Esmeralda

Gold Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Esmeralda

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Ghizian heel veel succes alvast! Welke kliniek ga je?
 2. @Bemeltje spannend he! Ik heb zelf ook consult gepland bij Dr. Verdonck op 6 juli. Laat je weten hoe het gegaan is?
 3. Ja ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties gelezen over deze kliniek. Fijn dat het jou ook goed bevallen is. Ik ben jou ook aant volgen hihi en uiteraard laat ik iets weten
 4. Dankjewel voor je antwoord! Ja ik ken het...zwangerschappen veranderen vaak je borsten helaas. Maar ik heb maar een a cupje dus het enige dat bij mij veranderd is, is dat ik boven volume mis en dat ze iets verder uit elkaar zijn gaan staan. Ik heb consult inderdaad bij dokter Verdonck gepland. Ben heel benieuwd! Denk dat ik de tramadol ook wel nodig ga hebben😂 Ik wil je in ieder geval nog een goed herstel wensen!
 5. Hoi, Gefeliciteerd met je nieuwe boobies 😃 Hoe gaat het nu? Mag ik vragen wat je voor situatie was? Mijn consult staat ook bij de Belgian Beauty Clinic gepland.
 6. Hoi Marcia, Ik ben bang dat ik helaas niet in aanmerking kom voor vergoeding maar heb hier op het forum wel al verhalen gelezen van dames die hier ook mee bezig zijn of inmiddels al vergoed hebben gekregen misschien. Ik wil je in ieder geval heel veel succes wensen en zal voor je duimen dat je de vergoeding krijgt! Ik ben hard bezig met sparen en mijn eerste consult heb ik op 6 juli bij Dr. Verdonck in België. Spannend allemaal he. Groetjes Esmeralda.
 7. Hoi hoi, Wat fijn dat je geen pijn had! Ik heb zelf ook 275cc in gedachten maar moet het consult nog afwachten. Zou ik in je album mogen kijken? Groetjes Esmeralda
 8. Hallo dames, Mijn naam is Esmeralda, 38 jaar, moeder van 2 kids en woon in Zuid Limburg. Ik ben 1.58 , mijn gewicht is 52kg en heb momenteel 1 volle a cup en 1 half volle a cup. (Door operatie) Na veel googlen kwam ik steeds uit op dit forum en besloot toen om lid te worden aangezien hier veel informatie te vinden is. Mijn keus is gevallen op de Belgian Beauty Clinic bij Dr. Verdonck. Gisteren telefonisch contact gehad en ik kon eigenlijk volgende week donderdag al terecht maar dan kan ik zelf helaas niet. Maar wel fijn dat ze geen lange wachtlijst hebben, voor consult dan. Of de wachtlijst lang is voor de operatie weet ik natuurlijk nog niet. Maar 6 juli mag ik op consult komen en vind het nu al spannend. Ik heb al veel verhalen gelezen maar iedere situatie is natuurlijk anders dus ik ben heel benieuwd wat ik dan allemaal krijg te horen. Ik zou het leuk vinden als jullie mij willen toevoegen aan jullie album, ben heel benieuwd naar before and afters. Of gewoon de afters. Liefs Esmeralda.
 9. Hallo dames, Is er iemand die pas geleden geopereerd is of op korte termijn gepland staat bij Dr. Verdonck? Ik heb zijn naam al ingetypt bij de zoekfunctie en alles gelezen wat ik tot nu toe over hem en zijn kliniek kon vinden. Maar het meeste is al van paar maanden terug. Ook kan ik helaas geen foto's bekijken. Dus als iemand before and After foto's zou willen delen, heel graag! Ik heb zelf al een intake aangevraagd dus ben heel benieuwd. Liefs Esmeralda
 10. Hoi allemaal, Ik ben me al weken suf aan het googlen...recensies aan het lezen en filmpjes aan het bekijken. Ik heb altijd kleine borsten gehad (70a) totdat ik op 25 jarige leeftijd mn 2e kindje kreeg, daarna hield ik een 70b over. Zo'n 3 jaar geleden ben ik aan 1 borst geopereerd. Ik had een redelijk grote fibroadenoom die verwijderd is geworden. Deze zat bovenin mn borst dus als ik een bh aan heb dan zit 1 borst goed in de cup en de andere cup gaapt een beetje. Ook gaan mn borsten nu ik ouder word, steeds verder uit elkaar staan. Ik ben doodsbang voor operaties maar met de borsten die ik nu heb word ik ook niet gelukkiger. Dus ik ga ervoor en ben hard aan het sparen voor de borstvergroting. Zoals ik er nu over denk is om het bij Dr Verdonck te laten doen en te vragen of 300 cc mogelijk is. Maar ik twijfelde eerst ook nog om naar Global Care Clinic te gaan. Ik lees dan ook graag jullie ervaringen en waar jullie zijn geweest? Ik woon in Zuid Limburg en wil niet te ver reizen. Liefs Esmeralda.