Jump to content

Ikke2

Gold Member
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

5 Followers

About Ikke2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Tasdaar heb je helemaal gelijk in. Ik wil vaak te snel maar idd ze zitten er nog niet zo lang dus mag ook best even wennen zijn. Heb jouw tip van het hardlopen gebruikt met een liedje wandelen en een liedje hardlopen en dat gaat heel goed πŸ˜€ heb jij ook nog dat als je je borsten beweegt je iets voelt schuren in je borst?
 2. Hi @Tas ja mag gelukkig alles weer en zag er goed uit. Had wel aangegeven dat ik zelf echt nog heel erg moet wennen aan mijn nieuwe lijf. Vraag me eigenlijk wel af of er hier meer last van hebben.
 3. Ik heb nog een beetje last van pijnlijke borsten maar gaat steeds beter. Op mijn zij liggen is ook nog een beetje pijnlijk. Heeft denk ik nog tijd nodig. Zal dat Dinsdag eens vragen. Ik wil ook weer gaan hardlopen. Volgens mij mag dat nu weer. Ben jij meteen weer gaan opbouwen na de 6 weken? Heerlijk weer sporten. Had jij dat ook zo gemist?
 4. Hi Tas. Ik heb dinsdag mijn controle. Vandaag bh’s gepast want mag morgen normale bh’s aan. Blijkt dat ik met mijn 235 cc en van aa afkom nu een 70d heb. Ben zo blij πŸ˜€. Controleer elk uur of die bh wel echt gevuld is Haha. Hoe gaat het met jou?
 5. Zo fijn dat alles goed is gegaan. Nu een voorspoedig herstel en jezelf lekker laten verwennen. Rustig aan doen. Mag ik ook in je album mee kijken?
 6. Je hebt me wel weer gerust gesteld πŸ˜€ hoop dat dit bij mij ook gaat gebeuren. ik voel ze ook nog de hele dag een soort van samentrekken/tintelen. Een heel raar gevoel en beetje pijnlijk gevoel.
 7. Wat ziet het er super mooi uit en fijn dat ze nu helemaal eigen voelen zonder pijn. Ik ben nu 3 weken en 5 dagen po. Ben heel blij met het resultaat. Wel heb ik nog steeds pijn. Vooral boven in mijn borsten. Daardoor ben ik me ook steeds bewust van mijn borsten. Hoop zo dat die pijn snel weg trekt. Vraag me af hoe lang dat dit kan duren.
 8. Bedankt voor de link. Heb er meteen een besteld. Zag ook jouw foto’s. Wat ziet het er toch mooi uit!
 9. Sorry dat ik nu pas reageer. Had je berichtje niet gezien. Ik ben bij dr Hawinkels geweest en dat is super goed bevallen. Hele aardige man en het resultaat is heel mooi. Ik heb mentor 235 cc anatomisch achter de spier. Ik ben 1.60 en weeg 50 kilo. Hoe zijn je ander afspraken verlopen?
 10. Ja daar heb ik ook last van haha. Steeds vergelijken met anderen en in de spiegel kijken. Denk idd dat elk lichaam anders is.
 11. Ik kan wel weer zelf douchen. Fietsen nog niet geprobeerd πŸ˜€ autorijden gaat goed. Helaas mag ik nog niet op mijn zij slapen. Moet nog 3 weken wachten. Fijn dat je geen pijn meer hebt. Scheelt denk ik ook dat ik ze achter de spier heb.
 12. Ik ben nu 3 weken po en het gaat heel goed alleen doen mijn borsten rondom de tepels en de tepels zelf nog behoorlijk pijn. Lijkt een soort huidpijn. In mijn borsten voel ik een soort bubbeltjes en plopjes (weet niet hoe ik het anders moet omschrijven) Denk dat het vocht is. Heeft iemand hier nog meer last van?
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.