Ga naar inhoud
Borsten Forum

dian85

Premium Member
 • Aantal items

  156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

41 Excellent

3 Volgers

Over dian85

 • Verjaardag 18-12-1985

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

1662 profielweergaven
 1. Ja heel blij. Het is ook op een bijzondere plek voor mij. Wordt nu al ingewerkt om te kijken of ik het wat vind en of het klikt met mijn baas. Er is een andere route bewandeld dan normaal. Denk dat ik het snel wel hoor. Zeker dit jaar nog. Xx
 2. Binnenkort! Heb vrijwel zeker een nieuwe baan.
 3. Rukkers haha. Maar zonder dollen, @Sjuul je hebt wel een heel goed punt.
 4. Zodra het kan doe ik wel een donatie of gebruik toch dat bedrag om nog een jaar lid te zijn.
 5. Moet me er misschien niet mee bemoeien, maar ik herhaal je berichtje nog even @admin. Voor de dames die schrijven "verwijder mijn account" je kan het zelf doen.
 6. Ik heb op dit moment neen/nee ingevuld. Ik ben nu ruim een jaar verder en kom hier niet zoveel meer. Zal binnenkort mijn profiel verwijderen. Mogelijk dat ik in de toekomst wel (betaald) terug kom mocht het forum blijven bestaan. Bedankt dat jullie dit forum mogelijk hebben gemaakt en hopelijk kan het blijven bestaan want ik en velen hebben er zeker wat aan.
 7. dian85

  Verschil mentor en Nagor

  Ik vind het even mooi als met anatomisch. Zie weinig verschil. Ben er absoluut blij mee. Om te voelen wel verschil. De anatomische prothese voelde ik tot hoger komen als je echt met je vingers ging voelen. De bovenkant kon ik goed voelen zegmaar waar die op hield. Deze ronde voel ik geen randen aan de bovenkant. Hoop dat je snapt wat ik bedoel.
 8. dian85

  Verschil mentor en Nagor

  Beide wel tevreden. Al vond ik het erg spannend om van anatomisch naar rond te gaan, maar het is heel mooi geworden. Het is vorig jaar rond geworden omdat bij revisie er meer kans is op draaien. (moest een wissel i.v.m. kapselvorming)
 9. dian85

  Verschil mentor en Nagor

  Ik heb vandaag precies een jaar de Nagor Impleo. Voelt inderdaad zacht aan. Hiervoor had ik 10 jaar Eurosilicone (anatomisch).
 10. Nog een klein maandje en dan alweer een jaar po. Waar blijft de tijd! Het gaat goed. Al gaat dit misschien gek klinken...ik moet met deze protheses nog steeds soms wennen.
 11. Succes met je zoektocht en beslissing. Ik heb nu na mijn wissel i.v.m. kapselvorming 270cc en 300cc ronde. Ik had eerst 250cc en 275cc anatomisch. Die heb ik 10 jaar gehad. Ik kom van 70AA (vulde dat eigenlijk niet eens) en heb nu 70D aan. Moet ik er wel bij zeggen dat ik op het moment wat te zwaar ben dus mijn boobs zullen ook wel iets voller zijn.
 12. Ik kan er ook niet bij met mijn hoofd dat dit gebeurd is. Heel veel sterkte met alles. Zal je situatie blijven volgen. Liefs!
 13. Hoi Eveline, Top dat alles goed is. Hmm niet over je grenzen gaan. Hier 1 die dat na 3,5-4 week po verkeerd had ingeschat....de sukkel. Ik woon tegenover de Lidl, zit alleen een vaart tussen, en dacht dat ik mijn boodschappentas wel kon tillen... Die was toch zwaarder dan ik had ingeschat. Zoveel had ik er ook weer niet in omdat ja mag niet zwaar tillen. Volgens mij geen gevolgen, maar wel weer even paar nachten 's nachts ook echt sportbh aan gedaan. Sliep vanaf 2 weken met de Carefix Anna. Ik heb na 2 weken de Carefix Anna besteld omdat een sportbh in de loop van de dag echt wel straks begon te zitten en niet prettig meer zat. Moraal van het verhaal ook al voel je geen pijn meer, doe het niet haha. Liefs!
 14. Hoi, ik heb inderdaad bij mijn wissel vorig jaar augustus antibiotica gehad via infuus. Bij mijn BV 11 jaar geleden denk ik het niet. Is mij niet verteld althans.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×