Jump to content

Lot24 : 19 mei 2009 : Dr. Timmenga : Diaconessehuis


Recommended Posts

Hoi hoi,

Ik kom van borstenforum .nl maar die is uit de lucht geloof ik. Borstenforum.com heeft trouwens een mooiere lay-out. Maar goed, ik zou 22 april al geopereerd worden (ik lag al op de operatietafel) maar dat is niet doorgegaan omdat ik verkouden was :103: Nu is het gelukkig bijna weer zover dus doe hard mijn best om NIET ziek te worden!

Ik heb nu cup a/b en krijg 300cc (rond) voor de spier. Beigin nu wel een beetje zenuwachtig te worden. Heb een week geleden de B-sizer besteld en donderdag binnen gekregen....netjes gevuld met water (300 ml) en in mijn BH gedaan...jeetje dat was GROOT!!! Schrok me echt wezenloos! Ben nu dus bang dat het wat veel is, 300cc. Aan de andere kant, als ik naar foto's kijk van van anderen, vind ik het best mooi.

Maar in ieder geval om iedereens verhalen te lezen!

:48: Lot

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ik71

Hi Lot!

Welkom! Spannend, wanneer krijg je nu je bv?

Bij mij zijn ze ook groter geworden dan ik verwachtte, maar ben er superblij mee...

Link to comment
Share on other sites

Hai Ik

Sowieso gefeliciteerd met je dames...Ik zie dat ze bij jou van A naar E zijn gegaan met 400cc...maar hoe groot had je verwacht dat ze zouden worden? Ik hoop te eindigen op een C, weet niet of groter bij mijn figuur past, ben best slank namelijk. Past het bij jou wel? En was je er gelijk blij mee of moest je er eerst aan wennen...best een sprong vooruit, van A naar E :126:

X Lot

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lot24,

Ik ben met 295 cc van een kleine a naar een 70D/75C gegaan, groter dan ik had verwacht maar ben er super blij mee.

Ik ben 1.72 en weeg 58 kilo, heb ze dual plane geplaatst gekregen.

Apart dat het de eerste x niet doorgegaan is door een verkoudheid?

Maar goed 19 mei is zo, veel succes met de voorbereidingen en niet ziek worden he!!

Liefs Pip

Link to comment
Share on other sites

Haha, ja dat was echt balen dat het de eerste keer niet doorging! baalde enorm! Ik lag echt al op de operatietafel, infuus al in mijn arm, en toen moest ik hoesten! Arts wilde eerst laten luisteren en besloot toen dat het niet doorging. Hij was bang dat ik een longonsteking had. Ik zei dat ik een week terug verkouden was geweest en dat het hoestje daar vandaan kwam. Maar hij nam er geen genoegen mee, operatie ging niet door!

Had alles al geregeld, 2 weken vrij van werk, mijn vriend 1 week vrij van werk, etc. En ook geestelijk was ik er helemaal klaar voor. Maar nu 19 mei, ook al over een dikke week :109:

Maar Pip, bij jou dus ook groter dan je dacht (lees je veel trouwens). Ik hoop op een volle C, kleine D. Ik vertrouw wel op de PC...wil niet van die enorme tieten ofzo, gewoon natuurlijk. Is dat bij jullie wel gewoon zo?

X Lot

Link to comment
Share on other sites

Guest ik71

Hi Lot!

De pc vertelde me dat ik uit zou komen op een grote C/ kleine D, maar tis toch wat groter geworden! Ik ben overigens ook aangekomen de afgelopen maanden, dus dat kan ook nog meespelen :rolleyes: Ik ben ongeveer 1.75 en weeg 64 kg. Dus ik vind het prima bij me passen. Ik was eigenlijk meteen aan ze gewend. Je hoort veel meiden die ze achteraf toch groter hadden gewild, dus neem ze niet te klein. Ik had daar overigens geen last van. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Hi Lot24

Het is bij mij heel natuurlijk geworden, past gewoon bij mijn lichaam.

Ik had ook echt niet kleiner gewild

Ik had zelf verwacht dat het een grote B kleine C zou worden dat zei ook de pc

Liefs Pip

Link to comment
Share on other sites

Hey Lot,

Welkom hier.

Ik zou echt niet kleiner doen hoor,hahaha

Ik ben 4 weken terug geholpen,en heb 280cc gehad(ik ben 182 en 65 kilo)en ik vind ze nu al klein lijken,haha.

Ik heb 75d bh maat.

Helaas kon er niet meer in bij mij,maar anders had ik dat zeker gedaan.'

Zon ding in je bh,lijkt altijd groter,als het in je borst zit,is dat toch anders.

Het is natuurlijk helemaal jopuw keus,maar neem maar van mij aan,dat het echt niet te groot is.

Als je mijn ww wil weten,lett me know,dan kan je zien dat het echt niet groot is.

liefs van Linda

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden,

Tanx voor jullie reacties! Zit nu weer met die b-sizers in mijn BH, nu zijn ze echt groot-groot...misschien is het inderdaad waar dat ze kleiner lijken als ze in je borst zitten! Mijn vriend noemt me al lola ferari :blink: haha daar word je ook niet vrolijk van! Hij vindt het trouwens wel 'porno', zoals hij het zegt! Linda, graag zou ik je ww willen, kan ik even kijken. Ik heb ongeveer zelfde postuur als jij, ook 180m en 64k...mooie vergelijking!

Liefs Lot

Link to comment
Share on other sites

Guest Mols1234

Dat is echt balen! Maar niets gebeurt zonder reden in dit leven!

Ik herken het, was ook ziek geweest voor mijn operatie.

Op de dag van de operatie heb ik liggen hoesten in mijn kamer voor ze mij kwamen halen, pfff.

Ik dacht nu ophouden want anders.....de anestesist had me namelijk verkouden gezien een paar dagen daarvoor en had gewaarschuwd dat als ik hoestte het niet door kon gaan.

Geloof maar dat ik geslikt heb op mijn kamertje toen de pc kwam aftekenen, hahaha.

Onder in de o.k. hoestte ik een keer, kon hem niet inhouden. Stond daar die man....enne? Ik zei, o, ik verslikte me van de spanning. Echt niet ziek dan? Nee, echt niet....pffffffff. Op het nippertje.

Ik heb 400 CC Dual Plane gekregen, was voor mij al de 2de BV.

Ik heb nu een 75D/e. Kijk maar eens in mijn album.

Groetjes en veel succes.

Mols1234

Link to comment
Share on other sites

Hey Lot,

Morgen de grote dag he....

Heeeeeeel veel succes he meid.

Al een beetje gezonde spanningen?

straks heb je eindelijk borsten,jippie.

toi toi toi,

Liefs van Linda

Link to comment
Share on other sites

Guest suffie

En dan eindelijk met borsten naar feestjes!!! Eindelijk die truitjes aan!!! Succes morgen, zal aan je denken!!

Liefs!!

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden!

How, nu echt zenuwachtig man!!! Ben tijdje niet online geweest, internet lag er af dus kon alleen op werk af en toe spieken! Jeetje wat ben ik nerveus! vandaag nog werken maar niets lukt!

Vorige week belde het ziekenhuis...het kon weer niet doorgaan want er was geen OK ruimte!! Ik helemaal huilen, is namelijk al de 3de keer! Dat kan toch niet! Er was al wel een nieuwe datum: Ik zou 18 juni geopereerd worden...

De assistent reageerde erg begripvol maar daar had ik niets aan, op werk nemen ze me ook al niet serieus meer...ik blijf vrij nemen en het weer verzetten! Ik dus helemaal overstuur! Was er emotioneel ook echt klaar mee...dus ik schreeuwde: al opereren ze me in de keuken, ik wil nu mijn borsten!

Ze zou het gaan bespreken met de arts....Ik de volgende dag teruggebeld (afgelopen vrijdag), kon het toch doorgaan! Zat er dus echt doorheen...18 juni pas! Van de stress ook weer gaan roken, dacht ook dat het dus weer 18 juni zou worden dus weer een pakje gekocht. Nu gaat het toch door morgen...

En nu komen de zenuwen. Ben ook echt bang dat ik complicaties krijg omdat ik heb gerookt! En ik twijfel weer over van alles! Ben ook best bijgelovig en omdat het nu bijna voor de 3de keer werd afgezegd denk ik dan 'mag het dan niet van boven ofzo...alles heeft een reden'.

Oooowwww word er zo moe van! Was het maar morgen avond!!!

Kusje Lot!

Link to comment
Share on other sites

Guest suffie

Jeetje, inderdaad echt vervelend dat het bijna voor de 3de keer verzet werd.... maar gelukkig dus toch morgen aan de beurt!!! Die zenuwen zo op het laatste moment zijn inderdaad het vervelendst...maar het is zo ineens morgenavond! En dan ben je super blij en denk je terug aan vandaag "oja, toen hoopte ik dat het nu was." Lekker vaag...maar dat ben je dan ook! Voelde me hartstikke stoned, niet gek want toen ik de narcose begon te voelen (binnen 5 seconden) was het laatste dat ik dacht "jeetje sterk spul dit"....

Succes met wachten!! En gewoon nu niet meer roken, het gaat met name om de laatste 24 uur!!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hey meiden,

Zenuwen zijn nu beetje gezakt...wel een raar idee dat ik morgenavond mijn boobs heb! Moet me morgen om 13:00 uur melden, en word hopelijk rond 15:00 uur geopereerd...wel laat! Moet ook een nachtje blijven, is standaard in het ziekenhuis...morgen dus nog even de ochtend zien door te komen, hoop dat ik uit kan slapen tot 11:00 uur ofzo...Niet dat ik om 7 uur al klaar wakker ben <_< dan ga ik maar schoonmaken ofzo!

Pfff, wel beetje onwerkelijk allemaal :rolleyes: Hoop dat alles goed gaat!

Kussie

Link to comment
Share on other sites

Guest suffie

Heel veel succes vanmiddag, hopelijk lig je nu inderdaad nog lekker te slapen!! Zal aan je denken vanmiddag!! En laat maar snel weer wat van je horen! Benieuwd naar je verslag natuurlijk.... al heb ik er nu al erg veel gelezen het blijft leuk om te lezen!!

Veel liefs

Link to comment
Share on other sites

Guest Smoothie

Heej Lot!!

Wat rot zeg dat het bijna weer niet doorging.

Maar heel veel succes vandaag! :D

Ik hoor wel hoe het gegaan is.

Liefs Rianne.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb mijn BooBs :101:

Gister er naar toe, moest me om 13:00 uur melden...kreeg een heerlijk pilletje waar ik wat rustiger van werd en ben toen, nog voor de opratie in slaap gevallen terwijl mijn vriend tv zat te kijken. om 14:45 uur werd ik wakker gemaakt en naar de OK gereden....echt veel weet ik niet meer, het ging allemaal heel snel. Infuus er aan zetten ging lastig en deed pijn. verder weet ik nog goed dat iemand een zuurstof slang tegen mijn mond hield, en weg was ik!

Toen ik bijkwam was ik gelijk klaar wakker! Ik wilde gelijk kijken maar alles zit zo ingetaped dat ik niks kon zien! Ook had ik hele erge honger...er lag een meisje naast me die hele erge pijn had en bleef huilen. Ze moest een cijfer geven tussen de 0 en de 10...10 schreeuwde ze! Toen vroegen ze het aan mij, ik voelde echt niks dus gaf een 0. Toen ik terug werd gereden 'zeurde' ik gelijk om eten, het was inmiddels 17:30 uur. Ik mocht twee beschuiten...heerlijk :rolleyes: s'avond kwamen mijn vriend en ouders op bezoek en het was echt gezellig, had geen pijn en voelde me kiplekker.

Alleen wat een nacht!!! Op mijn rug slapen in zo'n hard bed....heb echt twee uur geslapen ofzo!

Gelukkig mocht ik vanmorgen om 09:30 uur naar huis! Ik kan nog niks zien, vrijdag mag het tape eraf. Ze staan wel ver uit elkaar maar dat kwam door de tape zei de verpleger. Ik ben benieuwd vrijdag! Ga nu ff slapen want ben echt moe...na deze korte nacht!

Kusje Lot

Link to comment
Share on other sites

Hey Lot,

gefeliciteerd meis,

Geen idee of dat kwaad kan,als je het zeker wil weten gewoon je arts bellen meis.

liefs van Linda

Link to comment
Share on other sites

Guest Merel78

Hoi Lot,

Wat fijn voor je dat je ze nu hebt! Ik had het inderdaad al gelezen op het andere forum dat het de eerste keer niet doorging door een verkoudheidje! Heb ervan geleerd dat ik moetproberen niet te hoesten of te kuchen voor de O.K.!

maar, nu heb je ze! nog steeds geen pijn? Zijn ze achter de spier of voro de spier geplaatst? Weet je ook waarom dat andere meisje zo'n pijn heeft?

Daar zie ik namelijk toch wel tegenop, dat ik pijn heb en niets kan. Met 2 kinderen is dat gewoon ontzettend lastig en ik denk nu van als ik niet zoveel pijn heb dan zal het herstel ook wel heel erg voorspoedig gaan...

Gefeliciteerd met je nieuwe boobs en mocht je ooit foto's plaatsen dan ben ik erg benieuwd hoe ze zijn geworden!

Liefs,

Merel.

Link to comment
Share on other sites
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.