Heanne

Members
 • Content Count

  1,399
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Heanne last won the day on August 20 2019

Heanne had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Heanne

 • Birthday 09/06/1971

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  20 juli een borstvergroting gehad in boerhaave kliniek bij dr van der weij.

  Anatomisch 475cc tall height, full profile.


  Onderomvang 76
  Bovenomvang 98

  Van 75D naar een 75F/G afhankelijk van het merk.

Recent Profile Visitors

11,789 profile views
 1. Anatomisch kon niet, ik had anatomisch en die draaiden dus steeds. Daarom moesten het ronde worden en de ergonomics zouden het zelfde effect geven. Ik moet het accepteren, jammer dat je de oude situatie niet kan zien. Ik zit zo te hannesen op mijn tel met deze site, want anders kon je de voorsituatie zien. Dan zie je dat ik veel mooiere borsten had.
 2. Hi als je zag hoe de borsten voor de wissel eruit zagen, dan begrijp je dat ik nu niet tevreden ben. Ik had toen namelijk wel een liftend effect en de tepels stonden ook hoger. De volume zat onderaan en dat gaf een liftend effect. Dat wilde ik nu dus weer, ik wilde geen bollere bovenpool en dat heb ik nu precies wel en dat geeft juist een hangend effect. Vandaar dat ik steeds dacht dat ze nog moesten zakken. Maar de chirurg was heel stellig dat het zo zou blijven en ja toen schrok ik nogal. Ik hoop dat het nog vocht is dat moet slinken. Want ik vind de rechterkant een stuk hoger en boller ogen dan links. Enja, als dit van nature was, dan zou ik zeker tevreden zijn hoor. Maar het heeft mij een hoop geld gekost. Maar ik baal ook dat ik maar kort van de vorige bv heb kunnen genieten. Ik was zo happy met de vorm, maar ze draaien steeds en deden ook pijn. En daar ben ik nu vanaf en dat was wel de belangrijkste reden. En ik denk dat ik het dan maar moet accepteren. In ieder geval zal niemand zien dat ik een bv heb gehad, ze hangen teveel. Bedankt voor je bericht. Xxx heanne
 3. Ik zal foto’s nemen, ik heb wel een paar van na de operatie in een album gezet. Maar er staan nu nog foto’s in van de eerste bv. Zo had ik ze verwacht, maar dan voller zeg maar. Misschien zijn mijn verwachtingen te hoog, maar ik had duidelijk gezegd wat ik niet wilde en zo is het nu precies. Daarom zit ik nu in de stress.
 4. Ik zal foto’s nemen, ik heb wel een paar van na de operatie in een album gezet. Maar er staan nu nog foto’s in van de eerste bv. Zo had ik ze verwacht, maar dan voller zeg maar. Misschien zijn mijn verwachtingen te hoog, maar ik had duidelijk gezegd wat ik niet wilde en zo is het nu precies. Daarom zit ik nu in de stress.
 5. Ik zal foto’s nemen, ik heb wel een paar van na de operatie in een album gezet. Maar er staan nu nog foto’s in van de eerste bv. Zo had ik ze verwacht, maar dan voller zeg maar. Misschien zijn mijn verwachtingen te hoog, maar ik had duidelijk gezegd wat ik niet wilde en zo is het nu precies. Daarom zit ik nu in de stress.
 6. Evi ik heb ergonomics, omdat ik juist de druppelvorm zo mooi vind. Daarom schrok ik toen hij zei dat ze zo zouden blijven. De “scheten” zijn weg, haha, was zo raar joh dat geluid. Een band heb ik nooit gehad, alleen de bh vd kliniek en die mag ik al uit snachts. En ik dacht ook steeds dat ze nog moesten zakken, vooral omdat het litteken voorheen een halve cm boven de borstplooi zat, nu zit het precies in de plooi. Heel fijn want nu zie je er niets meer van. Maar daardoor hangen de borsten wel meer, alsof het liftende effect vd eerste bv is verdwenen..
 7. Update, net voor controle geweest. Alles was goed. Ik mocht zelfs snachts de bh al uit! alleen... ik ben niet blij zoals ze er nu uit zien, ik dacht dat ze nog zouden veranderen en mooier werden. Maar volgs de arts blijft het zo en zitten ze al op de goede plek. Ik schrok daarvan en ik wist niet wat te zeggen. Ik heb meer volume bovenop iov de onderpool en daardoor hangen ze veel meer dat met de anatomisch gevormde. Ik wees hem er nog op dat de tepel rechts ook nog lager zat en hij zei dat was ervoor ook. Maar dat was het niet. Ik weet dat ik nu grotere en ronde protheses heb, maar ik dacht dat deze ook als een druppel zou vallen. Ik baal nu zo erg, precies gekregen wat ik juist niet wilde. En hoop echt dat ze nog veranderen.
 8. Nog even een update, pijn valt ontzettend mee, ik slik geen pijnstillers meer. Het is niet nodig. Nadeel is dan wel dat je denkt meer te kunnen dan wat mag. Verder is het nog niet goed in model, haha, ik weet het nog vd eerste keer, geduld en nog eens geduld. Dus ze worden vast weer zo mooi. Nu lijken het grote hangers. Wat mij ook opvalt is dat het soms als ik beweeg of opsta het net scheetkussens zijn. Ze maken echt geluid. Maar ook dat zal verdwijnen.
 9. Ik heb gisteren even snel in de spiegel gekeken, maar ik hoop niet dat ze al goed zitten. Rechts zit beduidend hoger en de tepel lager dan links. En nu is het echt een hangborst die met grote zijn gevuld, de onderkant leeg en bovenop de bolling. Als ze al goed zouden zitten, dan ben ik niet blij. Maar ik weet van de vorige keer dat het toen ook pas na een aantal wk mooi zit. Ik heb niets geen pijn, gisteren al even centrum ingegaan, ik logeer bij mijn vriend in Amsterdam en die is aan het werk, dus verveel mij nogal. Ik moet echt opletten dat ik niets met mijn armen doe. Zo pijnloos is het al. Slapen gaat goed, wordt alleen steeds wakker op mijn zij en dat mag nog niet, dus eigenlijk kan je beter pijn hebben want dan laat je het wel.
 10. Het zit er weer op, vanmorgen om 8:00 werd ik als eerste geholpen door dr v selms. Hij kwam eerst langs om het af te tekenen. Ik zei tegen hem, plaatst ze aub zo dat ik het meest liftende effect heeft. Hij gaf aan dat ik weer mooie borsten zou gaan krijgen. En het litteken weer mooi zou maken. Nadat ik na de operatie wakker werd, keek ik gelijk onder de deken. Maar huh? Ik zag geen verschil met de vorige borsten en kreeg het meteen net als de eerste keer, de zenuwen of ze überhaupt wel groter zijn dan degene die ik had. En de verpleger deed de bh aan, en zag dat het litteken precies in de borstplooi viel. Oeps als dat zo blijft dan heb ik alsnog hangende borsten, ik was helemaal vergeten dat de borsten moeten indalen. Vorige keer leken het SpongeBob borsten, de protheses zaten hoog en tepels zaten onderaan. Maar na een aantal weken waren ze perfect. Ik heb nu gelijk een glooiende bovenpool, zie geen rare randen, maar heb nog niet goed kunnen zien. Ik dacht dat de rechterzijde ook gedraaid was, maar die was goed, terwijl ik duidelijk zag dat de ronding beneden weg was, maar was links die overdwars lag. Ik had 2 kapsels. Een die om de protheses zat en daaromheen zat ook weer een kapsel waardoor het zo kon draaien. Ik vroeg of dat met deze ook zou kunnen en hij had dat nooit meegemaakt, maar bij de anatomische zag hij dat vaker. Pijn valt mee, vorige keer kon ik niks, nu moet ik echt mijzelf in acht nemen en 6 wk niks doen. Zodra het mogelijk is zal ik foto’s nemen.
 11. Tijdens het consult liet ik mijn littekens zien en vroeg of dat nog lelijker ging worden, hij zei dat hij dat litteken weer mooi ging krijgen. Ik heb daar geen aparte prijsopgave van gehad. Ik hoop echt dat hij het kan wegsnijden want mijn littekens zijn echt erg lelijk. Ik begrijp nog steeds niet waarom vd weij zulke lange dikke sneden had moeten maken. Maar ook mijn huid zal er mee te maken hebben.
 12. Hoi BB op jouw aanraden heb ik voor de core gekozen, die is druppelvormig maar met bolling bovenop. Het zou wel voller en iets groter worden dan wat ik nu heb, maar ik wilde ook niet veel groter dan wat ik nu heb. Gelukkig blijft het dus vormvast? Ik ga ineens twijfelen, mijn borsten hebben nu zo’n rare vorm. Van boven breder en loopt dan taps toe, en wil echt weer rond zoals het hoort. Ik ga toch bij dr selms, het tweede consult was erg duidelijk. En hij gaat ook het litteken wat ik nu heb, corrigeren. Ik heb nu een donkerpaars dik ribbelig litteken en dat is zo lelijk geworden. Ik hou je op de hoogte, het is nog maar een week. En wbt financiën. Ik krijg niets vergoed, ik heb bij diverse personen geld kunnen lenen. Ik kan zoals dit niet blijven rondlopen.
 13. 5 augustus krijg ik een prothese wissel. Ik ga van anatomische mentor naar ronde van motiva. Ik moest de wissel vanwege dat deze gedraaid zijn en pochet te groot is. Ik heb nu dus ovale borsten i.p.v. ronde en heb er veel hinder van. Maar nu de datum nadert beginnen de twijfels en zenuwen te komen. Wie heeft er ook ronde motiva en dan de zachtste gel? Ik wilde die omdat die ook een anatomische vorm aannemen als je rechtop staat. Maar nu ben ik bang dat het zo zacht is dat de borst ook ovaal hangt en het zo zacht is dat je geen liftend effect gaat krijgen maar juist een hangend. Wie oh wie kan mij geruststellen en mag ik foto’s zien? Ik ga van 475 anatomisch van mentor naar 650 motiva en dan de core. Rond vast bedankt. Groetjes heanne
 14. Deze week ben ik bij dr selms geweest voor een so. De chirurg die mij 3 jr terug anatomisch protheses heeft gezet, vertelde mij, nadat ik steeds meer pijn kreeg aan mijn borsten, dat ik overmatig kapsel had en zsm geopereerd moet worden. Ik vertrouwde het niet omdat ik 1,5 maand ervoor met dezelfde klachten bij hem langs was gegaan en hij toen zei dat alles prima in orde was en nu ineens dit, terwijl ik dacht dat ze gedraaid waren. En was volgens hem niet zo. Maar deze chirurg zei dat ze gedraaid zijn. Nu ga ik een wissel doen, de pijn is ondragelijk en mijn borsten misvormd. Hij heeft mij ronde motiva geadviseerd omdat ik wel weer graag een anatomische vorm wil, de meest zachte. Alleen, ze lijken mij wel erg zacht en ben bang dat daardoor de borst niet genoeg gelift wordt en dat ik dan hangborsten effect ga krijgen. Ik heb nu 475cc anatomisch van natrelle. Hij adviseerde mij nu zeker 650cc omdat ik ruimte genoeg heb en zo de borst goed opgevuld zou worden. En hij ook het te grote pocket goed moet opvullen. Heeft een van jullie ook deze protheses en hoe is het resultaat? Ik wil wel vollere borsten, maar niet dat ik ineens enorme borsten ga krijgen. En hebben jullie ook wel volume bovenin? Want dat had ik met de anatomisch gevormde zeker wel, en doordat de onderpool goed opgevuld werd, was de hang ook weg. Ik ben zo bang dat ik met deze zachte een “rock in a sock” effect ga krijgen. Hoop hier advies en foto’s kan bekijken.