Elvera87

Silver Member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About Elvera87

Recent Profile Visitors

522 profile views
 1. Oow nee bergman, zei je, sorry! Ben ook bij bergman geweest, heb je ook een 3d gekregen?
 2. Dankje, ik ga even kijken.. ik weet niet goed hoe het werkt, heb eerder al foto's geplaatst geloof ik, anders kan ik het wel sturen mocht je intresse hebben. Dus voor jou is het nog een soort spannend wat erin komt? Zit je toevallig bij Diana Gabriëls?
 3. Spannend, waar ga je? En wat krijg je? Ben benieuwd, vind leuk om andere ook te volgen! Ik ben er al 2 jaar mee bezig, 2 jaar geleden 3 consulten gehad en afgeblazen.. nu ben ik er klaar voor.. maar soms nog twijfe.. maar na vandaag heb ik er vertrouwen in.. wat zijn jou gemengde gevoelens? Bang voor de pijn? Het resultaat? Twijfel over de grote?
 4. Spannend, waar ga je? En wat krijg je? Ben benieuwd, vind leuk om andere ook te volgen! Ik ben er al 2 jaar mee bezig, 2 maar geleden 3 consulten gehad en afgeblazen.. nu ben ik er klaar voor.. maar soms nog twijfe.. maar na vandaag heb ik er vertrouwen in.. wat zijn jou gemengde gevoelens? Bang voor de pijn? Het resultaat? Twijfel over de grote?
 5. Ooow spannend!! Snap je helemaal! Ik sta elke keer onder de douche te bedenken hoe het eruit komt te zien.. wat is jou voorsituatie? Ik wil niet te groot.. en klinkt heel groot wat ik krijg maar heb een brede borst, 13cm, om dat weer mooi vol te krijgen heb je meer cc nodig.. zo heeft hij het me uitgelegd.
 6. Oeps moet 12 maart zijn.. haha typfout, moet nog 10 dagen wachten.
 7. Nog 10 dagen, dan is het zover! Na een hoop twijfel, 4 verschillende klinieken, nog een keer extra passen krijg ik 1maart mijn operatie! Ben ontzettend zenuachtig. Ik word geholpen bij velthuis kliniek. Iemand hier ook ervaringen?
 8. Ik weet wel zeker dat ik dual plane wil.. ivm dat voor de spier met ouderdom kan zakken. Weet jij of voor de spier dan groter uitpakt als dual plane? Is het dan dat de spier het kleiner maakt? Op je andere reactie van de cupmaat, snap ik wat je bedoeld.. bij mij is de 75 c in bh dat ie er beetje boven uitkomt en goed aansluit. Wat ik bedoel te zeggen als jij al een mooi resultaat en mooie grote hebt met jou cc,s dan kan ik dat met die 375 denk ik ook hebben en word 450 gewoon teveel.. haha pff t is zo moeilijk probeer mezelf te overtuigen maar weet et gewoon niet en dat passen met een shirtje, zie ik niks aan..
 9. Met motiva ben ik niet bekend? Zal dat vergelijkbaar zijn met mentor hoog profiel rond? Want dan is jou situatie vergelijkbaar met de mijne.. jou cup maat was vooraf groter en met mijn 75c en 375cc komt het op zelfde neer denk ik.. ook al is elk lichaam anders
 10. Nou dat is denk een beetje het probleem, dat ik al 4 consulten gehad heb.. eigenlijk 3, want die van Diana gabriels reken ik niet mee, dat ging zo raar en daar is dit twijfelen door begonnen, zij was de 1e. bij boerhaave zeiden ze 375 voor de spier, bij bergman 400 dual plane maar die gaf me vrij weinig uitleg.. en velthuis nam de tijd en gaf goed uitleg en kwam dus met 375 dual of 450 dual en met onderbouwing. Door al deze wisselende adviezen maar toch bij elkaar liggende cc''s zie ik door de bomen het bos niet meer.
 11. Ik denk dat de anatomische ook geen optie is voor mij, omdat de bovenkant erg slap en leeg is door zwangerschappen, moet het vooral daar ook opgevuld worden. Een anatomische is toch de druppel vormige? Heb jij fotos van hoe het er nu uitziet met 500 cc?
 12. Die vraag stelde ik hem ook.. 400 wilde ik ook, maar dat raadde hij mij af. En hoe hij het uitlegde, begreep ik eruit dat de breedte die hij van de borst heeft opgemeten en het type prothese die hij wil plaatsen voor de mooiste lift, in grafieken dan staat welke cc daar beste bij past. Bij 375 heb ik een lift en word de borst in vergelijking niet nog breder. Als ik dan 400/425 neem, word de borst in verhouding breder Maar boven op niet voller als die 375.. pas bij 450 neemt de lift (protectie noemde hij het) pas toe en is de verhouding met de breedte weer goed. Alleen dan in zn totaal natuurlijk stukje groter als de 375 cc. Maar als ik dan kijk bij andere met 450 op de foto's en met wat ik van mezelf al heb ben ik bang dat het echt te groot Word.. en andersom bij 375.. tja is die dan goed opgelift... haha lastig lastig, ik lijk nu wel geobsedeerd, doe niks anders als borsten kijken