Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Hoera

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat was bij mij in februari/maart. Had geen borstband. Eenh hemdje erover/ onder de kleding was voldoende
 2. Ik pas ook alles nog, maar heb toch superveel nieuwe dingen gekocht! Wat strakkere shirtjes, jurkjes, rokken, dingen, wat lager uitgesneden halslijnen. Dingen die ik eerder niet kocht maar nu wel
 3. Hoera

  Zachte boobies

  Bij mij is het nu vier maanden geleden en ik vind ze ook nog steeds niet zacht aanvoelen, maar wel beter dan eerst.
 4. Hoera

  Pijn in borst na op zij slapen

  Ik vind het (7 weken po) nog steeds niet heel prettig om op mijn zij te slapen
 5. @Betty.B Na 10 dagen kun je echt nog helemaal Niets zeggen over het resultaat. Geduld.
 6. Ik lees hier trouwens veel over een borstband, die heb ik niet gekregen. Volgens de chirurg zorgt de zwaartekracht daar wel voor. Hoe kan het toch dat daar zoveel verschil in zit?
 7. De eerste keer dat ik naar beneden keek, huilde ik van geluk. Maar ik vond/vind ze niet meteen mooi. De eerste weken is alles erg strak en gespannen, gezwollen en houd je vocht vast. De vorm is zegmaar niet optimaal haha. Ik ben deze week 5 weken po en nog niet tevreden, maar ik zie dat het er al heel anders uitziet dan in het begin dus ik ga ervan uit dat het goedkomt. De linkerkant begint al iets zachter aan te voelen. Het voelt nog niet alsof ze bij mij horen. In kleding vond ik het wel meteen erg mooi.
 8. Hoera

  330cc of 380cc - twijfel....

  Ik zou denk ik toch luisteren naar het advies van de chirurg, helemaal als je tenger bent. Het moet wel op je borstkas passen en het is echt niet fijn als je armen steeds tegen de zijkanten van je borsten aankomen omdat ze te groot voor je lichaam zijn?
 9. Oh, zijn er ook padded sportbeha's? Dat zou dan een goede optie zijn. En inderdaad is het misschien slim om eerst een paar goedkopere te kopen bij de H&M ofzo
 10. Wat is beter/ wat heb jij gedaan. Meteen wat Bh's kopen na 6 weken wanneer de sportbeha uit mag, of beter nog even wachten tot de 3 maanden voorbij zijn, en er wat meer te zeggen valt over hoe de borsten eruit gaan zien? Ik vind het vooral een beetje een dilemma om weer aan het werk te gaan met alleen een sportbeha merk ik, ik vind het niet zo prettig als anderen je tepels kunnen zien door een shirtje heen, maar ik weet ook niet hoe verstandig het is om een paar BH's te kopen die een paar weken later misschien wel niet meer goed zitten omdat je borsten nog zo veranderen?
 11. @Rocker oh jee, nou dan heb ik dus nog wat om naar uit te kijken! Haha Wattenschijfjes had ik er ook al tussen gestopt
 12. Even een update en een nieuwe vraag. Ze zitten erin, het is 320 cc geworden en ja het past, maar het staat wel ontzettend op spanning allemaal. Dat zal ook door het vocht komen hoor. Voor de BVG zaten mijn tepels altijd iets naar binnen, nu door de zwelling en het vocht denk ik, steken ze naar buiten en ze doen zo'n pijn! Echt ik heb verder nauwelijks klachten maar die pijn in m'n tepels zijn killing. Misschien ook omdat er nu 24/7 tegenaan gedrukt wordt door de martel BH? Is dit herkenbaar en na hoeveel tijd ongeveer trok de pijn weg?
 13. Voor de dames die al hersteld zijn en gewoon een shirt over hun hoofd kunnen trekken Merk je dat je je anders kleed? Welke soorten kleding koop je nu wel die je eerder niet kocht? Wat voor soort kleding staat mooier nu je borsten hebt?
 14. Ik kijk er zó naar uit om weer te kunnen autorijden, ik voel me zo aan huis gekluisterd nu! En om weer zelf booschappen te kunnen doen en te stofzuigen. En om de eerste échte bh's te kopen en de maat dan te laten opmeten in de lingeriezaak. En ik kijk er naar uit om mijn eerste bikini ooit te kopen en voor de eerste keer ooit naar een sauna te gaan (vanaf wanneer mag dat eigenlijk?). En om een dagje erop uit te gaan, ergens te lunchen en te winkelen, een mooi jurkje kopen misschien.
 15. Dat had ik ook! Ik maakte me ook zorgen, maar 3 dagen later zag het er al heel anders uit!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×