Silver Member
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pambbg last won the day on October 14

pambbg had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

7 Followers

About pambbg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gek, ik kan er niet in? Volgens mij is het bij mij 1 cupmaat vooruit gegaan. Ben het weer even vergeten maar welk merk prothesen je eerst had? Dan kan ik even projectie vergelijken..
 2. Wat lief! Kan je altijd nog wat foto's sturen.. Ik ben nl ook voor een wissel gegaan van 280 Mentor naar 500 Motiva. Beste beslissing ooit!!
 3. Hi! Lastig he die keuze.. Klopt het dat je Mentor implantaten krijgt? Ik ken de 450 niet, maar weet dat de 390 12 cm breed zijn (projectie 6). Ben je smal gebouwd? Ik heb 3 maanden geleden een wissel gehad. Vond ze al vrij snel te klein en te ver uit elkaar staan. Had anatomisch en nu round (Motiva 500 full round), want ik miste ook het volume bovenin.. Mocht je voor- en na foto's willen zien, laat maar weten.
 4. Mag ik bij je meekijken @Mvd123 Ik heb 3 maanden geleden een wissel gehad..
 5. Wat fijn @Aardbeitje dat je zo de tijd hiervoor hebt genomen! Mijn arts zei ook nadrukkelijk dat ik 3 maanden m’n borstspieren niet mag trainen. Nu begin ik langzaam weer een keer chest press te doen, maar push ups voelen te raar. Die laat ik nu ook achterwege. Luister goed naar je lichaam! 8 weken is nog zo ontzettend kort 🙏
 6. Wat een feest dat je een keuze hebt gemaakt! En dat er een datum bekend is.. Ik kan alleen maar vol lof over hem praten. Super fijne arts en goeie nazorg. ik heb trouwens dezelfde implantaten. En als ik het goed begrijp gaat hij een inwendige bh bij je maken. Heb ik ook! Als extra ondersteuning voor de zijkant! Hij heeft deze week een heel uitgebreid en duidelijk filmpje hierover op z’n Instagram gezet..
 7. Je mag mij ook een persoonlijk bericht sturen. Ik heb de 500 full round ergonomix. Heb 3 maanden geleden een wissel laten doen. Ik had Mentor anatomisch en ben nu voor Motiva round gegaan. Ik miste de vulling tussen mijn borsten en er bovenin. Begrijp ik dat je nu een vergelijking maakt tussen anatomisch Mentor en rond Motiva?
 8. Hi Juliette, Ik heb je net een privé berichtje terug gestuurd. Spannend van je video call. Heb je ook voor en na foto's? Ik had ook 280 cc, maar dan wel anatomisch. Ben nu naar rond gegaan, ook omdat ik vulling bovenin te weinig vond. En de ruimte tussen mn borsten te groot. Liefs
 9. Ik heb de voor- en na foto’s van de arts gekregen! Mocht iemand ze willen zien, pm me maar..
 10. Hihi klopt! M’n vorige bericht was voor Anca23 😉.. Kan me zo goed voorstellen dat je er naar uit kijkt! Zal vast en zeker prachtig worden..
 11. Spannend! Ik ben nu 9 weken geleden geopereerd door Wouter vd Pot.. Mega happy met het resultaat! Mocht je foto’s willen zien...