Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Liesbeth89

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

6 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Anouk12 Heb trouwens net eens in je album gekeken. Ze zijn héél mooi. Wauw! Proficiat! En je ziet inderdaad al grote verschillen t.o.v in het begin.
 2. @Anouk12 Dankje! Ik ben net als jou geopereerd bij Dr Verdonck op 22 september. Heb 275cc motiva gekregen. In het begin best schrikken - groot en heel fake... maar het went inderdaad snel. Ze passen bij m'n lichaam en ik kan me mijn kleine borsten nog amper voorstellen. Ben tot nu toe zeker tevreden, nu nog even spannend afwachten hoe ze gaan evolueren. Jij al tevreden tot nu toe?
 3. @Lucy89 en @Anouk12, ik ben ongeveer gelijktijdig met jullie geopereerd. Mag ik eens piepen in jullie album? Zou zelf ook eens moeten beginnen met foto's maken. Heb dit niet gedaan en heb nu geen goed overzicht van hoe het bij mij aan het evolueren is. Lijkt me nog niet fel te verschillen met een 3tal weken geleden. Maken jullie wekelijks een foto om dit op te volgen?
 4. @Anouk12 heel veel succes morgen! Ik moet er morgen om 12u45 zijn. Om half 2 word ik geopereerd.
 5. @Sudkart ik heb gekozen voor 275cc, motiva full. Vrijdag is het zover bij mij! Spannend :). blij dat het goed is meegevallen. Heb jij al een afspraak vastgelegd?
 6. @Anouk12 inderdaad, spannend seg! Ik ga ook voor motiva film, maar dan 275cc. Helaas weet ik nog niet welk uur. Wanneer heb jij hier een mailtje over gekregen? Ik had gelezen dat ik hier de maandag voor de operatie met nieuws over ging hebben, dus ik wacht vol spanning op meer info! ik hou je op de hoogte!
 7. @Sudkart ik duim met je mee! De maat weet ik nog niet. Zou graag rond een c cup zitten. (Niet te groot, niet te klein... Ik wil zo natuurlijk mogelijk :)). Ik denk dat ik daarvoor best een 275cc neem als ik hier wat rondlees. Mijn eerste consult ging heel snel, dus helemaal nog geen duidelijk beeld hierover. Volgende week maandag nieuw consult om opnieuw te passen. Hopelijk kan ik hierna een beslissing nemen. Welke maat heb jij in gedachten?
 8. @Sudkart. Ik word 22 september geopereerd door Dr. Verdonck. 14 augustus had ik pas m'n eerste consult. Dus bij mij kon de operatie alleszins snel ingepland worden. Veel succes met het consult! Hij komt echt over als een lieve, aangename man. Komt wel goed!
 9. @GwennyGoed dat je het meedeelt. Ik ben zelf ook een enorme piekeraar/ twijfelaar... dus grote kans dat dit ook wel gaat gebeuren bij me. Ik neem het zeker mee! Fijn voor je dat deze fase aan het weggaan is bij jou. Genieten maar vanaf nu!
 10. @GwennyDankjewel voor de foto! Is inderdaad al heel mooi geworden. Maakt mezelf gewoon ook al enthousiaster! Wat bedoel je met een rollercoaster aan emoties? Hopelijk niet te veel last met het herstel? @Brabs 11 september heb ik een nieuwe passessie ingepland staan. Ik had vrij snel mijn beslissing gemaakt dat ik de operatie wou, en ik had schrik dat ik anders van gedacht ging veranderen - dus ik heb het eerste moment dat kon voor de operatie dan ook genomen... Maar toen dacht ik; oei, dat is wel al bijna :s. Hopelijk kan ik 11 september echt mijn keuze maken. Maar dit forum geeft me gelukkig ook al een beter beeld over de merken, aantal CC's en resultaten
 11. Hey @Brabs Leuk dat je ook voor dr. Verdonck hebt gekozen! Spannend hé! Toen ik bovenstaand bericht heb gepost, had ik de foto's op dit forum nog niet ontdekt... Maar ze stellen me inderdaad wel wat gerust. Ik denk ook dat ik voor motiva ga. Kleinere kansen op kapselvorming en natuurlijker effect. Vooral dat laatste vind ik heel belangrijk! Maar inderdaad de grootte. Ik heb eigenlijk geen idee geen idee meer van het aantal cc's. Mijn intakegesprek was een half uurtje bij dr Verdonck en ik vond het zo snel gaan. Maar mijn vriend zei achteraf dat dr Verdonck over een 255cc sprak. Maar ik kan eventueel nog wel groter gaan, zonder dat het onnatuurlijk ging lijken. Maar moeilijk in te schatten wat het in realiteit gaat geven. Ik wil niet te klein, maar langs de andere kant heb ik schrik voor heel opvallende valse bosten, striemvorming en andere ongemakken als ik te groot ga :). Twijfels . Hooelijk kan jij na je 2e consult een goede beslissing maken! @Ellen125. Dankjewel voor de extra info en tips. Ik ga zeker eens vragen of ik foto's kan nemen. Welke maat heb jij nu na de BV? Groetjes, Liesbeth
 12. Hey Dames, Ik ben nieuw op het forum. 22 september staat ook mijn operatie ingepland bij Dr. Verdonck. Spannend! Ik ben altijd al ontevreden geweest over de grootte van mijn borsten en ik durf eindelijk de stap te zetten... Vorige week mijn 1ste consult gehad; ging allemaal heel snel en Dr. Verdonck leek me gehaast. Hierdoor niet echt met een duidelijk beeld buitengekomen. Momenteel twijfel ik nog enorm aan de grootte en merk. Zelf ben ik 28jaar, 1m68, 58kg en heb een 75A/75B. Graag zou ik een optische gevulde C cup hebben. Liefst zo natuurlijk mogelijk... iemand die hier tips en info kan geven rond aantal CC's? Dr. Verdonck heeft dit wel besproken, maar er is blijkbaar niets in mijn hoofd van blijven hangen. :s Ik twijfel ook tussen de motiva of sebbin. Iemand hier ervaringen mee? Toont motiva effectief natuurlijker? Er is een prijsverschil van 800 euro, is het dit waard denken jullie? Ik vind trouwens op voor- en na foto's op websites de borsten ook vaak heel bol en nep overkomen. Verandert dit na enige tijd of blijven ze zo? Echt heel spannend allemaal! Tips/ adviezen/ geruststellingen zijn altijd welkom! Groetjes, Liesbeth
 13. Hey Dames, Ik word 22 september geopereerd door Dr. Verdonck. Spannend! Ik ben 1m68, weeg 58 kg en heb een grote A/ kleine B. Ik heb een C in gedachte voor na de operatie. (Ik wil zo natuurlijk mogelijk, niet te groot - maar heb ook schrik om te klein te gaan.) Het eerste consult met dr. Verdonck heeft me nog niet veel wijzer gemaakt. Ging allemaal heel snel. Ik twijfel tussen Motiva of Sebbin (ziet Motiva er echt zoveel natuurlijker uit?). En ook naar aantal CC heb ik totaal nog geen idee... 11 september is mijn 2e consult ingepland. Iemand dat advies kan geven? Als ik voor en na foto's bekijk van borstvergrotingen op de websites, vind ik deze vaak ook niet mooi (heel rond en onnatuurlijk). Krijgen ze echt een natuurlijke look na enkele maanden? Groetjes, *zenuwachtige en twijfelende* Liesbeth xx
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×