Theezakje34

Zelf bh aantrekken na borstvergroting?!

Recommended Posts

Op 28aug krijg ik mijn borstvergroting.

nu mag je natuurlijk je armen niet omhoog doen maar nou vraag ik me af hoe doe je dan de bh aan? En welke gaat het makkelijkste? Gewoon rugsluiting of ritsen voor?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Theezakje34 Het handigst is een bh met voorsluiting. Die kun je makkelijk aantrekken en dicht krijgen. Ik weet niet of je een

n bh van je kliniek krijgt maar anders is de Carefix Ava een echte aanrader. Zit echt fijn, geeft echt stevigheid die je nodig hebt en deze heeft een langer onderkantje waardoor de band niet op je littekens drukt. Vooral dat laatste is echt heel fijn. Wel een aanschaf maar je kunt m ook later tijdens sporten gebruiken (hardlopen niet) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik kreeg dus van de kliniek een Carefix Ava met sluiting...aan de achterkant, snap daar echt helemaal niks van. Van de week even een nieuwe aangeschaft met sluiting aan de voorkant 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij mij zit alles nog stevig ingepakt totdat ik 2 weken PO ben. Zou ik gewoon rond het verbznd kunnen meten om een goeie maat te kunnen bestellen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben woensdag geopereerd en kan nu al een bloesje zonder mouwen en knoopjes vooraan zelf aantrekken. Dus een bh met sluiting vooraan zou ook moeten lukken. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties!

ik kan bij de kliniek een bh bestellen, dacht een Triumph?! 

 

Maar een sluiting achter kun je op de buik vastmaken en dan omdraaien toch? 

Lijkt me gewoon zo lastig überhaupt, eerste arm zal wel lukken maar om je tweede arm erin te krijgen moet ie toch wat omhoog denk ik?!

 

heb bij wish een sport bh besteld met Rits voor. Of het past en wat is weet ik niet maar dacht altijd handig voor erbij of voor later :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben nu 11 dagen Po en ik heb de carefix ava (sluiting voor) en deTriumph sportbh (sluiting achter). Beide lukt me vrij goed om zelf aan te doen, ook met je armen die je maar tot schouderhoogte mag liften. Die sluiting achter inderdaad voor op je buik vastmaken en dan draaien. Carefix ava zit inderdaad erg lekker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zal eens kijken welke ik van te boren aanschaf. Want als je zelf 1 koopt moet je wel de maat een beetje schatten..

 

en kleren, lukt dat ook om aan te trekken? Bedoel een vest met rits zal wel lukken maar daar wil je ook niet 6 weken in lopen haha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had zelf ook eerst in m'n hoofd om een bh met voorsluiting aan te doen, maar vond dat zo vervelend zitten (voelde alsof m'n boobs naar het midden werden geduwd) en een grotere maat zat veel te los.

Daarom had ik een bh met achtersluiting, lukt prima hoor.

 

Bh aan de voorkant vastmaken, omdraaien, armen tot je ellebogen door de bandjes, je boobies in de bh hangen en je bandjes met tegenovergestelde omhoog doen naar je schouders. 

Je kan uiteraard ook vragen aan je vriend/man/vriendin om je bh vast te maken, zorgt voor een hoop hilariteit. 

 

Kleding aantrekken lukt op zich wel hoor, maar je moet wel rekening ermee houden dat je je armen dus niet boven je schouders doet. Had zelf veel oversized t-shirts, hemdjes, truien en jurkjes aan. 

Wat dus echt slecht lukte waren spijkerbroeken vastmaken, dan moest ik tegen de muur gaan staan en m'n armen tegen m'n zij drukken dan lukte het wel. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb ook voor sluiting, lukt prima. Maar al mn gewone kleren van nu aantrekken lukt ook gewoon. Heb gewoon jurkjes, hempjes etc aan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke ja zijn van die simpele dingen waar Je niet echt bij nadenkt normaal maar goed, dat is dan ineens anders. 

 

Spijkerbroek dichtmaken? Dat heb ik noet eens over nagedacht, dat is over toch?’ Juist de kleren die over je hoofd moeten lijkt me lastig.. nou ja we gaan het meemaken :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja op een of andere manier waren bewegingen waarbij ik moest duwen niet te doen haha, daarom is denk ik bij veel meiden schakelen in de auto ook gewoon heel vervelend in het begin.

Op m'n werk kreeg ik flesjes medicijnen niet normaal open gedraaid (je weet wel die leuke sluiting met induwen en dan draaien). 
Uiteindelijk verzin je wel trucjes hoor, maar zijn echt van die dingen dat je denkt "huh gebruik ik hier m'n borstspieren nou ook al voor?!". 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Theezakje34 hoi!! Ik ben 24 juli geopereerd en trok in het begin overdag veel hempjes aan die aan de voorkant open en dicht konden. En als ik ging slapen van die topjes die ik over mn heupen naar boven kon trekken en ook weer uit. Ik kon sinds afgelopen dinsdag zelfs tshirt aan trekken. Eerst een arm dan mn hoofd en dan andere arm. Dat ging goed. Kon toen ook zelf mijn haren wassen en kammen. Dus ging best snel vond ik zelf... Ik had 1e week ook geen spijkerbroeken aan. Die kreeg ik niet dicht 1 door dat mijn buik wat boller was ivm vocht en 2 door de druk die ik moest gebruiken om die knopen dicht te krijgen. Voelde het echt bij die spier  bij mn oksel. Dus maar broeken met elastiek aan getrokken. Ik bleef toch 1e week alleen maar binnen. Ik heb afgelopen woensdag ook sport van noodgedwongen auto moeten rijden. Dat ging redelijk... reed wel als een oma hahahah of iemand die net haar rijbewijs heeft gehaald hahahaha... schakelde met 2 handen. Auto in achteruit geschakeld krijgen ging wat moeizaam. Omdat ik die pook moest indrukken. Ik ben nu bijna 2 weken PO en heb nu totaal geen pijn meer. Kan nu ook plat liggen en zelf op staan. Maar heb nog wel t gevoel dat als ik plat lig mn borsten in de ochtend gespannen zijn. 

 

Vwb de bh... Ik heb ook 2 bh's met voor sluiting. Eerst een arm er doorheen...band over je schouder met je tegenovergestelde arm. En dan t zelfde doen met je andere arm... Ik heb verder geen problemen gehad met die bh's. Heb zelf ook carefix Ava en een Carefix bonnie. Zitten beide lekker. Die ava kan je de bandjes verstellen... dat was wel fijn want in de kliniek hadden ze het heel strak gezet. Kreeg daar onwijs veel spanning op mn schouders. Toen ik ze wat losser maakte na een Paar dagen voelde het als een opluchting hahahaha... Die bonnie heeft geen verstelbare bandjes... Voelde in het begin heel strak toen ik nog gespannen schouders had... maar nu zit die lekkerder dan die Ava! Kan je nagaan... 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites