BV_JM

BV_JM : 26 december 2017 : Dr. Peters : Worldeye : Amsterdam

Recommended Posts

Hallo iedereen, 

 

Vandaag heb ik mezelf dan eindelijk aangemeld om zelf informatie te lezen en wellicht andere informatie te geven over mijn eigen borstvergroting. 

Ik ben op tweede kerstdag (26-12-17) geopereerd door dr. Peters in Amsterdam. Al een langere tijd denk ik erover om deze ingreep uit te laten voeren, en dit is dus eindelijk gebeurt. Ik heb voor mijn operatie al heeeeel veel informatie opgezocht, maar kom er toch steeds meer achter dat je iedere dag nog bijleert omtrent de borstvergroting. 

Ik hoop mijn kennis met jullie te kunnen delen en ik hoop ook veel van jullie nog te leren. 

 

Liefs xxx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi allemaal,

 

Ik ben ondertussen alweer bijna 3 weken PO maar wilde toch graag mijn ervaringen op schrijven omtrent mijn borstvergroting. 

Al vroeg in augustus besloot ik eindelijk een afspraak te maken voor een borstvergroting via Diana Gabriels. 

Eerste consult verliep goed echter twijfelde ik enorm over de genoemde cc's. Ik gaf aan graag bij dr. Peters geopereerd te willen worden en zo werd er een datum geprikt. 

Het tweede consult met de arts verliep ook goed, ik had een goed gevoel en ik heb nogmaals de pas bh aan gedaan om te kijken wat ik precies wilde. 

Ik besloot uiteindelijk voor L: 425cc en R:450cc te nemen. Dr. Peters gaf aan dat dit ook het maximale verschil was wat hij zou nemen als hij mij was. 

Mentor cohesie 1, dual plane. 

 

Voor de operatie:

Via de mail kreeg ik de locatie door waar mijn operatie zou plaats vinden. Dit was op de keizersgracht in Amsterdam zo genoemd in de mail. Ik had mezelf van te voren al goed op de hoogte gesteld en opgezocht waar dit was. Ik zag dat dit midden in Amsterdam was en dit leek mij geen locatie voor een operatie. Ik belde op eigen initiatief weer op naar Diana Gabriels, en vroeg of deze locatie klopte. ''Oh sorry mw, nee inderdaad deze locatie klopt niet'' kreeg ik te horen. Nou fijn dacht ik voor het zelfde geld was ik op de verkeerde locatie geweest en had me dit 800 euro gekost als ik te laat was voor de operatie. Uiteindelijk kreeg ik het goede adres door, bij de Worldeye kliniek te Amsterdam. 

Een paar dagen daarna kreeg ik een mailtje dat mijn operatietijd was verlaat van 11u naar 13u. 

 

Operatiedag:

's ochtends vroeg heb ik nog geprobeerd om 6u wat water te drinken en een beschuitje te eten. Echter was ik zo zenuwachtig dat ik dit niet weg kreeg. Samen met mijn vriend besloot ik vroeg aan te rijden ivm eventuele files op tweede kerstdag. Vandaar was ik ook extra vroeg op de locatie in Amsterdam. 12 u was ik eenmaal binnen in de worldeye kliniek waar al meerdere mensen aan het wachten waren. Ik zag geen receptioniste of iets zitten dus gingen ik en mijn vriend maar ergens zitten. Het viel me toen al op dat er meerdere meiden nog in de wachtkamer zaten. 

 

Ongeveer na 45 minuten kreeg ik te horen dat het wat uitliep. Niet wetende hoelang. Wel kreeg ik te horen dat er voor mij nog een borstlift, en twee borstvergrotingen gepland waren. Daarnaast was het in het worldeye centrum nog kouder als buiten op straat. Schijnbaar was het gebouw gesloten tijdens de vakantie en was de verwarming op vakantiestand gedraaid waardoor er hele koude lucht door het gebouw heen blies. Iedereen zat dan ook echt met een winterjas binnen te wachten, en dat voor een operatie. \

 

Na heel lang wachten werd ik om 14:45 binnen geroepen om voor te bereiden op de operatie. Na het lange wachten in de kou was ik ondertussen helemaal gespannen geraakt. Ik werd in een kamer gezet door de receptioniste die tevens ook verpleegkundige was en de mensen moest opvangen na een operatie. Zij vloog dan ook van links naar rechts. Ik werd in het kamertje gezet om voor te bereiden en kreeg daar diclofenac. Mij werd verteld dat mijn spullen vast in een kluis gezet zouden worden en dat ik me later zou mogen omkleden. Uiteindelijk heb ik een heel uur alleen daar in een kamertje gezeten voordat de anesthesist kwam om het infuus te prikken. Ook daar was het ontzettend koud en zat ik zonder jas. Het werd me daar even te veel.

 

Toen ik mezelf uiteindelijk mocht omkleden werd ik naar een kamer gebracht waar een andere meisje aan het uitslapen was na haar narcose. Ik werd daar neergelegd met een heel dun dekentje wat echt niet genoeg was voor de kou daar. Ook het omkleden werd allemaal gedaan zonder enige privacy. Dr. Peters kwam binnen, zei eigenlijk alleen dat ik tegen de muur aan mocht gaan staan en begon af te tekenen voor de operatie. Het goede gevoel wat ik had tijdens het tweede consult was daar eigenlijk snel verdwenen en ik vond dat het allemaal echt als lopende band werk werd gedaan. 

 

Op de operatietafel kreeg ik weer alleen het dunne dekentje waardoor ik echt super verkrampt op de operatiekamer lag. Ik voelde me erg oncomfortabel en had het nogsteeds ontzettend koud. Ik kreeg de antibiotica en voordat ik het wist lag ik te slapen. 

 

Uitslapen na de narcose:

Na de operatie herinner ik me nog dat ik wakker was en dat ik ontzettende pijn had. Mijn spieren voelde nog steeds verkrampt aan van de kou. Ik vroeg dan ook weer om een extra deken omdat ik het maar niet warm kon krijgen. Ik werd geholpen met het aantrekken van de postoperatieve BH door de receptioniste/verpleegkundige en zei vroeg mij of ik wat wilde drinken. Voor mijn operatie had ik gevraagd aan haar of ik ook wat te eten kreeg na de OK omdat ik vanaf eigenlijk de dag er voor niets meer had gegeten. Zij vertelde mij dat ik wat te eten zou krijgen en dat dit langzaam aan opgebouwd zou worden. 

 

Echter heb ik na het uitslapen alleen een glaasje thee gekregen en ben ik daarna een rolstoel in gezet om vervolgens zonder te kunnen plassen naar buiten gebracht te worden. Het was namelijk 17:30 toen ik naar buiten werd gereden om in de auto gezet te worden. Dus nog geen 1:45 minuten na de voorbereiding zat ik al in de auto !!

 

Eenmaal in de auto besefte ik eigenlijk wat er was gebeurd, ik zelf ben werkzaam als verpleegkundige en vond dat ze mij echt te kort hebben laten uitslapen. Ook had ik nogsteeds niets gegeten en moest ik vanuit Amsterdam nog eens 2 uur naar huis rijden zonder te hebben geplast na mijn OK. In de auto werd ik dan ook super ziek en eenmaal thuis heb ik net buiten de auto twee keer gebraakt. 

 

Dagen na de borstvergroting:

De dag na mijn borstvergroting zou ik eigenlijk gebeld moeten worden voor de eerste na controle. Na lang wachten werd ik maar niet gebeld. Twee dagen na mijn operatie heb ik dus zelf weer Diana Gabriels gebeld waar ze mij vertelde dat dit inderdaad weer een fout was. Ik heb dan ook aan de telefoon gezegd dat alles omtrent mijn operatie eigenlijk mis is gegaan en dat er grote fouten zijn gemaakt. Zij gaven aan dat ik dit op de mail moest zetten zodat deze klacht officieel behandeld zou worden. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nogsteeds niets van gehoord. 

 

Tijdens de eerste nacontrole na 2 weken is door Diana Gabriels zelf gekeken na de hechtingen. Mooi resultaat en er is links een hechting losgeknipt. Op dat moment merkte ik eigenlijk niet dat er nog een knoopje rechts zat die niet afgeknipt was, dit merkte ik pas 3 dagen na de eerste nacontrole. Ik belde weer op dat ik wat last begon te krijgen van deze hechting rechts en de praktijk van Diana gaf aan dat ik het op de mail moest zetten en dat er dezelfde dag nog contact zou zijn met mij. Savonds laat had ik nog niks gehoord en heb ik met hulp van mijn vriend zelf de hechting maar verwijderd. Toen werd er eindelijk opgebeld en zeiden ze dat het inderdaad niet goed was dat het knoopje er nog zat, en dat ik langs mocht komen als ik er last van had. Echter is het voor mij 1,5 uur rijden.. dus ik ben blij dat ik het zelf heb gedaan. 

 

Resultaat:

Over het resultaat heb ik echt niets aan te merken. Ik ben echt super blij met mijn nieuwe borsten en vind ze echt heel mooi. Ook de littekens vind ik mooi gehecht. Ik ben blij met mijn gekozen aantal cc's en ben blij dat ik toch groter ben gegaan. Echter alles erom heen had ik graag anders gezien. 

 

Ik hoop dat ik jullie hiermee een beetje op de hoogte heb gebracht over mijn ervaring. Ik hoop oprecht dat andere het wel goed ervaren hebben of gaan ervaren. Gelukkig is mijn resultaat precies wat ik wilde en ben ik daarom alsnog super tevreden, ondanks de vele fouten die er zijn gemaakt. 

 

XX BV_JM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb echt met open mond je verhaal zitten lezen:20: Hoe er moet jou omgegaan is, kan gewoon echt niet!! Lijkt me verschrikkelijk om de dag zo meegemaakt en ervaren te hebben. Kleine troost dat je in ieder geval blij bent met het resultaat, dat had er niet nog bij moeten komen... Hopelijk heb je de kliniek verder niet meer nodig en verloopt alles vanaf nu gewoon voorspoedig, dat gun ik je van harte :53:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ah bedankt voor je lieve berichtje! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest noov

Jeetje @BV_JM...wat een verhaal! Nare ervaring! Goed dat je dat hier deelt! En idd....gelukkig dat je borsten wél mooi geworden zijn en niet geleden hebben onder dit lopende bandwerk. Maar kan me heel goed voorstellen dat het je niet lekker zit. Benieuwd of je hier nog wat van hoort. Er worden op dit forum overigens meer vervelende ervaringen vermeld mbt de praktijk van DG.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh nou zoals de rest van de meiden zit ik ook met verbazing je verhaal te lezen!!
Ik vind dit onmenselijk. Wat een nare ervaring moet dit voor je geweest zijn. 

 

Gelukkig ben je tevreden met het eindresultaat, nog een goed herstel gewenst en nu genieten van het resultaat!
Liefs

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik heb het inderdaad gelezen, ik ben pas later aangemeld hier dus ook pas later alle reacties van andere meiden gelezen. Bedankt voor je berichtje! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik vind het ook echt onmenselijk. Mijn beste vriendinnetje wordt hier volgende week ook geopereerd. Ik ben benieuwd of ze dan al iets verbeterd hebben. Bedankt voor je berichtje!

 

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heftig hoor!

Ikzelf ben ook verpleegkundige en heb met enig afschuw je verhaal gelezen... Omdat ik van België kwam en 2u naar huis moest rijden mocht ik een nachtje in het ziekenhuis blijven, en wat ben ik daar verwend!

Dus ik ben vooral heel blij voor je dat het resultaat is zoals gewenst...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja ik heb dit daarna ook terug gekoppeld dat dit echt geen kwaliteitszorg was die geleverd was. Echter kreeg ik hier niet echt een reactie op. Het is toch noodzakelijk dat er na een operatie gegeten wordt en dat een patiënt begeleid wordt naar het toilet. Echter was dit allemaal niet het geval bij mijn BV. Ik wens dit ook echt niemand toe. Bedankt voor je berichtje! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeetje zeg wat een verhaal zeg!!! Je bent echt onmenselijk behandelt!!! :77:

Ik ben blij voor je dat je toch het gewenste resultaat hebt gekregen ;)

 

Lieve gr Eef...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

BV_JM, wat erg dat je dat hebt meegemaakt. Dat ze je koud en ineens in narcose hadden. Pff zeer vervelend om te lezen laat staan mee te maken. En zo snel ook weer naar huis gestuurd. 

 

Mag ik je album bekijken? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Holy crap @BV_JM
Wat een verhaal (lees het nu pas)

Ik ken WorldEye toevallig, omdat ik er mijn ogen heb laten laseren, en toen was alles pico bello in orde.. Maar als de verwarming op vakantiestand staat en ze niet eens een warme deken aan kunnen bieden, en je dus na de operatie zo de deur uit gooien (want dat is wat ze deden!!) sjeesus.. dan vind ik dat echt bizar.. 
Als er een betere communicatie zou zijn bij Gabriels, dan zouden ze ook beter communiceren met de locaties die ze afhuren en zouden er niet dit soort idiote dingen gebeuren... 
Bah, ik kan er nog wel meer over zeggen, maar laat ik het niet doen. 

Een goed herstel gewenst!

 

xx BB

Share this post


Link to post
Share on other sites