VanAnaarCtje

VanAnaarCtje : 22 mei 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

Recommended Posts

Hallo, ik ben bijna 40, jaren nagedacht om mijn kleine aa cup te vergroten. Eigenlijk was het meer en meer naar de achtergrond verdwenen en die paar keer per jaar dat ik in bikini moest opdraven, waren te overleven. Nu ben ik afgelopen zomer geëmigreerd naar een zeer zonnige locatie en ben ik dagelijks op het strand, zee of zwembad te vinden. De AA cup speelde weer op en plastische chirurgie is hier maatschappelijk geaccepteerd (de Botox zit er hier ook al in). Op 22/5 ben ik onder het mes gegaan. 350cc motiva ergonomix silksurface zijn er via het tepelhof ingezet. Deze keus is gemaakt doordat een tepel ook meteen gelift is en de littekens dan bij beide “hetzelfde” zijn. De operatie schijnt prima verlopen te zijn. Alleen is er bij de verdoving in mijn oksel waarschijnlijk een zenuw geraakt in mijn arm, en optillen van die arm voelt alsof er een mes doorheen snijdt. Dit zou moeten wegtrekken, ik hoop het van ganse harte.

 

Nu ben ik vijf dagen verder en voel me nog steeds alsof ik ben overreden door een vrachtwagen, opgestaan en geraakt ben door een betonblok. Later op de dag ga ik nog even langs de praktijk, smeken om pijnstilling, daar zijn ze hier heel zuinig mee. 

 

Mijn linkerborst zit bijna op mijn sleutelbeen en de rechter doet het heel netjes, al redelijk laag en niet zo hard.ik heb een derde bobbel gekregen, mijn buik is helemaal opgezet, en dat met mijn atletische figuur, ik lijk wel vijf maanden zwanger.

 

Slapen doe ik twee uurtjes plat in bed, dan vier rechtop op de bank en met geluk weer twee plat in bed. Overdag sleep ik me van tafel naar bank, naar bed en opnieuw. Gisteren bedacht een rondje buiten te lopen. Na 200 meter in 36 graden was ik stuk.

Ondertussen koel ik met bevroren maandverbanden, nooit verwacht zulke grote inleggers te kopen.

Vandaag ook mijn eerste dag alleen thuis. Benieuwd hoe dat gaat zijn, ik voel me echt een vaatdoek en kan geen Netflix meer zien.

 

meer mensen ervaring met een geraakte zenuw in de arm en een dikke buik? Ik vraag me af hoelang het herstel gaat duren, ik heb me ernstig in de ingreep vergist en best al wat spijt. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat vervelend om te lezen, maar op de zenuw na, hoort dit er wel allemaal een beetje bij moet ik zeggen. Die dikke buik herken ik, maar dat is echt vocht en dat komt goed, geloof me. Ik zag mijn blokjes weer na ongeveer een maand volgens mij. Ik ben nu 7 maanden PO en nu nog hoop ik dat mijn borsten zullen veranderen en dat zullen ze ook doen tot aan 12 maanden. Het is voor mij ook een langer proces dan van te voren gedacht, maar na een maand voelde ik mij wel weer mezelf. Ik hoop dat jij dat ook krijgt, even geduld nog ;) Heel veel succes nog! En gewoon lekker blijven spuien hier, dat vond ik in ieder geval fijn :) Gr Loes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@marloes, dankjewel voor de hoop, nooit gedacht mijn buik te misssen.

 

Net bij de arts een spuit lidocaine gekregen in de zenuw. Kon meteen alles en geen pijn, fantastisch. Anderhalf uur later helaas alweer uitgewerkt.

Nu medicatie meegekregen, lyrica, kan ik misschien wat beter slapen.

Verder vond hij de borsten al goed eruit zien. Moet nu het implantaat bovenop induwen en dan een beetje omduwen aan de onderkant...eng

de borstvergroting zelf heb ik dus eigenlijk weinig pijn aan. Het is die stomme zenuw die het feestje verpest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag ben ik 8 dagen PO. Rechts gaat alles super. Links zit nog steeds in mijn nek en mijn arm doet erg zeer. De arts heeft op de plek van de verdoving in mijn oksel de zenuw gelokaliseerd die de pijn veroorzaakt. Na een injectie daar met lidocaine heb ik 1,5 uur geen pijn gehad. 

Aangezien deze zijde nog steeds erg opgezet is, vraag ik me af of het slim is om een echo te vragen om te kijken wat er aan de hand is. Iemand hier ideeen over?

 

tevens moet ik mijn implantaten naar onder de duwen en als ik ze aan de onderkant voel even bovenop naar achter duwen. Kan ik ze niet beter met rust laten? Ik ben ontzettend bang dat de inkapseling niet goed gaat.

 

ik heb motiva implantaten onder de borstspier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morgen de eerste 14 dagen overleefd. En zo voelt het ook echt. Ik heb ze liever vandaag er nog uit dan gisteren. Grote lelijke borsten. En de pijn stopt gewoon niet. 

Ondertussen een spuit cortisonen in een zenuw en dat leek een dag te helpen, maar nu is het dubbel zo hard terug. 

Van de PC moet ik mijn borsten masseren en nu voelen ze blauw. Volgens mij sta ik nu ook vooraan voor inkapselingscontractie. 

Echt wat een spijt. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Wat vervelend dat je hier zon last van hebt! En dat het herstel zo vervelend voor jou is! 

 

Ik zou zeker een echo laten doen, en niet opgeven! Blijf vooral aan de bel trekken, en zoeken naar oplossingen. Ik hoop dat iemand op dit forum je kunt helpen, wens je heel veel sterkte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misschien kan @best_boobie iets voor je betekenen en/of met je meekijken. Hoop voor jou dat alles goed komt en je protheses goed inkapselen. Sterkte met het herstel! :116:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjulliewel. Voel me nu gewoon zo stom. Ik heb alles goed voor elkaar, sport veel, goed lijf en nu heb ik zo verpest. Stomweg doordat ik dacht dat borsten de kers op de taart zouden zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey meid,

 

Ik wil je even zeggen dat je niks verpest hebt. Ik heb ook een vrij lastig herstel, weliswaar geen zenuw die niet meewerkt, maar heeft het niet gewoon wat meer tijd nodig? Hoeveel dagen ben je nu po? Ik sta op dit moment ook niet te juichen van blijdschap, maar houd mezelf voor dat ik hier even doorheen moet. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag 13 dagen PO. Ik zit hier in een vreemd land, waar ze zo goed als geen goede pijnstillers voorschrijven en een groot slaaptekort door de pijn. Ik was een leuk mens (al zeg ik het zelf). Nu ben ik echt een heks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mag ik vragen waar je bent geopereerd en waarom je voor het buitenland hebt gekozen?heel veel sterkte igg met het herstel! Het klinkt allemaal erg zwaar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@VanAnaarCtje Wat vervelend dat je nog zo’n pijn hebt :( Ik mocht naast de voorgeschreven medicatie 4 x per dag ook 1000mg paracetamol nemen. Misschien toch nog een x aan de bel trekken bij de pc voor medicatieadvies? Ik weet niet wat voor medicatie je nu slikt en of dit eventueel wel mag icm paracetamol. 

 

Ik wens je heel veel sterkte met je herstel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@VanAnaarCtje

 

Wat naar dat je de hele bv zo ervaart! Zeker niet wat je je ervan voor had gesteld, dat kan ik me heel goed indenken!

 

Wat betreft medicatie kan ik je niet helpen, ik kreeg alles mee vd kliniek. Ben afgelopen woensdag geopereerd aan n wissel.

 

Wat betreft je boobs kan ik wel zeggen, je bent echt nog zo kort po, je boobs gaan nog zoveel veranderen. Hoop echt voor je dat ze je meer gaan bevallen. Dan is de pijn ook beter te handelen als je weet dat je het doet voor iets waar je gelukkig van wordt.

 

Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte en beterschap!

 

Liefs noelle xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Edva, ik woon in het buitenland, vandaar dat ik het hier ook heb laten uitvoeren. De medische zorg is hier in de Emiraten, misschien zelfs beter dan in Nederland. Ik heb een van de beste klinieken uitgekozen en heb niet geschroomd om daar meer voor te betalen, ik denk zo’n 8500,- euro.

De arts staat goed aangeschreven en is een zeer ervaren man. Hij heeft zelfs een tijd in Nederland gewerkt in een ziekenhuis en doet ook veel borstreconstructies. De geraakte zenuw is waarschijnlijk het werk van de anesthesist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou je eventueel geen andere medicatie aan je arts kunnen vragen? Aangezien je arts in Nederland heeft gewerkt, zou hij er vast mee bekend zijn dat je hier in Nederland toch best n hoop medicatie mee krijgt na een borstvergroting. Ik heb zelf naproxen 250mg gekregen met daarnaast een maagbeschermend middel (pantoprazol 20mg). En voor als het nodig mocht zijn oxycodon 50mg. En ik mocht 4x per dag 1000mg paracetamol innemen. Misschien dat als je dit aan je arts voorlegt hij iets voor je wilt voorschrijven. Ik hoop op het beste voor je! Liefs x 

Share this post


Link to post
Share on other sites