Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Maree

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  91
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

14 Good

6 Volgers

Over Maree

 • Verjaardag December 10

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Krachttraining
  Hardlopen
  Dansen

Recente profielbezoeken

873 profielweergaven
 1. Maree

  Frans straten boobs verzamelen !!

  En... alles goed gegaan?? Ik ben inmiddels ruim 6 weken PO en echt zo blij! Goed hersteld en mijn borsten en buik zijn zo ontzettend mooi geworden! Ik wens jou net zo'n goed herstel toe!
 2. Ja, ik merk dat nu ook. De ene dag lijkt het bijna helemaal weg te zijn en de volgende dag is er weer behoorlijk wat zwelling. Maar fijn te weten dat het nog wel even duurt maar dat het goed komt!
 3. Spannend, en snap je spanning helemaal! Ik zal je toevoegen!
 4. Dank je wel! Ben er ook echt heel blij mee!! Ik had een lege C, maar voordat ik 24 kilo afgevallen was had ik 80E/F. Ik heb nu nog mijn sport bh aan, over 2 weken eens kijken wat ik voor maat gekregen heb. Ik denk een 75E/F maar vind het ogen als een volle D...
 5. Oh, 5 kids en net po!! Ppfff... lukt het allemaal een beetje? Wat heb je voor protheses en wat/ Hoe lang had je ze ervoor? Ik ga je even toevoegen. Moet dit weekend eens nieuwe foto's maken.
 6. Volgends mij moet je ze nu kunnen zien.... Ik heb je in elk geval toegevoegd.
 7. Hoi, jij mag zeker mijn foto's zien. Ik heb tegelijkertijd een buikwandcorrectie laten doen dus niet schrikken van de buik foto's... Heb je al een ok datum? Ik ga je aan mijn album toevoegen!
 8. Maree

  Frans straten boobs verzamelen !!

  Dank je wel voor je compliment! Ik heb inderdaad 2 in 1 gedaan En tja, die twijfels... die heeft echt iedereen! Ik kon er echt nachten van wakker liggen... of ik inderdaad wel siliconen in mijn lichaam wilde, of mijn buik echt zo vreselijk was om zo'n grote operatie te laten doen, en of ik inderdaad niet gewoon moest accepteren dat ik geen 20 meer ben (ben 38...) en wat zou ik mijn kinderen aandoen wanneer het niet goed zou gaan, of mijn borsten niet te groot zouden worden... Echt zo erg wat voor gedachten er dan allemaal door je hoofd schieten! Ik kan nu alleen maar zeggen: ik zou willen dat ik het eerder gedaan had!! Je bent in super goede handen bij Frans! Morgenochtend gelijk bellen! X
 9. Haha, 2 van die boobies die blijven staan, dat is echt tof! Ik vond het de eerste week wel zwaar, als ik dan de bh uit had had ik het gevoel dat ik ze vast moest houden. Het voelde ook zwaar aan, maar vooral omdat de spier dan ook nog zo gespannen is. Maar nu voelt het echt niet zwaar meer, ze beginnen steeds meer 'eigen' te worden. Ik zou je twijfels zeker door geven en bespreken.
 10. Dank je wel! Ik ben ook echt heel blij met het resultaat, en het wordt nog elke dag mooier! Apart dat je dan zo 2 verschillende krijgt en juist in de hangende borst een medium profile? Maar de arts zal wel weten wat nodig is, maar je kunt het hem nog altijd even vragen?
 11. Dat mag, ik zal je toevoegen. Spannend, het begint op te schieten voor je. Ik zou het zo weer doen! Hopelijk roep jij dat ook over 2 maanden! Waar en door wie ga je geholpen worden?
 12. Dat mag! Ik heb 2 kinderen, ze zijn nu 6 en 8 jaar.
 13. Maree

  Frans straten boobs verzamelen !!

  Nee, ik dacht zelf een lift nodig te hebben. Maar Frans zei dat dat (nog) niet nodig was, nu was het met protheses op te lossen. Ik ben in elk geval heel blij met het resultaat! Zie je er tegenop?
 14. Maree

  Frans straten boobs verzamelen !!

  Oh, zie dat jij ook een lift geadviseerd hebt gekregen. Ik heb geen lift gekregen, alleen een vergroting met 380cc anatomische protheses high profile... Jij kunt al af gaan tellen naar 18 juli!
 15. Ja hoor, ik zal je toevoegen. Zie je ook mijn voor-situatie...
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×