Heanne

Bronze Member
 • Content Count

  1,378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Heanne

 • Birthday 09/06/1971

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  20 juli een borstvergroting gehad in boerhaave kliniek bij dr van der weij.

  Anatomisch 475cc tall height, full profile.


  Onderomvang 76
  Bovenomvang 98

  Van 75D naar een 75F/G afhankelijk van het merk.

Recent Profile Visitors

11,262 profile views
 1. Deze week ben ik bij dr selms geweest voor een so. De chirurg die mij 3 jr terug anatomisch protheses heeft gezet, vertelde mij, nadat ik steeds meer pijn kreeg aan mijn borsten, dat ik overmatig kapsel had en zsm geopereerd moet worden. Ik vertrouwde het niet omdat ik 1,5 maand ervoor met dezelfde klachten bij hem langs was gegaan en hij toen zei dat alles prima in orde was en nu ineens dit, terwijl ik dacht dat ze gedraaid waren. En was volgens hem niet zo. Maar deze chirurg zei dat ze gedraaid zijn. Nu ga ik een wissel doen, de pijn is ondragelijk en mijn borsten misvormd. Hij heeft mij ronde motiva geadviseerd omdat ik wel weer graag een anatomische vorm wil, de meest zachte. Alleen, ze lijken mij wel erg zacht en ben bang dat daardoor de borst niet genoeg gelift wordt en dat ik dan hangborsten effect ga krijgen. Ik heb nu 475cc anatomisch van natrelle. Hij adviseerde mij nu zeker 650cc omdat ik ruimte genoeg heb en zo de borst goed opgevuld zou worden. En hij ook het te grote pocket goed moet opvullen. Heeft een van jullie ook deze protheses en hoe is het resultaat? Ik wil wel vollere borsten, maar niet dat ik ineens enorme borsten ga krijgen. En hebben jullie ook wel volume bovenin? Want dat had ik met de anatomisch gevormde zeker wel, en doordat de onderpool goed opgevuld werd, was de hang ook weg. Ik ben zo bang dat ik met deze zachte een “rock in a sock” effect ga krijgen. Hoop hier advies en foto’s kan bekijken.
 2. Ik zag op een programma dat de natrelle uit de handel is gehaald, vanwege dat ze een specifiek soort kanker kunnen veroorzaken. Ik heb precies die protheses en ik heb al een tijd klachten. Nu heb ik in maart een so bij een andere chirurg staan omdat mijn chirurg mijn klachten niet serieus neemt. Maar ik vraag mij nu af, als blijkt dat de prothese gescheurd is of lek, dan heb ik dus mooi pech? Ik begreep ook dat de zorgverzekering het verwijderen niet vergoed ondanks klachten, en als je het geld niet heb liggen je dus pech hebt. Ik ga mij steeds meer zorgen maken, ik heb ook een zwelling op mijn borst. De chirurg zegt overmatig kapsel, ik denk zelf een gedraaide prothese, maar nu ik dat programma heb gezien, ben ik bang dat er meer aan de hand is
 3. Heanne

  Gedraaid

  2 maart heb ik een so bij dr van selms. Rare is, de spanning is nu vd borst af en de pijn veel minder. Kan dat ook met overmatig kapselvorming? Ik kan het mij niet voorstellen dat overmatig kapsel geen constante pijn heeft. Ik lees er niets over op het net, ik maak mij vreselijk ongerust. Vooral omdat ik niet de financiën heb om een operatie uit te voeren. Ik hoop zo dat er niks aan de hand is.
 4. Heanne

  Gedraaid

  Dat vroeg ik na, aan de consulente. Dr vd weij had het over graad 3/4 nou dan zou ik het vergoed moeten krijgen. En kan je ineens zoveel kapsel aanmaken? Binnen een half jaar zoveel pijn. Ik ga contact opnemen met het olvg en een so aanvragen. Baal hier enorm van, ik was zo blij met mijn borsten, maar de pijn is niet te dragen. Bedankt voor het meedenken.
 5. Heanne

  Gedraaid

  Helaas volgens de chirurg is het geen gedraaide prothese maar overmatig kapsel... ikzelf zet daar vraagtekens bij, want 1,5 mnd terug was alles nog goed en nu ineens overmatig kapsel. Ik moet dus en kapsel weghalen en nieuwe protheses. Ik twijfel niet aan zijn deskundigheid maar dit verbaasd mij dus wel. Ik wil graag een so laten doen, raad jij een chirurg aan bestboobie? Ik wil graag advies van een andere chirurg omdat er 2,5 terug geen sprake was van overmatig kapsel en nu ineens wel. En daarbij gaf hij ook aan dat als ik andere anatomisch protheses wil de kans op draaien aanwezig is, maw een groot risico.
 6. Heanne

  Gedraaid

  Ik ben bij vd weij geweest vanwege pijn aan de rechterborst. Die zit hoger en voelde hard aan, ik dacht aan overmatig kapsel, en ben een maand of 2 naar vd weij geweest voor controle, maar die vond ze goed, was soepel en niks mee aan de hand. Maar toen was de prothese al gedraaid. De dikke rand bovenaan is dus de onderzijde vd prothese. Ik had daar niet eerder aangedacht tot ik erachter kwam dat links gedraaid was, en ik daarom ineens de pijn en de dikke rand kan verklaren. Links heb ik zelf kunnen draaien, het zag er niet uit, en deed me zeer. Dus ik hoop zo dat hij de rechter ook goed kan draaien. Maar dit kan niet zo blijven, als ik bij elke beweging angst moet hebben omdat ze anders gaan draaien, dat is natuurlijk geen doen. Ik heb geen echo oid laten maken, mocht het nodig zijn dan hoor ik het wel. Maar is niet nodig, je kan het ook voelen. Fysio wacht ik eerst af, ik denk dat de pijn van dat gebied echt vd borst afkomt. Ik sliep altijd al op mijn buik, en ben niet afgevallen of aangekomen. Wel heb ik een andere vriend, en Ja de seks is nu wel wilder dan wat ik ooit met ex heb gedaan. Maar zou toch niet zo zijn dat het daardoor komt? Maar goed, ik ben echt ontzettend bang dat ik geopereerd moet worde. Pocket verkleinen? En zou dat vergoed worden? Garantie? Vd weij staat niet bekend om de goede nazorg, en ben bang dat hij gaat zeggen dat het niet door zijn werk komt. Maar goed, ik was aldoor erg tevreden, de vorm was echt perfect voor mij. Het is alleen jammer dat dit gebeurd.
 7. Heanne

  Gedraaid

  Ben helaas niet verzekerd voor fysio. Maar de pijn komt van het oksel borstgebied, en daar staat de huid ook gespannen. Ieder geval hoop ik dat hij het ter plekke kan verhelpen. De linker is nu weer recht, maar als er druk op komt, dan voel en zie ik hem verschuiven
 8. Heanne

  Gedraaid

  Ik heb toendertijd gekozen voor anatomisch omdat ik een platte borstkas had en je de ribben zag, door de lengte was dit na de vergroting meteen mooi vol. En met ronde zou dit minder zijn. Ik had ook erge hangborrsten, en die zijn door de anatomisch protheses erg gelift, ben bang dat ik een lift moet en dat wilde ik ook niet, ik was echt tevreden met het resultaat. Ik hoop echt dat hij ze recht kan draaien. Maar geen idee of dat zo ter plekke gaat lukken. Bedankt voor je berichtje.
 9. Ruim 2 jaar geleden heb ik een borstvergroting ondergaan. Maar het heeft altijd raar gevoeld,rechts was de laatste half jaar zeer pijnlijk en ik dacht dat de prothese gescheurd was of zo. Afgelopen week had ik ineens pijn aan de linkerborst en mijn borst zag er raar uit, mijn prothese is gedraaid. De bovenzijde zit nu onder de oksel en de borst is misvormt. Ineens bedacht ik mij, rechts is gedraaid! Daarom zit er een dikke rand en is de onderkant puntig ipv rond. Ik ben hiervoor al bij de chirurg geweest, want ik dacht dat ik overmatig kapsel had. Maar nu weet ik dat de prothese is gedraaid. As dinsdag ga ik weer naar de chirurg,al de 4e x want ik heb vanaf het begin al problemen gehad met de borsten. Ik hoop echt dat de chirurg ze weer goed kan draaien, een operatie kan ik mij wegens omstandigheden niet veroorloven, maar zo laten kan ook niet want ik heb erge pijn aan de rechterzijde. Al dik een jaar heb ik schouderklachten en slaapt en tinteld de rechterarm aldoor. Ik wist niet wat de oorzaak was, maar nu wijd ik het aan de gedraaide prothese. Ik baal echt, ik was heel blij met het resultaat, maar door de pijn heb ik nu spijt dat ik ooit een vergroting heb gedaan. Heeft iemand dit ook meegemaakt en is het goed gekomen? Ik heb anatomische protheses, en ik weet dat die konden draaien, maar tijdens het consult verzekerde de chirurg dat dit kwam door een te groot pocket,maar ik betwijfel of de chirurg dit gaat toegeven, en ik heb niets raars gedaan waardoor dit is veroorzaakt
 10. Brownie ken ik zeker, volgens mij waren wij op dezelfde dag geopereerd. Ik heb 2 dec een afspraak, ik heb vanaf het begin getwijfeld over de rechterkant, als ik op mijn rug lag en schudde de prothese heen en weer en ik ging staan dan kwam die naar voren toe en leek alsof hij van binnen op een randje bleef hangen. Dan moest ik weer gaan liggen om het weer goed te krijgen. Maar chirurg zag er niks aan. Mijn litteken is ook erg dik. Echt een dikke paarse kabel en vermoed dat ik dat in de borst zelf ook heb. Het doet ook pijn, als ik bijv op mijn buik lig, dan voel ik de implantaat ergens op drukken. En ik heb een partner die nogal van knuffelen en vasthouden is, en dat kan niet omdat ik dan zoveel pijn heb. En neemt alleen maar toe. DoubleD ik weet niet precies wie je bent, jij had toendertijd ook overmatig kapsel? Ik wil geen andere protheses ik kan dat ook niet betalen. Ben van mijn toenmalige man gescheiden en die geeft zich niet thuis wat betreft alimentatie etc dus ik draai overal voor op. ( kinderen) Dus hoop maar dat het iets simpels is,
 11. Ik ben bang dat ik overmatig kapsel heb, mijn borst gaat in een rap tempo hoger zitten en lijkt alsof mijn tepel steeds meer naar beneden wijst. En als ik voorover hang dan heeft het een rare vorm krijg je eigenlijk het weghalen van kapsel vergoed? Ik baal ervan want dacht dat je met een ruwe implantaat bijna tot geen kans had op overmatig kapsel.
 12. Jeetje ik lees heel toevallig dit topic. Ik ben hier lang niet geweest. Mijn rechterborst heeft ook een bult, en als je eroverheen strijkt, voelt het als een ribbel. En ook heb ik een branderige borst. Als ik mijn armen omhoog doe, dan zit rechts ook veel hoger dan links. Ik was bang voor overmatig kapsel, maar was bij mij van de een op de andere dag dat mijn borst pijn deed dus nu heb ik het vermoedde dat er mss ook een scheur in zit. Krijg je de alles vergoed? Want er zit levenslange garantie op. Ik heb niet de middelen om een nieuwe operatie te betalen.
 13. Ik ben ook benieuwd naar ervaringen. In juli is het 2 jaar dat mijn operatie was en mijn littekens zijn ook erg lelijk. Breed, geribbeld en donkerpaars. Totaal niet zoals de beloofde witte lijntjes. Gelukkig vallen ze bij mij in de plooi, maar stoort mij toch. En ik ben erachter dat mijn rechterprothese van binnen achter het litteken kan schieten waardoor mijn borst heel lelijk zit, dmv massage moet ik hem weer goed krijgen. Ik vermoed dat er binnenin een rand zit waar de onderkant soms achter blijf hangen. Ik ben daarvoor bij de chirurg geweest en zei dat alles goed zat. Maar intusssen weet ik wat het probleem is. Baal er ook van, en vraag mij af of de correctie onder garantie valt.
 14. Nou bb geweest maar de arts kon niets vinden. Borst is zacht en soepel. Kapsel zit goed, kan hij dat voelen? Ik had eigenlijk verwacht dat hij met rontgen ofzo ging kijken. Het kon geen kwaad, en als weer gebeurt geeft het geen problemen als ik de prothese terug duw. Dus ben er niks wijzer van geworden. Enige is dat het geen kwaad kan, het zal maar ben er niet blij mee. Durf niet meer zonder sportbh te lopen.
 15. Ja zo bedoel ik het. Hij klapt naar voren. Dus niet draaien zoals ik vaak lees, maar dat het naar voren zit. Ik heb na de operatie een behoorlijk litteken overgehouden, mede door een onsteking en die is dik, ik bedenk me of hij mss daar op blijft hangen van onder..Nouja ik zal het morgen horen. Hoop ik. Niet dat hij mij met onzinnigs afscheept.