pooh25

Bronze Member
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About pooh25

 • Birthday June 23

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Hilversum
 • Interests
  Zon
  Mijn kleine Draakje ^^
  Mijn super lieve man
  Onze labrador.

Recent Profile Visitors

1,940 profile views
 1. Mij woon nabij Amsterdam en ben geholpen in wellness kliniek in Genk.... dus even langs gaan is erg lastig gaha
 2. Hey hey vorige week prothese wissel gehad. linker boob: alles helemaal okay. rechter boob had de middag van de OK, toen ik thuis was opeens bloed verlies. kliniek contact mee gezocht, hoefde me niet druk te maken. bloeden stopte ook vrij snel. vandaag lieten me pleisters los en ik schrok toch wel beetje van. er zit een hematoom, die is helemaal hard van binnen. is dit echter normaal? Of moet ik me zorgen maken? Er is 375 cc uit gegaan een 500 cc extra high profiel in gegaan. Dual plane.
 3. Hey lady's momenteel heb ik mentor 375 cc dual plane. Helaas zit 1 prothese na 5 jaar niet geheel meer op ze plek en dat resulteert in een niet ronde borst. en ook zijn ze in volume geslonken door 2e zwangerschap en 2e x borstvoeding gegeven te hebben. Ik heb me BV bij MC Amstelveen laten doen, maar die zijn failliet, en de arts werkt niet meer als plastisch chirurg in prive klinieken. Echter alleen nog als PC in academische ziekenhuizen voor mensen die bijv naar borstkanker of andere medisch gezien geholpen moeten worden. ik kan daar dus niet meer terug terecht. Nu heb ik 19 juni een afspraak bij dr Parys bij de wellness kliniek in Genk. Dit omdat een kennis van mij daar is geweest. Nou ben ik nieuwsgierig hoe het is, een prothese wissel. Krijg ik de keuze ook om meer CC terug te laten plaatsen? Hoe is de pijn? Is dat vergelijkbaar als de eerste BV of milder omdat er al iets in zit? En zijn er dames die ervaring hebben met dr Parys en de wellness kliniek. Ik hoop dat ik wat info mag ontvangen.
 4. Hallo Hallo, momenteel heb ik 375 CC mentor dual plane in me boobs. echter 1 borst niet heel rond meer en zit de prothese niet meer waar hij hoort te zitten. Dus gaat er een prothese wissel plaats vinden. En wil ik stiekem wel een maatje groter. Nu heb ik een afspraak staan bij Dr Parys bij de Wellness kliniek in Genk en ben ik opzoek maar dames die ervaring bij deze kliniek hebben c.q bij dr Parys.
 5. sinds vandaag ontdekt, zit aan de linkerkant, begint onder het litteken en loopt zo door in me buik...
 6. moet ook vooraf betalen.. Heb het een ruime maand van te voren betaald. Vond het wel fijn....
 7. ik had direct na me OK dat me linker borst serieus gewoon 3 maten groter was als me rechter borst... Al was dat 3 dagen later helemaal weg getrokken..
 8. ik he 375 cc mentor, rond, moderate plus profile.. Je kan in me foto album zien hoe het is geworden .. (mooi!) had een lege D en denk dat het een E gaat worden...
 9. Hee lady's Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen... Vrijdag 12 juni heb ik mijn OK gehad, 375 CC achter de spier , ben nu dus 5 dagen PO .. Rechts had ik bij wakker worden al gigantische pijn, en die pijn neemt niet af.. Ik kan nog steeds niet me arm langs me lijf houden, zonder dat het steekt aan de zij kant van me borst/rib .. Is dit nog normaal? Links, heb ik als ik beweeg, dat ik iets voel.. kan me god niet plaatsen wat.. Als ik bijvoorbeeld gewoon zit en normaal adem, dan voel ik een soort knisper bal heen en weer gaan.. en als ik bijv iets pak dan voelt het als of het draait.. Ik maak me daar nog al zorgen om... omdat rechts dat totaal niet heeft.. Rechts voelt ook steviger aan de links.. Links zit ook aan de buitenkant een soort bal met vocht... die kan ik vast pakken en heen en weer bewegen ( mag ik niet doen van manlief ) Overigens heb ik links nooit pijn gehad, echt helemaal niet... vanaf moment dak wakker werd voelde ik daar geen pijn en rechts meteen wel ... ik weet natuurlijk ook niet hoe het hoort te voelen en ben niet zon held in het bellen naar het ziekenhuis.. Morgen heb ik trouwens mijn eerste controle bij de dokters assistent.. Graag ontvang ik jullie reacties Thanks alvast, xx Pooh.
 10. spannnned!! Ik moet nog zo lang wachten, tot 12 juni.. Grappig dat erzo veel verschil in zit. In de prijs die ik moet betalen zitten 2 BH's al bij.. met voor sluiting.. Omdat zij bij mij ook achter de spier komen, kreeg ik deze via het ziekenhuis er direct bij zo dat ze zeker weten dat ze goede steun krijgen. vin dhet zo jammer dat ik nog zo lang moet wachten.. (ivm vakantie die ik dan tog al heb ) lijkt wel nu dat het allemaal gepland staat, alles extra opvalt oid.. hihui Laat je weten hoe het gaat qua pijn er na ect?
 11. Oh dokter verduijn vond ik écht niet aardig Vond het echt zon man van tuutuuttuut kijk mij eens en we kunnen dit soen en dit er Bij en je buik ook. EEEJH neee! Oh waarom niet? Vond t echt een jakkie bah dokter ..
 12. Vandaag consult gehad bij MC Amstelveen bij dr Schuitema 12 juni operatie 350 cc ... Wachten wachten wachte
 13. Oh dat is al snel!! Ik kan pas qua tijd in juli voor een operatie.. heb eerder gewoon weg geen tijd Ik wil wel graag weten waarom MC amstelveen inverhouding zoveel goedkoper is dan bijv bergman of veldhuis. Geeft wel goed gevoel dat bijv Diana Gabriels doorverwijst naar MC amstelveen (A) HEeel veel succes woensdag spannend he?! Ben benieuwd of het eind resultaat is.. Heb afspraak bij DR Schuitema ...
 14. MC amstelveen werkt met Mentor Protheses .. Die zijn gevuld met een speciale Gel die niet lekt als hem praktisch door het midden snijdt.
 15. He he Lady's Ik ben een meid van 25 jaar, en nu 2 jaar mama van 1 zoontje.. Had voor de zwangerschap al niet echt geweldige borsten , maar na de zwangerschap is het wel heel erg geworden voor de ZW had ik cup 75C na zwangerschap is deze 75D geworden, alleen is vulling ver te zoeken. Ik hoop dat ze gewoon een volle D kunnen maken ... Want ik zit nu met bh maat tussen C en D in. C is net te klein en D is eigelijk een tikje te groot; onder sluit de bh goed en boven aan zit er gewoon niks meer als in een kinder borstje echt... Als ik sta, dan is de bovenkant van me borst gewoon echt plat, je ziet zelf mn ribbentjes er door heen daar onder hangt een zakje wat zich borst noemt.. Na de bevalling ben ik in 1,5 jr tijd ook nog eens 23 kg afgevallen (JEEEJ) dus mijn borsten zijn op dit moment echt gewoon vormloos en uit proportie met de rest van me lichaam Ik heb nu de keuze gemaakt dat ik na lang zoeken een eerste consult heb gepland op (ja ja) vrijdag 13 maart bij medisch centrum Amstelveen. Zijn er dames die ervaringen willen/kunnen delen over MC Amstelveen? Want ik heb toch wel altijd dat stukje: wat als je van die lelijke a symetrische borsten met een dubble bubble er voor terug krijgt?! Want niemand zit te wachten op die hele na sleep Ik hoop gewoon dat als ik er daadwerkelijk voor ga (wat ik wel denk) dat ik de operatie onder ga, en dat ik na de herstel periode gewoon kan gaan genieten van mooie ronde volle borsten.. Willen jullie voor mij jullie reacties geven.. Jullie ervaringen eventueel met Mentor protheses en uberhaupt gewoon jullie ervaring HEEL HEEL HEEL erg bedankt.. Toch nog een nerveus formloos eendje x