Brenda68

Silver Member
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Brenda68 last won the day on November 29 2019

Brenda68 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Brenda68

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Verschil hou je altijd. Heb ik ook hoor. Geen lift gehad maar een prothesewissel. Maar ik denk maar zo: voor de operatie was het verschil veeeeeel groter en nu minimaal en bovendien zie je het in een beha niet en het is niet dat ik de hele dag naakt door het leven ga. Gewoon van genieten. Je kan er uiteindelijk ook niet echt meer iets aan veranderen.
 2. Ik vind het een prachtig resultaat. Maar daar heb je niks aan. Er verandert nog wel eea voor wat betreft de vorm. Of ze daarmee echt groter zullen ogen, weet ik eigenlijk niet. Maar nogmaals: ik vind dat je er super uitziet zo.
 3. Ik heb 400cc en val niet onder de grote protheses maar ben na 6 weken weer gaan hardlopen. Gewoon met een shock absorber en dat ging goed. Na 8 weken weer sportschool en gaan zwemmen (borstcrawl). Tuurlijk, in het begin alles nog mondjesmaat maar van lieverlee zat ik met 3 maanden weer redelijk op niveau. Als ik niet meer zou mogen sporten, zou ik geen protheses willen.
 4. Ik vind ook dat er altijd de nadruk wordt gelegd op het gevaar van borstimplantaten. Ik werk echter in het ziekenhuis en weet dat bijvoorbeeld heupprotheses en bijvoorbeeld bekkenbodemmatjes en matjes die over een bijvoorbeeld buikwandbreuk, liesbreuk en noem maar op ook ziekmakend materiaal kan bevatten. Het is gewoon altijd lichaamsvreemd materiaal en met een beetje pech is daar iets mis mee of kun je er gewoon niet tegen. En natuurlijk nemen de meeste vrouwen uit cosmetische overwegingen borstimplantaten, maar er zijn ook legio vrouwen die als gevolg van borstkanker een amputatie hebben moeten ondergaan. Hoe fijn is het voor hen dat ze hiermee na een ellendige periode hun - voor zover mogelijk - eigenwaarde weer terug krijgen? Hoe kwetsend is het voor hen als een actualiteitenprogramma dan een kapotte prothese van 30 jaar geleden laat zien? Want ik zie nooit de witte gummibeerconstructie zoals bijvoorbeeld mentor die heeft. Die lekken echt niet zomaar. Ik had na 19 jaar een minimale silicon bleed. We moeten ons niet gek laten maken maar wel alert blijven.
 5. Dit soort berichten is altijd vervelend inderdaad. Ik denk echter dat elke weldenkend mens weet, dat het gewoon beter is om niet te doen. Geen siliconen implantaten is gewoon beter. Ik weet dat ook en toch heb ik ze. Ik voel me veel zelfverzekerder ermee. Het is ook een afweging. Ik heb dit jaar een wissel ondergaan en ik weet nog dat mijn moeder zei: Brenda, laat ze eruit halen en doe geen nieuwe. Dit vindt het ook maar niks. Maar ik voel mezelf zoveel mooier met en dat geeft mij meer kwaliteit van leven, hoe oppervlakkig dit ook klinkt. Ik heb mijn vorige implantaten 19 jaar gehad. Echt nooit klachten gehad. Natuurlijk is dit geen garantie voor hoe het nu zal lopen. Ik bedenk me echter wel, dat de huidige implantaten weer beter zijn dan die van 19 jaar geleden. Als dit vervelende nieuws komt, schrik ik daar ook van. Van de andere kant: NIETS is zeker in het leven. Wat echter wel zeker is, is het feit dat ik me zoveel meer vrouw voel met en daar word ik blij van. Ik had me de afgelopen 19 jaar zorgen kunnen maken maar ik heb ervoor gekozen om ervan te genieten en dat is maar goed ook, want die zorgen waren voor niets geweest. Als je de keuze maakt tot een borstvergroting moet je jezelf beloven kritisch te blijven op eventuele veranderingen maar beloof jezelf vooral te genieten. Als je teveel twijfelt, zou ik ze niet nemen.
 6. Dank je wel! Ikzelf denk dat het niet veel meer zal veranderen. Dr. Van der Meulen zei echter dat ik er nog niet ben. Mss dat ze wat minder rond worden? Tijd zal het leren. Ik vind het zelf een beetje apart dat ik het van mijn eerste bv bijna niet meer weet. Ik nam toen 225cc en vond dat heel mooi. Vlak voor de tweede operatie, 19 jaar later, maakte ik een foto van mijn oude borsten zag toen pas dat ik twee totaal verschillende borsten had. Was me eigenlijk nooit zo opgevallen en ik denk ook niet dat dat zo was de eerste jaren na mijn bv. Dus ik denk sowieso dat het resultaat in de loop der jaren zal veranderen.
 7. Ja zeker wel tevreden, maar ze voelen na 4 maanden nog steeds niet als van mezelf. Voel ook dat op een of andere manier met name mijn rechterborst nog niet helemaal genezen is. De PC had aan die borst aan de binnenkant wat veranderd om het grote verschil dat er al was wat kleiner te maken. Wat hij precies heeft gedaan weet ik eigenlijk niet eens. Maar die borst blijft wel een beetje achter zeg maar. Ik denk dat ik over een half jaar echt pas een eindoordeel kan geven. X
 8. Pelle, ik heb toch maar een foto in de galeij gezet. Mss voor jou ook wel leuk om het werk van Van der Meulen te zien. Dit is dus 4 maanden po maar het uiteindelijke resultaat laat echt nog even op zich wachten.
 9. Als ik mijn borsten in de spiegel zie, zie ik totaal andere borsten dan wanneer ik daar een foto van maak. Dan zijn ze superverschillend (nu waren ze voor de ok al erg verschillend). Maar als mijn vriend ze ziet zegt hij altijd hoe mooi het is geworden. Ik maak dus geen foto's want het maakt me niet blij terwijl mijn borsten in real life me heel erg blij maken. Het lijkt alsof de projectie door een bepaalde lichtinval enorm wordt benadrukt. Iets wat je in het echt niet ziet. Geen zorgen dus. Het is namelijk niet alsof je dagelijks in je nakie loopt en iedereen daar foto's van maakt.
 10. Als jouw borsten er zo uitzien als op de bovenste foto mag je daar oprecht superblij mee zijn. Ik vind het echt prachtig. Overigens ben ik nu 4 maanden po en het verandert nog steeds. Beginnen nu pas een beetje soepel te voelen. Dus wat je nu ziet bij jezelf zou zomaar eens nog kunnen veranderen. Maar alsnog: al zou dit het definitieve resultaat zijn, zou ik er blij mee zijn.
 11. Hey! ik ben 4 maanden geleden door Dr. Van der Meulen geopereerd in Rotterdam. Van A tot Z is alles top gegaan. Bij mij ging het om een prothesewissel, dus wel even wat pittiger dan een initiële borstvergroting want niet alleen de protheses, maar ook het kapsel moest eruit, maar alles is probleemloos verlopen. Ben alweer volop aan het sporten (al na 6 weken) en heb een paar weken geleden de eindcontrole gehad. Ik heb nu 400cc dual plan en ben op een cup D uitgekomen maar geen idee of dit nog wijzigt. Dr. Van der Meulen zei bij de 3 maanden controle dat ik "er nog lang niet ben", dus alles zal nog wel wat zakken en soepeler worden. Ik kan het me van mijn eerste bv allemaal niet meer herinneren (dat is inmiddels 19 jaar geleden) maar zolang ik lekker kan werken en sporten vind ik alles prima. Veel succes!
 12. Tja, ik vond de eerste week ook best pittig en na 2 weken voelde ik me weer redelijk okee. Gewoon even door de zure appel heen bijten. Tis niet anders.
 13. Kun je er niet naar laten kijken? Als is het maar door een verpleegkundige van de kliniek. Misschien kan ze je geruststellen. Succes!
 14. OMG 3 maanden niet zwemmen. Dan zou ik tegen de muren opkruipen hahaha. Het ligt er ook een beetje aan welke slag. Schoolslag is wellicht heftiger voor de borstspier. Die gebruik je met de borstcrawl nu juist niet. Hoe gek dat ook klinkt.