pambbg

Silver Member
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

2 Followers

About pambbg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ladies, Heb vrijdag een gesprek met dr.Zaal.gehad.en ben erg tevreden.. Ze was super aardig en erg behulpzaam. Ik vind dat ik nu niet veel deco heb maar ik heb nu begrepen dat ik met meer cc ook geen deco ga bereiken. De ruimte tussen m'n borsten is perfect zegt ze. Als ik voor 400 cc zal gaan (rond ipv anatomisch wat ik nu heb), zal ik meer bolling bovenop krijgen maar vooral ook onderop. De ruimte tussen m'n borsten zal niks veranderen. Hierdoor twijfel ik dus weer. Ga ik wel bereiken wat ik wil? Ik moet alle info nu even laten bezinken. Aan de ene kan zeg ik ja, maar aan de andere kant vind ik het ook weer veel.
 2. Hi twijfelaartje, ik heb nog geen album maar zal even foto's toevoegen.
 3. Dank je wel voor je reactie! Het blijft idd lastig. Vind mezelf ook een zeur maar aan de andere kant wil ik ook blij zijn. Voelt gek! Zou ik je foto's mogen zien?
 4. Lieve allemaal ik heb in november 2017 een bv laten doen door Laura Zaal bij de Velthuis kliniek. Super blij met de hulp van tevoren en het eind resultaat na afloop. Ik ging van niks naar 280 cc dual plane. na een halfjaar had ik het idee dat ze kleiner waren geworden. Laura zei toen tijdens ons consult dat dit niet zo was en dat ik nog moest wennen. Een maat groter zou duidelijker zichtbaar zijn geweest. Iets wat ik toen nog spannend vond. nu na 2 jaar vind ik ze helaas te klein. Ik baal ontzettend dat ik een operatie heb gehad en uiteindelijk niet het resultaat heb wat ik had gehoopt. Ik heb vrijdag een consult ingepland bij haar om dit te bespreken. Maar ik vind het eigenlijk super eng en gek om voor een wissel te gaan. weer een herstel en ook een hoop geld! Maar ik zit er ook enorm mee dat ik zolang niet kan sporten. Ik sport 5 keer per week op een intensief niveau. heeft iemand ervaring???
 5. Aha dat was ik even vergeten idd! Ik had idd super veel zwelling. Ook in m'n buik hield ik veel vocht vast. Nu na 3 weken wordt dat eindelijk minder en heb ik het idee dat ik m'n platte buik weer terug heb... Succes!!
 6. Hi @Betsie Wat leuk om je verslag te lezen! Ik ben nu 3 weken po (door Laura) en voel me super. Hoop dat je veel aan het fysio programma hebt! Sterkte met je herstel! Pamela
 7. Hi @Claudiat Ik zit nu op 75C maar denk dat het 70D wordt.. Ik denk dat beide artsen goed zijn. Het gaat om je gevoel bij een arts. Ik kan je dus helaas niet adviseren hierover, maar kan je wel zeggen dat ik super snel herstel en ik denk dat dit mede dankzij het fysio programma is (maar ook zeker door Laura's kunde..).. Doet dokter van Engeland vooral borstvergrotingen of heeft ze een andere specialisatie? Wat heb je precies tegen Laura gezegd. Vroeg ze jou ook; wat wil je bereiken? Ik heb even zitten kijken bij de opties van de 290 Natrelle (Bergman) en vergeleken met de 330 Mentor (Velthuis) en het verschil zit hem in de projectie (naar voren dus). Die van de Bergman heeft meer projectie en alhoewel het minder cc's zijn, wordt het dus een vollere cup. Ik zou je adviseren om even bij de Bergman na te vragen welke ze precies heeft aangeraden... Sorry wil je helemaal niet pushen hoor, maar gewoon adviseren.. Weet dat ik er zo lang over heb gedaan en vond toen alle hulp heel fijn. Stuur je even wat foto's in een privé bericht!
 8. Ik heb 280 cc gekregen maar heb enorm lang getwijfeld tussen deze en de 330. Uiteindelijk goed nagedacht over wat ik wilde bereiken.. Wil ik weer vollere borsten, waarvan anderen niet hoeven te zien dat ik iets heb laten doen.. Of wil ik borsten die mij een vollere en meer sexy look zouden geven.. Meer opvallend dus! Ik ben voor het eerste gegaan en ik ben écht super blij met mijn keuze. Laura had mij 280 geadviseerd op basis van mijn verhaal/wensen, maar ook omdat ik erg slank ben en de 330 té zichtbaar zou worden bij mij. Ook omdat ik weinig vet bij mijn decollete had.. Heb je een 3d filmpje van de Bergman? Daar staan nl als het goed is de codes bij. Weet je of de arts je een moderate/low height/full height heeft aangeraden? Ik vraag je dit zodat ik je het verschil kan aantonen.. Aantal cc's zegt nl niet alles! Een kennis van mij heeft nl 255 van Natrelle laten plaatsen en heeft een vollere projectie dan ik met 280 van Mentor! Mocht je foto's willen zien dan wil ik je met alle plezier een pm sturen! Succes! En je mag vragen blijven stellen hoor, vond ik nl ook heel fijn!!
 9. Hi @Claudiat Ik kan me heel goed voorstellen dat het een lastige keuze is. Ik heb een paar maanden geleden ook voor deze keuze gestaan. Ik heb een eerste afspraak bij Dr Corion gehad (Bergman) en daarna bij Laura Moojen. Ik heb uiteindelijk voor Laura gekozen en kan niet gelukkiger zijn. Dr Corion had bij mij ronde prothesen voorgesteld omdat ik weinig bolling van boven had (ook a cupje na 2 keer borstvoeding) maar Laura adviseerde anatomisch. Rond zou veel te zichtbaar bij mij zijn. Ik ben ook erg slank, 175 en 60 kg. Heb het afgelopen jaar erg hard getraind en hierdoor weinig vet. Ik zou je niet blindstaren op de aantal cc's, aangezien beide klinieken andere prothesen gebruiken. Weet je welke je bij de Bergman krijgt? 410 FF, 410 MX, 410 LX? Als je vragen hebt, stel ze!! Ben nu 2.5 week po en heb het hele traject als heel prettig ervaren.. Vrijwel geen pijn gehad en weet zeker dat het fysio programma hier aan bij heeft gedragen!! Pam
 10. Ik heb het idee dat ze iets kleiner zijn dan op het 3d filmpje. Ik ben voor de 280 gegaan en ben super tevreden. Moet wel zeggen dat de sport bh ze wel echt wegdrukt dus in kleding zie ik nu weinig verschil. Naakt veel mooier! De narcose heeft er qua moeheid wel even bij ingehakt. Ik vond het een vreemd idee dat ik vrijwillig een operatie ging doen en er dus heen moest lopen.. En vervolgens ergens anders weer wakker te worden! Het is idd net als in slaap vallen. Ik weet het echt nog heel bewust.. Kreeg het toegediend en had m'n ogen wagen wijd open. Was toen alleen maar in m'n hoofd aan het twijfelen of ik m'n ogen dicht moest doen..En toen was ik ineens weg!
 11. Oh nog een tip!! Bij angst voor narcose; vraag of de anestesist niet zegt wanneer het slaapmiddel toegediend wordt. Het is écht een ontspannen sfeer en ze stellen je helemaal op je gemak!!! Oh en tegen de misselijkheid kunnen ze je wat geven! Van tevoren aangeven dat je dit vaak hebt...
 12. Hi Eva, Ik was idd best angstig voor de pijn en het afhankelijk zijn. Ben écht niet zo! Wel had ik geregeld dat mijn kindjes even bij opa en oma waren, zo kon ik met mijn man herstellen. Ik moet je echt bekennen dat ik weinig pijn heb gehad. De dag van de ok heb ik denk ik iets te laat m'n medicatie genomen waardoor ik mijn rug wel écht voelde maar mijn borsten niet. Slapen ging prima. Werd wel rond 4 uur 's nachts wakker en Nam dan weer een paracetamol en sliep weer verder. Na 1 week al op mijn zij en slaap sindsdien weer helemaal super! Ik had me ingesteld dat ik veel last zou hebben, maar het is me 1000000% mee gevallen. Ik kan echt alles weer! En al best snel weer. Was de eerste week wel snel moe maar heb nu weer energie voor 10. Ik had wel echt een super goeie conditie dus misschien heeft dat bij gedragen maar ik weet ook zeker dat het fysio programma zijn werk heeft gedaan... Ze voelen steeds zachter aan en worden met de dag mooier. Als je een foto wilt zien kan ik je een pm sturen! Blijf maar vragen hoor! Ik vond dit ook erg fijn bih anderen. En mocht je een keer willen bellen, dan kan dat ook! Heeft mij toen erg gerustgesteld. Heb via dit forum ook een andere mama ontmoet en we zijn 1 week na elkaar geholpen. Hebben nog elke dag contact!! Hoor wel weer van je!!
 13. Graag gedaan @Roos88! Je wilt niet weten hoelang ik getwijfeld heb. Heb met zoooooveel vragen gezeten en zo lang tussen 2 maten getwijfeld. Ik heb Laura denk ik gek gemaild en ben wel 3 keer gaan passen. Ik vond de controle overgeven heel erg, vooral omdat ik 2 kindjes heb. Ik had het idee dat ik echt even uit de running zou zijn en niks zou kunnen. Maar het tegendeel is echt waar. Het gaat zo goed en heb vrijwel geen pijn gehad. De eerste dagen had ik last van mijn rug (schijnbaar heb je meer last van je rug als dat van tevoren ook al je zwakke plek is) en vond ik op mijn rug liggen erg vervelend. Ook omdat ik een zijslaper ben. Maar ik heb goed geslapen en al na 1 week kon ik weer op mijn zij slapen! Ik begrijp je ook volkomen van het visualiseren. Dit vond ik het allermoeilijkst. Ook was bij mij de 280 niet aanwezig! Ik heb uiteindelijk de 245 en 330 gepast en daar vond ik weinig verschil tussen zitten. Ik heb me gek gestaard op alle tabellen met projecties /hoogte en breedte maten van de prothesen. Ik raad je zeker aan nog 1/2 keer te gaan en iemand mee te nemen. Ook raad ik je aan om foto's en filmpjes te laten maken van het passen zodat je die terug kan kijken. Heb je al een 3d filmpje? Overmatig kapselvorming ben ik niet zo bang voor en hoeft volgens mij ook niet zo. De technologie van tegenwoordig is zo goed! Neemt niet weg dat ik het niet spannend vind hoor.. Als je foto's wilt zien mag je me nogmaals berichten!