Ga naar inhoud

Nina_a

Leden
  • Aantal items

    289
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Nina_a

  1. Hopelijk kunnen jullie mij helpen met mijn vraag. Ik vraag het namens mijn moeder, ze is nu 66 jaar oud en heeft haar Monobloc implantaten nu 16 jaar. Zij heeft Baker 4 in haar linkerborst. Haar PC adviseert haar om enkel de verdikkingen te verwijderen in haar pijnlijk borst, daarna de implantaat (van 16 jaar oud) weer terug te plaatsen. De andere borst voelt soepel, dus daar blijven ze van af. 

     

    Dit triggert bij mij de vraag:

    -        Ik mag er toch vanuit gaan dat mijn moeder minimaal 80 jaar wordt! Dan heeft ze dus een implantaten van 30 jaar oud in haar lijf (Monobloc). Tegen die tijd is een operatie geen optie meer. Kan dat geen kwaad? Wat denken jullie?

     

    -        Levenslange garantie, ok, maar is dat ook verstandig. Hierdoor vraag ik mij zelf ook af, na hoeveel jaar ga je je implantaat vervangen…. (ikzelf heb ze nu 10 maanden).

     

    Benieuwd naar jullie meningen en advies.

  2. Gefeliciteerd, het zit er al

    op en je hebt ze! De eerste paar dagen zijn doorbijten inderdaad, maar daarna gaat het met sprongen vooruit en vliegt de tijd. Ik kan me je teleurstelling voorstellen, maar hij zal vast het beste voor jouw lijf gedaan hebben. Ik heb even gespiekt, en ziet er prima uit. Je ziet ook dat het  erg op spanning staat. Er gaat nog veel veranderen, gaat goed komen. 

    • Upvote 1
  3. Hi, wat spannend dat je deze stap neemt! Op het werk heb ik niets verteld, ik heb gewoon 2 weken vrij genomen. Ik heb geen ervaring met deze PC, je kunt eens via de zoekbalk zoeken naar ervaringen. Weet je al of je voor rond of anatomisch wilt gaan? Ik ben wel even groot/zwaar en heb 295 anatomisch. Ik ben er super happy mee maar was echt graag een maatje groter gegaan. Ik heb wel al 2 kindjes en ben zo’n 15 jaar ouder, dus mijn lichaam is niet meer zo strak als toen ik 20 was 🙈🙈🙈 (al heb ik niets te klagen hoor😀). Toch vind ik dat echt wel verschil uitmaken wanneer ik resultaten voorbij zie komen. Bij jongere dames ziet het er vaak net wat voller uit vind ik.  Ik heb je toegevoegd aan mijn album, kun je eens kijken hoe het eruit ziet. 

  4. Hi! Gefeliciteerd! Klopt, je borsten staan in het nog zooo onder spanning en het eindresultaat kan nog ver te zoeken zijn. Je borsten zullen de eerste dagen/weken enorm veranderen, helemaal bij dual-plane. Gaat zeker heel mooi worden! Ik heb je aan mijn album toegevoegd, kun je eens zien hoe het veranderd 😀

     

    Als je bestboobie tagt met je datum & door wie en waar geopereerd dan wordt je post verplaatst naar de operatie topics. Dan is het ook wat zichtbaarder voor anderen om te reageren.

  5. 2 uur geleden, TinyAA zei:

    @Veerveertje dankjewel! Ik ben er ook heel blij mee 🤗 vanaf wanneer heb jij een nieuwe bh gekocht? Ik heb mezelf vandaag opgemeten en heb 70C, maar durf nog niet de Triump Triaction kopen omdat het best wel prijzig is en ben bang dat mijn maar nog gaat veranderen. 
    Nummer 2 wordt nog een uitdaging komende dagen..... 🤭

    Denk echt dat die te klein is hoor! Het normale opmeten is niet helemaal accuraat bij een bv 😀
     

    Een opgeblazen buik had ik ook veel last van. Best even geduurd voordat het weer normaal voelde. 

  6. @Nog even wachten @TinyAAPrecies, aangezien ik voor anatomische ging en mijn pc met Mentor werkt werd het automatisch cohlll. Echt stom die rimpelingen ja 😞. Gelukkig wordt de pijn in mijn rechter borst wel minder. Draag nu ook soms een bh (heb er pas 1 🙈), dus meestal een sportbh. Ik heb echt alles retour gestuurd, zat gewoon niet lekker. 
     

    Oh, en ik heb al zitten shinen in mijn bikini!!! Hoe relaxed was dat. Mijn familie zegt dat het lijkt alsof het nooit anders is geweest, maat lijkt precies of die van mij is. En vandaar denk ik ook die boob-greed, want welke vrouw wil er nu niet net iets grotere borsten 🤣🤣.  En daarna gewoon shirtje over bikini heen en dan nog steeds boobs hebben, echt zooo blij mee. 

  7. Dat eeuwige geduld hè. Maar echt, in het begin veranderd er super veel. Mijn PC had mij vooraf ook op een aantal eigenschappen gewezen (verschil hoogte en breed tussenstuk). Enerzijds fijn want daardoor verwachte ik niet een perfect resultaat, maar daardoor focuste ik mij er wel op. Buiten mijzelf bestudeerd niemand mij borsten zo intensief 🤣🤣! Mag ik meekijken in je album?

  8. 10 weken PO update! 

     

    Eindelijk beginnen mijn borsten iets zachter / kneedbaar te worden, jeah. Omdat ik Coh III heb zal het altijd wat harder voelen, maar dat vind ik niet zo erg. Altijd nog stukken zachter als al die vullingen die in mijn BH zaten 😁. Sinds vorige week slaap ik ook weer prettig op mijn zij, verder voel ik ook geen pijn meer. Ze zijn redelijk gelijk, rechts zit de plooi wat lager. Wat toch wel wat jammer is, is dat ik echt heel goed de rimpelingen voel aan bij beide borsten aan de rugkant zijkant. Gelukkig zie ik geen randen zitten, pff, dat is wel een opluchting. Maar juist omdat ik wat stevigere protheses heb had ik dit toch niet verwacht. Ik voel het vooral als ik buk, maar rechts ook als ik rechtop sta. Ik zal dit bij mijn controle tzt nog navragen.

     

    Op zich een herstel geweest volgens het boekje, alleen merk ik nu dat mijn rechterborst wat last blijft geven. In het begin had ik rechts vaak felle steken (links niet), later voelde het aan die kant alsof ik mijn prothese voelde bewegen (heel gek / naar gevoel). Ik merk dat het minder wordt, alleen voel ik dat het nog niet goed zit. Ik heb een paar dingen met sporten geprobeerd, maar dat was geen succes. Bijvoorbeeld als ik de trap op ren dat voel ik echt iets in de borst schuren/bewegen. Om die reden draag ik ook nog steeds overdag een sport bh en 's nachts de PO BH en doe ik het rustig aan. Ik hoop wel echt dat dit gevoel gaat verdwijnen en ik weer lekker alles kan doen. Ik heb meer geduld als verwacht, maar merk vooral dat ik wat moeite begin te krijgen met het mezelf niet meer zo 'fit' voelen als ik hiervoor was waardoor ik wat minder goed in mijn vel zit. Helpt ook niet natuurlijk dat wel zo weinig kunnen ondernemen en veel thuis zijn. 

     

    Nu met dit fijne weer al een aantal keren een paar topjes aangedaan zonder erbij na te hoeven nadenken welke bh/tieten erbij aan te trekken. Dat is toch wel echt een heerlijk en bevrijdend gevoel!! En jaa... ik vind ze voor mijn gevoel steeds kleiner worden en had graag groter gewild 🙈. De projectie vind ik wel erg mooi. Oh, er staat een nieuw foto in mijn album 🙂

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.