Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

nesjebesje

Full Member
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over nesjebesje

 • Verjaardag 24-02-1970

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

316 profielweergaven
 1. Lekkende borstimplantaten

  Ik zie nu dat je prothesen er al uit zijn...2 dagen na die van mij ;-) Je hebt dus gekozen om ze niet te laten vervangen. Mijn plastisch chirurg had het hier ook over...maar hij zei dat de meeste vrouwen die beslissen om ze niet te laten vervangen binnen korte afzienbare tijd toch terugkomen. Jij zal wel je redenen gehad hebben om dit zeker niet te doen. Ik wist van mezelf dat ik niet zonder boobies ging kunnen leven. Ik zeg zonder, omdat ik écht niks heb van mezelf (AA) Waren ze zo fel beschadigd?!! Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn volgens de chirurg?
 2. Lekkende borstimplantaten

  Hallo, ik heb vorige week mijn prothesen (na 15 jaar) laten verwijderen. Z hadden op MRi ook gezien dat de linker prothese mogelijks een lek vertoonde. Dit was effectief ook zo! Ik wist het al een tijdje, maar door omstandigheden heb ik het nog wat moeten uitstellen. Nu stonden mijn borsten zo hard door de inkapseling dat ze er echt wel uit moesten! Wacht zeker niet te lang, want je lichaam reageert erop door nog meer kapselvorming. Aan de kant waar de gescheurde prothese zat, moest de chirurg 40g kapsel verwijderen en aan de andere borst 25g (vrij normale hoeveelheid na 15 jaar). Mijn eerste prothesen waren Mc Ghans, achter de spier geplaatst. Nu heb ik Motiva gekozen en ik ben geopereerd door Dr Van Eeckhout in het OLV van Aalst. De ingreep is vrij vlot verlopen. Doordat er zoveel kapselvorming moest verwijderd worden aan de linkerborst, heeft de chirurg wel veel moeten coaguleren. Dat heeft me de eerste uren redelijk wat pijn bezorgd. Ik had ook 2 drains, standaard bij dit soort ingreep. Ben zeer tevreden over het resultaat. Indien je nog meer info wenst, shoot! Grtjs!
 3. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  En het is gebeurd! Ondertussen ben ik nu exact 1 week na mijn prothesewissel. Zoals er dus al het vermoeden was op MRi zat er wel degelijk een scheur in de linker prothese. Ik heb de foto's nog niet gezien vd scheur, maar die krijg ik vandaag of as zaterdag te zien. Doordat die scheur er zat is mn lichaam feller beginnen reageren daarop en was de inkapseling (40g) bijna 2 keer zo groot als bij de rechter(25g) borst! Gevolg was dat de PC aan die kant ook heel fel heeft moeten coaguleren, en dat ik aan die kant toch de eerste uren behoorlijk wat pijn heb gehad. Ik had aan beide kanten redons, wat normaal is bij een prothesewissel. Ben dag 3 nr huis gegaan, zonder al teveel last maar wél met de redons. Die hadden nog nét iets teveel gegeven (80cc/24u). De volgende dag ben ik gewoon langs de PC geweest om ze te laten verwijderen, heel creepy gevoel! Nu zit ik hier met m'n strakke bh voor 4 weken, en moet ik die borstspieren zoveel mogelijk ontzien...effe geduld dus. Voor zover ik al kan zien, ben ik best tevreden met het resultaat. Ik wilde niet meer volume, en dat is ook zo. Ze "staan" mooi en natuurlijk :-) Voor de geInteresserden ik had: Mc Ghans 270 cc nu heb ik Motiva Ergonomix Silk Surface Round 320cc (die 320 is om de inkapseling te compenseren)
 4. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hi Rosanna, neen ik wil eigenlijk geen groter volume, dus we houden het bij die afspraak :-) Nog exact 4 weken en tis al zover!
 5. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Ik kan het eerlijk gezegd ook maar moeilijk geloven... Het verschil is té groot!
 6. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hi Rosanna. Bedankt voor je reactie. Inderdaag seg, wat een verschil!! Ik deel je mening, resultaat 1 veel mooier dan resultaat 2. De eerste foto's kan je wat vergelijken met mijn situatie , nu bijna 15 jaar geleden. Ik heb momenteel 2 keer 270 cc. Ik wei eigenlijk bij dezelfde grootte van borsten blijven. Alles zal ervan afhangen hoeveel kapselweefsel zal moeten verwijderd worden. Het kan dus gebeuren dat ik in de ene borst terug 270 krijg, maar in de andere bvb 300, omdat er daar meer kapsel verwijderd is (ze wegen dit) Mijn keuze is gevallen op de Motiva Demi. Deze wordt me ook aangeraden door de pc. Hij weet dat ik zo natuurlijk mogelijke borsten wil en bij dezelfde grootte wil blijven. Spannend allemaal!! Hopelijk verloopt alles goed, zonder complicaties! Nu zit ik met een ander "probleempje"... Ik werk zelf als verpleegkundige en mijn beroep vergt dus wel wat lichamelijke arbeid. Daarom wil de pc mij een volledige maand ziekteverlof geven! Mijn huidige collega's weten niets van mijn borstvergroting in het verleden, en zouden het ook niet begrijpen...dus heb ik iets moeten uit mijn duim zuigen. Mijn verantwoordelijke weet dat ik 2 tot 3 weken ga afwezig zijn, voor een zogezegd verwijderen cystje net boven mijn borst. Ik zal er dus een kleine complicatie moeten bij uitvinden om die 4 weken te kunnen "verantwoorden" Op de dienst waar ik vroeger werkte wisten alle collega's het. Ik heb het ook in het ZH waar ik werk laten uitvoeren. Iedereen had er toen ook begrip voor, omdat ze mijn voorgeschiedenis kenden...Ik ben onvruchtbaar en dat was een enorme klap in het gezicht voor me. Ik voelde me een dikke 0, en allesbehalve een vrouw... Toen beslist om BV te laten doen en voelde me daarna een stuk beter in mijn vel :-) Wel lastig seg, als elke pc je iets anders voorstelt... Hoop dat je er snel uit geraakt! Succes en ik volg het hier graag verder! Groetjessss! **ik wacht in spanning af naar 19 maart
 7. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hallo allemaal. Vanavond op (pas)consult bij de PC. Uit ons vorig gesprek had ik begrepen dat hij werkt met de Motiva. Ik zie hier allerlei termen en namen langs komen, waardoor ik door het bos de bomen niet meer zie... Daarom nog enkele vraagjes: - hoeveel en welke types bestaan er van de Motiva? Heb al op de site zelf gekeken maar raak hier niet wijzer uit - waarop moet ik letten? - zijn er nog specifieke vragen die ik zeker moet stellen? Alvast bedankt! **Mijn ingreep (wissel) staat voorlopig gepland op 19/03. Ik heb nu een 75C en ben hier tevreden mee :-) (kom van 70AA)**
 8. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hallo Ank. ik heb ook Mc Ghans, maar dan van in 2003. Ze zitten er nu dus bijna 15 jaar in. Ik heb nu ruim zo'n anderhalf jaar "last" (gespannen borsten die onaangenaam aanvoelen als je eraan komt, maar geen pijn). Ik zit nu met een graad 3 van inkapseling. Het gaat tot graad 4. Mijn idee is ook wel dat je zolang je geen last hebt, gewoon kan doorgaan met je prothesen. Ik raad je sowieso aan om het goed op te volgen, en toch niet te lang te wachten...want eigenlijk heb ik toch naar mijn mening door omstandigheden al iets te lang gewacht. Groetjes!
 9. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hi Rosanna, Ik denk idd dat het de Motiva zullen zijn. Ben even wat gaan opzoeken...en je hebt het daar over die Bluseal waarover de dokter het ook duidelijk had. Ja, ik heb eigenlijk wel lang kunnen doen met m'n eerste prothesen... De meesten doen er max 10 jaar mee. Althans toch de prothesen waarvan ik weet dat ze rond die periode geplaatst zijn. Ik heb nu zon anderhalf jaar "last". Geen pijn ofzo, maar mijn borsten voelen "hard" aan en staan meer gespannen. Ik wilde het vorig jaar al laten doen, maar wij hebben onverwacht sneller dan verwacht een huis gekocht. Tja, dan heb je niet even zo'n 4500 euro over Maar nu komt het er toch aan! Ik heb binnenkort nog een consult om alles definitief te regelen, en dan zou de ingreep ergens half maart kunnen doorgaan. Oh ja, wat de grootte/cupmaat betreft: voor mijn ingreep had ik een AA. Er is als ik me niet vergis toen 275cc in gegaan (moet het nog even opzoeken). Ik zit nu aan een C cup, waar ik heel tevreden mee ben. Ik ben 1m70 en weeg 62 kg en vind het prima zo. Het aantal cc dat erbij zal moeten, hangt af van de hoeveelheid inkapseling de dokter moet wegknippen...dus kan ik nog niet zeggen, en hij ook niet. Maar heb wel al duidelijk gesteld dat ik zeker geen cupmaat groter wil. Groetjes
 10. Prothesewissel Motiva of Monobloc

  Hallo Rosanna, ik zit een beetje in dezelfde situatie als jij momenteel. Ik heb in 2003 Mc Ghans laten plaatsen, door Dr Plovier Ik was toen 33. Ik was zeer tevreden over het resultaat en heb heel lang nergens last van gehad. Maar nu sinds ruim een jaar heb ik (in tegenstelling tot jou) toch stevige inkapseling, dus ik heb geen keuze...ze moeten er echt uit! Op de MRI is er zelfs sprake van een mogelijk "lek". Gisteren een eerste keer op consult geweest bij Dr Van Eeckhout (OLV Aalst). Hij had het ook over de "nieuwste" protheses met gel (en zelfs een chip)...maar ik ken geen naam. Nu moet ik kiezen...als er effectief een lek zit in die Mc Ghan, dan krijg ik sowieso die ene prothese gratis. maar dan wel eentje van hetzelfde type én grootte. Die grootte kan misschien een probleem vormen, omdat de pocket" die er was groter zal worden door het weghalen van de kapselvorming. Ofwel kies ik voor die nieuwste prothesen. Die gaan me sowieso 4500 euro kosten. De kosten van het verwijderen worden terugbetaald door de mutualiteit. De ingreep zal ook wat zwaarder uitvallen deze keer, omdat ze de kapselvorming moeten wegknippen. Ik zou zelfs drains krijgen, omdat het toch wat kan nabloeden...was toch even schrikken. Ik zal dus niet op 1 dag het ziekenhuis mogen verlaten. Groetjes, nesjebesje
 11. wie is er recent door dr. Plovier geopereerd?

  Bedankt voor jullie reacties, ladies! Als jullie nog iets willen weten...shoot! grtjs!
 12. wie is er recent door dr. Plovier geopereerd?

  Hallo allemaal! Ben hier nieuw...nee, eigenlijk niet, want ik zat hier in 2003 al een keer, lees mr verder ;-) Ik heb mijn borsten een eerste keer laten vergroten in 2003, Mc Ghan. Van AA naar C-cup. Dit gebeurde door Dr Plovier. Hij werkte toen nog als PC in het UZ Brussel. Ik heb toen mijn borsten kunnen laten doen "voor een prijsje", omdat ik in het ziekenhuis werk...Idd, lucky me! :-) Maar nu zijn ze dus aan vervanging toe, na 12 jaar dienst te hebben gedaan, lol! Ik overweeg sterk om opnieuw bij Dr Plovier te gaan, omdat ik erg tevreden was. Nu is mijn vraag: wat betalen jullie tegenwoordig bij hem? Ik zou opnieuw voor ongeveer +/- 400cc gaan... Alvast bedankt! Groetjes, nesjebesje 45 jaar, 1m71, 62 kg
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×