Silkevc

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Silkevc last won the day on May 24 2017

Silkevc had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

About Silkevc

 • Birthday 07/11/1995

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Fitness
  Spinning
  Lopen
  Relaxatie
  Gezonde voeding

Recent Profile Visitors

1,998 profile views
 1. Haha straks begin ik nog te blozen. Ik ben ook nog heel jong he. Ik heb ook nog geen kindjes. Maar dankjewel
 2. Oei dat is wel vervelend. Gelukkig veranderde je mening! Ik had dit enkel de eerste 4 dagen dat ik dit dacht. En zeker omdat ik dit in mijn examenperiode gepland had en ik de operatie wat onderschat had. Maar ik ben echt heel blij ermee !
 3. Dankjewel! Ja ik heb dit kunnen regelen. Ik was elke les aanwezig wanneer we deze oefeningen moesten doen en in mijn vrije tijd sport ik veel waardoor ze weet dat ik deze oefeningen kan. Op het examen moest ik dan gewoon training geven (uitleg geven) aan een medestudent zodat ik de oefeningen zelf niet moest uitvoeren
 4. Even melden ondanks mijn operatie in mijn blokperiode viel, ben ik voor alles met glans geslaagd ! Op naar mijn laatste jaar om mijn bachelor te halen
 5. Ik heb een mail gestuurd naar mijn docent hoe ik dit kan oplossen ... het is echt nog niet haalbaar om deze oefeningen uit te voeren...
 6. Hallo Dinsdag zal ik 4 weken po zijn. Ik ben 21 jaar en heb 230 cc achter de spier laten plaatsen. Ik studeer en heb maandag een praktijkexamen waar ik 1 buikspieroefening zal moeten uitvoeren en een oefening voor de rug... en dan nog 2 hef- en tiltechnieken. Ik twijfel of ik mijn docent op de hoogte zal brengen van mijn operatie... maar ik heb ook schrik dat ik de oefeningen nog niet juist kan uitvoeren door de operatie. Ook vroeg ik me af vanaf wanneer je op je buik mag liggen? Want voor bepaalde oefeningen moeten we op de buik liggen. Aangezien ik eigenlijk nooit in buiklig lig, heb ik dit ook niet gevraagd aan mijn chirurg. Iemand die mij advies kan geven of dit wel haalbaar/ verstandig is om 2 oefeningen voor te tonen voor buik -en rugspieren?
 7. Ik heb deze sportbh niet, maar ik lees hier veel goede dingen erover. Komt wel goed !! Amai, jij liever dan ik! Ik zou dat nog niet zien zitten zo snel. Ik heb geen pijn meer, maar blijf toch voorzichtig bij mijn handelingen. Maandag heb ik een praktijkexamen waar we buik-,rugspieroefeningen moeten uitvoeren en hef - en tiltechnieken. Gelukkig is het examen met iemand van de richting, en we mochten kiezen. Dus ik heb mijn vriendin genomen die van mijn operatie afweet. Zo kan ze bij de tiltechnieken wat meegeven om mij minder te belasten.
 8. Ja dat is normaal dat ze gevoelig zijn. Ik heb idd ook nog steeds die gevoeligheid. Welke sportbh heb je? Ik heb sportbh's met een brede band zodat deze niet duwt op de littekens. Wel steek ik er steriele doekjes tussen zodat mijn wonde proper blijft!! succes maandag! Laat je me iets weten hoe het was om te werken?
 9. Dat ziet er goed uit he! Hoe voel je je? ja ik slaap terug op mij zij zalig! Het gaat echt snel, nog even geduld en je zal je niets beklagen! Dankjewel, 29 juni krijg ik de uitslag. Spannend! Ik doe wel studentenwerk voor drie maanden ik zit niet op mijn lui 'gat' Haha! Zou ik ook niet kunnen. Na een paar dagen verveel ik me al.
 10. Het is voor mij ook soms nog zoeken ik ben nu drie weken en twee dagen po! Het gaat echt snel. Ik heb geen pijn meer. Alleen zijn mijn borsten nog heel gevoelig. En waar ik enorm blij om ben is dat ik terug gerust op mijn zij kan slapen!! Volgende week maandag ga ik naar de zee met vriendinnen. Sowieso ga ik niet in de zee ( dat deed ik voordien ook al niet ) maar ik weet nog niet of ik een bikini zal verdragen voor een paar uur. Ik zal het nog zien. En mijn examens zijn bijna voorbij!! Nog eentje te gaan!!! Als alles goedgelopen is wat ik wel denk, heb ik drie maand vakantie! Hoe gaat het met jou?
 11. @Natje3 Dat vlaggetje naast iemand zijn naam... is het dat dat je bedoeld ? Dat is om een bericht te rapporteren
 12. Hey Ik ben nu drie weken door Verdonck geopereerd in de Wellnesskliniek. 230 cc achter de spier. Ik ben nu al heel tevreden over het resultaat, ook al moet alles nog soepel worden!!! Heel veel succes verder !!
 13. Van mij is dat ook zo. Het eerste moment dat ik begin te bewegen als ik wakker word amai ! Wanneer ik recht sukkel dan is het na 1 min over. Maar die eerste momenten zijn idd niet zo prettig