Pattys

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Pattys

Recent Profile Visitors

148 profile views
 1. Ik heb bezwaar aangetekend en vandaag eindelijk de goedkeuring gekregen!
 2. Ik heb nog geen idee.. Woensdag neemt ze telefonisch contact met me op. Kan ik bij haar ook de echo opvragen voormezelf? Dat ik daarmee inderdaad ergens anders mee na toe kan gaan indien er woensdag niks nuttigs uit gaat komen.
 3. Woensdag krijg ik telefoon van de ps, even kijken wat zij ervan zegt of ermee gaat doen. Maar laat het hier niet bij zitten.
 4. Hey! Wil je niet ontmoediging maar spits je niet op een vergoeding. Zelf 0,3cm borstklierweefsel en het VGZ heeft mijn aanvraag afgewezen. Hoop dat de echo je is meegevallen! Mijn werd gedaan door een meid in opleiding en was nogal ongemakkelijk en zelfs pijnlijk door het duwen.. Was blij toen de Radioloog erbij kwam. Succes ermee!
 5. Hey! Ten aller eerste; doen waar jij je goed bij voelt! Ongeacht de persoon, niet denken aan anderen hun mening, maar maak jezelf gelukkig. En het werk, je moet hier indd verlof voor opnemen. Een plastische ingreep is "ziek door eigen toedoen" en kan de werkgever ervoor kiezen je niet door te betalen. Tenzij je een hele goede verstandshouding met je baas hebt, en hier anders over denkt. Veel succes ermee!
 6. Hey! Ik heb het gevoel dat alle zorgverzekeraars moeilijk doen.. Zelf 0,3 cm borstgroei en vandaag van het VGZ afwijzing gekregen.. Hoop van harte voor jou dat het wel goed gekeurd word!
 7. Hey dames! Mijn naam is Patty, ik ben 24 jaar en heb al sinds ik de pubertijd in en uit ging niet meer als een leeg cupje 75A. Nou ben ik 1,70 lang, en 50 kg licht. Ja dat is licht, eet voldoende en kan aan de gaven alles eten niets bijkomen helaas niks doen. Ik ben al jaren ontevreden, mag wel zeggen ongelukkig over mijn "borsten". Mede door mijn vriend, die me mooi vind zoals ik ben maar me gewoon steund, overstag gegaan en een afspraak gemaakt bij de huisarts. Vanuit haar heb ik een gesprek met een psyscholoog gehad en heeft ze me erna door verwezen naar de ps in het UMC in Maastricht. Daar de opties besproken, en vanwege de huidige staat besloten om een echo te laten maken om de borstklier te laten opmeten. Dit omdat ook de ps zei dat ik een goede kans op vergoeding heb vanuit de Zorgverzekering. In mijn geval helaas het VGZ. Nadat de ps hiervan de uitslag had ontvangen heeft ze direct een aanvraag voor vergoeding ingediend. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je geen borstplooi hebben (is bij mij dus ook totaal niet aanwezig). En de borstklierweefsel mag niet groter dan 1 cm zijn. Dit is dus in mijn geval maar 0,3cm. Vandaag dus de teleurstellende brief ontvangen waarin het dus word afgewezen, na alle stappen die ik dus al gezet heb is dit vooral een zware emotionele domper.. Nou vroeg ik me af, zijn er meer dames met soortgelijk verhaal? Tips and tricks maybe? Excuus voor het lange verhaal in ieder geval hihi. Hugs -Patty