Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Dodo20

Leden
 • Aantal items

  194
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

39 Excellent

5 Volgers

Over Dodo20

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  6 februari'18 - Straten - 390cc - mentor
  anatomisch - dualplane

Recente bezoekers van dit profiel

1255 profielweergaven
 1. Nee, had geen complicaties. Doordat er een spiertje was doorgeknipt had ik enorm veel pijn. Verder duurde het herstel ook gewoon lang, was heel stijf. Ik kon 2 weken niks zelf doen. Had echt hulp nodig, bij bijv. Douchen, eten maken en aankleden.
 2. Hee, herstel was heel zwaar en verliep niet heel soepeltjes. Nu na 8 weken kan ik bijna alles weer. Ik had de eerste 5 weken enorme last van mijn borstbeen, deed heel veel pijn. Ook mijn rug deed en doet heel pijn. Voor de rest super tevreden met alles! Borstband moet idd de eerste 6 weken 24/7 om. Ik doe ‘m nu ‘s nachts nog om, voor het veilige gevoel. Succes!
 3. Hoi! ik heb een hele goede ervaring met Straten. Heyendael is zijn eigen kliniek, het zijn allemaal aardige mensen. Ook het nazorg programma vind ik fijn die zij aanbieden. Ik zit nu in mijn 5e week po, en mijn borsten zien er heel netjes uit! Ze moeten nog zakken en soepel worden, maar ben over het algemeen heel tevreden.
 4. Dodo20

  Borstvergroting A klikieken oktober 2018!

  Hoi! Ik heb waarschijnlijk wel hetzelfde postuur als jij. Ik heb 6 februari 390cc anatomisch gekregen! Kom ongeveer uit op 75c. Zit nog in de herstel periode, dus wat en hoe het echt zal worden is nog een grote vraag!
 5. Hoi, ik las dat je ook een scherpe brandende pijn op je borstbeen had? Hoelang hield dat aan bij jou? Ik heb namelijk ook heel veel pijn bij lopen en een tijdje staan. Vroeg me af wanneer die pijn eindelijk verdwijnt!
 6. Update 16 dagen po: Oke.. ik kan al zeker meer zelf dan vorige week maar ben nog niet aan het werk, de pijn op mijn borstbeen heb ik nog steeds.. De ene dag meer dan de andere. Wat vervelend is dat zeg! Ben er nu echt klaar mee, want het doet echt pijn. Paracetamol slik ik, celebrex mee gestopt. Wie hebben nog meer een brandend gevoel op het borstbeen? Vooral heb ik pijn na een stukje lopen. Help! Tips? Na de controle mocht ik wel weer een beetje op mijn zij slapen, maar dat durf ik nog niet echt. Ook omdat het dan heel gevoelig is. Hoop zo dat het straks beter gaat! Vind het herstel echt tegenvallen, had het nooit zo verwacht. Geduld...
 7. Nee genieten nog niet echt. Pijn en afhankelijk zijn overheerst dan echt.. maar ben er wel blij mee hoor!
 8. O spannend! Ook al bijna dus! Je moet er indd wat voor over hebben. Misschien valt het bij jou weer heel erg mee!
 9. Had ja!! Tsja.. Hoopte ook dat ik bij de meiden hoorde die een heel pijnloos herstel hadden! Mijn borsten zelf doen niet pijn, vooral eromheen en dus echt het borstbeen.. Daardoor kon ik zelf niet uit bed en doet een stukje lopen pijn! Kan nu wel zelf uit bed komen maar niet zonder pijn.. Het zal binnenkort wel overgaan. De celebrex heb ik een kleine week geslikt maar dat hielp niet zozeer voor het borstbeen, maar zal ongetwijfeld wel geholpen hebben bij de rest! En hoe zit het bij jou? Wordt je ook binnenkort geopereerd?
 10. O jeetje! Ja lastig lijkt me zeg! Ik ben nu 10 dagen po. Moet nog heel rustig aan doen, maar ben wel klaar met het wachten en niks doen! 345 lijkt me ook een hele mooie grootte! Heel veel succes met de zoektocht! Ben benieuwd wat het eindelijk wordt!
 11. Oh wat lekker zeg! Ik vind nog steeds je borsten prachtig hoor! Over welke cc’s twijfel je? En naar welke pc ga je? Met mij gaat het redelijk, geduld...
 12. @Desi3 hoi! Ga je nog steeds voor een wissel?
 13. @Auks Ooh ben gelukkig niet de enige met dat gevoel! Niezen, hoesten en lachen doet enorme pijn. Ik probeer dat ook allemaal zo weinig mogelijk te doen! Ik heb ook dat het af en toe ineenkeer gaat branden. Bij mij is het ook geel/blauw. Maar dat branderige gevoel is ook vooral als ik even heb gelopen bijv.
 14. Ja ze hebben daar een spiertje losgemaakt begreep ik! Echt vervelend. Bij mij voelt het indd ook als opgeplakte borsten haha. Hoop dat dat snel verdwijnd!
 15. Even een kleine update 10 dagen po Gister voor controle geweest, alles zag er heel goed uit. Hechtingen lijken ook al heel mooi te genezen! Pleisters zijn eraf, binnenkort begin ik met smeren van het littekencremé. De pijn wordt ook elke dag iets minder, maar toch nog wel veel last van het borstbeen wat af en toe heel erg brand.. Ik slik alleen nog paracetamol en dat is prima te doen. Probeer nu zoveel mogelijk te bewegen, rondjes lopen even naar buiten en mijn schouders los te maken. Ben zo stijf als wat!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×