Yvie

Members
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Yvie last won the day on November 5 2018

Yvie had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Yvie

Recent Profile Visitors

1,154 profile views
 1. Vandaag zijn mijn boobies 1 jaar oud! Tralalallalaa ! Ben er nog zo blij mee! kan me niet meer indenken hoe ze er 366 dagen geleden uitzagen! Had dit tig jaren eerder moeten doen. Moest vandaag wel denken hoe ik er een jaar geleden bij zat/lag. Vond het best even pittig die eerste paar weken, maar het is het zów waard! Kus!
 2. Hey meis, ja ik ben inmiddels helemaal gewend aan ze! En wat was het een feest om deze zomervakantie met goed gevulde bikini's, zonder vulling rond te lopen! Ik kwam van een klein A-cupje en heb nu een C-cup en soms zelfs een D-cup. Klonk in mijn oren enorm, maar het past gewoon heel goed bij mijn figuur. Ben heel benieuwd hoe jij het bij Laura ervaart, ik vond haar echt heel fijn en deskundig. Ze staat nog wel eens omschreven als een kille vrouw, maar op de dag zelf was ze heel begaan en lief (ik vond het zoo spannend en eng allemaal!). Ik vind dat ze goed advies geeft en ben nog steeds erg blij dat ik het door haar heb laten doen! Succes de 30e en laat je even weten hoe of wat?
 3. Vanmorgen op eindcontrole geweest. Jeetje wat gaat dat snel! De arts zelf is denk ik 1 minuut binnen geweest, stelde wat vragen en bekeek het eindresultaat en weg was ze weer. De consulente maakte wat foto's en binnen 5 minuten was ik weer klaar. Ik had mn thee nog niet eens op Haha! Maar goed, het ziet er allemaal goed uit, iedereen is tevreden, met name ik zelf en dat is natuurlijk het belangrijkste! @Boobmom ging het bij jou ook zo snel?
 4. Wat leuk dat je op de site staat! Ze zijn ook echt supermooi meid! Ik heb vrijdag mijn eindcontrole. Morgen zijn mijn meiden een half jaar Haha! Ben er ook nog steeds superblij mee! Ze hadden iets dichter naar elkaar toe gemogen van mij, maar dat had ik voorheen ook niet, dus wel logisch dat dat nu ook niet is. Maar jij dus helemaal goedgekeurd en happy! Leuk! Lekker genieten deze zomer met leuke topjes en jurkjes!
 5. Hey! Ben niet zo heel vaak meer op het forum te vinden, dus iets vertraagde reactie. Volgens mij is het deze; https://www.hema.nl/dames/lingerie-nachtmode/bhs/padded-bhs/padded-t--shirt-bh-grijsmelange-1000011847.html Hij is er in zwart, crème en ik heb grijs melange met zwarte bandjes, maar die zie ik niet op de site. Mij zit ie prima! Hoe gaat t verder met je?
 6. Wat een heerlijk bericht Mona! Super dat je zo blij bent! Ik ben er ook happy mee. Qua beha's mag ik nog wel even los. Mn favorite is nu een Hema beha van 15 euro haha! Maar kleding shoppen is ook zoveel leuker! Heb gister een jurk gekocht, zou m echt nooit gekocht hebben toen ik nog niks had, maar nu staat ie zo leuk!! Blijf lekker genieten van je boobies!?
 7. Gefeliciteerd met je boobies!! Fijn dat je het achter de rug hebt. Balen dat je zo misselijk was. Ik wens je een goed herstel en vooral lekker rustig aan doen nu!
 8. @Alice 0509 wat fijn dat het allemaal zo goed gaat en wat een prachtige boobs! Ik heb ook 75C, mooie maat! Bloot moet ik soms nog beetje aan ze wennen, maar ze zijn echt steeds mooier. En met kleding aan vind ik ze prachtig! Merk wel dat ik ze vooral op het werk, nog probeer te verstoppen haha! Slapen doe ik ook nog met beha. Heb me voorgenomen dat tot week 12 iig te doen. En daarna keertje zonder proberen. Ik herken alles wat je schrijft, doe met mezelf afzetten, of op mn armen leunen ook nog voorzichtig. En idd laat die zomer maar komen!!?
 9. Goede tip Mona! En wat fijn dat het zo goed gaat en je zo blij bent! ik heb ook moeite met vinden van fijne behas. Had een hele mooie voor de helft van de prijs van Chantelle, hij stond prachtig, maar zat voor geen meter ☹ overdag is mijn Hema sportbeha van 18 euro mn bff en in de nacht mn PO beha? heb bedacht dat ik die in de nacht nog ga dragen tot iig week 12. Vind het wat stabieler voor de nacht .
 10. Met mij gaat het goed! Ik heb niet echt een album. Heb net wel een piccolage gemaakt hoe ze er uit zien in een topje en met 2 verschillende beha's. Ben er inmiddels heel blij mee, maar heb erg moeten wennen. De eerste 5 weken had ik erg last van de rand van de beha onder mn borsten. Die zenuwen daar deden zeer. Daardoor was ik me er ook constant van bewust dat ik een beha aan had en een bv had laten doen. Was niet fijn en voelde naar. Na 5 weken was dat weg gelukkig! En nu ben ik echt wel happy! Vandaag weer wat nieuwe kleding gekocht. Ik draag nu weer blousje, wat ik nooit deed! Voelen jouw boobs weer oké nu? En ben je er verder blij mee? Ik draag nog steeds mn sportbeha's, nu sinds eergister heb ik overdag een normale aangehad! Oh vandaar dat jij dus geen halfjaarlijkse controle meer krijgt. Heb je het programma " Het zit in de familie" al gezien? Is bij Velthuis Amsterdam, wel grappig om te zien dat je daar zelf ook geweest bent. Ik denk dat er ook een bv in voorkomt , zie je in het voorstukje. Ben benieuwd of Laura die doet. Weet niet wanneer die aflevering komt. Liefs
 11. Jeetje wat schrikken zeg! Goed dat je even hebt laten kijken en dat je weer wat gerustgesteld bent. Hopelijk voelt het voor jezelf ook weer beter. Had jij al een controle afspraak staan voor na 3 maanden? Ik had er 1 op week 1, week 2 en daarna na een half jaar pas. Rustig aan!
 12. Fijn dat het zo goed gaat! Bij mij gingen pas na 2 weken de knoopjes van de hechtingen door en de pleisters er af. Gek dat dat bij jou weer anders is. Maar vast ook prima! Misschien is dat trouwens wel omdat ik bloedverdunners gebruik ofzo. Zat gister "het zit in de familie " te kijken op RTL, dat is allemaal in de Velthuis Kliniek in Amsterdam, grappig om te zien! In het voorstukje zie je ook boobs, dus denk dat er een borst vergroting bij zit, ben heel benieuwd en ga dat zeker kijken.
 13. Ik draag m nu alleen nog in de nacht, dat is wel fijn nu. Mooi zijn ze inderdaad niet, je moet echt uitkijken dat ie niet boven je kleding uitkomt. En ik had dan ook nog de witte variant! Was volgens de verpleegkundige expres, je kon dan makkelijk zien als er een wondje eventueel bloedde. Is gelukkig niet gebeurd. Steken heb ik soms ook nog wel eens. Hoort er allemaal bij meis!
 14. Ehh eerlijk antwoord, na 5 weken was het eindelijk weg. Liep met watjes en inlegkruisjes onder de rand van mn beha, maar omdat dat gevoel van binnenuit kwam hielp dat niet. Kliniek 2x over gebeld, of beha niet te strak zat, maar dat was ook niet zo. Moest echt vanzelf over gaan. Gelukkig is dat nu ook over!
 15. Kunnen ook de onderliggende zenuwen zijn. Bij mij voelde het bont en blauw en alsof het geschaafd was, maar dat was niet zo. Je zag er niks van, maar had me er een partij last van!