Ga naar inhoud

Brabs

Leden
  • Aantal items

    169
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Brabs

  1. Succes!! Komt goed, het zijn daar allemaal schatjes!
  2. Eindelijk is het zover nog even wachten op die nieuwe boobies!
  3. Heel goed Ik wandelde met een glimlach buiten! Ik ben 1m70 en 54 kg en kwam op een 230 cc! Hoe ging het bij jullie en wat was het verdict bij jullie?
  4. @Sfieke1991 @Zeeuwsmeisje ouh nu begin ik ook echt te twijfelen of het niet beter zou zijn dat ik ook al eens bel voor een dag vast te leggen! Als de 28e juli niet zou gaan, ga ik echt nog maanden mogen wachten! haha panieeek!
  5. @Zeeuwsmeisje ik moet om half 12! De vroegste tot nu toe dus? Spannend!
  6. @Sfieke1991 Heeft hij iets gezegd voor wanneer hij op verlof ging toevallig?
  7. @Zeeuwsmeisje jap wij hebben dan ook onze afspraak jij ook hé dacht ik, ik was je al eens tegen gekomen hier op het forum! @Sfieke1991 neen ik heb nog geen dag vastgelegd, spijtig genoeg! Ik hoop dat hij de 28e juli opereert want dat zou zowat de enige dag zijn die voor mij past
  8. @Sfieke1991 ja super spannend, is niet meer zolang wachten hé! Ik heb gelezen tussen de 25 minuten en 45 minuten! Tzal dus nog 1 iemand tussen zitten? Jij al je vragen al opgeschreven?
  9. Hopelijk een iets betere ervaring bij deze PC, maar na alle goede reacties te lezen heb ik er alle vertrouwen in! Spannend!
  10. Hey, Spannend! Ik ga ook 10 Juni langs bij dr Verdonck!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.