Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

dian85

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  143
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

29 Excellent

3 Volgers

Over dian85

 • Verjaardag 18-12-1985

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1254 profielweergaven
 1. Hoi, ik heb inderdaad bij mijn wissel vorig jaar augustus antibiotica gehad via infuus. Bij mijn BV 11 jaar geleden denk ik het niet. Is mij niet verteld althans.
 2. Hoi, ja alles goed gegaan. Was nodig i.v.m. kapselvorming. Nogmaals succes morgen!
 3. Hoi, Gisteravond je laatste vlog gezien. Spannend komt nu wel dichtbij voor je. Succes morgen en rustig aan met je herstel. Toevallig 11 jaar geleden ook geopereerd 17 april. Was ook een dinsdag. Vanwege een wissel vorig jaar is mijn "datum" nu 15 augustus. Het komt allemaal goed. Groetjes!
 4. Pijn in borst na op zij slapen

  Ik mocht na 2 weken weer op mijn zij slapen. Dit ook niet gedaan omdat niet goed/fijn voelde. Ben even kwijt wanneer precies wel weer. Ik dacht na 4,5-5 weken po dat ik weer wat op mijn zij lag. Sterkte met je herstel.
 5. Slaap technieken

  Ik heb 15 augustus 2017 mijn wissel gehad ivm kapselvorming na ruim 10 jaar.
 6. Slaap technieken

  Heerlijk hè als je weer op je zij kan slapen. Ik mocht na 2 weken weer op de zij, maar dit voelde nog niet goed. Even uitgesteld. Ik ben geen buikslaper, maar lig al wel weer op mijn buik in bed.
 7. BV wissel kapot implantaat

  Wat een traject moet jij doorlopen zeg. Veel sterkte.
 8. Slaap technieken

  Je linker arm voor je rechter arm of andersom. Je doet met je andere hand dan normaal je broek dicht.
 9. Slaap technieken

  Hoi, ik deed de knoop dicht met gekruiste armen/handen. Hoop dat je snapt hoe ik het bedoel. Dat ging beter. Werkse weer morgen.
 10. Twee verschillende protheses?

  Hoi, ik heb 270cc en 300cc (van een ander merk). Minder groot verschil dan bij jou. Mijn ene borst is van nature kleiner. Vandaar dat daar iets meer in zit. Is dat bij jou ook de reden? Bij mij ziet het er niet raar uit hoor. Zie geen verschil.
 11. Bijna 7 maanden na mijn wissel Ik dacht ik doe nog even een update zo bijna 7 maanden na mijn wissel. Met mijn boobs gaat het goed. Links voelt nog wel nog steeds iets harder/steviger aan dan rechts. Links was de borst met graad 4 kapselvorming. Beugelbh's zitten me nog niet altijd lekker dus heb nog regelmatig mijn Carefix Anna aan. Maar al met al gaat het heel goed. Blij dat ik dit ook weer gehad heb. Geen idee of dat herkend wordt hier maar de huid en tepels voelen aan de ene kant doof qua gevoel, maar aan de andere kant juist heel gevoelig. Hoop dat het met jullie ook goed gaat!
 12. Wat ik zou zeggen is houd er rekening mee dat het gevoel van je huid en tepels anders kan worden. Ik bedoel daarmee als je (of iemand anders ;)) het aanraakt.
 13. Komt goed @Dodo20. Ik had in mijn hoofd: eerst maar eens een week verder zijn. Beterschap.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×