Ga naar inhoud

Help: consulente luisterd niet naar mijn wens!


Aanbevolen berichten

Dag meiden,

Ik hoop erg op jullie mening of advies..

Ik zit met het volgende:

Op het consult heb ik pasprothese 5 gepast bij ACCZ. Ook kwam dr. Kruppa kijken. De consulente zei 370 cc en dr. Kruppa zei daarna dat het ook 430 cc kon zijn. Ik wil 430 cc omdat ik absoluut niet teleurgesteld wil worden en liever te groot dan te klein wil hebben. Aangezien ik speciale implantaten wil (monobloc hydrogel) moesten deze wel besteld worden (levertijd 6 weken) en zou de consulente het laten weten hoeveel cc het zou worden. Zij zou met de arts (?) van het hoofdkantoor overleggen en het mij laten weten... Daarna tot vervelend aan toe haar lastig gevallen hoeveel cc het ging worden, maar ze beloofde mij steeds echt te mailen als ze dit wist..

Na een maand (vandaag) heb ik haar weer een mail gestuurd of ze het nou al wist en dat ik het nu echt wil weten! 370 cc was de uitkomst. En ik ben toch wel teleurgesteld, dr. Kruppa zei 430!

Nu mailde ze mij het volgende:

"Deze maat besteld rekening houdend met datgene waar uw voorkeur naar uit is gegaan en de afmetingen van uw borst .

Een ronde prothese is niet vergelijkbaar met een druppelvormige prothese.
Een druppelvormige prothese is wat langer en daardoor bevat deze meer cc dan een ronde met dezelfde breedtemaat."
klopt dit?????? Ik vraag het mij af!
Nu is dus de levertijd al 2 weken voorbij! (nu nog 3 weken en 5 dagen voor de bv!) Ik vind eigenlijk, omdat ik er genoeg voor betaal en het in mijn lichaam gaat, dat ik die 430 cc wil wat dr. Kruppa mij heeft belooft!!
Vinden jullie dat ik dit kan eisen???
Ik hoop heel erg op jullie mening!
Liefs!
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 75
  • Created
  • Laatste Reactie

Ik denk dat de pc echt wel weet Wat die doet... Alleen ja... Klant is koning dus ti's een beetje dubbel..

Maar als ik het goed begrijp heeft iemand die uiteindelijke beslissing gemaakt die u nog niet heeft ontmoet ?

Heb je alleen bij deze pc geweest?

Ti's aan te raden ook bij een andere te gaan hoor..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je reactie MissesD! Enne, zeg maar je hoor ;)

Sja, mijn bv staat al geplant, betaald en getekend...... misschien toch dom van me... maar voelde goed...

De consulente en pc waren er bij, pc zei 430, consulente 370... Beetje raar dat de consulente niet naar de pc luistert? Ik denk ook dat de pc echt wel te vertrouwen is en weet wat ie doet, dus als hijzegt dat 430 kan, wil ik dat ook! en niet ineens 370....... :( en wat nu? Het staat al geplant en alles geregeld met mijn werk, ik kan en wil het door mijn werk ook niet verzetten...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lastig.

De pc neemt normaal wel besluiten maar goe..

Hou in je hoofd dat het ook niet te moet zijn maar wel de moeite en denk met die 370 dat dat wel goed komt... Anderzijds je moet je eigen wil ook echt duidelijk maken jij bent de betalende klant !

Is er geen middenweg ? 400ofzo ? Stel dit voor ?

Welke maat heb je nu ? Wel stom dat ze deze moeten bestellen want dan gaat er sowieso in wat er besteld is ? Bij mij was het zo dat ze op de moment gingen kijken wat het beste ging bij demeyere mag u man tijdens de operatie komen kijken... Ik had de pc gezegd zo groot mogelijk maar geen ballonneneffect.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Luna,

Het klopt dat een anatomische andere maten heeft als een ronde. Breedte en hoogte en projectie verschilt.

Wat krijg je? Anatomisch?

Even ter vergelijking.

Ik had eerst een ronde medium prothese van 330 cc. Nu heb ik anatomisch 410 cc en ze zijn even breed. Maar de projectie en hoogte is totaal verschillend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik krijg ronde monobloc hydrogel 370 cc. Dat is tenminste besteld... een middenweg is er niet, en daarnaast: de levertijd halen we misschien niet eens meer. De levertijd is 6 weken en de operatie is over korter dan 4 weken.. (25 juli)

de siliconen implantaten hebben ze alle maten altijd op voorraad, maar deze speciale niet helaas. Daarom moest dit besteld worden.. En ja idd, missesD, ik dacht ook al: ik ben toch betalende klant? Valt het te eisen dat ze die 430 regelen omdat de pc gezegd heeft dat dit mogelijk was?? Het mailtje van haar voelde toch als een soort afwimpelen.

en Enibas: Wat is dan anders qua projectie en hoogte?

Bedankt dat jullie mee denken, erg fijn!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb nu meer projectie.

De breedte van beide (rond en anatomisch) is hetzelfde. Maar deze is hoger (waardoor ik meer vulling boven in heb gekregen) Dus meer cc, zelfde breedte, meer projectie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja idd.. Vraag nog een gesprek aan... Dit kan toch niet...

Dus als blijkt dat deze toch niet bij je lichaam passen steken ze deze er toch in want deze zijn besteld ? Wat een zever ? Alleja wil je ni bang maken maar dat slaat op niet veel...

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja, dat is ook wel een idee vlinder!

Het is alleen wel zo dat het een stukkie rijden is, dus ik zal even een mail sturen naar de consulente en bij geen gehoor maandag meteen aan de telefoon hangen denk ik....

thx!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou proberen HEM telefonisch te benaderen!! En anders zijn e-mail of iets. Als Hij toch hebt gezegd 430 ? dan zou dat toch moeten kunnen hij is de specialist, zij niet!!


Link naar reactie
Delen op andere sites

Hieronder het mail contact met de consulente. Ik heb echt het gevoel dat ze niet luistert naar wat ik zeg. :wacko: Vooral dat laatste mailtje, alsof ze mijn mail niet eens gelezen heeft. Ik word langzamerhand een beetje kwaad...... :80:
Op 29 jun. 2013 om 12:23 heeft "Charlotte Werner" <C.Werner@aklinieken.nl> het volgende geschreven:

Geachte LUNA,
Deze maat besteld rekening houdend met datgene waar uw voorkeur naar uit is gegaan en de afmetingen van uw borst .
Een ronde prothese is niet vergelijkbaar met een druppelvormige prothese.
Een druppelvormige prothese is wat langer en daardoor bevat deze meer cc dan een ronde met dezelfde breedtemaat.
Vriendelijke groet,
Charlotte


Verstuurd vanaf mijn iPhone

Van: LUNA
Verzonden: ‎zaterdag‎ ‎29‎ ‎juni‎ ‎2013 ‎13‎:‎48
Aan: Charlotte Werner
Beste Charlotte Werner,
Oké bedankt voor de uitleg. Ik snap wat u bedoeld.
Ik hoop echter wel op een eindresultaat van zeker een D cup. Ik wil absoluut niet als "zeur" overkomen, maar vind het wel belangrijk om een "groot" eindresultaat te hebben omdat ik niet binnen een paar jaar nog een keer onder het mes wil en kan. Ik betaal er daarnaast ook voor. Omdat bij ons is bijgebleven dat dr. Kruppa 430 cc zei, vind ik het nu wel spannend en lichtelijk jammer dat ik nu 370 hoor.
Ik hoop dat u dit begrijpt van mij. Is het nog mogelijk dat dit 430 word? Of heeft dr. Kruppa gezegd dat dit het moest worden?
Mvg,
LUNA
-----------------

Beste Charlotte Werner,
Ik heb vandaag nagedacht en de situatie nu met mijn man besproken.
Dr. Kruppa heeft tijdens het consult gezegd 430 cc mij zou passen. Nu zou u kijken naar de matentabel via het hoofdkantoor (wat ik ervan opgevangen heb) of ze deze maten besteld konden worden. Toevallig weet ik dat ze de bovengenoemde maat hebben van monobloc hydrogel. Ik had het min of meer dus ook wel verwacht dat het ook 430 cc zou gaan worden.
Ik heb het vandaag even laten bezinken en het zit mij niet lekker. Ik wil absoluut niet te klein, ik wil liever te groot! Graag zou ik willen weten hoe u aan 370 cc bent gekomen, terwijl dr. Kruppa 430 cc heeft geadviseerd bij het consult?
Ik wil 430 cc, omdat ik voor mijn gevoel niet te klein wil en omdat dr. Kruppa zei dat dit kon en dit in en bij mijn lichaam past.
Ik heb (maand terug) erg vaak aan u gevraagd hoeveel cc het zou gaan worden, maar kreeg elke keer te horen dat u dit echt onverwijld aan mij zou laten weten. Nu, 4 weken voor de borstvergroting, krijg ik het pas te horen door weer met u te mailen. (wanneer zou ik het anders gehoord hebben als ik u niet had gemaild?) Ik wou niet voor niets weten wat het aantal cc zou gaan worden om deze situatie te voorkomen, aangezien ik wil weten waar ik aan toe ben, niet teleurgesteld wil worden en er dan nog wellicht implantaten besteld of veranderd kunnen worden.
Ik zie graag uw reactie tegemoet.
Met vriendelijke groet,
LUNA
-------------
Geachte LUNA,
Tijdens het eerste consult heeft u gekozen voor een druppelvormige prothese .
Bij het 2de consult een ronde prothese, namelijk de Hydrogel Monobloc prothese .
Een druppelvormige prothese bevat meer cc dan een ronde prothese met eenzelfde breedte afmeting
Een ronde prothese heeft meer projectie dan een druppelvormige prothese .
Tijdens het passen heeft u uw voorkeur voor de pasprothese 5 aangegeven en daar is rekening mee gehouden.
Ik raad u aan om een 2de consult met de arts af te spreken om te bespreken of de prothese waar u over spreekt in uw mail ook technisch haalbaar is zonder zichtbaarheid van de randen van de prothese .
Mvg
Charlotte Werner
-----------------------
Beste Charlotte Werner,
Bij het 2de consult was dr. Kruppa aanwezig. Hij wist dat ik prothese 5 paste, wist ook dat het ronde implantaten werden en zei na het meten van mijn borsten dat het 430 cc zou kunnen worden. Het lijkt mij dan toch dat dr. Kruppa weet wat hij zegt? En daar was u ook bij.
Waarom zou ik dan nog een keer moeten komen?
Met vriendelijke groet,
LUNA
--------------
schiet mij maar lek... moet ik nou met haar....
:85:
als dit op niets uitkomt ga ik het hoofdkantoor maar bellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een vervelende situatie Luna! Ik vind het ook raar dat 6 weken levertijd zou zijn. Ik heb echt geen idee hoe dat zit, maar het lijkt me niet dat de fabrikant ze niet snel kan leveren en er zal vast geen slak de protheses daarnaatoe vervoeren. Lijkt mij echt wel dat dat sneller kan. Ik heb ook het gevoel dat ze je proberen af te wimpelen. Misschien hebben ze de 370 gewoon nog liggen daar of zijn de 430 duurder voor hun zodat ze minder winst maken. Geen idee of dit waar is, maar lijkt me een rare situatie. Hoop echt dat je tevreden gaat zijn. Persoonlijk zou ik echt niet akkoord gaan met minder dan ik wil, als het wel mogelijk zou zijn. De chirurg gaat ze plaatsen en je mag er vanuit gaan dat die genoeg ervaring heeft om te kunnen zien op consult wat wel en wat niet past.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is Charlotte die met dat opstoken lange haar??

Heb me ook aan haar staan irriteren,

ze keek me aan antwoorde dat heel normaal is dat zei alles regelt?

Vroeg ook naar haar opleiding maar kreeg vaag gemoppel..

Maar goed aan mijn geventileer heb jij niks,

wat zit jij in een rot situatie zeg!

Ik zou als ik jou was een telefonisch consult aanvragen bij de chirurg

en niet laten afschepen door die consulentes,

kom op zeg dit moet toch een kleine moeite zijn voor de chirurg om ff die telefoon te pakken?

Heel veel succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik denk dat we het over dezelfde Charlotte hebben ;) Ze is idd een beetje vreemd!

Ik kan vandaag helaas niet bellen, maar als mevrouw Werner nog steeds geen duidelijk antwoord of oplossing kan geven ga ik morgen sowieso het hoofdkantoor even bellen met dit verhaal. Kijken wat zij gaan zeggen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi hoi,

Ik lees net je verhaal,wat een rare bedoeling hoor.

Ik zou echt door gaan tot ik krijg wat ik wil.

Is toch een hoop geld hoor!!!!

Ik heb dit namelijk ook een beetje gehad.

Bij mij werd op het consult gezegd dat er echt niet meer dan 320 cc in kon :( ik had zelf graag 350/380 cc gewild.

Op de dag van de operatie vertelde de pc of ik al op de hoogte was dat 320 niet op voorraad was dat het 310 cc werd. :angry:

Op dat soort momenten moet je echt voor je zelf opkomen.Ik heb toen gelijk gezegt ik had ze al graag groter gewild niet kleiner dus!!!!!!

toen is zij wel acc gegaan met 330 :3: .

als ik niets had gezegt dan had ik ze nu kleiner gehad dan ik zou willen en daar zou ik echt niet blij van zijn geworden.

Vecht voor je zelf anders heb je straks spijt.

Liefs manonie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wel goed iig dat je mailcontact hebt, daardoor heb je wel zwart op wit bewijs dat ze niet kan --> WIL leveren wat jij graag wilt en wat de chirurg ook verteld had. Je kan als je echt wilt wat je hebt afgesproken juridisch advies of hulp inschakelen in uiterste nood. Maar ik begrijp dat je ook in een moeilijk pakket zit omdat je alles met je werk ook zo geregeld hebt en je niet zomaar kan uitstellen. Echter.... als je hun het verhaal ook in het kort uitlegt en vraagt of je wat hun betreft wat later kan, heb je wel wat meer tijd om te regelen dat je krijgt wat je wil en is toegezegt door de chirurg ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje meid wat een vervelende situatie!

Ik denk dat ik in jou geval er niet mee akkoord was gegaan. Ik ben zelf ook van mening dat je beter iets groter dan kleiner kan hebben. Zou ook met de arts zelf spreken als ik jou was ook al is het telefonisch! Ik hoop echt dat het goed wordt opgelost voor je.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan je op geen enkele mogelijke manier terug trekken?

Dit kan toch niet.. Ze gaan toch niet HUN zin doordrijven of bedoel HAAR zin.

Sta op je strepen ! Zoals ik al zei en nog iemand zei die levertermijn das toch te gek voor woorden ?

Normaal moeten ze toch minstens iets kleiners en iets groters op stock hebben want tijdens de operatie kan het altijd anders gaan lijken en moeten ze misschien toch wat groter of kleiners steken.

Perfecte voorbeeld:

Mijn eerste consult bij een topchirurg;

Kort gezegd ... Opt eerste zicht zou er max 230 ofz in gegaan zijn... Nadien heb ik hem aan de hand van foto's nog eens duidelijk gemaakt wat ik en men vriend mooi vinden... Hij ging daar rekening mee houden we kwamen dan PAS voor de operatie overeen dat mijn pc samen met mijn man maar moesten kijken wat er in ging maar wel in het hoofd houden dat ik groot maar natuurlijk wou... Met als gevolg dat er dus 350 in was gegaan en geloof me kleiner had niet gehoeven ! Ik bedoel maar soms is je huid elastischer dan men denkt en soms heb je meer ruimte dan op eerste zicht blijkt...

Demeyere en men vriend hebben goed gekozen en zou het ni anders willen, misschien nog wat groter :D hhahahahahaah :P !

Geef dus niet op en zet u zin door ! Jij betaald ze moeten het maar oplossen ! U wil is wet !

Wel jammer dat er al betaald is, heb je alles in 1x gegeven ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben gister nog bij ACCZ en dr. Kruppa geweest en heb spijt dat ik me er heb laten behandelen. Ondanks hele uitleg en foto's moest ik gisteren alsnog op controle komen en werd ik eigenlijk met een kluitje in het riet gestuurd.

Kruppa luisterde maar half, sprak niet goed genoeg Nederlands om mij te begrijpen of weet ik veel wat de reden was.. maar ben iig behoorlijk teleurgesteld. Als ik hem had gezien VOOR de operatie had ik ook een ander gevraagd. Hij gaf zelfs toe dat zijn collega meer ervaring had en ik moest bij van Onselen maar een 2nd opinion gaan aanvragen... Dus please ga in godsnaam ergens heen waar ze WEL luisteren!

Naar aanleiding van mijn gesprek daar ga ik waarschijnlijk ook contact opnemen met de verenigingen voor plastische chirurgie en de.... fack naam kwijt... iig de gezondheidsdienst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ..

Amai.. Echt geen service ! Lastige is dat ze alles al betaald heeft...

Maar wat een boeltje ! Zo kunnen ze niet verder ! Ze mogen hier ook niet mee weg komen !

Het kan gewoon niet zo simpel is het gewoon.

Sta op jullie strepen ! Het gaat om veel geld en nog veel belangrijker om je eigen lichaam !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.