Jump to content

Primadonna89: 12 oktober: Dr. Plovier: BeClinic


Recommended Posts

hallo iedereen!

op aanraden van anderen die de stap al hebben gemaakt en de verhalen die ik las via internet over dit forum, heb ik besloten om ook eens hier te kijken. ik hoop hier vooral informatie te krijgen en ervaringen te lezen zodat ik een bewuste keuze kan maken in kliniek/ziekenhuis, rond/druppel etc..

ik ben best argwanend en op mn hoede. zo zag ik dat een chirurg nog zijn diensten aanbood terwijl hij op de zwarte lijst staat en dit jaar voor moet komen. ook vertrouw ik accz niet die gelijk opduikt bij google met erg lage prijzen. maar dan zie ik hier dat iemand t daar heeft laten doen en er juist blij mee is. er zijn zoveel meningen en elke site prefereert weer iets anders...nogmaals ik hoop dat ik met jullie hulp wat verder kom!

wat over mezelf...wat groot is bij mij moet volgens t ideaal klein zijn en andersom (denk aan handen voeten neus oren borsten...) . zoals vele van ons, denk ik, ben ook ik in puberteit gepest met mijn a cup. en dat ik ook nog eens opval met mijn lengte helpt ook niet. (nu al paar jaar 1, 80 m....gelukkig maar das lang zat hihi) ik weet dat ik in mn handjes mag klappen met mijn lengte, doe ik ook maar ik hou zo van hakken...das t enig nadeel aan lang zijn voor mij. ik heb er al paar jaar overna gedacht en wisselde van gedachte door angst (vreemde voorwerpen in je borsten / zelfverzekerd in alle tops etc) ik heb gekeken hoeveel ik ongeveer kwijt zou zijn en wil dit niet per direct van mijn al gespaarde centen doen. vandaar dat ik net ben begonnen met sparen....nu denk ik aan amphia breda omdat ik daar op mn 18e een navel correctie heb ondergaan. ik had zo'n bolletje en liep altijd met mn armen over mn buik als ik een bikini droeg. dr. Bosch heeft me toen erg goed geholpen. ik ken iemand die t voor 2000 in België heeft laten doen...waarom is alles daar zo goedkoop?? ik ga even rond neuzen hier, als jullie al tips of vragen aan mij hebben, altijd welkom! tot slot zit ik te denken aan volle C want ben bang met een D dat t er ordinair/raar uit gaat zien. ben wel 1, 80 m lang maar heb ook bijna geen grammetje vet....de Victoria Beckham stijl vind IK persoonlijk niets voor mij;) groetjes!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Allereerst: welkom op het forum en je voornemen om een borstvergroting te ondergaan :D

Zoals je aan mijn foto kan zien, kan ik niet meepraten over 'groot/klein/in verhouding/ ordinair/raar' want ik ben klein, en mn boobs zijn groot en ik vind het prima zo ;)

Ik kan me voorstellen dat je een onopvallend bestaan hebt geleid wat betreft de boobies, en dat je nu het idee hebt "oooohhhh een cup D!!!!!!....dat is inmens!!!"

Maar protheseboobs in cup D... zijn ongeveer net zo groot als een natuurlijke cup C.

Kies je dadelijk voor een prothese cup C, dan zal het ogen als een natuurlijke cup B.

Ook helemaal goed, ieder heeft zijn eigen wensen en beweegredenen om voor een bepaalde maat te gaan en dat is helemaal prima als diegene daar superrrrrrblij mee is :43:

Ik vind júist door je lengte, dat een d-cup je zekerrr niet zal misstaan.

Miss Beckham heeft 2 ronde bolletjes erop staan, en dat vind ik niet zo erg mooi. Ik had het mooier gevonden als ze wat 'subtieler' zouden 'aflopen' zoals natuurlijke boobs dat ook doen. Maargoed, dat heeft ook met de manier van plaatsen en de vorm van de prothese te maken ;)

Als je eens op consult bent geweest dan zul je een advies krijgen waar je al wat mee verder kunt gaan spitten.

Je zal dan een hoevelheid cc's te horen krijgen die passen bij je lijf en je wensen, de manier van plaatsing ( op- onder- of tussen de borstpier) en de vorm van de prothese, rond of anatomisch. Dan zijn er ook nog verschillende profielen ... de low profile, medium profile, high profil en extra high profile.

Kortom : 1 grote wirwar waarvan je niet weet wáár je in godsnaam moet beginnen :27:

Het beste is bij het begin ;) :

Zoek een chirurg waar je jezelf prettig bijvoelt (wellicht idd waar je eerder geweest bent). Een man (of vrouw) waar je goede recensies van kan vinden en resultaten die je aanstaan.

Dan de maat... zoek foto's/plaatjes/voorbeelden van borsten die je mooi vind kwa formaat en vorm. Dan heb je een idee over de vorm van de prothese en de hoeveelheid cc's.

EN zo kom je steeds een stapje dichterbij je einddoel :35:

Het valt niet mee, en het is úrennnn pluizen, zoelen en twijfelen :(

Waarom Belgie zo goedkoop is? Geeen flauw idee?!?!? Heb me nooit zozeer in de prijzen verdiept en het hoe en waarom.

Als Belgie mooie borsten maakt, goede kwaliteit prothesen gebruikt, en geen afgekeurde tandarts als chirurg hebben werken.... dan is het ook prima :D

Ik ben ook in Belgie geopereerd, maar dat was meer omdat mijn zoektocht naar een geschikte chirurg toevallig in Belgie werkzaam was :35:

Heel veel succes in ieder geval, en bij vragen : Geen enkele vraag is stom of teveel :35:

Link to comment
Share on other sites

Hej piepke allereerst bedankt voor je reactie! 'geen afgekeurde tandarts' hahaha!

ik ben t vergeten bij te zetten maar ik denk dat een D niet eens mogelijk is omdat ik weinig weefsel heb om t erachter te proppen. maar goed dat weet ik pas 100% zeker als ik op consult ben geweest natuurlijk:) ik wil sowieso 2 cupmaten groter want ben bang dat ik met een B teleurgesteld zal zijn. men denkt nu ook vaak dat ik een B heb (ode aan de push up bh) ik zit al paar dagen te gluren naar de borsten van bekede mensen en opzoeken wat voor cup ze zouden hebben. en idd ik denk bij een D dat t immens zou zijn haha ik sta ook voor de klas en ben een jonge meid die van een make upje houd, mooie nagels en (vind zelf) dat ik hippe kleding draag haha maar ben bang dat ik straks nog bekend ga staan als stoeipoesjuf...dat ik niet serieus wordt genomen omdat mn voorgevel in t oog springt....andere kant t is ook de manier van hoe je jezelf presenteert...ik kleed me al gepast hoor en zal dat dan ook blijven doen maar toch...weetje minimaal C en voor de rest consult afwachten;) p.s. zou miss Beckham mss ronde voor/op de borstspier hebben gedaan?

Link to comment
Share on other sites

Hoi PrimaDonna89 :)

Allereerst welkom op het forum :) Hier zul je inderdaad een hele verhalen kunnen lezen, en meer leren over borstvergrotingen :)

Zat net op m'n gemak je verhaal te lezen en heb wel gelijk 2 puntjes die ik beetje wil rechtzetten :)

1) het bedrag dat je van ACCZ ziet staan, dat is excl. protheses.. dus je zult ongeveer op een kostenplaatje komen van €3500,00 euro.. is niet goedkoop, maar is ook zeker niet duur.. aangezien Bergman Clinics veeeeel duurder is, wil niet zeggen dat hun beter zijn ;) Ik ben zelf bij beaucare in Belgie geopereerd.. heb voor alles € 2450,00 euro betaald, super goede chirurg en ben super maar dan ook echt super tevreden met mijn nieuwe borsten :)

2) waarom belgie goedkoper is? 2 dingen.. pc's in belgie verdienen minder dan de pc's in nederland.. en de kosten voor de narcose zijn goedkoper in belgie dan in Nederland.. waarom dat is weet ik niet.. maar ik weet wel dat dat de oa de verschillen zijn :)

Zo, wou dit toch even rechtzetten.. want denk dat je een 'te' negatief beeld heb/had van bv's in belgie en ACCZ :)

Heel veel succes met het maken van je keuze :) en veel leesplezier hier :)

Liefs Deborah :)

Link to comment
Share on other sites

hoi deborah89,

ik heb bij accz net gekeken en idd uiteindelijk kom je op een 'normaal' bedrag uit. maar stunten met prijzen en aanbiedingen doen...t zal wel kunnen omdat ze bijvoorbeeld veel klanten hebben maar ik blijf t denk ik vreemd vinden om zo'n actie te doen bij PC snap je? maar accz daar zat ik even fout in ja!

mijn beeld over BE is mss negatief over gekomen maar ik sta daar juist positief in:) die kennis heeft nml hele mooie en is ook dik tevreden. mijn moeder heeft borstreconstructie daar laten doen mede omdat t daar goedkoper was en ging ook prima. mijn vraag was alleen hoe dat kon dus bedankt dat je t me vertelt:D

Link to comment
Share on other sites

ja die backham heeft ze duidelijk voor de spier ,maar volgens mij heeft ze ze inmiddels al laten verwijderen ook,weet ik niet zkr ...

zij heeft een foute chirurg gehad die er geen kijk op had,of in Amerika plaatsen ze zo uit gemakzucht,geen idee!

Of ze wilde t perse zelf zo,die mensen heb je ook he!

Lekker tegen de adviezen in gaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jaja ik heb gewoon gevraagd wanneer ik geopereerd kon worden. Ik wilde dit t liefst voor de herfstvakantie zodat er zo min mogelijk aan inkomsten (werk) verloren ging. Kerstvakantie duurt een week langer maar om nou de zwaarste dagen in die tijd te hebben....

10 september = consult (minimaal c wss bescheiden D. In hoeverre worden de borsten meer in volume aks ze gaan zakken? Want ik dacht zo dat ik dan uiteindelijk nog aan een mooie d zit?)

12 oktober om 05.30!!! de operatie, lkkr vroeg dus haha dat niet eten voor de operatie is dan ook geen punt;)

Maar nu: moeder stond erop dat ik een mammografie liet maken. Vanaf mn 25e wordt ik jaarlijks gecontroleerd maar ben nu 22. Vandaag naar vrouwelijke huisarts geweest maar gaf me niet een verwijsbrief. Ze wilt eerst naar ziekenhuis bellen of t wel nut heeft dat ik dat laat doen. Omdat ik nog zo jong ben en de klieren op een tumor kunnen lijken. Snap t wel maar in onze familie zit ZO veel kanker...dus je begrijpt dat ik ook wel angstig ben. Het is afwachten tot ze belt of ik wel/niet een mammo mag doen.

Vanavond hoop ik een goed moment te vinden om het aan mn schoonmoeder te vertellen en morgen aan mn collega's.

De huisarts was wel stil toen ik vertelde dat ik t in belgie liet doen en of ik t daar niet kon laten doen. Ook toen moeders belde naar ziekenhuis NL zeiden ze dat ik niet naar belgie moest gaan. Ik begon serieus te twijfelen! Maaaarrr toen dacht ik aan alle tevreden dames die goed herstelt zijn en kon niks slechts over hem vinden op google dusss...fok die bekrompen mensen :D

Enige minpunt dat ik vond was dat hij een operatie van 5uur had uitgevoerd en de vrouw was eenmaal in t hotel door (duur woord) overleden. Ze had te lang op de operatie tafel gelegen ofzo. Dat was in zijn beaucaretijd

Link to comment
Share on other sites

Hallo primadonna!

Gefeliciteerd met je datum! Kan je eindelijk beginnen met aftellen :43:

Mijn pc voelde bij mij een knobbeltje dus die wou zelf een mammografie en heeft hij mij verwezen.

( je wilt toch weten als je iemand opereert of het gewoon goed zit :) )

Blijkt die dag van die afspraak voor mammografie dat ze dit VANAF 25 jaar doen.

Dus toen hebben ze het op een andere manier gedaan met een echo.

Alles was goed gelukkig en het waren iid gewoon klieren ;)

Je moet gaan bij de pc waar jij je goed bij voelt en als dat in Belgie is so what..

Er staan hier genoeg verhalen idd van veel mensen waarbij het heel goed is gegaan ;)

Ja dat laatste zinnetje is ook niet alles.. Maargoed elke operatie brengt risico's met zich mee..

Dus ook die van een bv..

Heel veel succes met aftellen!

xx :116:

Link to comment
Share on other sites

Joeecheeeee !!!!! gefeliciteerd !!!!!

Mijn dokter was juist wel ok met belgie , hij zij dat er hele goeie pc waren daar en dat ik zelf wel slim genoeg was om goed uit te zoeken of wat er wel en niet goed zat .

Ik leef nog , geen complicaties ennnnnn een paar pracht tieten !!!!

groetjes !!

Link to comment
Share on other sites

Enige minpunt dat ik vond was dat hij een operatie van 5uur had uitgevoerd en de vrouw was eenmaal in t hotel door (duur woord) overleden. Ze had te lang op de operatie tafel gelegen ofzo. Dat was in zijn beaucaretijd

Dat dure woord was een bloedklontertje ;)

Dat klontertje kan een gevolg zijn van een lange operatie idd :(

Gefeliciteerd met je operatiedatum in ieder geval!!! :43:

Link to comment
Share on other sites

Ooh je hebt al een datum vastgelegd, super leuk! Dan kan je al beginnen aftellen :)

Ik hoop ergens in december te kunnen gaan, dat ik kan 'revalideren' in de kerstvakantie. Dan is het een minder drukke periode op het werk en kan ik wel verlof nemen.

Maar dan zie ik je 10 september misschien wel :) Hopelijk heb ik mijn datum dan ook vastgelegd :)

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Superkelefredjelistikexpielidoosjes klinkt toch wel t duurst niet ;p?

Ik kreeg geen verwijsbrief. Huisarts belde gister al en zei dat t geen nut zou hebben op mijn leeftijd. Dus gewoon op naar 10 september he lindi!! :D

De woorden van jouw plaatje 'go for whatever makes you happy' gaan best vaak door mn hoofd nu haha

Dat aftellen gaat bij mij zo: t is nu de 30e...hmm nog 11 dagen tot consult mja weekend telt niet mee dus 9 dagen, dus eigenlijk nog maar 1 week ofwel 7 dagen - morgen want dat vliegt ook zo voorbij dus 6 dagen wow dus 5 nachten slapen maar!!!! En dan consult. Nou op 12e van oktober is een maand verder al, dus zon 4 weken ofwel 30 dagen, de dag zelf eraf is 29 dagen..... Nou we zijn er bijna dus!! :D

Link to comment
Share on other sites

Ow echt? En een mri? Ook? Nou ik heb me erbij neergelegd...mn moeder niet die gaat de huisarts bellen pfff ik laat haar maar gaan...

Hahaha :) :) zo zal de tijd wel snel voorbij gaan :)

En ik vond de tekst ook zo gepast hier! Dus daar denk ik aan als ik negatieve reacties krijg :)

'vind ik leuk!'

Link to comment
Share on other sites

Hahaha ongeduldig mss wel ja maar hij moet ruim de tijd voor je nemen hoor! Dames ik zit nog met iets maar mss ben ik TE gefixeerd op maten...ik blijf maar twijfelen tussen c en d. Ik wil geen huge borsten, iets wat natuurlijk oogt maar wel waarvan je zegt 'yeaaah ik heb TIETUUUH!'

En met een volle D ben ik bang dat het er te groot uit gaat zien...al lees ik aan de andere kant veel dat silliconenborsten een cup kleiner ogen dan dat ze werkelijk zijn. Dus moet ik toch voor iets als 75D gaan? Heb nu 75a nml. Mensen die t nu weten van mij zeggen gelijk dat ik t niet te groot moet doen en dat c beter in verhouding is tot mijn lichaam (lees platte buik, amper een gram vet te vinden). Maaaarrr dan denk IK weer WAT is nu 'in verhouding' dat is subjectief in mijn ogen. Bovendien heb ik grote handen, grote voeten, grote neus, groot hoofd (hihi) dus WAAROM geen grote borsten? Pfff...iemand hier ervaring mee of kan mij helpen in mijn keuze. Ik wil graag voor t consult beter weten wat ik wil. Bedankt alvast ladies!

Link to comment
Share on other sites

Hoi meis,

Luister maar niet te veel naar die mensen, je moet doen waar jij je goed bij voel

en wat jij graag wil hebben en je daarbij niet terug laten houden door andere, je betaalt er genoeg voor!

Misschien zijn die mensen wel gewoon jaloers en willen ze niet dat jij mooiere tieten dan hun krijg ;)

Of men wil je behoeden omdat men nou eenmaal denkt dat je met een bv alleen maar pamela's porno tieten kan krijgen!

En je boobs zullen ook niet snel heeeel erg groot worden hoor, dan moet je er al

700cc of meer in laat stoppen, wil je dat iedereen achterom kijkt naar je ofzo.

wat ook wel weer zn voordelen heeft, iedereen wil je altijd heel graag helpen ergens mee :P

Het klopt dat siliconen boobs kleiner ogen dan echte, dat kan zo een cupmaat of 2 schelen,

de bh maat zal een F cup zijn en dan zien je tieten eruit als een D cup.

Ik heb laatst een 70H gekocht (die overigens nog te klein was ook), nou je zou echt niet zeggen dat ik een H cup heb hoor... :P haha!

Gewoon wat mooie fotos van girls van het forum meenemen naar Plovier met (blote) tieten die jij graag wil hebben,

ik had zelf volgens mij een foto van Linny73 en nog twee andere mee, maar ik kom ff niet op hun namen.

X

Link to comment
Share on other sites

Thanks voor je fijne reactie tijgertje! Een vriendin zei zelfs: als je een d neemt heb je gewoon meer dan ik he?! Ik dacht...ja dus? Dat wil ik juist!:P ik heb al wat fotos maar ga volgend weekend ech goed rondneuzen en op usb zetten. Je hebt helemaal gelijk dat IK degene ben die het gaat bepalen (k)

Hoe zou dat toch komen dat siliconen kleiner ogen? Mss de stevigheid? Heeft iemand trouwens last van haar rug gehad na een bv?

Link to comment
Share on other sites

Ow en een andere vriendin zei: een b zou al goed zijn bij jou...ze zei dat ze zelf een b had....paar minuten later kwam eruit dat ook zei wel een bv wilt;p wie houdt wie nou voor de gek hihi

Ach ik ga ervan uit dat ze t lief bedoelen en idd gelijk de pornotieten in gedachten hebben bij het woord 'borstvergroting'

Link to comment
Share on other sites

Mja een beetje jammer is dat heh, je verwacht een eerlijke reactie,.

Een paar jaar geleden had ik dit ook eens overlegd met vriendinnen en die zeiden toen ook

dat ik niet te groot moest gaan etc want dat past niet bij mijn lichaam etc (ik ben 62kg en 1.82lang)

en nadat ik eens flink boos was geworden kwam de aap uit de mouw;

dat ze dus niet wilde dat ik degene was met de grootste boobs.. :85:

Haha de bitches :P ze gunnen je de wereld als het maar niet mooier of beter is wat ze zelf hebben! haha ach ja :63:

x

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.