Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Monstrea

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  346
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Monstrea last won the day on March 21

Monstrea had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

54 Excellent

Over Monstrea

 1. Wat angst voor de narcose...

  Ik was bang voor de tube en als ik wat zou mee maken van de operatie en/ of die tube. De verpleegkundige zag het al aan mij haha. Ik moest vooraf nog 3 kwartier langer wachten. Maar ze spelen er heel goed op in. Ook in de operatiekamer. Ik ben goed verzorgd bij Bergman Clinics en was ook niet misselijk. Wel heb ik de sinds de avond voor de operatie niks meer gegeten en gedronken. 4 uur voor de operatie een slokje water met tandenpoetsen. Dus was echt heel leeg. Achteraf is alles makkelijk en valt het vaak heel erg mee hè. Maarja jr moet er nu nog naar toe leven en afwachten. Hoop dat je achteraf ook er om lacht en positief terug kijkt. Succes met je operatie en herstel!
 2. Transvrouw zegt hallo!

  Leuk. Bij tv programma "lelijke eendjes" was er ook een transvrouw. Helaas had zij geen borstvorming gekregen door de hormonen. Maar wie weet vind je het interresant om te kijken omdat het op jou situatie lijkt. Moest er gelijk aan terug denken toen ik je stukje las. Veel succes en plezier met uitzoeken van je borsten.
 3. Prima toch! Kan niet vaak genoeg gezegd worden. Juist als je je goed voelt. Wel lastig dat er zoveel verschillende adviezen zijn door alle pc. Zelf goed opletten en overleggen met je pc.
 4. Mijn pc zei 6 weken geen huishouden. Maar ik stond met 2 weken wel te stofzuigen en dan alleen om meubels heen. Rechtop en kleine halen zodat de armen bij de romp blijven. De was deed ik al na paar dagen. Niet te veel in een tillen en recht voor de machine zitten. Grote lapen deed man. Maar ik vond het heerlijk even wat doen. Bedden verschonen deed ik sinds week 3. Wel goed bij de hoeken en niet te veel strekken. Maar de meningen zijn hier over verdeeld. Dus zou naar je pc en gevoel luisteren. Het gevaar van je goed voelen is dat je waarschijnlijk te veel doet. Maar voor mij is stilzitten en rommelig huis los van elkaar al niks en als combinatie krijg ik helenaal de kriebels. Verder heb ik manlief elke dag lekker vers laten koken. De kids waren 2 nachtjes logeren. Middag voor de operatie weg en middag na de operatie weer thuis. Na 5 dagen kookte ikzelf alleen afgieten lukte toen nog niet. Succes met je operatie en sterkte met het herstel!
 5. Hechtingen verwijderen

  Komt goed hoor. Is zo gepiept. Het kietelt en kan beetje trekken, maar zeker geen pijn. Zo te lezen lang niet zo erg als wat je na je neusoperatie had!
 6. Logisch dat je je zorgen maakt. Als ze duidelijk ongelijk zitten en de pc zegt dat ze gelijk zitten zal ik ook twijfel krijgen. Zei de pc niet dat het nog moet zakken? Of dat ze nog gelijk gaan komen?
 7. Date plannen?

  Hier kan geen poll. Ga er morgen even naar kijken hoe het bijgehouden kan worden. Als het er drie blijven is het zo geregeld
 8. Tepels!

  Haha goud dit!
 9. Tepels!

  Wattenschijfjes?
 10. Date plannen?

  Hoi dames, Zijn er dames (uit zuid-holland) die in real life willen afspreken om te kletsen over boobs en andere gezelligheid? Laat mij weten als je dit ook leuk lijkt en dan kunnen we kijken hoe en wat we plannen. Per stad of bij meerdere uiteenlopende punten in Nederland per provincie of een centrale plek tussen meerdere in als dit bij de meerderheid wenselijk is. Ben benieuwd! Liefs, Monstrea
 11. Borstverkleining, wie kan me geruststellen?

  De narcose is zo eng omdat je er over nadenkt. Zo ervaarde ik het. Vooraf is mij hier op het forum ook verteld wat ik jou vertel. Maar je moet Het eerst nog meemaken hè. Het komt het overgeven aan een ander neer en dat is ook niet mij beste kant. En dan vertrouwen geven of je wil of niet . Ik zou de narcose zo weer doen. En dat met die angst vooraf hihi. Zelf vond ik de tube en dingen meemaken het angst. Succes met je operatie en het herstel. Gewoon aangeven dat je het spannend vind, ze zijn sowieso al rustig en meelevend maar dan handelen ze hier naar.
 12. Pff wat een onzekerheid voor je. Hoop dat je het gewoon krijgem gaat! Laat je het tegen die tijd nog weten? Ik wens dat je mooie boobs en een goed herstel mag krijgen!
 13. Hoi Auks, Grappige stukken heb je geschreven! Fijn dat het goed gaat. Ik ben nu 2 en po en heb ook puistjes op mijn decolleté. Zal het dan door die band kunnen komen? Ik dacht door mijn snoepbuien Kan nog niet wennen aan mijn boobs. vind ze klein. Mijn voorgeveltje wordt ook hard als ik buiten ben en als ik te veel doe. Zou ik in je album nog en spieken? Ben benieuwd
 14. Vergoeding in 2017?

  Ik vind ze nog echt klein net iets aan. Maar als ik ga passen voor bh.s zal kleding hopelijk ook mooier vallen. Ik deed de eerste dagen de topjes via mijn benen aan. Goed herstel verder!
 15. Vergoeding in 2017?

  Ik had 70 aa en nu weet ik nog niet de maat. Maar schatting van best_boobie is het zicht een volle C en bh sommige merken zal een D of E passen. Binnenkort maar eens passen. Wel grappig, want ik vind ze niet zo groot. Er is 345cc in gegaan. En met 300 cc heb jij grote ballen @Jenni95 ik word bijna jaloers! Vooral in hemdjes/truitjes valt het mij tegen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×