Spring naar bijdragen
Borsten Forum

dian85

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  150
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

29 Excellent

3 Volgers

Over dian85

 • Verjaardag 18-12-1985

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1590 profielweergaven
 1. dian85

  Verschil mentor en Nagor

  Ik vind het even mooi als met anatomisch. Zie weinig verschil. Ben er absoluut blij mee. Om te voelen wel verschil. De anatomische prothese voelde ik tot hoger komen als je echt met je vingers ging voelen. De bovenkant kon ik goed voelen zegmaar waar die op hield. Deze ronde voel ik geen randen aan de bovenkant. Hoop dat je snapt wat ik bedoel.
 2. dian85

  Verschil mentor en Nagor

  Beide wel tevreden. Al vond ik het erg spannend om van anatomisch naar rond te gaan, maar het is heel mooi geworden. Het is vorig jaar rond geworden omdat bij revisie er meer kans is op draaien. (moest een wissel i.v.m. kapselvorming)
 3. dian85

  Verschil mentor en Nagor

  Ik heb vandaag precies een jaar de Nagor Impleo. Voelt inderdaad zacht aan. Hiervoor had ik 10 jaar Eurosilicone (anatomisch).
 4. Nog een klein maandje en dan alweer een jaar po. Waar blijft de tijd! Het gaat goed. Al gaat dit misschien gek klinken...ik moet met deze protheses nog steeds soms wennen.
 5. Succes met je zoektocht en beslissing. Ik heb nu na mijn wissel i.v.m. kapselvorming 270cc en 300cc ronde. Ik had eerst 250cc en 275cc anatomisch. Die heb ik 10 jaar gehad. Ik kom van 70AA (vulde dat eigenlijk niet eens) en heb nu 70D aan. Moet ik er wel bij zeggen dat ik op het moment wat te zwaar ben dus mijn boobs zullen ook wel iets voller zijn.
 6. Ik kan er ook niet bij met mijn hoofd dat dit gebeurd is. Heel veel sterkte met alles. Zal je situatie blijven volgen. Liefs!
 7. Hoi Eveline, Top dat alles goed is. Hmm niet over je grenzen gaan. Hier 1 die dat na 3,5-4 week po verkeerd had ingeschat....de sukkel. Ik woon tegenover de Lidl, zit alleen een vaart tussen, en dacht dat ik mijn boodschappentas wel kon tillen... Die was toch zwaarder dan ik had ingeschat. Zoveel had ik er ook weer niet in omdat ja mag niet zwaar tillen. Volgens mij geen gevolgen, maar wel weer even paar nachten 's nachts ook echt sportbh aan gedaan. Sliep vanaf 2 weken met de Carefix Anna. Ik heb na 2 weken de Carefix Anna besteld omdat een sportbh in de loop van de dag echt wel straks begon te zitten en niet prettig meer zat. Moraal van het verhaal ook al voel je geen pijn meer, doe het niet haha. Liefs!
 8. Top dat het allemaal goed is gegaan.
 9. Hoi, ik heb inderdaad bij mijn wissel vorig jaar augustus antibiotica gehad via infuus. Bij mijn BV 11 jaar geleden denk ik het niet. Is mij niet verteld althans.
 10. Hoi, ja alles goed gegaan. Was nodig i.v.m. kapselvorming. Nogmaals succes morgen!
 11. Hoi, Gisteravond je laatste vlog gezien. Spannend komt nu wel dichtbij voor je. Succes morgen en rustig aan met je herstel. Toevallig 11 jaar geleden ook geopereerd 17 april. Was ook een dinsdag. Vanwege een wissel vorig jaar is mijn "datum" nu 15 augustus. Het komt allemaal goed. Groetjes!
 12. Ik ben geabonneerd hoor en heb je eerste vlogs gezien.
 13. dian85

  Pijn in borst na op zij slapen

  Ik mocht na 2 weken weer op mijn zij slapen. Dit ook niet gedaan omdat niet goed/fijn voelde. Ben even kwijt wanneer precies wel weer. Ik dacht na 4,5-5 weken po dat ik weer wat op mijn zij lag. Sterkte met je herstel.
 14. dian85

  Slaap technieken

  Ik heb 15 augustus 2017 mijn wissel gehad ivm kapselvorming na ruim 10 jaar.
 15. dian85

  Slaap technieken

  Heerlijk hè als je weer op je zij kan slapen. Ik mocht na 2 weken weer op de zij, maar dit voelde nog niet goed. Even uitgesteld. Ik ben geen buikslaper, maar lig al wel weer op mijn buik in bed.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×