Jasmijn_

Twijfels plaatsing vanwege krachttraining

Recommended Posts

Hoi lieve meiden!

 

Ik doe best heel fanatiek aan krachttraining (4-5 keer in de week) en ik train hierbij ook borst. Ik twijfel nu dus over welke plaatsing ik moet kiezen... Ik hoor zoveel wisselende verhalen! Bij dual plane/achter de spier zou het er risico zijn van verschuivende implantaten. Ik zou het niet erg vinden om geen borst meer te kunnen trainen, maar ik wil wel graag nog schouders en rug kunnen trainen zonder risico. Dan zou wat ik zo lees voor de spier het best zijn, maar ik wil mogelijk ook nog een keer gaan zakken naar een lager bodyfat percentage, maar het zou rot zijn als de prothesen dan zichtbaar worden. Oh ja, en mijn vriend wil graag dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet, dat speelt in mijn achterhoofd ook nog wel mee... 

 

Hopelijk kan iemand mij advies geven over voor/achter/dual plane of ervaringen delen:)

 

Ik heb mijn consult bij dr. Straten morgen, dus ik zal uiteraard ook met hem overleggen! Ik weet dan ook nog niet of voor de spier überhaupt mogelijk is met de hoeveelheid borstweefsel wat ik nu heb... 

 

Liefs Jasmijn 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee! Volgens mij hadden we elkaar al eerder even gesproken en zoals je misschien weet ben ik zelf nog niet geopereerd. Ik ging in oktober naar Nio in de hoop dat voor de spier zou kunnen en de beste man keek één seconde naar me en zei al direct dat dat niet mogelijk zou zijn als ik wilde dat het er natuurlijk uitzag. Volgens hem kun je met dual plane trouwens wel gewoon alles doen. Als je even Googlet op "bodybuilding forum breast implants" vind je een hoop resultaten van het bodybuilding forum met heel heel veel ervaringen van fanatieke sportsters! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja klopt, wij waren elkaar al eerder tegengekomen! Heb je al besloten wat jij gaat doen? En heb je al een datum? Bedankt voor de tip, ik ga even zoeken :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja! Het wordt 23 februari 440cc Monobloc Hydrogel, dual plane geplaatst. Mijn bovenlijf is ook gewoon skinny, dus het verbaast me niet dat hij me dit adviseerde. Het kwam op mij over alsof de meeste dames op dat forum borst nog wel secundair meetrainen, door schouders e.d., maar gewoon directe borstoefeningen vermijden. Al zitten er ook wat tussen die gewoon precies zo trainen als voor hun operatie. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ah tof! Bewust pas over 3 maanden gepland? Het moet inderdaad wel bij je figuur passen ook, zeker als je het natuurlijk wil houden! Ik hoop dat het inderdaad gewoon gaat, want zou ze het liefst wel dual plane of under laten plaatsen :)

 

Meer ervaringen zijn nog steeds welkom!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deevoted1981

@Jasmijn_ ik ben na het consult wel direct gestopt met het trainen van de borst als primaire groep en ben niet van plan dit weer te gaan doen als ik straks weer mag gaan sporten. Precies wat @RosaE zegt, wel secundair. Ik was op de borst echt skinny, mijn ribben waren zichtbaar (echt heel plaatselijk hoor, mijn vet % is momenteel 29%) dus voor de spier was niet eens een optie. Als je echt gaat zakken in je vet dan worden ze volgens mij heel zichtbaar, je ziet dat veel op die bikini wedstrijden, vreselijk gezicht vind ik dat (persoonlijk). Ik train liever de borst niet meer dan dat ik van die gerimpelde ballen op m'n borst heb. X

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ja stoppen met trainen tot operatie ga ik inderdaad ook doen! Ik zou het ook niet zo erg vinden als ik niet meer kan benchen, of geen fly's of dumbelpresses meer kan doen, maar ik zou het wel verschikkelijk vinden als ik ook geen schouders meer kan trainen! Overhead press is mijn lievelingsoefening en mijn schouders zijn de laatste tijd echt begonnen met groeien and i love it :wub: Is dat een ding met je ribben zichtbaar? Want ik heb dat namelijk ook, zelfs ik nu niet echt lean ben... Heb echt een vooruitstekend ribbenkast, niet mooi vind ik zelf :blush: En inderdaad dat wil ik echt niet, zou zonde zijn! Dankje voor het delen van je ervaring!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jasmijn_ Ja, ik moet nog even sparen haha! Vandaar februari

 

@Deevoted1981 Ik heb hetzelfde 'probleem', heel zichtbare ribben en borstbeen, echt een stuk minder vet daar dan op de rest van m'n lijf. Ik zag wat foto's van jou en het is mooi geworden! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deevoted1981

@Jasmijn_ ik denk dat je voor situatie dan een beetje vergelijkbaar is met de mijne, in mijn album staan van die toffe ( :ph34r:) 3D foto's. Mijn ribbenkast steekt ook erg naar voren, die staken verder naar voren dan mijn borst. Ik ben met 29% absoluut niet lean, behalve heel plaatselijk op m'n borst (can you believe it ... de enige plek waar ik wel wat vet had willen hebben hahahaha). Omdat ik dus heel weinig weefsel had op de borst en beperkte ruimte ben ik voor dual plane gegaan, beide artsen 9Hupkens en Straten) waarbij ik een consult heb gehad adviseerden dit ook. Ik ben pas 3 weken ver dus ik kan nog niet veel roepen over de after helaas. Ik denk dat ook dit weer erg per persoon verschillend is, zelf heb ik echt het advies van de chirurg gevolgd, op dit forum is veel info te vinden maar de pc die je voor je hebt is nog altijd de specialist en die kan het het beste inschatten op jouw lijf, ik zou dus alle vragen goed opschrijven en aan hem voorleggen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deevoted1981

@RosaE dank! Wat ik nu nog wel zie is dat ik echt nog flinke bolling boven op heb, dat schijnt ook nog te moeten zakken maar ik kan me dan voorstellen dat ik met voor de spier echte tennisballen had gehad. Ik had echt een kippenborstje. Wellicht had anatomisch voor een nog meer natuurlijk effect gezorgd maar dat vond ik weer te spannend vwb mogelijkheid tot draaien van de implantaten

Share this post


Link to post
Share on other sites

@RosaE Duur is het he? :blink: Ik heb het gelukkig al staan! 

 

 

Ik heb nog even in je album gekeken en ik vind ze echt zo mooi gelukt, jij bent echt mijn voorbeeld :wub: Ik neem ze dan ook zeker mee om te zeggen 'dit wil ik' :blush:

Maar als ik het qua figuur zo vergelijk is het wel een beetje vergelijkbaar inderdaad, alleen zijn mijn ribben dan nog beter zichtbaar :unsure: En inderdaad, ik heb hele mooie lovehandles die ik graag minder zou hebben, maar op mijn borsten een beetje extra was teveel gevraagd haha :lol:

 

Hoe gaat het met je? Heb je nog pijn en ben je er blij mee? 

 

Ik ga goed luisteren naar wat Straten gaat zeggen en dan hoop ik dat het iets is waar ik ook achter kan staan! Bedankt voor je advies :53:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deevoted1981

@Jasmijn_ wat een eer, vind ik natuurlijk super leuk. Het gaat heel goed, ik ben op de helft zo langzamerhand. 3 weken p/o dus nog 3 weken sportbh en borst band dag en nacht, inmiddels begint de band te wennen; de eerste dagen heb ik er flink mee geworsteld. Ik vind pijn een groot woord, ik heb niet echt pijn gehad maar meer ongemak. 6 weken 'rustig aan doen' is moeilijker dan je zou denken :D maar wel echt nodig om het goed te laten herstellen en wat is nou 6 weken op een mensen leven.. ik ben echt zo ontzettend blij, blij met de keuzes die ik gemaakt heb en geen spijt. Straten is zo'n rustige fijne man die goed naar je luistert en je echt goed helpt je keuzes te maken, ga op je gevoel af. Ben benieuwd hoor, echt een mooi proces om door heen te gaan. :53:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Wat goed om te horen, het enthousiasme straalt ervan af, super leuk!! :D

Ik heb al 2 knieoperaties gehad, dus qua rustig aan doen ben ik een kenner ondertussen haha. 

Desalniettemin blijft dat moeilijk, vooral omdat ik nu pas net weer lekker aan de gang ben... 

Jij zit in ieder geval alweer op de helft, het moeilijkste is achter de rug! Fijn mom te horen dat het zo goed met je gaat. 

Echt fijn om te horen dat Straten zo'n fijne pc is, geeft me nog een extra beetje moed voor morgen! 

Ik hoop echt dat ik straks net zo positief kan terugkijken als dat jij dat doet :)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ik heb even naar je foto's gekeken en ik heb idd precies het zelfde als jij. Mijn borstkas steekt ook uit en heb ook weinig vet op mijn borst... En bijv. wel een klein beetje op mijn buik. Heel weird haha. Ik word door dr. van der Weij geopereerd en die zegt dat voor de borst wel kan?! Vreemd. Heb ook maar een 70a...

Share this post


Link to post
Share on other sites