Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Lott90

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Yes! Vandaag precies 6 weken po, dus mag officieel alles weer. Het herstel is me echt alles meegevallen. Heb eigenlijk geen pijn gehad, het was vooral heel ongemakkelijk een week lang. Tweede week ging al een stuk beter en vanaf de 3e week vergat ik elke dag wel een paar keer dat ik geopereerd was! Hetgene mij echt nog steeds nekt is de narcose. Heel snel moe, slechte conditie, vergeetachtig.. maar dat is dan ook alles. Het is dus echt heel erg goed gegaan!
 2. Dank je wel!! Nee, geen rimpeling of randen! En dr. Kappel heeft aangegeven dat als er rimpeling zou ontstaan, ik door middel van lipofilling dat zou kunnen oplossen. Dat kost dan natuurlijk wel weer wat, maar veel liever dat dan in een gezonde spier gaan snijden!
 3. Als het goed is heb je toegang tot het album! Staat een voor en na foto in. Haar praktijk zit in Zwolle, ze opereert in Vleuten.
 4. Nou, Hydrogel en voor de spier = dr Kappel! Ik had eerst 75b, maar wel een kleine b, de cups waren nooit echt goed gevuld of zo.. en ik zit nu op 80c! Yes ik zal morgen eens kijken hoe ik foto's kan toevoegen!
 5. Hee Sherrie, yes ik ben nu bijna 6 weken po! Uiteindelijk 275 cc geplaatst en ik ben er erg blij mee! Het zijn geen jetsers, maar dat wilde ik ook niet. Het ziet eruit alsof het echt bij me hoort en ik ben er ontzettend blij mee!! Ik heb ze voor de spier! Voelde voor mij toch wel veel fijner en tot dusver (bijna 6 weken po) ben ik erg blij met het resultaat
 6. Hee ladies! Ik lees al enige tijd mee met jullie verhalen en nu is het dan ook tijd mezelf maar eens voor te stellen, want... aankomende zondag word ik geopereerd! Ik vind het mega spannend en begin heel zenuwachtig te worden hahah maar jullie verhalen doen me zó goed! Ik hoop dat ik net zo enthousiast ga zijn:) Ik ben Lotte, 28 jaar en zat al jaren te twijfelen voor een borstvergroting te gaan. Vorig jaar dan eindelijk definitief de knoop doorgehakt en consulten gehad bij dr Visser en dr Kappel. De hele manier van werken bij dr Visser was uiterst onprofessioneel, afstandelijk en eigenlijk een eindeloos web van excuses. Tot 4 keer toe is mijn operatie daar afgezegd wegens de meest onbenullige redenen. Uiteindelijk dr Kappel benaderd en dat was de beste keuze die ik had kunnen maken! Voel me ontzettend prettig bij dr Kappel haar manier van werken en communiceren en ben dus ook veel zekerder van mijn zaak. Toch blijven de zenuwen (En twijfels) wel hun kop opsteken.. gelukkig heb ik al genoeg van jullie verhalen gelezen om te weten dat dat heel normaal is! Ik heb gekozen voor Hydrogel Monobloc en sta ook daar 100% achter. Waarschijnlijk kom ik uit op 275 cc, wat ervoor gaat zorgen dat ik van een volle 75a (zover een a vol kan zijn ahahah) naar een mooie c ga Ik ben super benieuwd naar jullie foto's, die heb ik nog niet kunnen zien. Hoop dat ik binnenkort ook met jullie mooie foto's kan delen!! Groetjes, Lotte
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×