Spring naar bijdragen
Borsten Forum

VanAnaarCtje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. VanAnaarCtje

  VanAnaarCtje : 22 mei 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Ik heb geen idee of het veel is, ik denk dat voor iedereen persoonlijk is. Ik wilde kleine borstjes en niet deze. En echt waar, degene die zijn thuis al heeft gevonden is mooi, maar niet wat ik wilde. En eerlijk, ik heb een prachtige decolleté. Soms denk ik, dat ik door alle tegenslag, een aversie heb gekregen tegen mijn implantaten, ik weet het niet. Ik wil graag weer keihard sporten en nu lukt dat niet. Conditioneel is nog wel oké, maar ik ben al zoveel kracht verloren. Ondertussen ben ik er nog niet uit wat ik wil. Deze accepteren, ze zijn echt niet zo heel groot, maar van niets naar D/E is heel veel als je een kleine C op het oog hebt. Sowieso laat ik me opereren, en als alles er binnen goed uitziet, denk ik dat ik voor een kleinere ga en niet voor alles eruit, dan zou een raar einde van het verhaal zijn. Mocht hij iets tegenkomen of bang zijn dat ik last blijf houden bij kleinere, dan leef ik daarna verder met vullingen en maximizers. Maar nu nog de maat bepalen. Ik heb nu 10,75 en een profiel van 5,2, 350cc motiva ergonomix corse, ik heb het kaartje er maar bij gepakt, ik zit er nog wel eens iets naast. Ik heb een deukje tussen mijn zij en de prothese, vanaf de zijkant vind ik dat je heel goed kan zien dat ze nep zijn. Ik denk erover om naar 10,25 bij 4,2 255cc full te gaan. Net een slagje kleiner. Ik moet wel toegeven dat ik de motiva heel prettig vind aanvoelen. Foto's blijf ik jullie verschuldigd. Bedankt voor het meelezen en denken, het is fijn om mijn verhaal te kunnen delen.
 2. VanAnaarCtje

  VanAnaarCtje : 22 mei 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Hallo dames, ik heb de zomervakantie even niets met de (.)(.) gedaan, het begon een beetje een obsessie te worden. Een borst is mooi gedaald, wel groot, maar netjes en zacht. De wond is genezen, het litteken valt wel mee en ik gebruik nu een siliconenpleister erop. De andere borst zit nog steeds iets hoog. 1/3 onder de tepel, 2/3 erboven. Nog steeds af en toe een hele vervelende pijn waardoor sporten nog niet van harte gaat. Gisteren mijn pc weer bezocht, ik was enorm zenuwachtig en emotioneel. Achteraf gezien was dit helemaal niet nodig. Hij zag meteen dat het nog niet mooi zat en de pijn bevalt hem helemaal niet. Dus opnieuw onder het mes. Waarschijnlijk is door de contractie de pocket verkleind en irriteert dat nu. De prothese is zacht en soepel en het kapsel voelt prima aan. Ook mag ik van hem van maat veranderen of ze helemaal verwijderen. Over drie weken lig ik weer op de tafel...tenzij de prothese toch nog zakt en de pijn verdwijnt. Zal je net zien. Aangezien ik toch nog geopereerd word, dan zal hij ook het litteken van de wond wat mooier maken en dit keer hechtingen van ander materiaal gebruiken. Ik ben enorm opgelucht en hoop dat ik over een maand eindelijk klaar ben.
 3. VanAnaarCtje

  VanAnaarCtje : 22 mei 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Eindelijk is de wond dicht, maar de borsten zitten nog steeds behoorlijk hoog en ik vind ze echt te groot. blijkbaar heb ik een enorm hoog profiel gekregen 5,1 bij een doorsnede van 10,5. Wel met een ergonomix vulling, maar het zijn echt twee koplampen. Begin september weer op consult en ik wil ze echt eruit hebben. Kleding past niet meer, bikini’s staan niet, ik voel me echt mismaakt.
 4. VanAnaarCtje

  VanAnaarCtje : 22 mei 2018 : Dr. ? : Kliniek ?

  Morgen zes weken PO en even weer op Nederlandse bodem! Helaas met lelijke borsten. De rechter is nog open, het geneest wel, maar heel erg traag en het is veel werk. De linker zit nog steeds erg hoog en blijft pijnlijk. Ik moet deze naar beneden masseren, maar sinds ik dat probeer heb ik veel pijn onder mijn borst. Wat mij betreft mogen ze er nog steeds uit. Volgens mijn arts en man ben ik er over een paar maanden heel erg blij mee. Ik geloof er niets van.
 5. VanAnaarCtje

  Nieuwe kledingkast na borstvergroting??

  Ik ben nu 5,5 week PO en van A naar D gegaan. Ik pas op een jurkje na, alles nog. Oversized shirts vind ik niet zo mooi meer staan, die hangen als een schort naar voren. Bloesjes kunnen nog steeds dicht en staan veel beter. Ik heb vorige week een passessie in mijn kast gehouden Ik heb wel nieuwe bikini’s nodig, maar ik heb gepast en vind dat met mijn tennisballen nog geen gezicht.
 6. VanAnaarCtje

  antibiotica

  Wat een drama. Lang is al vervelend genoeg, en dan ook nog pijnlijk. Houd ons op de hoogte en heel veel sterkte en succes.
 7. VanAnaarCtje

  antibiotica

  Bij mij is het heel erg goed uit te spoelen. En officieel mag het zelfs drie dagen blijven zitten. Ik verschoon tweemaal per dag. Het verschil met gisteren is enorm. Het verwijdert het dode weefsel en door het vochtige milieu geneest het mooier. De chirurg was blij verrast door snelle verandering. Je kan het misschien eens overleggen met je pc? Dat kan toch nooit kwaad?
 8. VanAnaarCtje

  antibiotica

  Ik heb een gel gekregen voor de wondjes, intrasitegel van smith&nephew. Dit zou goed zijn voor de wondgenezing en littekens verminderen. Misschien ook iets voor jullie?
 9. VanAnaarCtje

  Kuil naast prothese

  Een operatie is weer een grote ingreep. Ben je erg gefixeerd op het kuiltje? Zien andere mensen het ook? En als je het met vet laat opvullen en later toch wilt overgaan tot een operatie, is dat mogelijk?
 10. VanAnaarCtje

  antibiotica

  Gisteren was hij voor het eerst iets minder positief over de haalbaarheid van mijn vakantie. Ik natuurlijk ook geen huisarts in Nederland die me eventueel kan helpen bij problemen met de hechtingen. Begin me bijna af te vragen of ze niet beter de bovenste laag weer kunnen losmaken en de inwendige hechtingen eruit halen en dan de huidlaag opnieuw hechten. Ik ben nu inderdaad bang dat er meer gaan volgen. En ook mijn andere borst, die er nu heel mooi uit ziet. Wel ben ik gestopt met de antibiotica. Vanzelfsprekend wel een heerlijke schimmel tussen de benen er aan over gehouden. Wat adviseert jouw Pc nu? Gewoon wachten en je lijf ze eruit laten werken?
 11. VanAnaarCtje

  antibiotica

  Vandaag mochten de hechtingen eruit. En de wond is er nog steeds. Het geneest niet. Er kwamen wel twee onderhuidse, oplosbare hechtingen uitpiepen. Ze lossen dus niet altijd op helaas. Maar hoeveel er nog uit gaan komen weet ik niet. De wond moet ik nu open laten en goed verzorgen. Volgende week weer een nieuwe checkup. Maar of ik volgende week in het vliegtuig zit voor mijn vakantie, weet ik niet.
 12. VanAnaarCtje

  Afgewezen voor de borstvergroting

  Het herstel vraagt heel veel van je, ik ben behoorlijk afgevallen. Daarom moet je voor de operatie in goede conditie zijn. Ik zit nu op de rand van een gezond BMI en merk echt dat ik me heel slecht voel. Neem een paar maanden de tijd, overleg met een diëtist en zorg dat je optimaal aan de procedure begint. Misschien dat het nu even niet kan, maar over een paar maanden vast wel.
 13. VanAnaarCtje

  Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Heel veel sterkte en ik vind je echt heel stoer!
 14. VanAnaarCtje

  Waarom moet die BH nou eigenlijk? ( heb bvk gehad)

  Zes weken overdag en twee weken ‘s nachts. Nu mocht ik door omstandigheden de bh ‘s nachts na een week al uit en loop ik nu, drie weken po, in een t-shirt bh rond.
 15. Netflix series bingewatchen, eerder nooit het geduld voor gehad. Online shoppen, de sale is begonnen bij veel winkels. De 6000 foto’s op mijn telefoon uitgezocht en in albums gestopt, wat een rotklus. Ik weet niet of je vakantieplannen hebt, maar wij gaan in augustus een rondreis usa maken en ik heb daar ook veel tijd aan besteed.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×