• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

dian85

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  124
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

20 Excellent

2 Volgers

Over dian85

 • Verjaardag 18-12-1985

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

946 profielweergaven
 1. @best_boobie dat bedoelde ik eigenlijk ook. Vind het aantal niet zo hoog dat ik mij echt zorgen maak. Uiteraard stop ik het in een kleine la in mijn hoofd ;).
 2. https://www.nu.nl/gezondheid/5074532/vrouwen-met-borstimplantaat-hebben-meer-kans-lymfeklierkanker.html De onderzoekers brachten met behulp van een database, waarin alle verslagen van pathologieonderzoeken in Nederland sinds 1990 opgeslagen zijn, alle patiënten in kaart bij wie tussen 1990 en 2016 ALCL in de borst is gediagnosticeerd. De onderzoekers vonden 43 vrouwen met deze vorm van lymfeklierkanker, van wie er 32 een borstimplantaat hadden. Vergelijking van deze resultaten met een controlegroep gaf aan dat vrouwen met een implantaat een veel hoger risico lopen op deze vorm van lymfklierkanker dan vrouwen zonder borstprothesen. Voor de onderzochte periode vindt ik het aantal nog niet zo heel veel of vergis ik mij? Groetjes Dian
 3. Je moet het inderdaad nuchter bekijken, maar hmm ik heb sinds augustus protheses van Nagor. Zal vandaag of maandag (vandaag druk) mijn contactpersoon bij Eurosilicone/Nagor eens mailen. Met haar heb ik contact gehad over de vergoeding i.v.m. de wissel. Ga me er niet te veel druk om maken, maar uiteraard wel in mijn hoofd houden.
 4. @Lisaliza Via jouw reactie op mijn topic bij jou gekomen (over dr. Beekman). Niet om het er in te wrijven, maar wat een verhaal van jouw situatie. Weet niet zo goed wat ik met zeggen behalve dat je eigen gezondheid het belangrijkste is. En als dat zonder de borsten is die jij wilt dan is dat heel k*t, maar ik had in jouw situatie hetzelfde besloten. Het is al een poosje geleden, maar toch veel sterkte. Kan me voorstellen dat je hier nog regelmatig aan moet denken. Liefs Dian
 5. Hoi Ank, dank voor je berichtje. Ja het gaat inderdaad goed. Al klinkt raar waarschijnlijk moet ik soms nog beetje wennen. Voelt anders dan voor mijn wissel. Denk dat ze iets breder zijn. Maar goed mag niet klagen haha. En heb soms nog een gevoelig plekje links waar de beugel stopt aan de buitenkant. Voelt alsof je drukt op een gevoelige blauwe plek. Maar verder top. Hoe gaat het met jou? Liefs Dian
 6. Hoi, Ohjee dat is inderdaad niet zo mooi. Mijn BV in april 2007 door Van Onselen laten doen en die staat/stond op een zwarte lijst. Vandaar dat ik ben gaan zoeken naar iemand anders en bij dr. Beekman ben uitgekomen eerder dit jaar. Kies ze wel uit haha. Kan ik dit over dr. Beekman ergens terug vinden op internet bijvoorbeeld? Heb aan 1 kant nog een pijnlijk plekje, maar dat komt misschien ook door mijn bh. Dank je voor je bericht!
 7. Wat goed dat best_boobie dit laat weten. Zo ben ik niet terug gegaan naar de plastisch chirurg die mij de eerste keer heeft geopereerd 10 jaar geleden, omdat hij op een zwarte lijst staat/stond. Hoop dat je er gauw uit komt en met mooie borsten rond mag lopen. Groetjes
 8. Hoi, Als het litteken weer huidskleur heeft dan valt het minder tot niet op. Denk dat het ook wat afhankelijk is van hoe jouw lichaam het litteken heelt. Bij mij zijn ze volgens mij voor de tweede keer best wel breed (heb een wissel gehad in augustus). Hoop dat dit nog wat smaller gaat worden. Ze zijn nu nog rood/roze. Na verloop van tijd weer huidskleur. Bloot zie je het dan misschien. In badkleding zeker niet. Denk er goed om dat je je littekens goed gaat verzorgen. Zeker het eerste jaar goede bescherming in de zon. Komt vast goed alleen genezing heeft tijd nodig. Groetjes!
 9. Hoi, het is ook erg spannend. Kon je van te voren maar even echt passen hoe het gaat worden. Ik heb ook littekens onder de borst. Dit heeft tijd nodig dat het weer de echte huidskleur heeft. Smeer nu elke dag litteken crème er op. Zijn na bijna 4 maanden nog rood maar niet knalrood. Weet dat dit goed komt. Wees zeker eerste jaar voorzichtig met je littekens in de zon. Met factor 50 insmeren. Ben je bang dat je litteken goed zichtbaar gaat zijn of de vergroting van je borsten? Groetjes!
 10. Hoi hoi, Lastig hè rond of anatomisch. Ik heb 10 jaar anatomisch gehad en heb in augustus ronde gekregen i.v.m. kapselvorming. Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij mezelf weinig verschil zie anatomisch of rond. Woog ik wel 10 jaar geleden iets minder. Er is nu voor rond gekozen omdat bij revisie eerder kans is op draaien. Succes met je keuze.
 11. Hoi @Jo123 ik ben bij hem geweest voor een wissel. Wat een borstvergroting bij hem kost kan ik je niet vertellen. Je kan altijd informeren. Ik heb wel op YouTube aflevering gezien van De Rekenkamer over Wat kost een borstvergroting en daar zei hij €4500,00. Ik ben zeer tevreden. Het is heel mooi geworden. Bij de laatste controle zei hij ook Top. Zal even kijken of ik een de link kan vinden naar die aflevering. Weet niet of het mag, maar hier is de link :
 12. @Jo123 ik ben door dr. W. Beekman van Beekmanklinieken in het ziekenhuis van Lelystad geopereerd. Hij heeft eigen kliniek in Hilversum.
 13. Ik heb in augustus een wissel gehad i.v.m. kapselvorming graad 4 (na 10 jaar). De zorgverzekering heeft verwijderen oude protheses en verwijderen kapsels betaald. Eurosilicone waar mijn protheses van waren heeft voor nieuwe protheses gezorgd. Zodoende heb ik alleen mijn eigen risico zorgverzekering hoeven te betalen. Het is inderdaad iets waar je in eerste instantie misschien niet aan denkt. Toch heel belangrijk.
 14. Aankleden

  Bij een shirt/t-shirt aan doen deed ik eerst mijn armen er in en dan mijn hoofd er een beetje in duiken. Hoop dat je het snapt. Weer uit even denken (alweer bijna 2 maanden geleden) eerst van 1 arm elleboog naar beneden langs je lijf, arm uit de mouw trekken dan voorzichtig hoofd er uit en dan andere arm. Hoop dat dit ook een beetje duidelijk is . Je vindt je weg er denk ik wel in. Succes 11 december.
 15. Laatste update?! Eigenlijk niet echt nieuws. Als er niets veranderd is dit wellicht mijn laatste update. Het gaat goed. Heel af en toe voel ik nog iets. Ik heb vooral gemerkt dat mijn borsten zachter zijn geworden sinds ik zonder bh slaap 's nachts. Nog steeds erg blij mee en hoop dat ik er lang van kan genieten.