Ga naar inhoud

Kimmik

Leden
  • Aantal items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kimmik

  1. Op 25-4-2018 om 11:36 zei Zwolleboobsx:

    @Kimmik

    Ik zat door jouw verhaal te bladeren aangezien ik dezelfde gedachte en gevoelens had over mijn AA cupje en ook jaren over na heb gedacht om een borstvergroting te doen! En als kers op de taart heet ik ook nog eens Kim!:rolleyes:

     

    Na 5 jaar denken, twijfelen, piekeren ben ik 15 mei aan de beurt en krijg van Frans verstraaten 390cc Menthor high profile dual plane. Ik ben lang en slank, 1,82 m en 62 kilo.

     

    Ik hoop dat je je nog steeds goed voelt bij je keuze en er blij mee bent! Ik herken jouw verhaal volkomen en heb ook eindelijk de stap durven nemen. 

     

    Ik kan niet uit je verhaal halen wat voor maat je nu hebt.. Ben er nieuwsgierig naar aangezien wij beetje zelfde maat hebben/hadden. Hoop nog op een reactie aangezien de laatste alweer even geleden is.

     

    Heel veel gelukjes met je mooie nieuwe boobies.:wub:

     

    Liefs xx

    Hey Kim!

     

    Wat toevallig inderdaad en wat leuk dat je de knoop door hebt gehakt! Je bent in hele goede handen bij Straten :D

    Ik voel me enorm goed, ben zo gelukkig met mijn borsten en ze zijn met de dag mooier.

     

    Na 6/7 weken kon ik echt genieten van het verliefde gevoel omdat ze er nu heel natuurlijk uit gaan zien. Je moet veel geduld hebben maar het loont écht :) Anderhalve week terug mocht ik eindelijk BH's kopen - van 75AA naar..... 75D! En op vakantie vorige week in Mexico liep ik als een ander mens rond. Niet dat ik daarvoor schaamte had in bikini, maar nu was ik compleet, zeg maar..

     

    Je mag wel een foto zien maar die verstuur ik je dan graag privé :) 

     

    X

  2. 1 minuut geleden zei MB75A:

    @Lavelle zo lief, thanks! 

     

    Ja ik vind het echt vreselijk spannend maar tegelijk ben ik er ook heel erg klaar voor! Hoe voel jij je nu? 6 weken PO? En @Kimmik hoe gaat het met jou? Is het jullie meegevallen? 

    Hey! Het gaat goed! De eerste dagen waren pittig. Ben ondertussen  al een paar dagen van de pijnstillers af en mijn borsten beginnen al mooi te vormen :) in het begin echt dat verliefde gevoel nog niet als ik in de spiegel keek maar sinds vanmorgen wel:wub:. Al met al is het mij op zich wel meegevallen! Zolang je in je achterhoofd houd dat het echt beter zal worden en je door de eerste dagen heen moet bijten! Fijn om te lezen dat je er klaar voor bent, zo herkenbaar! X

  3. 44 minuten geleden zei Lavelle:

    @Kimmik hoe gaat het ondertussen met je? Hoe was je controle? Xxxxx

    Alles zag er prima uit! Mijn linkerborst gaat sneller dan m’n rechter en nog veel vocht op mijn borstbeen, daar heb ik eigenlijk het meeste last van. Maar ben met de dag blijer :) neem ook geen pijnstillers meer! Nu snap ik echt goed waarom het woord geduld zo vaak voorbij komt hier haha!

  4. Op 10-1-2018 om 15:07 zei oopsnewboobs:

    Super leuk dat je dan nu de knoop hebt doorgehakt! Ben je al op consult geweest? Ik zie dat je naar Straten gaat, goede keuze! Ik ben 20 november door hem geopereerd (heb ook jaaaren getwijfeld) en ik ben heeel erg blij met m'n Straten boobs. Als je nog voorbeelden zoekt, kan ik je wel even toevoegen aan mijn album? :) 

    Zo leuk om dit allemaal terug te lezen! Zat in een heel andere fase toen en nu heb ik gewoon Straten boobs! Hoe gaat het met je ondertussen?

    • Like 1
  5. Jeetje wat een rollercoaster meiden! Ik ben intens gelukkig; eindelijk borsten! 

     

    Niets meer dan lof voor Straten en zijn fantastische team! De eerste nacht was erg zwaar maar het gaat nu steeds beter. Ik merk dat mijn rechterborst iets pijnlijker is en ook iets hoger staat. Ik denk dat dit normaal is aangezien ik rechts ben? 

     

    Ben echt super trots op mezelf ook, i did it! Ik word heel goed verzorgd en de pijn is echt wel te doen :) ben zo benieuwd hoe mijn borsten er over een aantal weken uitzien! Kan nu al niet wachten :blush: en het moment dat mijn spieren weer zullen gaan ontspannen zal ik ook HEAVEN zijn haha!

     

    Een uitgebreid verslag komt er nog aan! 

     

    Xx

    • Like 1
  6. 2 uur geleden zei Auks:

    Best goed eigenlijk, donderdagmiddag de knoopjes van de hechtingen verwijderen. En eindelijk die grote pleisters eraf. 

    Super spannend voor je meid! Het wordt de eerste paar dagen misschien een beetje af zien maar het is zó de moeite waard!! 

    Fijn om te horen! Ja, i'm ready :) ik laat het allemaal op mij afkomen, dat is denk ik de beste manier

    • Like 2
  7. 1 uur geleden zei Lavelle:

    @Kimmik superspannend!!! Heb je je goed voorbereid? De eerste dagen zijn best pittig maar daarna gaat het snel beter :D x

    Jaaa nou en of! Ja, voedingskussen (en extra kussens) al in huis. Bio-oil etc ook. Fijne kleding uitgezocht en gewassen. Komend weekend nog een grote schoonmaak, extra vitamientjes en eea aan supplementen nam ik al (want veel krachtsport). Kom maar op met die boobs! :tatice_04:

    • Like 1
  8. 1 uur geleden zei oopsnewboobs:

     

    Nou super spannend!! Heel leuk. Ga je alleen naar Straten? Ikzelf ben alleen bij hem geweest, omdat ik er zo'n goed gevoel bij had. Nog eventjes geduld dus! Ik heb je toegevoegd! X

    Ja, dat doe ik bewust omdat ik anders bang ben dat ik ga twijfelen. Ben al een twijfelkont! Haha. En als het niet goed (genoeg) voelt, ga ik weer verder. Maar voor nu nog steeds 100% Straten :) Net als jij eigenlijk. Ik ga even kijken! X

  9. 7 uur geleden zei MissM:

     

    hij zal je zeker goed adviseren, alle vertrouwen in.

    ik ben ook bij straten geweest en heb zelf 450cc ronde protheses. heel tevreden mee,zijn enorm mooi maar mocht voor mij persoonlijk nog iets groter maar dan zouden de protheses te breed voor men lichaam geweest zijn.

    maar mag niet klagen hoor, zeker niet!

    en idd qua nazorg kan je echt altijd terecht in heyendael.

    voor een eventuele wissel later ga ik zeker weer bij straten

    Ja, dat lees ik echt veel! Dat het wel groter had gemogen achteraf. Maar het mooiste is (vind ik persoonlijk) als het bij je lichaam past natuurlijk :)

  10. 1 uur geleden zei Jasmijn_:

    @Kimmik Welkom!! Tof dat je dat knoop hebt doorgehakt en voor een borstvergroting gaat! Ik sluit me aan bij @oopsnewboobs. Ik heb zelf sinds vorige week woensdag ook Straten boobies en ik ben er super blij meel!! Weet je al wat je precies gaat doen qua maat, soort prothesen etc.?

    Hey @Jasmijn_! Dankjewel. Wij hadden elkaar al even gesproken via PB's :43: Ik weet goed wat ik wil en heb ook foto's enzo. Die laat ik zien aan hem en dan hoor ik graag wat hij adviseren zou. Dan kan ik eindelijk DOEI zeggen tegen de mini's :43:

  11. 1 uur geleden zei oopsnewboobs:

    Super leuk dat je dan nu de knoop hebt doorgehakt! Ben je al op consult geweest? Ik zie dat je naar Straten gaat, goede keuze! Ik ben 20 november door hem geopereerd (heb ook jaaaren getwijfeld) en ik ben heeel erg blij met m'n Straten boobs. Als je nog voorbeelden zoekt, kan ik je wel even toevoegen aan mijn album? :) 

    Ja graag! Volgens mij ben ik ook in goede handen als ik alles zo lees omtrent Straten. Kan echt niet wachten! Ik heb mijn consult 22 januari en optie op operatie 21 februari. Heb een heel goed gevoel over hem en de kliniek (en nazorg etc) aan de hand van verhalen. Dus i'll go for it! Wil je mij toevoegen? 

    X

  12. 1 uur geleden zei Dodo20:

    Hee @Kimmik 6feb is mijn grote dag. Ik heb ook voor Straten gekozen en ik krijg 390cc anatomisch. Ik kon ook kiezen voor 345cc, maar ik ben bang dat ik later spijt krijg dat het misschien te klein wordt dan. Mijn situatie nu is ook een cup aa. Ik ben zo blij dat het bijna zover is, ik denk er elke dag aan! Ook vind ik het enorm spannend! 

    @Dodo20 Hey! Wauw wat spannend! We hebben dezelfde voorsituatie dus :-) ik stuur je even een PB! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.