Jump to content

Gezocht voor een artikel: een vrouw die borstimplantaten gaat nemen


Emma C
 Share

Recommended Posts

Dag leden van het Borstenforum, 

 

Zal me even voorstellen: Ik ben Emma, journalist bij de Volkskrant en ik ben momenteel bezig met een groot artikel over borstimplantaten. Ze zijn de afgelopen tijd vrij vaak negatief in het nieuws geweest, maar ik zou de blik graag iets breder trekken en zo kwam ik op dit forum terecht. Ik wil graag de vraag beantwoorden: waarom kiezen veel vrouwen alsnog voor borstimplantaten? 

 

Ik ben op zoek naar een vrouw die ik van dichtbij kan volgen bij haar keuze om implantaten te nemen, dus vanaf de voorbereiding tot na de uiteindelijke ingreep. Ik zoek dus iemand die het belangrijk en leuk vindt om te laten zien hoe zoiets eraan toe gaat: waarom je hiervoor kiest, wat de overwegingen zijn het wel of niet te doen, hoe de voorlichting is bij de chirurg, en of je uiteindelijk blij bent met de keuze. (Voor de duidelijkheid: hier staan in principe geen foto's bij) Het wordt echt een persoonlijk en uitgebreid verslag waarvoor we elkaar meerdere keren zouden spreken. Het verhaal wordt gepaard aan het verhaal van een vrouw die haar implantaten juist laat verwijderen. 

 

Klinkt dit als iets voor jou, dan kun je mij een berichtje sturen op emma.curvers@volkskrant.nl. We kunnen natuurlijk altijd eerst even bellen om te kijken om kennis te maken. 

 

Vriendelijke groetjes, 

Emma Curvers 

De Volkskrant. 

Link to comment
Share on other sites

@Jenster iets voor jou??? Je hebt er zulke mooie woorden over gezegd!
Ben zelf al geopereerd dus kan je helaas hier niet bij helpen. 

Wat goed dat er ook een keer iets van de andere kant belicht wordt. Veel succes met het schrijven van het artikel! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

42 minuten geleden, Jenster zei:

Oeh.....dat weet ik niet. Ik heb namelijk ervoor gekozen mijn vergroting (vooralsnog) in de anonimiteit te houden. Dan is dit wel een groot contrast 😊.

Haha.. @Jenster, dat is zeker het tegenovergestelde! Denk daar maar goed over na! Jij kunt het zeker erg goed verwoorden, maar het is niet niks!

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.