Lott90

Lott90 : 6 mei 2018 : Dr. Kappel : Dr. Kappel Instituut

Recommended Posts

Hee ladies! Ik lees al enige tijd mee met jullie verhalen en nu is het dan ook tijd mezelf maar eens voor te stellen, want... aankomende zondag word ik geopereerd! Ik vind het mega spannend en begin heel zenuwachtig te worden hahah maar jullie verhalen doen me zó goed! Ik hoop dat ik net zo enthousiast ga zijn:)

 

Ik ben Lotte, 28 jaar en zat al jaren te twijfelen voor een borstvergroting te gaan. Vorig jaar dan eindelijk definitief de knoop doorgehakt en consulten gehad bij dr Visser en dr Kappel. De hele manier van werken bij dr Visser was uiterst onprofessioneel, afstandelijk en eigenlijk een eindeloos web van excuses. Tot 4 keer toe is mijn operatie daar afgezegd wegens de meest onbenullige redenen. Uiteindelijk dr Kappel benaderd en dat was de beste keuze die ik had kunnen maken!

 

Voel me ontzettend prettig bij dr Kappel haar manier van werken en communiceren en ben dus ook veel zekerder van mijn zaak. Toch blijven de zenuwen (En twijfels) wel hun kop opsteken.. gelukkig heb ik al genoeg van jullie verhalen gelezen om te weten dat dat heel normaal is! Ik heb gekozen voor Hydrogel Monobloc en sta ook daar 100% achter. Waarschijnlijk kom ik uit op 275 cc, wat ervoor gaat zorgen dat ik van een volle 75a (zover een a vol kan zijn ahahah) naar een mooie c ga :)

 

Ik ben super benieuwd naar jullie foto's, die heb ik nog niet kunnen zien. Hoop dat ik binnenkort ook met jullie mooie foto's kan delen!! 

 

Groetjes,

Lotte

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sherrie

Hi Lotte,

 

Wat goed dat je jouw keuze hebt kunnen maken. Ik ga ook naar dr Kappel, waarschijnlijk in oktober. Ik krijg dan ook tussen de 275 en 300 CC.

Ben jij al geweest? 

 

Ik had bij haar ook een goed gevoel, eerder naar Dr. Nio geweest en naar Boerhaave. Mijn voorkeur gaat echt uit naar Hydrogel, vandaar dat Boerhaave afviel. Dr Kappel had ik een beter gevoel bij. Enige minpunt dat ik niet kon passen bij haar. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hee Sherrie,  yes ik ben nu bijna 6 weken po! Uiteindelijk 275 cc geplaatst en ik ben er erg blij mee! Het zijn geen jetsers, maar dat wilde ik ook niet. Het ziet eruit alsof het echt bij me hoort en ik ben er ontzettend blij mee!!

 

 

Ik heb ze voor de spier! Voelde voor mij toch wel veel fijner en tot dusver (bijna 6 weken po) ben ik erg blij met het resultaat :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Nou, Hydrogel en voor de spier = dr Kappel! Ik had eerst 75b, maar wel een kleine b, de cups waren nooit echt goed gevuld of zo.. en ik zit nu op 80c!

 

 

Yes ik zal morgen eens kijken hoe ik foto's kan toevoegen! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als het goed is heb je toegang tot het album! Staat een voor en na foto in. 

 

Haar praktijk zit in Zwolle, ze opereert in Vleuten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Lott90 wauw ik vind ze heel mooi geworden!! Bedankt dat ik mocht meekijken . Zie je iets van rimpeling of voel je randen? Dat is waarom de meesten chirurgen het liever niet voor de spier willen plaatsen...:24:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Dank je wel!! :D

 

Nee, geen rimpeling of randen! En dr. Kappel heeft aangegeven dat als er rimpeling zou ontstaan, ik door middel van lipofilling dat zou kunnen oplossen. Dat kost dan natuurlijk wel weer wat, maar veel liever dat dan in een gezonde spier gaan snijden! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zou ik ook mogen kijken in jou album. 

Wil ook een bv met monobloc hydrogel prothese en benieuwd hoe het resultaat is voor de spier..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fijn dat ik even mocht spieken.

Heel mooi geworden. 

Hoe gaat het nu met jou herstel?

Kan je alles alweer doen...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes! Vandaag precies 6 weken po, dus mag officieel alles weer. Het herstel is me echt alles meegevallen. Heb eigenlijk geen pijn gehad, het was vooral heel ongemakkelijk een week lang. Tweede week ging al een stuk beter en vanaf de 3e week vergat ik elke dag wel een paar keer dat ik geopereerd was! Hetgene mij echt nog steeds nekt is de narcose. Heel snel moe, slechte conditie, vergeetachtig.. maar dat is dan ook alles. Het is dus echt heel erg goed gegaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites