Jojojo82

Motiva ergonomix Demi of Full?

Recommended Posts

Hoi Dames,

Ik ben 34 jaar en moeder van 3 kids. (7jr, 4jr en 1,5jr) 

Heb na mijn zwangerschappen geen volle borsten meer en heb elke zomer hetzelfde probleem. Onzeker in de bikini. 

Heb ondertussen een.consult gehad en.Ik heb zelfs de afspraak voor de operatie al staan. Nu heb ik heel erg mijn twijfels Demi of Full. Bovenin mijn borst heb ik niet zoveel en ben bang dat wanneer ik toch voor Demi ga hetzelfde ga hebben. Heeft hier iemand ook.zijn twijfels over gehad. Ik wil het namelijk wel heel.graag natuurlijke ogende hebben en niet dat het zo nep uit gaat zien.

Maar het resultaat zal altijd mooier zijn dan ik nu heb denk ik.

Oooh wie heeft hier ervaringen mee en kan mijn twijfels weg nemen om een weg te maken voor mijn definitieve besluit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Jojojo82! Hier zelfde dilemma! Na mijn zwangerschappen heb ik geen volume meer bovenin en dat wil ik graag weer terug. Naar welke PC ga je? En wanneer mag je?  Ik ben er nu achter dat ik de ergonomix zelf het mooiste en meest natuurlijke resultaat geven, maar ben ook met de ergonomix bang dat ik nog steeds het volume ga missen bovenin. Ik ga over twee weken weer naar de pc en dan wil ik het toch overleggen. 

 

Groetjes, MeMarley

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey MeMarley, 

Ik ben bij Faceland geweest. En heb eerst een consult gehad met Quelly en de PC is Lydia. De operatie staat gepland op 10 september. Wel spannend allemaal. Ik heb ze al een mailtje gestuurd. Maar zoals ze zeggen het is een kwestie van smaak. Met de Demi heb je ook volume maar bij de Full is het net iets meer zichtbaar. Bij twijfel adviseren ze je om nog eens terug te gaan om te passen en kost het 50€. 

Bij welke PC mag jij en heb je ook al een idee voor hoeveel cc je gaat? Heb je ook al een datum voor een operatie? 

Groetjes Josin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk dat ik uiteindelijk toch naar dr. Verdonck ga. Volgende week nog wel een consult bij Faceland en bauland. Is bij jou wel echt de ergonomix geadviseerd? 

10 september is al snel! Ik ben een maandje later aan de beurt waarschijnlijk. Ik hoop dat 12 oktober gaat lukken.

groetjes, MeMarley

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh ik word 10 oktober door dr. Verdonck geoperdeerd. Spannend hé :) Ik twijfel ook maar vertrouw op het advies van dr. Verdonck. Hij weet intussen wel wat wel en niet bij me past. Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zal je komen uithalen :lol: Ik ga voor Motiva full ergonomix 375cc en corsé 410cc aangezien mijn borstbeen aan de ene kant 6 mm meer naar voren uitsteekt dan aan de andere kant. Ik heb nu een A en zou dan een mooie D hebben. Jij? Van waar ben je?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jazeker, zij adviseerde idd de ergonomix.  De ergonomix is ook wat ik zelf wil. Deze gaat echt mee met je lichaam. Vind het allemaal wel heel erg spannend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rosanne87 haha ja dat zou gezellig zijn!! Ik wil eigenlijk ook voor de ergonomix gaan. Ik denk ook full maar wil dat over anderhalve week op het tweede consult graag bespreken. Is de ergonomix de zogenoemde peer? Ik heb nu 70C en wil voor het zicht op een goede D uitkomen. Ik heb alleen door mijn zwangerschappen geen volume meer bovenin mijn borsten en voor het zicht lijkt het nu een A ongeveer. Zit er bij Verdonck prijsverschil tussen de Motiva progressive of ergonomix? Dit is bij Faceland namelijk wel het geval.

 

@Jojojo82 ik vind het ook spannend! Het ene moment kan ik niet wachten tot het zo ver is en het andere moment ben ik toch wel bang hoor!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk dat Dr. Verdonck alleen maar de ergonomix plaatst. Ik heb namelijk een optie genomen op die datum en zie de verschillende merken en prijzen erbij. Bij de Motiva staat Ergonomix met Qid. Ik denk dat hij met de peer de demi bedoelt, met de appel/peer de full en met de appel de Corse.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goh daar heb ik eigenlijk geen idee van i.v.m. peer-appel model ... . Ik heb altijd al kleine borsten gehad en zeg al van mijn 16e dat ik een borstvergroting zou laten ondergaan als ik al mijn kindjes zou gekregen hebben/borstvoeding gegeven zou hebben. Ik ben pas nog op vakantie geweest en toen ik een bikini ging kopen wist ik weer 100% waarom ik een borstvergroting wil. Ik heb foto's gemaakt toen ik mijn borsten het mooiste vond tijdens de borstvoeding en daar een beetje op gebaseerd en op wat ik gepast heb en mijn afmetingen hebben we de protheses gekozen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Rosanne87 ja vooral die bikini he?? Of wanneer je een heel mooi lingeriesetje wil kopen. Het zit toch net even mooier als je mooie volle borsten hebt. Over 8 weken ben ik nu waarschijnlijk behoorlijk zenuwachtig voor morgen :D. Dan heb jij het al achter de rug. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja de zomers vind ik het ergst. Mooie en vooral dure lingerie koop ik niet :lol: zonde van het geld vind ik met mijn mini borsten haha. MAAR dat gaat veranderen; ik kijk daar zo naar uit om mooie lingerie te kunnen kopen. En ook om mooie kleding te kopen waar je borsten voor nodig hebt :D Kost nogal geld zo'n nieuwe borsten hé. Niet alleen de operatie maar hoogstwaarschijnlijk ook een nieuwe garderobe... . Maar dat moet dan maar hihi. Als ik kon liet ik me morgen al opereren maar ik moest rekening houden met een wachttijd van 6 maanden na de borstvoeding. Maar wat zijn 8 weken als je al 15 jaar wacht hé. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Rosanne87 Herkenbaar!! Ik heb nu al zin om mooie lingerie te kopen. En om er niet perse rekening te hoeven houden met een push up bh bijvoorbeeld. Inderdaad, 8 weken zijn zo voorbij. Heb eigenlijk vooral zin om 14 weken verder te zijn. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben 10 dagen geleden via faceland geopereerd door Gabriel Jansen. Ik was ook via cosmed bij Lydia op consult geweest. Zij adviseerde ook mij de Demi. Fresow adviseerde mij juist weer de full. Ik ben uiteindelijk voor de full gegaan omdat ik toch wel wat ‘bolling’ wilde en niet teveel ‘hang’. Om het neppe van de bolling een beetje te compenseren ben ik voor de ergonomix gegaan. Ik zal je even toevoegen aan mijn album, dan kun je zien hoe de full ergonomix 355 cc dual plane op mijn lichaam staat. 

 

Het is me opgevallen dat veel meiden de Demi van Lydia geadviseerd krijgen en dan nog vaker icm de ergonomix. Ik denk dat haar voorkeur toch echt uitgaat naar een zo natuurlijk mogelijke borst...

Share this post


Link to post
Share on other sites