• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Hoera

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Ben ik te gehaast?

  Nee ik heb inderdaad ondergewicht, maar ik denk doordat bij mij de oorzaak van het afvallen bekend is en ik hiervoor onder behandeling ben er geen probleem is? Zowel de chirurg als iedereen tijdens het preoperatief onderzoek heeft er niets van gezegd in ieder geval?
 2. Ik heb nog geen operatie datum, maar al wel het preoperatief onderzoek gehad, dus het zal niet lang meer duren. Ik ben 169cm lang, weeg nu tussen de 51 -52kg, en heb geen cup/ 75AA. Tijdens de intake met de chirurg heb ik 320cc en 360cc anatomisch gepast (dit was de max). Hoewel ik het allebei mooi vond, is het wel 'veel' als je van jezelf niks gewend bent. Door het lezen van verschillende recente topics hier ga ik ook twijfelen aan het formaat. Ik hoef geen enorme borsten, ik wil gewoon iets dat bij mijn lichaam past. Het liefst een volle B/kleine C cup als resultaat. Ik lees hier verhalen van vrouwen met ongeveer dezelfde lengte die met dit aantal cc's op een E of zelfs F cup zijn uitgekomen. Dat klinkt mij echt te groot in de oren. De chirurg heeft wel gezegd dat ze beide maten zal bestellen zodat ik het terplekke nog kan kiezen, maar nu twijfel ik of het sowieso niet te groot is? Ik ben echt heel tenger gebouwd, helemaal nu (normaal gesproken zat ik op 62kg). Ik weet dat dit in de toekomst waarschijnlijk weer zal veranderen en het formaat dan wellicht beter bij mijn lichaam zou passen, maar ik vind het zo spannend! Wat als ik spijt krijg?
 3. Ben ik te gehaast?

  Ik ben 169 en weeg nu 51 kg. Afgelopen jaar veel afgevallen, mij is 320 of 360cc aangeraden. Best veel als ik dat hier zo lees, met mijn magere bouw. Ik heb geen cupmaat (aa zou ik denken dan?). Ik ben nu een beetje bang dat het misschien wat veel is als ik dit zo lees hier met max 200cc? De pasprotheses stonden wel erg mooi en op zich wel in verhouding met mijn lichaam(/sbouw).
 4. Handig om te kopen?

  Ik las op internet ergens dat het handig zou zijn om een kussen in V vorm te kopen, zodat je makkelijker op je rug blijft liggen tijdens het slapen. Ook las ik iets over een sportbeha die van voren sluit. Zijn er nog meer handige dingen die kunnen helpen na de borstvergroting? Want dan haal ik dat soort dingen alvast ter voorbereiding in huis!
 5. Hoi! ik ben nieuw hier en ga ergens begin volgend jaar een borstvergroting krijgen. Ik heb zelf 75aa ofwel niets en krijg dan ook een volledige vergoeding uit de verzekering. Tijdens het consult werd mij aangeraden te kiezen tussen 320 of 360cc. Een vriendin van mij heeft een borstamputatie gehad en draagt nu expanders om de huid op te rekken en plaats te maken voor de protheses. Zelf ik nauwelijks borstweefsel en mijn vraag is dan ook of het allemaal wel zal passen? Rekt je huid zo makkelijk mee? Gaat dat niet enorm op spanning staan? Ik lees hier weinig over maar ben erg benieuwd.
 6. Hoeraaaa

  Ik kon niet anders dan Hoera als username kiezen. Na jaren van onzekerheid heb ik besloten nu dan echt voor een borstvergroting te gaan. Ik ben 30 jaar en heb van mezelf nauwelijks borstontwikkeling. Dit jaar heb ik me ervoor ingezet om eens te kijken of ik het vergoed zou kunnen krijgen en ik heb goedkeuring voor een volledige vergoeding! Hoera, ik heb officieel te weinig borsten! Ik heb een consult gehad wat erg goed beviel. Ik was zelf veel te zuinig met het passen, ik vond de kleinere maat al helemaal geweldig omdat ik zelf natuurlijk niets heb. De chirurg liet me ene grotere maat passen en wauw. Ik ben er nog niet helemaal over uit maar het worden in ieder geval anatomisch gevormde protheses met een inhoud van 320 of 360 cc (meer kan ook niet omdat ik heel tenger ben en ze ander niet op mijn borstkas passen). Ik lees hier al jaren af en toe mee als gast maar nu het echt gaat gebeuren wil ik me graag aanmelden en meer info verzamelen.