Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Rosanne87

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

13 Good

2 Volgers

Recente profielbezoeken

285 profielweergaven
 1. Rosanne87

  arnica - vitamine C - zink

  Oh fijn dat je iets laat weten Ik ben nu Zink, magnesium en Vit C aan het nemen. Arnica niet gehaald maar misschien toch de moeite Wel fijn dat je goede ervaringen hebt gehad. Ik heb nog 26 dagen te gaan dus nog wel tijd Bedankt voor je reactie!!
 2. Hoi, Ik ben sinds een week begonnen met vitamine C, magnesium en zink in te nemen. Baat het niet dan schaadt het niet denk ik dan? Ik word binnen 4 weken geopereerd. Ik weet het je achteraf te zeggen
 3. Rosanne87

  Niet tevreden!

  Hoi Marloes, zou ik ook even mogen meekijken in je album alstublieft?
 4. Rosanne87

  Eerste consult dr Fresow, foto’s gezocht!

  Hoi Koptelefoon, zou ik ook mogen meekijken alstublieft? Alvast bedankt
 5. Rosanne87

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  Ik kom van een 75A
 6. Rosanne87

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  Ja ik ga ook voor de motiva ergonomix 375cc full en 410 corsé aangezien mijn borstbeen aan de ene kant wat naar voren staat (6mm)
 7. Rosanne87

  Opinies/foto’s motiva implantaten gezocht :)

  Ik word 10 oktober geopereerd door Dr. Verdonck. Ben je al op consultatie geweest bij hem? Ik vond de motiva heel aangezien voelen; ik heb ze ook bij een vriendin van mij gezien/gevoeld en dit voelde ook heel zacht aan. Het zag er ook heel natuurlijk uit. Dr. Verdonck zal niet iets doen wat er onnatuurlijk uit gaat zien. Succes!
 8. Oh wat leuk om je verhaal te lezen!! Fijn dat alles zo vlot en goed is verlopen en ik las net ook dat de pijn redelijk meevalt; gelukkig! Ik hoop ook op zo'n positief verhaal binnenkort Ik wens je een spoedig herstel! Mag ik ook meepiepen? Groetjes
 9. Héérlijk verhaal; ik lag plat van het lachen!! Op het moment waarschijnlijk zenuwslopend maar achteraf zo grappig denk ik dan. Geniet ervan meid!! Heb je meer dan verdiend
 10. Rosanne87

  Niet tevreden!

  Oh, ik heb zelf nog geen ervaring omdat ik nog moet geopereerd worden maar zoals ik overal lees moet je idd gewoon veel geduld hebben zoals honnepon zegt ... . Maar ik vind het sneu voor je dat je je zo voelt Kop op meid, komt goed!
 11. Rosanne87

  arnica - vitamine C - zink

  Dank u voor uw reactie! Ik weet het je te vertellen of het al dan niet geholpen heeft
 12. Rosanne87

  arnica - vitamine C - zink

  Zo denk ik dus ook; aangezien het geen kwaad kan? waarom niet hé? Bon; dan ga ik dit morgen alvast in huis halen En van dat haargroei! ik hoop dat het mij ook helpt; ik moet zo sparen om lange haren te hebben. Thx!
 13. Ik vind het niet onmiddellijk terug maar hoeveel heb jij gekregen en wat was je voorsituatie? Ik vind het wel héél mooi amai!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×