Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Dodo20

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  192
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

43 Excellent

6 Volgers

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  6 februari'18 - Straten - 390cc - mentor
  anatomisch - dualplane

Recente profielbezoeken

937 profielweergaven
 1. Ervaringen heyendeal Frans van Straten???

  Hoi! ik heb een hele goede ervaring met Straten. Heyendael is zijn eigen kliniek, het zijn allemaal aardige mensen. Ook het nazorg programma vind ik fijn die zij aanbieden. Ik zit nu in mijn 5e week po, en mijn borsten zien er heel netjes uit! Ze moeten nog zakken en soepel worden, maar ben over het algemeen heel tevreden.
 2. Borstvergroting A klikieken oktober 2018!

  Hoi! Ik heb waarschijnlijk wel hetzelfde postuur als jij. Ik heb 6 februari 390cc anatomisch gekregen! Kom ongeveer uit op 75c. Zit nog in de herstel periode, dus wat en hoe het echt zal worden is nog een grote vraag!
 3. Hoi, ik las dat je ook een scherpe brandende pijn op je borstbeen had? Hoelang hield dat aan bij jou? Ik heb namelijk ook heel veel pijn bij lopen en een tijdje staan. Vroeg me af wanneer die pijn eindelijk verdwijnt!
 4. Update 16 dagen po: Oke.. ik kan al zeker meer zelf dan vorige week maar ben nog niet aan het werk, de pijn op mijn borstbeen heb ik nog steeds.. De ene dag meer dan de andere. Wat vervelend is dat zeg! Ben er nu echt klaar mee, want het doet echt pijn. Paracetamol slik ik, celebrex mee gestopt. Wie hebben nog meer een brandend gevoel op het borstbeen? Vooral heb ik pijn na een stukje lopen. Help! Tips? Na de controle mocht ik wel weer een beetje op mijn zij slapen, maar dat durf ik nog niet echt. Ook omdat het dan heel gevoelig is. Hoop zo dat het straks beter gaat! Vind het herstel echt tegenvallen, had het nooit zo verwacht. Geduld...
 5. Nee genieten nog niet echt. Pijn en afhankelijk zijn overheerst dan echt.. maar ben er wel blij mee hoor!
 6. O spannend! Ook al bijna dus! Je moet er indd wat voor over hebben. Misschien valt het bij jou weer heel erg mee!
 7. Had ja!! Tsja.. Hoopte ook dat ik bij de meiden hoorde die een heel pijnloos herstel hadden! Mijn borsten zelf doen niet pijn, vooral eromheen en dus echt het borstbeen.. Daardoor kon ik zelf niet uit bed en doet een stukje lopen pijn! Kan nu wel zelf uit bed komen maar niet zonder pijn.. Het zal binnenkort wel overgaan. De celebrex heb ik een kleine week geslikt maar dat hielp niet zozeer voor het borstbeen, maar zal ongetwijfeld wel geholpen hebben bij de rest! En hoe zit het bij jou? Wordt je ook binnenkort geopereerd?
 8. O jeetje! Ja lastig lijkt me zeg! Ik ben nu 10 dagen po. Moet nog heel rustig aan doen, maar ben wel klaar met het wachten en niks doen! 345 lijkt me ook een hele mooie grootte! Heel veel succes met de zoektocht! Ben benieuwd wat het eindelijk wordt!
 9. Oh wat lekker zeg! Ik vind nog steeds je borsten prachtig hoor! Over welke cc’s twijfel je? En naar welke pc ga je? Met mij gaat het redelijk, geduld...
 10. @Desi3 hoi! Ga je nog steeds voor een wissel?
 11. @Auks Ooh ben gelukkig niet de enige met dat gevoel! Niezen, hoesten en lachen doet enorme pijn. Ik probeer dat ook allemaal zo weinig mogelijk te doen! Ik heb ook dat het af en toe ineenkeer gaat branden. Bij mij is het ook geel/blauw. Maar dat branderige gevoel is ook vooral als ik even heb gelopen bijv.
 12. Ja ze hebben daar een spiertje losgemaakt begreep ik! Echt vervelend. Bij mij voelt het indd ook als opgeplakte borsten haha. Hoop dat dat snel verdwijnd!
 13. Even een kleine update 10 dagen po Gister voor controle geweest, alles zag er heel goed uit. Hechtingen lijken ook al heel mooi te genezen! Pleisters zijn eraf, binnenkort begin ik met smeren van het littekencremé. De pijn wordt ook elke dag iets minder, maar toch nog wel veel last van het borstbeen wat af en toe heel erg brand.. Ik slik alleen nog paracetamol en dat is prima te doen. Probeer nu zoveel mogelijk te bewegen, rondjes lopen even naar buiten en mijn schouders los te maken. Ben zo stijf als wat!
 14. Nee heb nog geen fotos geplaatst. Doe ik later!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×