Ga naar inhoud
Borsten Forum


Valentina69

Leden
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

14 Good

4 Volgers

Over Valentina69

Recente bezoekers van dit profiel

997 profielweergaven
 1. Hoi dames. Ik ben door haar geopereerd op 26 maart. Ik ben zeer tevreden. Zij werkt veel met motiva. Ik heb zelf 300 cc voor de spier motiva ergonomix demi en het is heel natuurlijk. Ik herstelde zeer snel en voel me goed. Ze is zeer kundig. Heel veel succes
 2. Dr. Oostveen cosmed kliniek werkt ook met motiva. Ik heb 300 cc voor de borstspier en is met een natuurlijk resultaat.
 3. Hoi hoi. Ik ben ook door Dr. Oostveen geopereerd en vind haar ook zeer goed. Ik ben nu 6 weken po en heb de motiva ergonomix. Ze zijn nu al zacht. Heel natuurlijk. Heb nergens last van. Snel herstelt.
 4. Hoi hoi. Ik ben ook door Drs. Oostveen geopereerd via Cosmed klinieken. Super tevreden. Ik heb motiva demi 300 cc voor de borstspier en bijna 5 po. Ik genas waanzinnig snel. Littekens mooi. Mijn borsten zijn heel natuurlijk en oom al zacht. Je bent in goede handen bij haar. Succes.
 5. Hoi hoi. Ik ben door dokter Oostveen geopereerd. Zij werkt ook bij cosmed kliniek. Heb ronde ergonomix motiva 300 cc voor de borstspier laten plaatsen en zeer tevreden. 4 weken po en ze voelen al heel zacht en bewegen natuurlijk mee met de borsten. Succes
 6. Met de cup maat moet je het zo zien. Als de omvang groter wordt dan gaat de cup mee. Dus een 75a is niet het zelfde als 70 a of 80a. 80a is de zelfde cup als 75 b. Heb gewerkt in een lingerie zaak. Ik had een 70 c voorgevormde bh als maat van het merk sapph, maar zonder bh een volle b. Ik moest wel een sport bh dragen dus weet niet waarom jullie niet.
 7. Hoi hoi. Ik heb 300 cc motiva ergonomix demi voor de borstspier. Ik had genoeg weefsel dus vandaar er voor gekozen. Je kan dan ook vergelijken bij welke arts je een goed gevoel bij hebt als je bij alle twee een consult doet. Dokter Oostveen werkt met oplosbare hechtingen. Ik heb in iedergeval een fijne ervaring bij haar en cosmed kliniek gehad. Veel succes!
 8. Ik ben bij dokter oostveen geweest. Zij werkt bij cosmed kliniek. Ik heb voor ergonomix gekozen omdat deze met fe borst mee beweegt. Is heel natuurlijk. Voelde gewoon goed. Op welke cup je uit komt kan ik je niet zeggen. Weet alleen dat het bij iedereen anders is. Ligt aan hoe je borsten zíjn kwa breedte ect. De ene 300cc is niet de ander. En ook hoe je lichaam is. Tenger gebouwd of voller. Ik zou eerts 245 krijgen maar toch voor 300 gekozen. Vond ik mooier bij mij. De meeste kiezen voor iets meer. En houd er rekening mee dat 75 a de zelfde cup maat is als 70b. . Succes.
 9. Hoi hoi. Ik ben door dokter Oostveen geopereerd en ze heeft het super mooi gedaan. Ze is heel kundig en ik voelde mij erg op gemak bij haar. Mijn littekens zijn mooi en dun. Ik ben 3 weken po en voelde mij al heel snel top. Hoop dat je er wat aan hebt.
 10. Hoi hoi. Ik heb 300 cc demi ergonomix motiva voor de spier en had een 70 c maar nu een 70 E cup met een niet voorgevormde bh. Ze beginnen nu heel mooi natuurlijk te worden. Ben 3 weken po. Ze zijn ook al aardig zacht. Ik ben 165 en 53 kilo. Ik vind ze niet te klein maar dat is natuurlijk ook persoonlijke smaak. Hoop dat je er wat aan hebt. Veel succes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...