Ga naar inhoud

Roosje1

Leden
  • Aantal items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Roosje1

  1. Bedankt voor jullie reacties!! 

    Stelt me wel wat gerust.

     

    Ik moet dit drukverband omhouden tot de controle (19 nov). Ik kan dus mijn borsten nog niet zien.... 

     

    Ik wist dat het veel pijn ging doen maar het valt me echt tegen. Voel me echt een olifant en het thuis op bed liggen word ook steeds lastiger, mijn stuitje doet pijn 🤒🤒

     

    elke keer denk ik, wat nou als mijn lichaam zo blijft als nu.... maar dat is natuurlijk niet zo.. over een paar weken voel ik me weer beter en kan ik weer een beetje gaan sporten.... 

     

     

    • Like 1
  2. Hoi,

     

    afgelopen woensdag ben ik geopereerd. 325cc achter de spier. De operatie was zo gepiept maar daarna... Wat een hel! Ik heb echt veel pijn gehad en kon niks. Een aantal keer tramadol genomen maar daar werd ik zo misselijk van. Ik heb alleen maar in bed gelegen dagen lang. Nog steeds kan ik niet veel zelf. Mijn rechter borst is veel meer gezwollen dan de linker. Ik voel hem ook vaak “kloppen”. Ook heb ik in de rechter borst bijna geen gevoel als ik hem aanraak. Er zit nog wel druk verband om heen dus kan het niet goed zien... moet ik mij zorgen maken? 

     

    Ook heb ik overal zoveel vocht dat ik mijn broeken niet meer pas.... ik ga vandaag proberen om een stukje te lopen. 

     

    Ik heb de kliniek gemaild en zij zeggen dat het normaal is dat de een  pijnlijker is dan de ander... maar als ik mij zorgen maak dat ik langs mag komen. Het is 2 uur rijden dus ik twijfel nogal... 

  3. @Kenna Ik word steeds zenuwachtiger.... Soms ook een beetje bang. Maar dan bedenk ik weer hoe lang ik dit al wil. Kan 's avonds al bijna niet meer in slaap vallen van de spanning haha! 

     

    10.30 is een mooie tijd om geopereerd te worden! Ik moet er om 08.00 zijn... Moet om 06.00 thuis vertrekkken 🤣

    Hoop echt dat het doorgaat.... Ik word in Belgie geopereerd en daar is nu een lockdown. Ben gelukkig nog niet gebeld. 

     

    Dat van je hoofd zo leeg mogelijk houden heb ik precies hetzelfde! haha

  4. @Boobcar Mentor rond High profile, achter de spier. Ik hoop op 325 cc.... De pc zou dit gaan proberen maar gaf aan dat 300 echt tegen de max aan zit. Ik ben 1.64 en weeg 56 kilo dus ben ook niet zo groot. Ben bang dat ik ze te klein ga vinden en dat het tegenvalt, je betaald er toch een hoop voor en die pijn... Maarja ik mag niet zeuren, alles wat groter is dan wat ik nu heb is goed. 🙃

     

    Jij gaat voor de spier toch? 

     

  5. Oh dat is beter! Kan je stiekem toch nog geopereerd worden mocht je corona hebben 🤣. Nee grapje. 

     

    Vraag mij alleen af hoe het gaat als je wakker wordt uit de narcose en naar huis mag. Normaal komt degene die je ophaalt naar je bed toe. Nu mag dat natuurlijk niet. Zou de verpleegster ons in de auto zetten? Weet ook echt niet wat ik moet verwachten van die narcose. 

  6. @Valenti7

     

    Ik heb mijn keuze doorgegeven deze week aan BBC! Mentor high profile gaat het worden. Ik twijfelde heel erg omdat ik had gehoord dat Motiva 'veiliger' is. Toch heb ik op de een of andere manier in mijn hoofd dat Mentor high profile het mooist bij mij zal zijn.. haha. 

    En daarbij denk ik ook dat als Motiva echt veiliger zou zijn, alle artsen en ziekenhuizen er wel mee zouden werken? 

    Achja ik weet het niet.. 

     

    De tijd gaat zo snel en ik word al bijna geopereerd. Hoop dat het doorgaat ivm Corona... 

     

    Hoe gaat het met jou? Ik heb in je album gekeken en ze zijn echt prachtig! 

    Heb je nog tips? 

     

    Liefs, 

     

    Roosje. 

  7. Hi meiden! 

     

    Ik weet niet of mijn bericht hier goed staat. Zo niet, sorry!

    Eindelijk is het zo ver! ik heb een operatiedatum. Het begint steeds echter te worden... Ik kom van een A en hoop op 300 cc of iets meer. Verdonck gaat tijdens de operatie kijken of dit haalbaar is. Ik heb aangegeven dat ik graag het maximale wil. ☺️

     

    Nu is er nog een ding waarover ik heel erg twijfel... Motiva Progressive plus of mentor... 

    Ik heb gelezen dat er bij Mentor eerder kan is op rimpels aan de zijkanten? 

    Over Motiva lees ik veel voordelen (o.a minder kans op kapsel vorming) maar toch krijg ik het gevoel dat Mentor mooier zal zijn? 🤣  (groter?)

     

    Ik heb de maten op een rijtje gezet en daaruit blijkt dat de prothese van mentor groter is kwa afmetingen?

     

    Mentor high profile

    275cc 10,9 - 4,6

    300cc 11,1 - 4,7

    325cc 11,5 - 4,8

     

    Motiva round full

    295cc 10,74 - 4,4

    315cc 11 - 4,5

    335cc 11,25 - 4,6

     

    Wat heeft jullie doen kiezen voor Motiva of Mentor? 

    Ik vind het zo lastig.... 

     

    Liefs, 

    Roosje

     

     

     

     

     

  8. Hi! 

     

    Vandaag heb ik mijn eerste consult gehad bij Dr. Kolkman in het Amphia. We hebben foto's gemaakt en het een en ander besproken. Ik heb een goed gevoel bij deze arts en denk ook dat ik hier geopereerd wil worden. Het voelt veilig en ik mag ook een nachtje in het ziekenhuis blijven. Hij heeft mij al op de lijst gezet. 15 Sept heb ik nog een consult gepland staan bij Dr. Verdonck. Mocht het zo zijn dat ik mijzelf toch daar wil laten opereren, kan ik mezelf altijd nog van de lijst afhalen. Ik weet dat Verdonck mooie borsten maakt en dat het een fijne man is. (ben er al een keer geweest voor een vriendin) Maar de veilige omgeving van een ziekenhuis en het feit dat het in Nederland is, geeft mij meer rust en dus daarom zegt iets in mij dat ik het bij Kolkman moet gaan doen. De simulatie gaf aan dat 257 cc het beste bij mijn lichaam zou passen. Zelf wil ik graag 300 of 325 cc en Kolkman zei dat dit mogelijk is. Ik kan nu al niet meer wachten! :) 

    Hij werkt met Mentor protheses. Zijn er hier dames die ook door Dokter Kolkman zijn geopereerd en hun ervaring willen delen? Of ook Mentor protheses hebben van ongeveer het zelfde aantal cc's, moderate plus? 

    Ik kom zelf van een aa/a cup. 

     

    X Roosje 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.