Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Monstrea

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  448
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Monstrea last won the day on Maart 21

Monstrea had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

73 Excellent

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Monstrea

  Voorstellen BV gepland

  Ik heb ronde en geen decolleté. Alles kan. Ook dat er een dame met dezelfde natuurlijke borsten met dezelfde protheses erbij op een andere maat uitkomen in bh en voor het oog. Bespreken met je pc en eventueel extra gaan passen. Foto.s maken en goed nadenken.
 2. Niemand leest dit op deze manier?
 3. Zijn er dames die eerder dan een jaar po een wissel hebben gedaan? Waar kan ik eventueel risico's vinden? Mocht iemand die weten, hoor ik het graag.
 4. Monstrea

  15 jaar later

  Hey, ik heb natrelle 345cc en voorheen ook aa. Ben blij als ik 1 jaar po ben. Vind ze te klein. Wil ook 500, 600 of 700cc. Vind dames hier die een b cup hebben en 400 laten plaatsen erg mooi. Dus van nature hebben ze al wat. Denk dat bij die 400 ongeveer 500-700 cc is. Ik vind de natrelle wel fantastisch voelen. Of is het borsten hebben sowieso wat ik voel. Was heel snel van mij zwelling en vocht af en gevoel terug. Ben nu 4 mnd po maar voelt al veel langer. Ze zijn mooi van vorm maat te klein voor mij. Knap dat je met protheses heb gevoed. Ik heb met platte borsten gevoed. Zo kan toch vaak alles hè. Met bv of plat alles kunnen dus gewoon werken. Mooi van de natuur. Succes vast met je volgende herstel. Regel de eerste dagen maar wat hulp en til de eerste 6 weken niet zwaar. Dat sloop er bij mij in omdat het zo goed ging en ik niet tevreden was met ze. Stom, maar het liep zo.
 5. Monstrea

  500cc

  Denk ook aan het zicht. Ik draag 75d maar vind ze echt een b cup lijken. En lees hier vaak dat neptietjes een grotere bh nodig hebben dan dezelfde hoeveelheid borst van nature. Blijf mij nog verbazen over die verschillen. Soms zelfs met dezelfde situatie. Maar het ligt vooral aan de protheses(merk,maten breedte en projectie en de vulling) en je eigen borst van nature. De pc kijkt vaak naar je bouw en huid.
 6. Interresant. Voorheen riep ik dat 400 te groot was voor mij. Nu draag ik 345 en het valt zo tegen. Ik was plat voorheen dus dat vertekend zo. Iemand met een b cup die 400 krijgt vind ik prachtig. Dus ik zal waarschijnlijk 700 moeten hebben. Klinkt zo groot, maar het beetje van nature heb ik niet.
 7. De vulling maak(te) ik mij geen zorgen over. Maar snap je gedachtens wel. Ik heb nu Natrelle en maak mij wel zorgen of ze straks net zo zacht zijn. Had nu met paar weken al soepele borsten. Echt zo geweldig. Had harde ballen gedacht. Ga volgend naar voor een wissel ivm de grote. Dit zullen waarschijnlijk andere protheses worden. Wil ook mij tussenstuk laten aanpakken en ga sowieso naar een andere pc. Deze tijd voorbereiden en voorjaar 2019 heb ik dan hopelijk eindelijk mijn borsten. Wat was jou voor situatie en hoeveel cc heb je nu? Wil je eventueel ook groter met de wissel of gelijk blijven?
 8. @ShSh mijn album is openbaar. Ik ga naar een pc die dat middenstuk wel kan aanpakken. Andere protheses, Andere manier van plaatsen of wat dan ook. Ze hebben vaak hun eigen techniek. Het tussenstuk is voor mij te breed. In truitjes kijk ik er zo in. En sowieso zijn de boobs te klein. Vandaar dat ik de puntjes op de i wil en dan alles mooi laat maken als ik toch weer onder zeil ga.
 9. Monstrea

  Pijn onderschat?

  Net als bevallen. Je weet het niet van te voren. Ligt aan je pc, je protheses en je lijf. Beste is over je heen laten komen, relax en op het moment handelen naar wat nodig. Hulp vragen en medicijnschema paraat houden voor het geval.
 10. Monstrea

  Oude nieuwe

  Denk dat je hier vrijwel alleen maar positief bericht zal lezen. Zelf vond ik vrijwel plat te zijn erger dan de risico's van de protheses en operatie. Hoe vaak ik niet bijna word aangereden op plaatsen waar ik voorrang heb. En hoe sommige mensen je behandelen is de bv van grotere waarde voor mij. Afwegen en goed uitrekken. Met een c cup van nature had ik er waarschijnlijk anders overgedacht. Maar dan nog. Emotioneel is het ook heel wat dat je kan helpen. Vaak zegt men bij twijfel niet doen, een enkele zegt bij twijfel wel doen. Je hebt het al jaren vooruitgeschoven. Dus wil je het echt of kan die periodes je borsten prima accepteren? Vertrouw op je gevoel en ga helder krijgen welk gevoel het zwaarste weegt. De ze zijn best oké maar kunnen beter, of ze zijn echt niet fijn en ik moet" nieuwe". Want al heb je mooie zijn er vast toch (kleine) minpuntjes, net als met natuurlijke borsten.
 11. Bij mij zitten ze ook niet in de plooi. Las hier op het forum dat ze straks zelfde kleur als je huid krijgen en je het vrijwel niet meer ziet. Las ook dat je beter te hoog dan laag kan hebben ivm bh en bikini. Het is soms lastig de hoogte te bepalen, helemaal als er nog geen (grote) borst van nature was. Hoop dat je eruit komt.wel mooi dat ze het willen oplossen. Zijn dus verschillende meningen over.
 12. Wauw, ik ben benieuwd! Zelf heb ik 345 en ze zijn voor mij te klein. Kwam van vrijwel plat dus het zou iets moeten zijn. Maat dit noem ik geen borsten voor mijn lijf. Ga dus na 1 jaar po gelijk voor een wissel. Minimaal het dubbele wil 500-600cc. Nog afwachten hoe het passen oogt. Ga dat komende winter doen. En dan op de wachtlijst voor in het voorjaar 2019. De laatste stap naar droom tietjes. Mag ik jou foto zien? Is het een groot verschil zo meer dan het dubbelen?
 13. O en qua pijn. Is denk verschillend. Het moment en welke pc en of ze op of naast het litteken doen. Hoeveel groter je neemt. Andere prothese / manier van plaatsen. Hoe de pc werkt en weefsel prothese weghaalt. En hard of zachthandig de ander erin doet. Net als bevallen van meerdere kinderen denk ik. Zelfde vrouw en elke bevalling is anders.
 14. Heb je topic niet eerder gelezen. Zit met hetzelfde. Heb 345. Kwam van vrijwel plat. Heb nu handje vol en de borsten gaan op in mijn lijf. Ze gaan op in mijn lijf wat opzich prachrig werk is maar ik zoek borstem die wat afsteken van het lichaam. Ga met de wissel ook het middenstuk laten aanpakken omdat ik in truitjes in een gat/tunnel kijk. Jammer hè. Maar ook hier is gezegd de max. Dus nu rekt de boel rustig op en kan ik 1 jaar po hopelijk eindelijk mijn droom waar maken. Ben zo jaloers op meiden die met 250 cc al heel wat creeeren. Is niet anders. Zelf ga ik denk voor 700 cc. Zie hier dames die al een b cup hebben en 400 laten plaatsen wat ik prachtig vind. Dus de natuurlijke borst is al 200-300 cc Maar is risico want te groot moet het ook niet worden. De komende maanden dus alles uitpluizen en bekijken. Worden idd dure boobs. Zo 10.000 euro man man. Maar heb nu een halve stap gezet en ga in het voorjaar de laatste halve stap zetten.
 15. @Sarina, dst heb ik tot nu toe nog niet gelezen/gehoord. Zou best kunnen hoor. Misschien als je met de tijd groter wil dat het wel kan als je huid niet soepel is. Een kleinere prothese kan misschien met meer projectie. Maar moet ook niet puntig worden of overdreven naar voren. Misschien ben je wat klein? Ligt echt aan de merken he. Mijn 345 kan net zo zijn als een minder of meer cc dan een ander merk. Bij mij paste niet meer vanwege de huid. Als ik groter deed zou ik mijn hechtingen eruit hoesten volgens pc. Heb wat twijfel want ze waren super snel soepel, heb vrijwel geen pijn gehad, geen bloeduitstortingen. Dus was dit echt de max. Of gewoon een flinke meevaller qua herstel. Ik ga in voorjaar 2019 voor een wissel. Ze zijn te klein. Ik ben 1.85m en nu gaan de borsten op in mijn lijf. Ook prima en mooi natuurlijk. Maar ik zoek wst ronding dat het dus iets meer uitsteekt van mijn lijf. Heb nu een halve stap gezet met borsten te krijgen en ga dus verder met "maken" nu dat kan en ik toch bezig ben. Misschien als ik deze hoeveelheid van nature had,was het waarschijnlijk wel goed, maar dat is gissen en als/als. Dat laat ik dus maar los. Middenstuk laat ik waarschijnlijk ook aanpakken heb nu in truitjes en bikini een gat/gleuf i.p.v bolling of spleetje. Dus kijken of ik een fijne en goede pc vind. Denk dat onze "pech"is dat de meeste pc geen klap willen geven aan ons lijf. Er kan waarschijnlijk ook gelijk 700 in maar wil je dat. En niet elke borst staat dat. Geloof wel dat de meeste max. Nog redelijk veilig zijn. Als je bij een gemiddelde pc gaat. Zullen altijd pc te vinden zijn die het doen. Succes met je keuze Ik vond het ook heel moeilijk. Met laatste keer passen en na het wakker worden. Maar ik leef al tijdje toe naar de vervolgstap. Als je dat niet wil kan je misschien nog naar een andere pc gaan? Sommige vrouwen hebben met 250cc een e cup. Oog en cupmaat is vaak wel ander met neptietjes. Kan zo 1 cupmaat schelen las ik hier. Ohja. En voor en achter de spier hè. Kan een deel verdwijnen. En dan lees je ook dat ze na 3 maanden en ook wel 6 maanden nog wat kunnen "groeien" om het even makkelijker te maken. Vind het echt heel lastig nog steeds. Straks weer. Worden ze dan wel groter en zit je weer te groot ipv te klein. Hmm gaat nog dingetje worden. Gelukkig hele winter de tijd voor consult en uitdenken.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×