Eviboobs

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Eviboobs last won the day on February 28

Eviboobs had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Eviboobs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Happy100, heeel veel succes donderdag!! Mag ik ook in je album meekijken? Blijft leuk, allebei van 350 naar 550!! X
 2. Ik ben 6 feb geopereerd, 550 cc motiva ergonomix. Denk ook nu E cup. Zou niet kijken naar aantal cc maar borstbreedte, voorsituatie etc. Succes!!
 3. Gaat goed nu, dank je! Bij thuiskomst zag ik al dat een borst meer gezwollen was. Heb het even aangekeken. Om 17.07 kliniek gebeld, om 18.30 lag ik weer op de OK. Hele snelle, adequate reactie van dr Van Selms. Uit voorzorg, op eigen verzoek de nacht daar gebleven. Vanaf dat moment prima herstel. Ik heb je toegevoegd. Wanneer ben jij aan de beurt? Ook dual plane? Wordt vast mooi!! Liefs
 4. Ik had ronde eurosilicone 350 medium profile. 4 cm projectie en 13 cm breed. Ik heb een borstbreedte van 14 cm. Nu 5.5 projectie, breedte 13.5. ?
 5. Hoi Dames, Ik was even offline van het BV forum, maar heb wel deze post via email gevolgd. Ik heb op 6 feb prothesewissel gehad - met nabloeding. Dus beetje schrik te pakken en wilde niet per ongeluk op forum over meer complicaties lezen, daarom was ik even offline. Inmiddels ruim 3 weken po en het ziet mooi uit! Ben heel blij met het resultaat. Herstel ging ook voorspoedig. Ik heb motiva ergonomix 550 cc dual plane. Ik vind ze absoluut niet te groot!! Ben blij dat ik niet kleiner ben gegaan. Aangezien hier veel dames zitten die rond 450/550 cc nemen, heb ik een album aangemaakt. Als iemand wil kijken, hoor ik het wel. Foto's zijn van -voorsituatie -350 eurosilicone -en nu 550cc ergonomix motiva Mag ik ook in jouw album meekijken @nogevenwachten? Nog een paar nachtjes voor jou!!
 6. @polymommy, Hi! Ik was even offline, ben 6 feb geopereerd. Ik herken dat gevoel hoor. Nu, na drie weken is trekkerige, irtitante gevoel zo goed als weg. Ben je blij met het resultaat? Ik ben zeker tevreden. Ik heb wel een nabloeding gehad. Dezelfde dag opnieuw geopereerd. Had de schrik te pakken en was daarom even offline (bang om over compilaties te lezen...). Maar na drie weken ben ik echt blij met het resultaat. Ik Ben ook deze week begonnen met werken. Succes met je verdere herstel!!
 7. @Nog even wachten, hamsteren..!!! Heel fijn, alles inslaan en gereed maken. ?? @Veerveertje. Toevallig, ik woon ook in Amsterdam en ouders in Overijssel ? 1e BV voor jou? Dual plane? Het scheelt denk ik al als je alleen voor jezelf moet zorgen - en niet voor een gezin. Mss kan een vriendin nog een keer langskomen in de dagen erna, als je moeder weg is?
 8. Haha idd daar gaan we voor, meer decolleté ?. Maar snap wel dat je stap naar 725 niet durft. Ik keek net nog even naar de projectie (blijft interessante materie) en die is bij de corse 725 al 6.9 cm. De full 550 heeft 5.5 cm. Dat is een behoorlijk verschil. En bij jou ook nog voor de spier, komt vast goed met 550 full. Ik heb nu een projectie van 4 cm, medium profile. En loop in veel kleding nog steeds met een pushup Bh. Dus die 1,5 cm meer projectie is welkom! X
 9. Ja ik wil ook wat groter. Bij mij oogt 350 echt niet zo vol. Ben ook vrij lang, en dun. Plus twee zwangerschappen, borstvoeding... Volgens Van Selms kan ik dit makkelijk hebben. Mijn borstbreedte is 14 cm. Dus 550 (13,5 breedte) geeft hopelijk een mooier decolleté. Dat mis ik nu een beetje. Verder heb ik ze 10 jaar, dus ook uit voorzorg vervangen. Ik denk dat jouw borstbreedte net niet genoeg was voor de 625 cc, vandaar de optie 725 corse. Maar snap dat je dat als teveel zou kunnen zien. Is wel veel projectie. Krijg je ronde protheses of ergonomix? Maar met 200 cc meer verwacht ik ook wel een mooie vergroting. Volle cup meer? X