Ikke2

Gold Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Ikke2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @fayfay dat denk ik ook. Vraag me eerder af of ik niet kleiner moet kiezen.
 2. Echt super mooi! Hoop dat het bij mij ook zo gaat worden.
 3. Gelukkig dat het is meegevallen. Mij lijkt dat slapen ook wel ff een dingetje. Ik lees hier wel verhalen dat sommige veel hebben aan een Voedingskussen.
 4. Daar kijk ik ook zo naar uit 😍 heb nu een aa cup dus altijd van die dikke bh’s aan voor een beetje vorm
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs. Nu hopelijk een snel herstel. Lekker rustig aan doen.
 6. @veerveertje zou ik ook in jouw album mee mogen kijken? Ik krijg mijn bv 19 november 275cc dual plane. Vind het heel fijn om jullie verhalen mee te lezen zodat je een beetje voorbereid bent op wat er gaat gebeuren.
 7. @newboob en Lilve Spannende dag maar ook erg leuk lijkt me. Ik kan zelf niet wachten tot het zover is maar voor mij duurt het nog enkele weken. heel veel succes en gaat vast heel mooi worden
 8. Hoi. Ik lees even met jullie mee. Mijn operatie staat gepland voor 19 november dus dat duurt nog even. Ik kijk er wel al naar uit. Ik ben 1.60 en 51 kg. Ik krijg 275 cc mentor dual plane en kom van 70aa ik ben bang dat ze misschien te groot worden voor mijn postuur maar hier lees ik juist de ze eerder groter hadden gewild.
 9. @Fayfay ik ben heel benieuwd wat je gekozen hebt. Ik zelf ben ook 1.60 groot en 50 kg. Het advies van mijn pc was 275 maar ik wilde ze dan ook echt niet groot. heb nu 70 a