Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Hoera

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral
 1. Pijn in borst na op zij slapen

  Ik vind het (7 weken po) nog steeds niet heel prettig om op mijn zij te slapen
 2. @Betty.B Na 10 dagen kun je echt nog helemaal Niets zeggen over het resultaat. Geduld.
 3. Ik lees hier trouwens veel over een borstband, die heb ik niet gekregen. Volgens de chirurg zorgt de zwaartekracht daar wel voor. Hoe kan het toch dat daar zoveel verschil in zit?
 4. De eerste keer dat ik naar beneden keek, huilde ik van geluk. Maar ik vond/vind ze niet meteen mooi. De eerste weken is alles erg strak en gespannen, gezwollen en houd je vocht vast. De vorm is zegmaar niet optimaal haha. Ik ben deze week 5 weken po en nog niet tevreden, maar ik zie dat het er al heel anders uitziet dan in het begin dus ik ga ervan uit dat het goedkomt. De linkerkant begint al iets zachter aan te voelen. Het voelt nog niet alsof ze bij mij horen. In kleding vond ik het wel meteen erg mooi.
 5. 330cc of 380cc - twijfel....

  Ik zou denk ik toch luisteren naar het advies van de chirurg, helemaal als je tenger bent. Het moet wel op je borstkas passen en het is echt niet fijn als je armen steeds tegen de zijkanten van je borsten aankomen omdat ze te groot voor je lichaam zijn?
 6. Oh, zijn er ook padded sportbeha's? Dat zou dan een goede optie zijn. En inderdaad is het misschien slim om eerst een paar goedkopere te kopen bij de H&M ofzo
 7. Wat is beter/ wat heb jij gedaan. Meteen wat Bh's kopen na 6 weken wanneer de sportbeha uit mag, of beter nog even wachten tot de 3 maanden voorbij zijn, en er wat meer te zeggen valt over hoe de borsten eruit gaan zien? Ik vind het vooral een beetje een dilemma om weer aan het werk te gaan met alleen een sportbeha merk ik, ik vind het niet zo prettig als anderen je tepels kunnen zien door een shirtje heen, maar ik weet ook niet hoe verstandig het is om een paar BH's te kopen die een paar weken later misschien wel niet meer goed zitten omdat je borsten nog zo veranderen?
 8. @Rocker oh jee, nou dan heb ik dus nog wat om naar uit te kijken! Haha Wattenschijfjes had ik er ook al tussen gestopt
 9. Even een update en een nieuwe vraag. Ze zitten erin, het is 320 cc geworden en ja het past, maar het staat wel ontzettend op spanning allemaal. Dat zal ook door het vocht komen hoor. Voor de BVG zaten mijn tepels altijd iets naar binnen, nu door de zwelling en het vocht denk ik, steken ze naar buiten en ze doen zo'n pijn! Echt ik heb verder nauwelijks klachten maar die pijn in m'n tepels zijn killing. Misschien ook omdat er nu 24/7 tegenaan gedrukt wordt door de martel BH? Is dit herkenbaar en na hoeveel tijd ongeveer trok de pijn weg?
 10. Voor de dames die al hersteld zijn en gewoon een shirt over hun hoofd kunnen trekken Merk je dat je je anders kleed? Welke soorten kleding koop je nu wel die je eerder niet kocht? Wat voor soort kleding staat mooier nu je borsten hebt?
 11. Ik kijk er zó naar uit om weer te kunnen autorijden, ik voel me zo aan huis gekluisterd nu! En om weer zelf booschappen te kunnen doen en te stofzuigen. En om de eerste échte bh's te kopen en de maat dan te laten opmeten in de lingeriezaak. En ik kijk er naar uit om mijn eerste bikini ooit te kopen en voor de eerste keer ooit naar een sauna te gaan (vanaf wanneer mag dat eigenlijk?). En om een dagje erop uit te gaan, ergens te lunchen en te winkelen, een mooi jurkje kopen misschien.
 12. Dat had ik ook! Ik maakte me ook zorgen, maar 3 dagen later zag het er al heel anders uit!
 13. Dit is voor mij dag 11 PO en ik doe al weer heel veel zelf, geen zware dingen, maar dingen zoals de vaatwasser in en uitpakken en koken lukken al! Ook wandel ik korte stukjes. Fietsen of autorijden durf ik nog niet. Ik ben nog wel snel vermoeid en slaap niet zo goed als voorheen. Ik heb ook alweer op mijn zij gelegen, met mijn andere arm op een kussen lag dat best oke. De eerste 6 dagen kon ik werkelijk NIETS. Maar daarna maakte ik ineens best een omslag!
 14. Sigarettenrook voor en na operatie

  Iets anders dan roken, maar ik ben eigenlijk ook wel benieuwd na hoeveel tijd na de operatie je weer een wijntje mag drinken? Zou dat invloed hebben op het herstel? Het zou dan om max 2 wijntjes gaan, wil niet dronken zijn en dan domme dingen doen die eigenlijk nog niet kunnen. En een jointje roken? Zou dat schadelijk zijn voor het herstel? (nu 10 dagen geleden geopereerd)
 15. @Rosanna123Ik heb je album bekeken, wauw! Echt prachtig! Ik hoop dat mijn borsten er straks net zo uit komen te zien na het herstel echt fantastisch! <3 Kijk je niet de hele dag in de spiegel? haha! @Bobbie88 De eerste 6 dagen na de operatie vond ik echt hels. Niet eens zozeer qua pijn, maar dat je je amper kunt bewegen, ademhalen deed zeer, ik kon niet slapen, was constant misselijk, ik kon niet naar de wc (nr2), kon eten nauwelijks binnenhouden. Bij de controle zei de chirug dat ik al veel meer mag/kan en dat mijn houding veel te gespannen was. Daardoor had ik erge spierpijn in mijn nek, schouders, rond de ribben. Sinds 2 dagen voel ik me weer een beetje meer mens, kon eindelijk goed slapen, eindelijk niet meer misselijk en dergelijke. Het verbaast me echt hoeveel ik ineens zelfstandig kan de afgelopen 2 dagen. Ik heb mijn 'hulp' vandaag naar huis gestuurd. Ik merk dat ik mezelf nog steeds te gespannen houd, maar de spierpijn is nu goed te doen. Ik vraag me nog wel af hoe ik niet helemaal gek wordt van nog een paar weken aan huis gekluisterd zijn haha
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×