Jump to content

Pijn in borst na op zij slapen


Recommended Posts

Help!!

 

Lieve girls,

Ik ben nu 1,5 week po en heb geen last van pijn gehad. Afgelopen woensdag ben ik op controle geweest en was alles nog goed. De arts zei dat ik op mijn zij mocht slapen dus heb ik woensdag voorzichtig op mijn zij geslapen (beide kanten). De volgende dag was er niks aan de hand dus heb ik ook donderdag weer op mijn zij geslapen. Helaas heb ik sinds vrijdag pijn in mijn linkerborst aan de onderkant net naast mijn litteken. Het is een stekende pijn die ik bij bepaalde bewegingen meer voel. Ik heb 325 cc ronde protheses laten zetten en vroeg me af wat het zou kunnen zijn en of er meer mensen zijn die dit herkennen. Ik ga morgen weer bellen en hoop dan toch even langs te kunnen. 

Link to comment
Share on other sites

Misschien protesteren je spieren en borstweefsel op de druk van de protheses en dan ook de druk van het matras vanaf de zijkant.

Toch weer even op je tanden bijten en op je rug slapen. 
Ook even contact opnemen met je PC kan geen kwaad denk ik. 

Link to comment
Share on other sites

Ik mocht na 2 weken weer op mijn zij slapen. Dit ook niet gedaan omdat niet goed/fijn voelde. Ben even kwijt wanneer precies wel weer. Ik dacht na 4,5-5 weken po dat ik weer wat op mijn zij lag. Sterkte met je herstel. 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.