• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Maree

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral
 1. Pfff... heftig! Pijn en ook nog een infectie, wat vervelend! Ik ben blij te lezen dat het nu beter met je gaat, hopelijk herstel je snel. Al gekeken naar het resultaat?
 2. @lien 31 Wat spannend! Morgen ben je aan de beurt! Ik hoop dat je operatie goed verloopt en je een spoedig herstel hebt! Hoe voel je je? Ik wordt als alles deze week bevestigd wordt op 26 februari geopereerd, krijg ik een buikwandcorrectie en een borstvergroting. Ik vind het ook ontzettend spannend en volg daarom met grote interesse dit topic. Heel veel sterkte morgen!
 3. Rond of anatomisch

  @Aloysa wauw! Wat een prachtig resultaat!! Mag je trots op zijn!
 4. @Kimmik ik zit nu in de wachtkamer bij dr. Fabré in het CWZ ziekenhuis...
 5. Rond of anatomisch

  @Aloysa Bedankt voor het toevoegen, ik moet nog even opzoeken hoe ik alles kan bekijken... Maar ik ga eens kijken! Ben je tevreden met het resultaat tot nu toe? En was het te doen met de pijn?
 6. @Kimmik Ik vond het een fijn gesprek met dr Straten en zijn assistentes. Heb vanmiddag nog een gesprek bij een andere arts, ben benieuwd wat die ervan zegt! Ben inmiddels ook een soort van 'verslaafd' aan sporten, dus ben echt blij met mijn veranderde lichaam, maar mijn buik en borsten hebben dus wat hulp nodig om in shape te komen...
 7. Noa90 : 8 juni 2018 : Dr. Nio : Park kliniek

  Mama300.... Ik denk dat jouw voor-situatie hetzelfde was als mijn situatie nu. Ik dacht en borstlift nodig te hebben maar 2 artsen hebben mij geadviseerd om anatomische prothesen 350-400cc in te laten brengen. Mocht je een foto album hebben zou ik graag jouw foto's zien!!
 8. Rond of anatomisch

  @Aloysa, ik herken het pas hemdje van dr. Straten! Ik ben 1.72 en weeg ook 62 kilo, dus komt aardig overeen met jouw situatie... Wat was jouw voor situatie qua cupmaat als ik vragen mag? Ongelijk als ik zie dat je 400 en 450cc protheses gekregen hebt. Ik zou graag het resultaat eens willen zien, twijfel nog behoorlijk over het aantal cc's en rond of anatomisch....
 9. Oh, wat leuk om dit te lezen! Ik ben 28 december bij dr. Straten geweest en vorige week bij dr. Doornaert, morgen heb ik nog een afspraak bij dr. Fabré in het CWZ ziekenhuis. Moet zeggen dat dr. Straten mij gelijk al aansprak, ook zijn fijne assistenten. Ik wacht het gesprek morgen nog af en ga dan een keuze maken!! Heb er zo'n zin in! Ik heb nu door ruim 20 kilo afgevallen te zijn en veel sporten een lege, slappe C cup over die ik graag weer op wil laten vullen. Heb altijd 80E/F gehad. Zo groot hoeft niet meer, ik ben tenslotte zelf ook niet meer zo groot... maar een volle D, kleine E zou wel weer fijn zijn! Dr. Straten denkt dat mentor anatomisch (omdat ik vooral aan de bovenkant veel volume mis) 350 of 400 cc mij goed zal staan.
 10. Bv en buikwandcorrectie Dr. Straten

  Pfff tuttie, Dat klinkt heel erg vervelend zeg! Fijn dat je nu weer mooie, nieuwe boobs hebt. Hopelijk gaat de pijn nu wel over en blijft je er lang plezier van hebben. Ik ben gisteravond naar een dance feest geweest en daar heb ik zoveel dames met mooie(maar ook minder mooie maar mijn smaak) gekochte boobs gezien, ik zag mezelf over een tijdje ook wel staan met weer een goed gevulde nieuwe boezem! Ben erg benieuwd naar het gesprek van morgen, kijken wat deze pc zegt.
 11. Bv en buikwandcorrectie Dr. Straten

  Hoi Tuttie, Bedankt voor je reactie. Vervelend te lezen dat je kapselvorming gehad hebt, al snel na de ingreep? En tevreden met het resultaat van de borstwandcorrectie en je borsten?
 12. Hallo!!! Ik zal me even voorstellen: Ik schrijf onder de naam Maree en ben net 38 geworden. Mama van 2 kids van 6 en 8 jaar oud. Altijd rond de 80 kilo gewogen bij een lengte van 1.73 met een cupmaat 80E/F. Sinds 2 jaar fanatiek aan het sporten, hardlopen en krachttraining. Ook mijn voeding aangepast en daarmee afgeslankt naar nu 62 kilo. Helaas zijn daarmee ook boobs geslonken naar een lege C cup, omvang 75. Ook behoorlijk wat los vel op mijn buik, die achter dat vel goed getraind is. Dus na veel wikken en wegen besloten tot een borstvergroting en een buikwandcorrectie. Ik ben afgelopen week op gesprek geweest bij dr. Straten van kliniek Heyendael in Nijmegen. en bij dr. Doornaert van ABC clinic in Breda. Beide gesprekken stonden mij aan, maar neig wat meer naar Dr Straten. Een gevoels kwestie. Aanstaande maandag heb ik nog een consult bij het CWZ ziekenhuis in Nijmegen, en hopelijk kan ik daarna mijn keuze maken. Heb nu bedacht om ervoor te gaan en kan eigenlijk niet meer wachten om onder het mes te gaan!! Zijn er hier nog meer meiden die de combinatie borstvergroting en buikwandcorrectie bij dr. Straten hebben laten doen? Groetjes Maree