• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Monstrea

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

1 Volger

 1. Rainbow, mag ik in je album kijken? Dames, is van plat naar 345cc gemiddeld? Heb net met rijstzakjes gelopen. Het voelt van boven bekeken zo groot. Maar als ik in de spiegel kijk van voren en opzij is het mooi. Twijfel twijfel..
 2. Ik lees nog meer dames die plat zijn. Om maar even met de deur in huis te vallen. Succes met jullie operatie en herstel! Straks eindelijk borsten. Ik mag 1 maart en ben zo benieuwd.
 3. @Jd1234 mag ik in je album kijken? Ik ga ook naar Koopmann
 4. Vergoeding in 2017?

  Dit ligt bij elke verzekering weer anders hoe ze dat beoordelen denk ik. Zoek maar eens via Google naar borstplooi. Las laatst hier van iemand die echt plat was maar de verzekering viel over schaduw dus dan zou er wel een plooi zitten. Verder is elk lichaam weer anders. Blijft moeilijk iets. Zou mooi zijn als je het vergoed krijgt. Het kan een moeilijke weg zijn. Heb weinig gelezen dat het zo gepiept was. Snap het ook wel van hun kant dat ze het niet graag geven. Maar vind het ook raar als je gaat vergelijken en dan ziet dat vrijwel hetzelfde bij A wel vergoed wordt en bij B niet.
 5. Even voorstellen, BV, in de orientatiefase, help ;-)

  Mijn huisarts wist het niet. Kreeg eerst de verkeerde echo. Toen met tweede aanvraag als wwwr uitgelegd en paar nagevraagd. Ook met afspraak maken bij zh nog gecheckt dat het nu het juiste was. En eenmaal bij de afspraak nogmaals gecheckt toen ik binnen kwam. Het Lijkt zo simpel en niemand wist het. Of ze willen het niet weten. Afijn, nu is het hier afwachten op antwoord van de verzekeraar. Las hier van een aantal vrouwen dat sommige een gevecht hadden met hun verzekeraar. Sommige dien echt moeilijk, lokale zit je onder de 1cm . Dat is dus afwachten. Ik trek sowieso 2 weken uit als tijd dat ik niks qua zorg met de kids doe. Misschien na paar dagen helpen met eten of even spelen ofzo. Maar dat is afwachten. Daarna zou ik kleine dingen mogen tillen 2-5 kg en langzaam opbouwen, mits het goed voelt en gaat. Maar iedere dame ervaart dat anders dus Ik moet maar afwachten hoe het loopt. Misschien ben ik wel 6 weken bezig voordat dat lukt. Succes met je aanvraag. Hoop voor je dat je onder de 1 cm zit. Mooi meegenomen.
 6. Ik kom ook van geen cup en ga voor de 345cc wat ik als max. Kreeg als advies. Ik krijg high profile en dus plane geplaatst zodat ik bovenop ook vulling heb en de protheses niet kunnen draaien. Maar dit is keuze die je zelf moet maken. Woe weet draaien ze nooit. Ik vond tussen de pasprothese niet veel verschil, las hier verhalen can dat het zo groot oogt enzo, maar ik vond het nog klein. Maar misschien lag dat aan het moment ofzo. Ik ga nogmaals passen en dan definitief beslissen. Wie weet nog maatje kleiner. Ik ben ook tenger. Maar wat grotere boobs kunnen ook mooi zijn. Genieg kleine/dunne dames met een flinke voorgevel. Zolang het niet echt té is, is dat wel mijn wens. 20 jaar mini, nu 20 jaar mooi maxi. Oké, wel na een jaar of 10 een wissel.
 7. Bnice, leuk te lezen dat je ook plat was. Oké, die zin bedoel ik dus positief! Ik ben ook plat en hoop 1 maart borsten te krijgen. Lees veel verschillen qua plaatsen. Bij mij zal het dual plane worden. Mooi dat het bij jou voor de spier lukte. Ik zie wel op tegen de operatie en de klap voor de spieren, geen oefeningen van fysio. Maar ik moet dat afwachten hoe het herstel verloopt en krijg ze nou eenmaal niet vanzelf die boobs. Bedankt om je verslag te delen! Succes met je verdere herstel en veel plezier straks in de toekomst.
 8. Ik heb ook een platte borst. Geen idee welke AA ik heb. Klungel altijd wat met bh.s en zit nooit echt goed. Nu was het weer tijd voor nieuwe en wil niet op jacht voor die dingen die eigenlijk niet nodig zijn voor borsten maar wel voor mijn tepels niet door de kleding te laten zien. Dus heb ik in het najaar maar een afspraak genaakt bij de pc. Hihi Lachen er maar om hè. Jaren van treuren zijn geweest nu op naar de jaren met een mooie boezem. Ik heb tot nu toe ook nog geen ervaring gevonden van een aa naar gemiddelde borsten. Maar ik heb er alle bertrouwen in en zelf wil ik liever naar iets dan (gelijk )groot. Ik herken je verhaal van het verdrietig zijn in je tienerjaren. Ik was jaloers en keek vaak naar andere meiden hun voorgevel. Toen kwam er soort van acceptatie, ik keek er niet meer wekelijks/dagelijks naar. Ik had genoeg aandacht van mannen, en het belemmerde mij niet echt, Zal dan vast wel goed zitten. Nou nee, vorige jaar zakte ik weer in zo periode. Ik wil ervaren hoe borsten zijn. "Maar het is nep en een gezond lukt...' Nee, dit houd mij al bijna 13 jaar bezig. Vaak dagelijks, soms Paar weken niet, nu, nu ga ik er voor, op naar de tietjes. Ik hoef niet met een platte borst door het leven, ik mag ook ballen hebben. Vandaar dat ik dus in oktober de stap echt heb gezet. Zat als jou ook trillend de afspraak te maken hihi Hoop dat je consulten fijn verlopen en dat je mooie boobs krijgt!
 9. Geen dank hoor. Ik ben zelf ook nog zoekende. Weet jij al welke pc en wanneer je geopereerd wordt?
 10. Spannend !! Ik vind het logisch klinken dat je grotere borsten dan buik wil. Ben je niet bang dat ze slinken als je afvalt? Ik bedoel het niet lollig hoor, maar dat het jammer zou zijn als de groter en of vorm dan anders dan gewenst is. Ook moet je even kijken of je geopereerd mag worden. Gezondheid voorop toch. Denk dat je qua sparen zeker al omweg bent. Las laatst dat het rond de 5.000 euro kost. Ligt er waarschijnlijk aan waar je gaat en welke protheses en ook hoe geplaatst. Veel succes met je zoektocht naar mooie boobs! Zo mooi als je droom uitkomt.
 11. Als je alleen bent even met de bezem of vloerwisser aan de kant vegen. Gaat om de eerste twee weken volgens mijn chirurg. Daarna langzaam beetjes tillen en opbouwen. Niet gelijk boodschappentassen. misschien kan je in een topje slapen? Weet niet of je het koud hebt in de nacht. Er bestaan ook slaaptryitjes met knopjes. Zo.n heren model maar die heb je ook met vrouwenstof en printjes
 12. Ik zou recht door mijn knieën zakken om het op te rapen. En als het niet belangrijk is lekker laten liggen. Haren wassen laat ik de eerste keren doen.
 13. Volgens mij kan je na 2 weken weer even je armen omhoog doen. De eerste tijd en daarna als het nog niet goed voelt moet je dat niet doen. De chirurg en/of verpleegkundige zal je dit vertellen. In het begin idd veel vesten of blouse aan. Zelf zou ik dit aan je pc vragen want de adviezen zijn anders.
 14. Borsten kijken

  Goed te lezen dames. Maar het klopt dat er ook minder mooie borsten Zijn hè? Slanke vrouwen met dikke memmers, volle vrouw met hangende (misschien slechte ondersteunende bikini), brede tussenplooi, vlakke borstkas Eerder nooit zo gekeken maar nu gaat er een wereld open qua zoveel verschillen.
 15. Borsten kijken

  Ja dat zeker! Als of je op vrouwen valt. Ik hou van borsten, ook al ben ik nu nog plat, ik niet kijken on mijn plan te maken. Borsten maken mij nog meer vrouw. Ik heb dat gevoel heel sterk. En nu ga ik de stap nemen.