Mjcls

Mjcls : 27 mei 2019 : Dr. Peeters : AZ Klina : Brasschaat

Recommended Posts

Even een verslagje:

 

Vorige week liet ik 270cc  Anatomic Mentor Cohesive III plaatsen onder de borstspier.

Na 3 keer borstvoeding geven, bleef er van mijn 70B niks meer over en was het snel beslist om daar iets aan te veranderen.

 

De pijn viel reuze mee. Na 2 dagen kon ik feitelijk alles weer, behalve mijn 1-jarige dochter dragen.

 

Ik vond het mentale aspect veel moeilijker. Nog steeds durf ik niet naar mijn borsten te kijken. Ik vind ze zo enorm en opgeblazen. Natuurlijk weet ik dat geduld het codewoord is, maar dat zit me niet in de genen. Hopelijk zakken mijn borsten snel wat, zodat ik het resultaat beter kan beoordelen. Momenteel ben ik een beetje bang dat een maatje kleiner (255cc) beter was geweest...

 

Nog een minpuntje: mijn rechtertepel is compleet gevoelloos. Ik hoop dat dat zich nog zal herstellen.

 

Over de chirurg niets dan lof. Die heeft me echt heel goed geholpen en zou ik zo iedereen aanraden.

 

Vragen , ervaringen en peptalk altijd welkom!

Ik probeer nogeen foto toe te voegen als ik ontdekt heb hoe dat hier in zijn werk gaat 😉

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi mjcls,

 

Ik ben heel benieuwd naar het resultaat! Ik moet zelf nog kiezen tussen 245 en 275 cc. Er bestaat helaas geen tussenmaat, dat zou perfect geweest zijn voor mij (denk ik). Ik ben nu heel erg aan het twijfelen. Ik merk dat ik toch naar 275 cc neig, maar ik ben bang dat het weer te groot zal zijn. Ik wil wel gewoon maat S blijven aantrekken van boven. Maar tegelijkertijd ben ik ook weer bang dat 245 cc te weinig gaat zijn. Voor nu denk ik dat ik het achteraf erger zou vinden als ze te klein zouden zijn dan te groot. De teleurstelling zou dan denk ik groter zijn. Maar dat is elke dag weer anders, hoor. Ik zie ook prachtige resultaten van 240/245 cc en dan denk ik: ja, dat wil ik precies! Maar dan lees ik ook vaak verhalen van dames die achteraf gezien toch een maatje groter zouden willen hebben en daarom neig ik dus naar een 275. Ik denk dat ik de arts op de dag van de bv ga zeggen dat ik 275 wil, maar mocht het niet mooi zijn en nep, ik ook genoegen neem met 245. 

 

En ik denk dat jij gewoon even moet wennen aan de grootte. Ik denk dat als ik 275 neem ik exact dezelfde reactie ga hebben als jou. Zolang het in kleding niet te groot is, ben ik tevreden. In bikini mag het wel een beetje “sexy” zijn van mij. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit is inderdaad helemaal dezelfde gedachtenkronkels die ik had in de weken voor mijn operatie. Ik ging telkens kijken naar voorbeelden van meisjes met een gelijkaardig postuur als ik (realself.com is ook een goeie website daarvoor) en de ene keer dacht ik "dit gaat veel te groot zijn voor mij" en de andere keer dacht ik "gaat het niet te klein zijn?". Als je je PC vertrouwt, kan je de eindbeslissing inderdaad aan hem laten (zoals ik ook gedaan heb). Zoek een foto van jouw ultieme "breast goal" en laat hem dit als referentie nemen om te beslissen.

 

Komt goed!

Ik hou je op de hoogte van mijn vorderingen 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, dat is zo lastig dat je steeds weer andere gedachtes hebt. Maar inderdaad, gewoon overlaten aan de pc en dan moet het goed komen. Bedankt voor de tip van de website! Ik ga meteen even kijken. En inderdaad, dat vind ik een goeie tip om de arts een foto te laten zien. Dank je wel!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

De gevoelloosheid in de tepels hoort er wat bij vrees ik. Ik merk dat ik links al wat meer begin te voelen maar rechts is nog geheel gevoelloos. 

De maat prothesen zal je pas goed kunnen inschatten als ze gezakt zijn op hun plaats en de zwelling weg is denk ik. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh ik hoop voor je dat het helemaal terugkomt. Hou me op de hoogte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag ging ik op controle bij de dokter. Hij heeft de draadjes eruitgehaald en zo zag ik mijn nieuwe borsten voor de eerste keer zonder plakkers. Foto’s in mijn album!

Ik mag een borstband dragen, maar het hoeft niet per se. Het is vooral handig als ik druk bezig ben. Met 3 kinderen gebeurt dat wel eens...

Ik heb ook alle vragen kunnen stellen die ik de laatste weken opgespaard heb, en nu kan ik er weer even tegen ✌🏻

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi hoi,

 

Wat fijn dat je geen pijn had!

Ik heb zelf ook 275cc in gedachten maar moet het consult nog afwachten.

Zou ik in je album mogen kijken?

 

Groetjes Esmeralda 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb jullie beiden toegang gegeven.

Op de laatste foto lijkt mijn linkerborst veel kleiner, maar lijkt alleen maar zo door het standpunt van de camera.

Ik ben heel tevreden!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mjcls,

 

Ten eerste gefeliciteerd met je nieuwe boobs. 

En tweede even over die gevoelloze tepels; dat gevoel kan weer terug komen, maar dat kan wel heel lang duren. Na mijn eerste operatie kwam het gevoel in mijn tepels na een aantal maanden weer terug. Ik ben inmiddels 4x aan mijn borsten geopereerd en helaas is het gevoel in mijn tepels nu niet meer terug gekomen. Ik heb in december 2017 mijn laatste prothesewissel ondergaan. Maar na 4x zijn de zenuwen denk ik net iets té vaak doorgesneden, waardoor ze onherstelbaar beschadigd zijn. Maar na je eerste bv denk ik wel dat het gevoel nog terug komt. De zenuwen hebben gewoon ff de tijd nodig om te herstellen. Weer dat woord dat bij een bv altijd naar boven komt; GEDULD 😥😣

Succes nog met je verdere herstel, meis. 

 

💋💋 Jaydee 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh leuk dat je dit even laat weten. Voorlopig is het gevoel nog niet terug, maar het “ongevoel” is verminderd (als je snapt wat ik bedoel). Ik heb er goede hoop in!

 

Jammer dat het bij jou na 4 keer niet meer is teruggekomen, maar niet onlogisch natuurlijk.

 

Mag ik vragen om welke reden je 4x gewisseld bent?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi, hoi,

 

25 jaar geleden mijn eerste bv. Toen in mei 2016 een wissel laten doen omdat de protheses er toch al 21 jaar inzaten. Die chirurg in het streekziekenhuis hier in de buurt wist niet echt waar ze mee bezig was, waardoor ik een giga double bubble heb opgelopen. Dat heeft dokter Nio toen in december 2017 hersteld, maar daar waren wel twee operaties voor nodig, dus toen mocht in ik mei 2018 nog eens onder het mes. Maar nu is het gelukkig goed. Dus vandaar 4x geopereerd. 

 

Xx

Share this post


Link to post
Share on other sites