Ga naar inhoud

BrownieG

Leden
  • Aantal items

    1767
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    25

Berichten die geplaatst zijn door BrownieG

  1. @Patries78 Hi, uiteraard deze info altijd delen met je PC en om advies vragen als je twijfels heb maar kan je uit eigen ervaring meegeven dat het sowieso een jaar duurt eer het daarbinnen in balans is. Het is nog  steeds allemaal aan het herstellen en zo ook je zenuwen! Dit zijn ook helaas de steken die je voelt. Had ook tot laat nog last van die gemene steken ( was ook super actief geweest) Het is een combinatie van je huid, spanning en vocht in je borsten. ( soms ook door de menstruatie dagen) Probeer eens een week je sportbh aan te houden of de eerste 3 nachten ermee te slapen. Je zult dan merken dat ze weer zachter worden. Misschien dat je vermoeidheid hiermee verband houdt, geen idee maar is het proberen waard en wellicht slaap je wat meer ontspannen! 

     

    Hou ons maar op de hoogte of dit bij jouw heeft gewerkt en anders ter controle je PC inlichten.

     

    xx BrownieG

     

  2. @Ellen1997 Gossard, La Perla, Aubade en agent provocateur. Hou wel de sales in de gaten hoor :P

    Kijk ook regelmatig op https://www-outlet-avenue.brandalley.co.nl/C-3062258-beste-merken

    of kijk even of deze topic in het lingeriehoekje nog up to date is want daar zitten de linkjes in verwerkt;

     

    Wat een vage foto erbij joh :4: Kan er zo niets van maken hahaha. Gaat om de inhoud :P 

    Tja mannen he..altijd even wennen in het begin en dan na een paar weken komen ze los!!

    Zowel voor ons als voor hun is het wennen hihi.

    Vee shopplezier junkie!!

    xx

     

  3. Ik bedoel een verlengstukje aan de achterkant want bh was strakker aan het worden door vollere onderpool (door de daling van de protheses) en het vele vreten tijdens mijn herstel. Deed geen klap de volle 6 weken :44:  combinatie van beiden vrees ik dat de boel op standje strak stond. Als ie al losjes in je taille zit is het geen passende bh of niet? 

     

    Superbra een paar keer langs geweest maar slaag nooit. Heb mijn merken waar mijn borsten sexy tevoorschijn komen naast mijn comfy sportbh :P Lingeriejunk geworden en kom ik nooit meer vanaf vrees ik. Er is een maattabel voor BH's op internet te vinden maar per merk is dit verschillend en kan soms wel wat cm(s) verschillen. Ik moet eerlijk bekennen dat de betere merken comfortabeler zitten dan de primark modellen. Heb er een paar maar grijp toch vaker naar de duurdere merken met de beugels. 

     

    Ook hier moet iedereen zijn weg in vinden als je die bollebozen heb :4:

     

     

  4. @Ellen1997 Kan mij dat nog heugen ja met die stomme onderband van mijn sportbh. Ik weet dat toen ze daalden mijn bh voller zat en toen dat tussenstukje had gebruikt. Hielp wel een beetje om dat tegen te gaan. Geen enkele bh zat echt lekker bij mij in het begin want ze leefden en herstelden afzonderlijk van elkaar..:19: Nu kan ik niet zonder en sportbh hoor..mijn grootste vriendin op sommige dagen en merk dat ze nog steeds tot rust komen hierin naast mijn lingeriebh's. Dat vest vergeet ik nooit meer..tietenharnas :P

    xx

     

     

  5. @Heanne Olaa, top dat je een SO heb gehad en geholpen wordt en wat een verhaal weer he  pfff. Gelukkig staat je datum!

     

    Tip: je kunt misschien wat terugverhalen bij de belasting als de zorgverzekering dit niet toelaat. Is wel een papierenmachine eer ze wat loslaten mja... Proberen kan geen kwaad via een erkend belasting agent. Zorg wel dat je schriftelijk een afwijzing heb van je zorgverzekering en dat je van het ziekenhuis papieren heb dat er medisch snel gehandeld diende te worden. Tezamen met je financiële achtergrond kunnen ze je misschien verrassen met een kleine vergoeding :106:

     

    Gaan we aftellen voor je :53:

    xx

  6. Hi,  @Eviboobs 

     

    Sorry voor mijn trage reactie ? Ik was ooit sneller en vaker aanwezig maar dat lijkt wel een eeuwigheid geleden hahaha.

     

    Tja, ik heb ook Eurosilicone en tot op heden zeer tevreden over en je hoort zelden wat over dit merk. Enkele vriendinnen hebben ze ook lang in hun lijf zonder complicaties maar sluit mij aan bij jouw gedachte dat je uit voorzorg deze wissel wenst. Nu heb ik wel nog wel effe te gaan maar hou mezelf dmv dit forum een beetje up-to-date. Borsten hebben is leuk maar je moet wel bijblijven en weten wat er speelt. 

     

    En tja, moeder natuur gaat gewoon door ondanks de protheses daarbinnen dus als je huid verslapt, heb je ook nog kans dat we eerder moeten wisselen om de boel weer op te vullen. Dat is gelukkig ook nog niet aan de orde :P 

     

    Succes met oriënteren 

    xx

     

     

     

  7. Hoi @Eviboobs

     

    Welkom op BF :) 

     

    Fijn om te lezen dat je geen klachten hebt en voorzichtig voorbereid op een eventuele wissel. Mag ik vragen waarom jij daar nu bij stilstaat? Ben je ontevreden over het volume of vind je 10 jaar een prima datum voor een nieuwe set uit voorzorg? 

     

    Ervaring genoeg op de website dus veel plezier met inlezen en stel je vragen gerust in je topic of in het tietencafe ( chatbox)  :) 

    Fijne hittegolf!! 

     

    xx

  8. Hi @Madampje Fijn dat je nog supertevreden bent en nog steeds blij bent met je borsten. Alleen minder leuk om te lezen dat je beroerd voelt en de oorzaak niet kan vinden. Hoeft niet meteen aan je implantaten te liggen en jezelf hierdoor onzeker te maken. Ben wel van mening dat je naar je lichaam moet luisteren.

     

    Heb je dit al besproken met Dr Kappel en/of zij meerdere vrouwen hierover heeft gesproken? Misschien kan zij iets zinnigs hierover zeggen? geen idee hoor maar zou als eerste hier om kennis vragen daar dit haar specialisatie is en weet dat zij een ferme voorstander hiervan is. Lijkt mij gezien haar achtergrond zij ook wel iets meer zou moeten weten over de nadelen en effecten hiervan? 

     

    Wel balen en hoop dat het beter met je gaat verlopen en niet erger wordt.

    xx

  9. @pooh25 Hi, zou anders een foto mailen en vragen of je PC naar deze foto wil kijken?  Wellicht kan hij je een paar vragen stellen waarop hij kan aangeven of je wel/niet moet langskomen?

     

    Zelf uiteraard in de gaten houden en of je geen koorts hebt of erger wordt . Nu zat ik zelf ook aardig onder de blauwe plekken en heeft mijn Pc mij toentertijd hierop voorbereid en ook aangegeven waar ik op moest letten. Gelukkig heeft mijn lichaam het oude bloed en de plekken in het herstel vanzelf weggewerkt en bleek dit bij het herstel te horen. Dus ik adviseer om contact op te nemen dan ben je zelf ook gerustgesteld door je eigen PC.

     

    Fijn herstel en rustig aan in je herstel.

    xx

     

    • Like 1
  10. @Ellen1997 Hoi hoi,

    Je hebt je uitleg maar inderdaad had hij dat niet eerder kunnen voorzien of kunnen aanbieden om het te herstellen als het zo zichtbaar verschil geeft. Jammer! Maar nu eens afwachten waar Nio mee komt en dit zeker meenemen in je gesprek.  Ben benieuwd wat zijn oordeel is en hopelijk heeft hij een passende oplossing waarmee het verschil minimaal wordt. 

    Hou ons op de hoogte! 

     

    xx

  11. Op ‎1‎-‎3‎-‎2019 om 16:39, kleintje_21 zei:

    Zijn er nog andere meiden die 500CC Eurosilicone 85% dual plane hebben laten plaatsen? 

     

    Yes me :) 

     

    Gefeliciteerd en stel gerust je vragen als je die hebt. Deze BH is niet de juiste want je hebt de non-padded nodig en zou voor de zekerheid ook een verlengstukje aanschaffen. Dat schuren van je band is inderdaad herkenbaar want het is een kruiperig ding. Ik had soms een dun maandverband ertussen want ik irriteerde mij soms eraan. 

     

    xx 

  12. @Ellen1997 hoi, jammer dat je dit gevoel hebt. Ik begrijp wel wat je bedoelt als is dit voor mij niet storend omdat ik alsnog prachtige borsten zie.  Ik zou inderdaad een gesprek met je eigen PC eerst maken alvorens je voor een SO naar Nio gaat. Het zou best kunnen dat je eigen voorsituatie al zo was en de vergroting dit alleen zichtbaarder heeft gemaakt. Een plunge-bh kan ze iets naar elkaar plaatsen. Ik heb ze ook niet naast elkaar ondanks mijn 500cc en dat heeft alles te maken met mijn voorsituatie. 

     

    En als je onzeker bent om persoonlijk langs te gaan dan stuur je toch een foto naar je PC met al je vragen? Geef duidelijk aan dat je onzeker wordt van de huidige situatie en wat zijn advies zou zijn om dit bij jouw weg te nemen.

     

    Gewoon doen want anders blijf je met deze onzekerheid zitten en wellicht heeft hij wel een oplossing hiervoor of een logische verklaring. 

     

    XX

     

  13. @daphnedaphne 

    Op ‎6‎-‎4‎-‎2019 om 00:03, daphnedaphne zei:

    En aangezien aplasie bij mij is vastgesteld heb ik dit beschreven als: ''een medische operatie vanwege een genetische afwijking''. ? Niks over gelogen, alleen klinkt het erg extreem. Soms moet je langs het systeem om iets voor elkaar te krijgen ?

     

    Hahaha.. slimme zet! Succes straks met je operatie en je examen.

    • Like 2
  14. @Hayleyy Gefeliciteerd met je datum en op naar je boobs :) En 13 maart is om de hoek en heeft zijn voordelen. Nu kun jij je lekker goed voorbereiden op je herstelweken. En een mooie tijd voor de bikinimaanden want tegen die tijd staan ze prima te pronken op het strand ;) 

     

    Poeh.. ze zullen je maar maandag bellen of je even langs kunt komen :45: plof je van je stoel..

     

    xx

     

  15. @Heanne Fijn om te lezen dat de pijn minder is en een so heb gepland!

     

    Bij overmatig kapsel is de beleving bij iedereen anders. De een ziet vervormingen, de ander voelt een zeurende pijn die komt en gaat. En weer een ander heeft constante pijn. Denk ook in welke gradatie je zit. Voor nu niet jezelf gek maken en losgaan op internet. Wacht je so af en hou je pijn in de gaten en neem de tips van BB ter harte. Ga van het positieve uit en draag een sportbh  24/7. Dit laatste helpt mij wel eens als ik na een drukke periode mijn borsten tot rust wil laten komen ( niet pijnlijk maar of er spanning op staat en gevoeliger zijn) 

     

    Hoor graag wat de so heeft opgeleverd bij van Selms. 

    Sterkte nog!

    xx

     

     

     

  16. @Hayleyy hahaha..nou dat wachten hé.. mag je alvast aan gaan wennen! Geduld is hier een vies woord :46:

     

    De meesten ladies gaan er namelijk vanuit dat je met de perfecte boobs de operatiekamer uit komt. Helaas ook hier komt geduld om de hoek kijken want meestal na 3 maanden zie je de vorm en zachtheid naar voren komen. Lees vooral ook de topics van andereen zodat je een beetje weet wat je kan verwachten tijdens je herstel.

     

    Veel pasplezier morgen :) 

    xx

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.