Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Monstrea

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  480
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Monstrea last won the day on Maart 21

Monstrea had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

58 Excellent

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Monstrea

  Ik ben neske88 en heb super veel vragen

  Kosten zijn vaker 4000 - 5000 euro Dan daaronder. Zeker als je je buik ook wil aanpakken komen er nog meer kosten bij. Je hebt wel goedkoper, maar dan moet je kijken of die weg prettig vindt. Ga eens op consult bij anderen en vergelijk. Hoeveel cc is je tot nu toe geadviseerd?
 2. Lees net je stukje. Ik heb geen druk en pijn gehad. En moeilijk adem halen? Is mij niet opgevallen. Zal vast liggen aan de chirurg en soort protheses. Zelf was ik zo bang dat de narcose niet goed zou werken en ik dingen zou mee krijgen/ voelen. Bij de passessie gevraagd aan de pc en tijdens het infuus aanleggen. Achteraf lachen we er maar om. Maar vooraf zo spannend en lastig. Nu denk ik waar ging het over. Succes met je operatie en herstel. Bij klachten je pc vragen en eventueel voor andere/meer pijnstilling overleggen.
 3. Monstrea

  350cc rond high profile

  Meningen verschillen hè. Ik ben 1.85m en wil juist dat ze wat meer naar voren zijn. Was vrijwel plat en heb 345cc. Dus misschien 300 voor het oog. Iemand die al na nature een x aantal cc heeft en 300 laat plaatsen geeft ook al weer ander beeld. Dat vind ik er zo moeilijk aan. Heb nu handjevol maar voor in kleding valt het niet mooi. Bloot en in bikini is het wel oké. Ik ga nu voor top en krijg met 1 jaar PO een wissel. Moet niet te groot, dus wordt nog een dingetje. Maar dit voelt niet fijn(jankend voor de spiegel, weer in vesten wegduiken of juist hele strakke shirts aandoen) mag maart 2019 wissel en ga komend najaar lekker weer op consulten. Kijken wat er gedaan kan worden voor mij.
 4. Monstrea

  350cc rond high profile

  Wat je nu past is voor de spier. Dus de 350 kan deels nog wat verdwijnen. Sommige hebben dat ze nog wat vormen en ietsjes naar voren kunnen komen, dat je de 350 goed zit. Kan ook zomaar een deel wegblijven wat niet naar voren komt. Wil je niet onzekerder maken. Maar zou zonde zijn als je bijv. 300 neemt en straks te klein is als hij al 250 oogt. Zou het net je pc bespreken. Hoeveel je spier meegeeft, of het al zijn extra spelling is voor dit risico en als je maat kleiner neemt hetzelfde speelt. En of het eventueel voor de spier kan. Denk dan wel aan eventueel de randen als je huid en weefsel niet dik genoeg is.
 5. Monstrea

  Hoe en wanneer weer douche?!

  De een mag twee weken niet douchen en de ander na 24 uur. Advies van je pc volgen.
 6. Monstrea

  500 / 600cc of groter?!

  Voorheen 75aa Nu 75d met 345 cc protheses Misschien 75c of b geworden. Want draag nu holle tenten. Recht was sowieso al ietsjes kleiner dan links. Ook voor de bv.
 7. Monstrea

  500 / 600cc of groter?!

  Ik zou 12 uur nuchter en 8 uur droog blijven. Geen idee of dat het was maar heb geen misselijkheid gehad. Water kan als je ziek bent ook verkeerd vallen. En dam wat een mooie ballen. Zou het zo willen hebben. Dacht eerder dan 3 en 400 al heel wat was. Maar 6 en 700 kan ook zo maar best mooi zijn en niet te groot. Zelf zou ik nog 1 of 2 stapjes groter passen. Dit past mooi bij je lijf en gaat erin op. Als je wat afsteken zoekt kan dat best. Wat wil je zelf?
 8. Monstrea

  Voorstelling + BV oplossing voor zichtbaar borstbeen?

  @Joanne1987, mag ik bij jou album kijken? Ik nijg 600 cc -700 cc te willen.
 9. Monstrea

  Voorstelling + BV oplossing voor zichtbaar borstbeen?

  @Kelly_E Ze zijn nu te klein om naar elkaar te duwen. Push-up bh.s plaatst ze hoger, niet naar elkaar. Of het tussenstuk is zo ruim dat het wel bij elkaar komt als het kleiner was. Ik heb geen idee eigenlijk. Door de ronde protheses heb ik bovenop al volume. Nouja had. Het wordt minder. 4 maanden. po ging de boel wat al geen vocht of zwelling had nog wat slinken en nu zitten de bh.s 75d ruim. Wil je dan natuurlijk ogend groot of gemiddeld bijv. Cup c ofzo? Ik ben die vergelijking trouwens gestopt. Vriendin van mij heeft cup c en dubbele dan ik heb voor het oog. Las dat nep boobies een maat meer nodig hebben dam die zelfde hoeveelheid van nature ivm de vorm en de protheses. En collega met flinke jetsers die ze in een b cup krijgt. Die cc.s kan ik ook jiet vergelijken. Al die merken en verschillende vrouwen. Vind de enne met 400 cc te klein vind ik de andere met 300 cc te groot. Ligt ook aan hun voorsituatie. Als ze al zelf meer van nature hadden maar toch. Hele zoekweg en je vind nooit echt hetzelfde. Wat betreft voor het borstbeen plaatsen weet ik het niet. Bedoel dat de pc een andere manier van plaatsen kan doen zodat ze met het uiteindelijke zichtbare deel spelen. Zal ook best kunnen dat ze ze biven het borstbeen lijken te hebben " geplakt. Maar dan moet het met de tepels ook mooi passend zijn of die moeten ook worden verplaatst. Als men het zo wil. Ik ga in oktober op consulten en hoop meer te horen over hoe en wat er gedaan wordt in zulke gevallen. Zelf wil ik wel wat grotere borsten. Desnoods bloot maar nep zodat ik in kleding mooi bolling heb. Want nu met 345 cc kan ik niet blij worden een een shirt en jurk. Vooraf zo verheugd van er is dan ronding. Ze zijn bloot heel mooi, handjevol. Weet nu dat heel veel vrouwen die in kleding kleine borsten lijken te hebben, daaronder best wat hebben zitten. Kan zo vertekenen. Maar ik denk dat de spier veel wegdrukt. Misschien heb ik van de 345cc achter de spier, 300cc zichtbaar. En dat van plat is ook niet veel vind ik. Iemand hier met bijv. Een b cup van nature en die 400cc laat plaatsen heeft dan totaal misschien 600 of 700 cc. En als je nou 100 cc in een maatbekertje ziet is het al niet veel. Zeker niet als je het verspreid over een rondje van bijv. 12cm wat een prothese kan zijn. En andere uiterste is weer dat 100cc weer wel net te veel kan zijn als je een maatje groter neemt. I k snap er geen bal van. Ach Ja.ik ga gewoon weer passen en luisteren wat de volgende pc er aan kan doen. Vroeger wilde ik nooit naar een arts en zong ik het altijd zelf uit. Plastische chirurgie was helemaal ver van mij vandaan. Zie nu was al bezig met de wissel na dat ik wakker werd van de eerste vergroting. Bizar. Maar dat is natuurlijk anders als je gewoon wel tevreden bent hè. Ik ben misschien gewoon ondankbaar. Het voldoet niet aan mijn wens. En ik ga die nu ik toch bezig ben met het (laten) maken verder om het te krijgen. Jarenlang plat, op naar vele jaren volle boezem.
 10. Monstrea

  Voorstelling + BV oplossing voor zichtbaar borstbeen?

  Mijn borstbeen is niet zichtbaar door mijn huid, maar hij is wel breed en speelt mee dat mijn tussenruimte erg breed is. Ik ga op consult om te kijken of het voor mijn borstbeen geplaatst kan worden of een andere methode zodat die huid wel bij de borsten komt en een smal(ler) tussenstuk krijg. Risico is dat de borsten samen een vierkant blok worden en dat het te groot wordt. Als er bijv. 1000 cc nodig is om de borsten bij elkaar te krijgen. En dan ook nog zonder dat ze echt in elkaar over lopen. Uniboob heet dat dacht ik. Goede chirirg uitzoeken. Ik heb nu al protheses zitten 345cc en kwam van plat. Mag voorjaar 2019 weer onder het mes. Ga dit najaar op consulten en kijken wat er kan om nu wel blij te worden. Klinkt heel snel, maar loop er al zo lang mee en wil nu echt genieten. Ze zijn mooi qua vorm en Ik heb een top herstel gehad. Maar toch zet ik door. Altijd plat geweest en nu ga ik de borsten krijgen die ik wil.
 11. Monstrea

  Ik stel mij graag even aan jullie voor!

  Ik heb 345 cc ronde en dual plane en wil met 1 jaar PO gelijk een wissel. Na de operatie had ik een borst met vocht die te groot was en een borst die was hoe het nu is. Dat moment na de operatie dacht ik oké, vocht gaat weg en ze kunnen nog tot 6 mnd "groeien," nou niet dus. Ze zijn beiden zo geworden als die zonder vocht. Helaas niks verder gevormd/veranderd in grootte. Wel mooi gezakt en vloeiend gevallen. En snel soepel met 3 weekjes. Er kon simpelweg niet meer in. Ik kwam van plat. Heb nu mooie kleine borsten handje vol en zoek echt meer. Gelijk wat dichter op elkaar zodat het in laag uitgesneden truitjes en bikini ook mooi is i.p.v. platte huid. Mag ik je 500 cc zien?
 12. Monstrea

  Bang voor complicaties. Wie overtuigd me?

  Ik wou/Wil zo graag borsten. Eerst plat en nu na 1 jaar straks gelijk een wissel. Ik dacht voor de operatie maar zo; elke dag heb je risico in het verkeer en kan je de verkeerde personen tegenkomen. Oke,je moet het niet opzoeken,maar toch hè, je wil het en als het ook een verandering in je leven maakt,Zou ik het doen. Alleen jij kan dit afwegen. Ik draag zelfs protheses die een paar maanden voor mijn operatie slecht in het nieuws kwamen. Waarschijnlijk ben ik te makkelijk met die dingen. Het gaat hoe het komt. En je eigen draai mag daar zeker bij. Met de kinderen geen last gehad. Eerste twee weken niet getild. Wel een beweging uit nood en dat deed pijn. Verder zat ik de tijd uit tot 6 weken en het ging zo goed dat ik soms toch wat dingetjes deed. Bed opmaken en stofzuigen. O, o,o best fout.
 13. Monstrea

  Dr. Plovier

  Jammer dat sommige topics geen reactie krijgen. Weet je inmiddels al meer? Ik heb nu 345 en wil met de wissel minimaal 700cc Wat is jou voorsituatie?
 14. Monstrea

  Van 75AA/75A naar D+ resultaten?

  Ik heb nu ook van aa naar een 75d cupmaat maar voor het oog is het een C misschien wel b want mijn hand zit er om heen. Met mnd 4 zijn ze nog iets geslonken. Bh.s zitten wat ruim. Er kon niet meer in dus ga met 1 jaar PO voor een wissel. Ik snap niks van die maten. Heb nu 345 en wil minimaal het dubbele van wat ik nu zie. Maar dat is dan 700 cc en dat klinkt zoveel. Maar de laatste tijd bekijk ik het maar als een vrouw met een a of b cup 400 laat plaatsen had ze van nature al wat. 300 of misschien wel meer en zitten ze ook zo 700 totaal. Ligt ook de protheses want de enne 300 kan meer zichtbaar geven dan de andere met 500.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×