Jump to content

Undercover89

Silver Member
 • Content Count

  617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Undercover89 last won the day on September 24

Undercover89 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Undercover89

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

8,802 profile views
 1. Het kan dat dat nog weg trekt... ik weet niet hoe extreem het verschil is? Heb je ook last van de ene borst?
 2. Vraag me inmiddels sterk af waarom ik een betaald abonnement heb moeten nemen hier, ben ruim een week verder en er reageert gewoon niemand. Dat was 8 jaar geleden wel anders! Doe ik iets verkeerd?
 3. Ik zou ook heel graag kijken als het mag.... alvast hartelijk dank! Wat ik mij afvraag nav jouw verhaal he, kan een arts dus protheses plaatsen die breder zijn dan je borst zelf? Want dat is nu bij jou gedaan als ik het begrijp. Ik dacht dus dat als je borst 12,5 was dat dat ook de maximale breedte is van het implantaat dat er in kan. Wie kan mij duidelijkheid geven? Krijg je dan geen enorme sideboobs of iets anders ongemakkelijks?
 4. Ik heb advies nodig over de maat, maar zie dat ze maandag voor het laatst online was, dat gaat dus niets meer worden op tijd ben ik bang. Shit zeg. Voorheen was zij 24/7 online maar ik snap dat ze inmiddels ook een eigen leven heeft 😄 zijn hier nog mensen die veel verstand hebben van afmetingen etc?
 5. Toch hartstikke lief dat je reageert! Persoonlijk denk ik toch dat dit door het zweten of zo komt door de jaren heen. Wat fijn dat je er blij mee bent Ik ben inmiddels op consult geweest en wacht op privé reactie van @best_boobie die voorheen altijd overal een antwoord op had 🤭😄
 6. Hallo dames, 8 jaar na mijn eerste borstvergroting ben ik er weer.... misschien dat er nog dames zijn die mij herkennen. Ik ben in 2013 geopereerd door Dr Luijendijk bij de Bergman Kliniek. Ik zag tot mijn schrik vorig jaar dat mijn protheses inmiddels "op de zwarte lijst" staan, dus eigenlijk wil ik ze er gewoon uit hebben. Een geweldig excuus ook voor een maat groter! In die 8 jaar is mijn lichaam ook gegroeid van meisje naar vrouw, en mag het van mij iets minder bescheiden. Ik heb toen anatomische 375 cc Natrelle high profile dual plane gekregen, en als het goed is, wat ik
 7. Te gek dat er eindelijk ook een mobiele versie is van deze website! Stuk makkelijker zeg. Die 150 cc per cupmaat wist ik nog niet. Het zal inderdaad ook wel samenhangen met het merk en projectie. Ik heb nu 375 hp dus dan zou ik al rond de 650-700 uitkomen, dat klinkt me vrij schokken in de oren BB wat wil je precies weten over mijn prothese? Ik weet zo even niet wat het precies is, alleen dus natrelle 510, 375 cc high profile. Ik geloof iets van 5.2 projectie uit mijn hoofd maar dat is iets wat me nu ineens even te binnen schiet. Dus of dat klopt ... ik vind natrelle fijn qua gevo
 8. Hallo lieve dames, In 2013 heb ik mijn borsten laten vergroten van plat naar 75E. Dit met 375 cc high profile van Natrelle. Toendertijd was ik tevreden, echter zijn ze aardig geslonken en is mijn maat borsten nu een 75D en soms pas ik zelfs in een C. Ik ben qua figuur best wel wat veranderd (bijgekomen) en eigenlijk vind ik mijn borsten niet meer in verhouding met de rest van mijn lichaam. ik zou dan ook heel graag wat groter gaan. Mijn chirurg van toen is mij goed bevallen (Dr Luijendijk) en zijn werk is keurig, ook qua littekens heb ik niets dan lof over wat hij gemaakt heeft. Ik h
 9. Ik kon het eerste half jaar minimaal de helft vd oefeningen bij bodypump niet uitvoeren door de druk op mijn borstspier. Verwacht dus geen snel herstel! Ik kon me na een ruim jaar ook pas weer echt opdrukken. Ga er dus vanuit dat je qua kracht bijna opnieuw moet beginnen. Ik heb ze wel dual plane.
 10. Ik had de druppels genomen en ben niks blauw geweest, ook niet de dag van operatie.
 11. Wat ik me even afvraag, sorry dat ik zo er midden in val : waar heb je die verwijzing voor nodig? Is dat alleen bij Nio? Of laat je iets speciaals doen? Bij mij is er nooit over een verwijzing gerept, mijn huisarts weet het niet eens.
 12. Succes! Ik ben ook door geen geopereerd en ik leef nog geen zorgen, alles komt goed!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.