pambbg

Silver Member
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

4 Followers

About pambbg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hihi klopt! M’n vorige bericht was voor Anca23 😉.. Kan me zo goed voorstellen dat je er naar uit kijkt! Zal vast en zeker prachtig worden..
 2. Spannend! Ik ben nu 9 weken geleden geopereerd door Wouter vd Pot.. Mega happy met het resultaat! Mocht je foto’s willen zien...
 3. Nope! Deze heeft een sluiting van achter 🙏🙏
 4. Vandaag deze trouwens van m’n man gekregen.. Had hij stiekem besteld.. Zit zoooo mooi 🤍
 5. Same here!! Ik had een L genomen maar is veel te ruim.. Nu een M en zit goed.. normaal heb ik een S maar deze moet je over je hoofd aantrekken. En met grotere borsten 🤨😳
 6. Ja klopt idd! De CK bralette..En idd maat M..
 7. Wat een goeie tips! Is het toevallig deze: Ga meteen even langs morgen.. Ook een ok prijs om er een paar van te hebben. Zal zeker nog veranderen. Gisteravond bij Hunkemöller geweest en 1 gekocht. Maar wordt thuis gestuurd.. Vind stiekem m’n bh van CK, die ik via dit forum kocht, het fijnst zitten. Volgens mij hadden we het al eerder over deze?
 8. Lieve allemaal Ik ben nu bijna 8 weken po en ben de afgelopen dagen gaan kijken voor bh’s... MOEILIJK!! Heb nu 70F (soms past de 70E) maar zoek er eentje die ze goed bij elkaar houdt/drukt. Dit was het advies van de arts.. Iemand tips??? Oh en dan nog een vraag: iemand enig idee wanneer de protheses op hun plek zijn gegroeid? Vraag me af of ze nog meer naar elkaar toekomen?
 9. Wat vervelend van je gevoel over het hangen! Hoe zie je ze in de spiegel? Hangen ze dan ook?Heb je toevallig foto’s? Over het gevoel kan ik met je meepraten. Ik heb net een wissel gehad en bij beide keren super pijnlijke tepels gehad. Trok wel weer weg gelukkig..Gevoel aan de onderkant is ook weg maar komt weer langzaam terug..