Ga naar inhoud

Jaydee

Leden
  • Aantal items

    3337
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    102

Berichten die geplaatst zijn door Jaydee

  1. 20 uur geleden, e.e.f. zei:

     

    Bedankt meid dat je toch nog ff reageert ondanks je eigen ellende 

    Ik kan me nu niet voorstellen dat ik voor de volgende x weer zo zenuwachtig zal zijn. Ik vind het zelf ook echt niet leuk dat ik er steeds zo tegenop zie. Maja het is niet anders. Als het weer achter de rug is dan is dat gevoel van opluchting, blijheid ook fijn dus dan hou ik dat in mijn hoofd dat dat fijn voelt 

     

    Ik zou daar ook buikpijn van hebben. Het is ook niet niets wat jullie allemaal moeten doorstaan. Gelukkig zijn er een paar kleine lichtpuntjes tussendoor anders hou je het helemaal niet vol. Ik heb echt diep respect voor je...

     

    Sterkte met alles en probeer toch rustig aan te doen meid!!!

     

    Lieve gr Eef...:53:

     

    Dankjewel voor je berichtje @e.e.f., lief van je. Komt vast allemaal goed hoor. 

    Gisteren de laatste gesprekken gehad in het ziekenhuis voor mijn hubbie, dus nu is het wachten op de oproep voor de ingreep. Heel spannend. 

    Fijn dat jij weinig tot geen last hebt van je "plekje" dat is aangestipt. Nu maar hopen op een mooi glad resultaat. 

     

    Veel liefs, Jaydee

     

     

    • Like 1
  2. Dankjewel @Sjuul. Komt vast wel goed. Maar toch ga ik liever voor mezelf naar het ziekenhuis. Ben altijd veel te emotioneel betrokken bij mijn dierbaren. Dingen bij mezelf kan ik veel beter handelen ?.

     

    Jazeker....mijn kleindochter is geslaagd. Toen ik haar in de kleedkamer in haar bikini en kleren aan het hijsen was (want ze moest natuurlijk eerst met kleren aan zwemmen) begon ze ineens te huilen en zei dat het het zo spannend vond omdat mama er niet bij was..... mijn hart brak ?... zo'n klein humpie van nog maar 5 jaar oud. Maar toen ik zei dat opa en oma net zo hard kunnen klappen en aanmoedigen als mama was het goed. Ik heb ook veel foto's en filmpjes gemaakt en die naar mama doorgestuurd.....was ze er toch een beetje bij. Mijn prinsesje ?. Zó trots op haar. 

     

    Lief dat je ernaar vraagt Sjuul. ?

     

    Xx Jaydee 

    • Like 1
  3. @e.e.f., heel fijn meis, dat het je zo is meegevallen. Hopelijk ben je nu de volgende keren niet zo gespannen.

    Ik ben zelf eigenlijk nooit zo gespannen voor ingrepen bij mezelf. Maar afgelopen zaterdag moest mijn oudste kleindochter afzwemmen en wij gingen met haar mee omdat mijn dochter naar school moest (doet een nieuwe opleiding en mag geen lessen missen). Nou.... dan gieren bij oma dus de zenuwen door haar lichaam. En morgen moet mijn man weer naar het ziekenhuis voor onderzoeken voorafgaand aan zijn Brachytherapie vanwege zijn prostaatkanker. Daar heb ik nu ook al buikpijn van. Dus ik snap hoe je je voelt hoor. Niet fijn!

    Hopelijk dus volgende keer geen spanning. 

    Dan ga ik nu even naar je album kijken. 

     

    Rustig aan, e.e.f. 

    Veel liefs, Jaydee ?

    • Like 1
  4. @essi4, Wauw, jij hebt van jezelf gewoon al hele mooie borsten. Wat fijn dat je je nu al zoveel beter voelt. 

    Geniet van je gezondheid, meis. Weet er alles van; heb zelf al jaren polyartrose en onderga de ene na de andere behandeling daarvoor en enkele weken terug is bij mijn man prostaatkanker geconstateerd....dus idd niks zo belangrijk als je gezondheid!

     

    Xx Jaydee 

  5. Spannend, @Doe ik het of niet?. Geniet nog van je laatste weekje en dan heerlijk een nieuwe frisse start maken bij je nieuwe werkgever. Lekker je droom realiseren. Dit is wat je altijd graag wilde doen toch? Jij gaat het reuze naar je zin krijgen. Alvast heel veel succes gewenst, voor zowel deze "laatste" week als voor je "eerste" week, volgende week.  Komt helemaal goed!

     

    Xx Jaydee 

    • Like 4
  6. Hoi @Sjuul en @e.e.f.,

     

    Bedankt voor jullie lieve reactie. We zijn positief ingesteld, hebben een hechte band met onze kinderen en aanhang, dus met elkaars steun en hulp komen we er vast wel. Samen zijn we sterk ?.

     

    Worden volgende week die plekjes bij je ogen weg gehaald @e.e.f.? Dat vind je vast heel spannend. Ik ga iig aan je denken hoor. 

     

    Veel liefs, Jaydee ???

    • Like 2
  7. 13 uur geleden, Sjuul zei:

    Vakantie voorbij, school weer begonnen en ineens is het nog maar 7 en een halve week voor mijn ooglidcorrectie ?, yeahh, time flies .. 

     

    Tonight Show Dancing GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

    Spannend meis. Laat het aftellen maar beginnen. ?

    Sorry dat ik niet meer zo vaak en snel reageer; bij mijn man is prostaatkanker geconstateerd, dus ff andere dingen aan mijn hoofd dan het BF. Maar soms kom ik hier nog wel ff piepen hoor.

     

    ? Jaydee

    • Like 2
  8. 3 uur geleden, LindaE zei:

    Hee jaydee 

    Dank je voor je bericht. Ja er lopen aardig wat slechte pc rond die hun diploma bij een pakje boter hebben gekregen volgens mij. Maar fijn om te horen dat jij ook al zo tevreden ben over nio. Ja zou ik eens een foto mogen zien? Bij mij is het echt een hrle behoorlijke double bubble hoor. 

    Mvg Linda

    Ik heb je toegevoegd ?

     

    Xx Jaydee 

  9. 1 uur terug, MW1986 zei:

    Ik ben ook heel blij met het forum.  Heb er veel aan.

     Kan veel terug vinden of evt vragen mocht je het niet kunnen vinden en dan zie je indd dat het er gewoon allemaal bij hoort.

     

    Als het nou echt iets zou zijn wat ik niet zou vertrouwen, dan zou ik natuurlijk direct  contact op nemen met de kliniek. 

     

    ? Dat is dus precies wat ik bedoel; je kunt gerustgesteld worden door lotgenoten, maar als er iets aan de hand is, wat je echt niet vertrouwt, dan ben je waarschijnlijk zelf wel zo wijs om de pc zijn licht erover te laten schijnen. 

     

    Xx Jaydee 

  10. 5 uur geleden, Brenda68 zei:

    Is zo hoor meid! Ik bedoel het ook niet vervelend. Integendeel. Ben gewoon een bezorgde oude dame Haha!!!

    Ik ben zelf geopereerd op 4 juni en ben na 6 weken weer gaan hardlopen en op de racefiets gestapt. Heb afgelopen donderdag voor het eerst gezwommen. Dat viel wel wat tegen. Aanhechting van de borstspier voelde ik aan de rechterkant wel trekken. Dus 500 meter gecrawld. Ik sport 6 keer per week dus redelijk verslaafd. Blij dat alles weer mag dus ?

    Ik ben een nog oudere dame ?. Maar ik ga er gewoon vanuit dat iedereen op z'n intuïtie afgaat en niet alles zomaar klakkeloos van een ander aanneemt. Vandaar mijn reactie. Overigens ook niet kwaad bedoeld ?.

    Dapper dat je alweer zo snel bent gaan zwemmen. Mijn pc had toen gezegd dat ik zowiezo drie maanden niet mocht zwemmen. Maar als jouw pc heeft aangegeven dat het kan en mag, dan zou ik dat zeker doen, vooral omdat je aan sporten verslaafd bent. 

    Good luck met sporten en met de boobs. ???

     

    Xx Jaydee 

    • Like 1
  11. Op 31-7-2019 om 20:43, LindaE zei:

    Dank je bb voor je reactie. 

    Ja het is echt een waardeloze kliniek. 

    Ik moet dinsdag weer op controle komen in het ziekenhuis dan zal ik het meteen vragen. 

    Ik heb al een hoop gelezen hier en ik kom ook elke keer bij dokter nio uit. 

    Van wat ik kan zien bij andere vrouwen met een Double bubble is het mij mij vele malen erger. Bij mij hangt eigenlijk mijn hele borst op de prothese en zit de prothese ook veel te hoog. Ik heb aan de bovenkant een grote bolling en aan de onderkant helemaal niks. 

    Zou ik jou een foto mogen sturen zodat je er eens naar kan kijken. 

    Ik weet alleen niet helemaal hoe het werkt haha. 

    Mvg Linda

    Hoi meis,

     

    Ik had ook een flinke double bubble opgelopen bij een operatie  door een pc in het streekziekenhuis. Ik was het vertrouwen in die pc kwijt, dus ik heb het ook bij dokter Nio laten herstellen. Heb daar nog geen seconde spijt van gehad. Wat een vakman. Als je wil, kan ik je wel toevoegen aan mijn album. Laat maar weten. 

     

    Xx Jaydee 

  12. Hoi @Brenda68,

     

    Ik denk dat dames het fijn vinden om af en toe gerustgesteld te worden door mensen die dingen kunnen vertellen vanuit hun eigen ervaring. En van daaruit kun je dan zelf kijken of je het nodig vindt de vraag toch bij je pc neer te leggen. Want uiteindelijk is het toch het belangrijkste om goed naar je lichaam te luisteren en op je intuïtie af te gaan. Maar om nou voor ieder steekje, kriebeltje of friemeltje wat je in/aan je borst voelt de pc in te schakelen gaat ook wat ver. Want juist die eerste tijd voel je van alles en wil je graag weten of dat erbij hoort of juist niet. En als veel meer dames daar last van hebben, dan is dat voor jezelf een teken dat je dus niet halsoverkop de pc in hoeft te schakelen. Maar mocht je ergens toch niet zeker over zijn..... luister ten alle tijden naar je gevoel en bel de pc. Ik denk dat (juist) vrouwen daar een geweldige intuïtie voor hebben om te bepalen waar je wel of juist niet mee naar de pc moet. En als je het moeilijk vindt om die stap te zetten, dan wordt hier juist vaak het laatste duwtje in de rug gegeven om toch even aan de bel te trekken. En dit gebeurt dan door zowel ervaringsdeskundigen als door mensen die medisch onderlegd zijn. Dat is juist zo fijn aan het forum.  

    Maar het belangrijkste blijft: " LUISTER NAAR JE LICHAAM EN GA OP JE GEVOEL AF". Maar blijf wel gewoon je ervaringen delen op het BF. Want daarvoor zijn we hier hè? ?

     

    En wat fijn trouwens dat je het sporten weer lekker op hebt kunnen pakken. Wanneer ben je geopereerd?

     

    Xx Jaydee 

  13. Hoi @Sjuul,

     

    Wat fijn dat je deze informatie met ons deelt. Ik heb na mijn eerste bv ieder jaar een mammografie laten maken omdat mijn zus aan borstkanker is overleden. Dat liet ik ook altijd in het ziekenhuis doen. Maar toen had ik 270cc en inmiddels 825cc . Omdat twee nichtjes van mij op jonge leeftijd ook borstkanker hebben gekregen moesten wij (mijn broer en ik)op pad voor een erfelijkheidsonderzoek. Daaruit is gebleken dat ik geen drager ben van het BRCA2-GEN, dus nu kom ik weer in de normale molen terecht qua borstonderzoek. En dat betekent idd de bus. Maar ik ga ook liever via mijn huisarts naar het ziekenhuis. Ben blij dat dat mogelijk is. Bedankt voor de tip, Sjuul. 

     

    ?, Jaydee

    • Like 1
  14. 18 uur geleden, Sjuul zei:

    @e.e.f. en @Jaydee, ja heerlijk, vooruitzicht. De plexr behandelingen die ik heb gehad konden blijkbaar geen kwaad voor de genezing dus ook dat viel me 100% mee. De dokter vermoedde dat het mijn huid wat dikker had gemaakt maar ook dat bleek niet zo te zijn toen hij het zich eens goed had bekeken dus ik kreeg groen licht. We hebben het nog uitgebreid over die plexr gehad en hij vroeg me hoe dat in zijn werk ging, heeft ook alles heel uitgebreid opgeschreven in mijn dossier. Het gaat helemaal goed komen, rechts is de hang erger als links en dat gaat hij ook corrigeren dus ik ben straks weer fris en gelijkmatig.

     

    Liefs Sjuul ?

    audrey hepburn eye GIF

     

     

    .....en idd weer gewoon mascara op kunnen doen, zonder je oogleden onder te smeren ?.

    Lang leve de plastisch chirurg ?.

     

    ?, Jaydee

    • Like 1
  15. @Sjuul, wat fijn dat je zo'n goed gesprek hebt gehad en dat je gelijk al een datum hebt. Super ?. En idd wat je zegt; lekker genieten van de zomer en voordat je het weet is het 31 oktober. De tijd vliegt wat dat betreft. Heb je een leuk vooruitzicht om naartoe te leven. Gefeliciteerd met je goede consult en met je datum. Hou ons maar op de hoogte. 

     

    ?, Jaydee 

    • Like 2
  16. Layna, wat vervelend dat je zoveel pijn hebt een misselijk bent door de medicatie. Zorg dat je veel water drinkt. Dat werkt ook vaak heel goed als je misselijk bent door medicijnen. En cola wil ook nog wel eens een goed middel zijn tegen misselijkheid. 

    En wat haren wassen betreft; als je maar zorgt dat je ellebogen niet boven je schouders uitkomen kom je best nog wel een heel eind. Ik ben pas aan mijn schouder geopereerd  en mocht dus ook mijn arm niet omhoog doen, maar met veel kunst- en vliegwerk lukte het me toch mijn eigen haar te doen. Gewoon zorgen dat je bovenarmen tegen je bovenlichaam aan blijven en bewegen met de onderarmen en de nek flink buigen. 

    Ik wens je een fijn herstel toe en hoop dat je snel wat opknapt. 

     

    Xx Jaydee 

  17.  hoi, hoi,

     

    Van harte gefeliciteerd met je nieuwe boobs. Hoe is het met je? Is het je allemaal meegevallen, de operatie?

    Laat je maar lekker vertroetelen en doe lekker rustig aan. Zorg er ook voor dat je lekker veel drinkt; is goed om de narcose uit je lijf te spoelen en zorgt er ook voor dat vocht, dat je vasthoudt, sneller wordt afgevoerd. 

    Ik wens je een heel fijn herstel toe. 

     

    Xx Jaydee 

  18. 53 minuten geleden, Mjcls zei:

    Oh leuk dat je dit even laat weten. Voorlopig is het gevoel nog niet terug, maar het “ongevoel” is verminderd (als je snapt wat ik bedoel). Ik heb er goede hoop in!

     

    Jammer dat het bij jou na 4 keer niet meer is teruggekomen, maar niet onlogisch natuurlijk.

     

    Mag ik vragen om welke reden je 4x gewisseld bent?

    Hoi, hoi,

     

    25 jaar geleden mijn eerste bv. Toen in mei 2016 een wissel laten doen omdat de protheses er toch al 21 jaar inzaten. Die chirurg in het streekziekenhuis hier in de buurt wist niet echt waar ze mee bezig was, waardoor ik een giga double bubble heb opgelopen. Dat heeft dokter Nio toen in december 2017 hersteld, maar daar waren wel twee operaties voor nodig, dus toen mocht in ik mei 2018 nog eens onder het mes. Maar nu is het gelukkig goed. Dus vandaar 4x geopereerd. 

     

    Xx

  19. @Mjcls,

     

    Ten eerste gefeliciteerd met je nieuwe boobs. 

    En tweede even over die gevoelloze tepels; dat gevoel kan weer terug komen, maar dat kan wel heel lang duren. Na mijn eerste operatie kwam het gevoel in mijn tepels na een aantal maanden weer terug. Ik ben inmiddels 4x aan mijn borsten geopereerd en helaas is het gevoel in mijn tepels nu niet meer terug gekomen. Ik heb in december 2017 mijn laatste prothesewissel ondergaan. Maar na 4x zijn de zenuwen denk ik net iets té vaak doorgesneden, waardoor ze onherstelbaar beschadigd zijn. Maar na je eerste bv denk ik wel dat het gevoel nog terug komt. De zenuwen hebben gewoon ff de tijd nodig om te herstellen. Weer dat woord dat bij een bv altijd naar boven komt; GEDULD ??

    Succes nog met je verdere herstel, meis. 

     

    ?? Jaydee 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.