Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Maree

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

14 Good

6 Volgers

Over Maree

 • Verjaardag December 10

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Krachttraining
  Hardlopen
  Dansen

Recente profielbezoeken

550 profielweergaven
 1. Frans straten boobs verzamelen !!

  En... alles goed gegaan?? Ik ben inmiddels ruim 6 weken PO en echt zo blij! Goed hersteld en mijn borsten en buik zijn zo ontzettend mooi geworden! Ik wens jou net zo'n goed herstel toe!
 2. Ja, ik merk dat nu ook. De ene dag lijkt het bijna helemaal weg te zijn en de volgende dag is er weer behoorlijk wat zwelling. Maar fijn te weten dat het nog wel even duurt maar dat het goed komt!
 3. Spannend, en snap je spanning helemaal! Ik zal je toevoegen!
 4. Dank je wel! Ben er ook echt heel blij mee!! Ik had een lege C, maar voordat ik 24 kilo afgevallen was had ik 80E/F. Ik heb nu nog mijn sport bh aan, over 2 weken eens kijken wat ik voor maat gekregen heb. Ik denk een 75E/F maar vind het ogen als een volle D...
 5. Oh, 5 kids en net po!! Ppfff... lukt het allemaal een beetje? Wat heb je voor protheses en wat/ Hoe lang had je ze ervoor? Ik ga je even toevoegen. Moet dit weekend eens nieuwe foto's maken.
 6. Volgends mij moet je ze nu kunnen zien.... Ik heb je in elk geval toegevoegd.
 7. Hoi, jij mag zeker mijn foto's zien. Ik heb tegelijkertijd een buikwandcorrectie laten doen dus niet schrikken van de buik foto's... Heb je al een ok datum? Ik ga je aan mijn album toevoegen!
 8. Frans straten boobs verzamelen !!

  Dank je wel voor je compliment! Ik heb inderdaad 2 in 1 gedaan En tja, die twijfels... die heeft echt iedereen! Ik kon er echt nachten van wakker liggen... of ik inderdaad wel siliconen in mijn lichaam wilde, of mijn buik echt zo vreselijk was om zo'n grote operatie te laten doen, en of ik inderdaad niet gewoon moest accepteren dat ik geen 20 meer ben (ben 38...) en wat zou ik mijn kinderen aandoen wanneer het niet goed zou gaan, of mijn borsten niet te groot zouden worden... Echt zo erg wat voor gedachten er dan allemaal door je hoofd schieten! Ik kan nu alleen maar zeggen: ik zou willen dat ik het eerder gedaan had!! Je bent in super goede handen bij Frans! Morgenochtend gelijk bellen! X
 9. Haha, 2 van die boobies die blijven staan, dat is echt tof! Ik vond het de eerste week wel zwaar, als ik dan de bh uit had had ik het gevoel dat ik ze vast moest houden. Het voelde ook zwaar aan, maar vooral omdat de spier dan ook nog zo gespannen is. Maar nu voelt het echt niet zwaar meer, ze beginnen steeds meer 'eigen' te worden. Ik zou je twijfels zeker door geven en bespreken.
 10. Dank je wel! Ik ben ook echt heel blij met het resultaat, en het wordt nog elke dag mooier! Apart dat je dan zo 2 verschillende krijgt en juist in de hangende borst een medium profile? Maar de arts zal wel weten wat nodig is, maar je kunt het hem nog altijd even vragen?
 11. Dat mag, ik zal je toevoegen. Spannend, het begint op te schieten voor je. Ik zou het zo weer doen! Hopelijk roep jij dat ook over 2 maanden! Waar en door wie ga je geholpen worden?
 12. Dat mag! Ik heb 2 kinderen, ze zijn nu 6 en 8 jaar.
 13. Frans straten boobs verzamelen !!

  Nee, ik dacht zelf een lift nodig te hebben. Maar Frans zei dat dat (nog) niet nodig was, nu was het met protheses op te lossen. Ik ben in elk geval heel blij met het resultaat! Zie je er tegenop?
 14. Frans straten boobs verzamelen !!

  Oh, zie dat jij ook een lift geadviseerd hebt gekregen. Ik heb geen lift gekregen, alleen een vergroting met 380cc anatomische protheses high profile... Jij kunt al af gaan tellen naar 18 juli!
 15. Ja hoor, ik zal je toevoegen. Zie je ook mijn voor-situatie...
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×