Jump to content

Emma C

Silver Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Emma C

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Overigens, @Jenster, je kunt er ook voor kiezen je naam aan te passen en dus anoniem te blijven. Eventueel bellen we even en dan kun je altijd nog kijken of het wat voor je is.
  2. Hai @Jenster en @Von5385, dank voor jullie reactie, begrijpelijk hoor! Als jullie nog andere vrouwen kennen die er misschien voor in zijn, hoor ik het heel graag. Vast veel dank. groet, Emma
  3. Dag leden van het Borstenforum, Zal me even voorstellen: Ik ben Emma, journalist bij de Volkskrant en ik ben momenteel bezig met een groot artikel over borstimplantaten. Ze zijn de afgelopen tijd vrij vaak negatief in het nieuws geweest, maar ik zou de blik graag iets breder trekken en zo kwam ik op dit forum terecht. Ik wil graag de vraag beantwoorden: waarom kiezen veel vrouwen alsnog voor borstimplantaten? Ik ben op zoek naar een vrouw die ik van dichtbij kan volgen bij haar keuze om implantaten te nemen, dus vanaf de voorbereiding tot na de uiteindelijke ingreep.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.