• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

tante-chan

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  171
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Good
 1. Ben heel benieuwd, laat je het weten?
 2. Ik heb begin dit jaar een consult gehad bij Bergman waar mij ook Natrelle is aangeboden. Ik had er een goed gevoel bij maar toch wilde ik nog even van Velthuis horen wat zij zouden bieden. De PC bij Velthuis heeft mij meteen op het risico gewezen van ALCL en daarbij vermeld dat je bij Natrelle een hoger risico hebt. Dit is dus iets waar ik in april op ben gewezen door Velthuis, bij Bergman heeft men er niks over gezegd. Dit was voor mij inderdaad doorslaggevend om voor Velthuis en Mentor te kiezen ondanks ik bij Bergman een leuke familiekorting kreeg. Wat ik me nu afvraag.. als Velthuis ervan op de hoogte is dan moet Bergman dat toch ook zijn en zijn patiënten informeren. Dat je wellicht alleen met Natrelle werkt zou geen reden mogen zijn om deze risico’s niet te vermelden.
 3. Voor of onder de spier??

  Hi! Welkom... Dualplane is half onder de spier. Dit wordt vaak aangeraden wanneer je zelf niet genoeg borstweefsel hebt of de arts werkt er het meeste mee. Ik heb het zelf omdat ik vrij mager ben en bij voor de spier zou ik grote kans hebben om de protheses te zien. Als je nog niet goed weet wat het inhoud en wat de voordelen hiervan zijn bij jou zou ik nog even een afspraak inplannen zodat alles duidelijk is. Het is niet zomaar iets wat je gaat doen... succes!
 4. tips met kleine kinderen

  Mijn meiden hebben precies dezelfde leeftijd. Mijn oudste kan redelijk veel zelf, soms helpen met kleine dingen maar dat kon ik al heel snel. Die van twee kan als het moet veel meer dan je denkt. Trap zelf op, naar beneden kon ze ook op haar billen. Wilde ze dit niet dan ging ik samen met haar zittend naar beneden. Ik heb heel veel hulp gehad tijdens bedtijden, mijn moeder was er veel en een vriendin die bij mij in de straat hielp ook zo nu en dan. Is het zo dat je dan toch moet tillen hou dan goed je armen in je zij zodat je de kracht uit je onderarmen haalt. Succes maandag!
 5. Ik heb ook 295cc, anatomisch van Mentor. Ben 1.72 lang met een gewicht van 58 kilo.. ben nu 10 weken po en ben onwijs blij met het resultaat... ben uitgekomen op een 70D maar zo oogt het in kleding absoluut niet, het is dan eerder een bescheiden C. Ik heb lang getwijfeld over 255/295 maar ben blij dat ik voor de grote gekozen heb, het went zo snel. Vooral als de zwelling weg is denk je op een gegeven moment.. nu moeten ze niet nog kleiner worden Hahaha.. succes met het maken van je keuze!
 6. Teleurgesteld of niet?

  Mijn sportbh is kleiner in maat dan mijn uiteindelijke maat. Er gaat nog zoveel veranderen. Als je borsten zakken en ontspannen dan zal je zien dat je andere maten gaat krijgen. Geef het even de tijd! Ziet er prachtig uit.
 7. Ik zou toch maar niet te eigenwijs zijn.. herstellen kan je maar 1 keer. Je bent verder van huis als je straks complicaties gaat krijgen en je littekens niet mooi herstellen. Denk goed om jezelf!
 8. welke bh maat krijg ik ?

  Oe spannend! ik ben 1,72 en weeg 57. Heb 295cc anatomisch achter de spier. Mijn sportbh is 75c, Carefix maat M en van gewone bh’s draag ik 70D maar oogt als een kleine C..Jij hebt wel een maatje kleiner maar kan zomaar hetzelfde resultaat zijn. Ligt aan je voorsituatie en het type prothese. Succes met je operatie!
 9. Nieuw hier, eventjes voorstellen

  Welkom! Bij mij was het precies zo, na 2 meiden en 16 kilo lichterwas er niks van over. Leek wel een meisje van twaalf.. Eerste consult was bij Bergman maar uiteindelijk geopereerd in Rotterdam bij de Velthuis Kliniek. Was beide top hoor maar bij Velthuis voelde het net wat beter. Succes met je eerste consult!
 10. Vanaf welke week masseren? (+vraag)

  Volgens mij is het het beste om niet te masseren, ik heb geen advies gekregen om het te gaan doen in ieder geval. Wat betreft de randen kan ik helaas niks zeggen, ik ben hier niet bekend mee. Misschien dat @best_boobie je het beste antwoord kan geven. Groetjes!
 11. Ik had inderdaad te weinig borstweefsel, dan zou je zeker de prothese gaan zien en kans op rimpels. Ik hoop het ook, komt vast goed!
 12. BV Sebbin 215cc hoog profiel zoekt steun..

  Wat vervelend voor je dat je nu niet tevreden kunt zijn met wat je in de spiegel ziet... ik moest zelf de eerste weken ook heel erg wennen. De borsten waren op zich wel mooi maar jeetje wat waren ze groot. Ik vond het echte ballen en kon me niet indenken dat het mooi zou worden en ik op een dag zou zeggen, wat ben ik hier blij mee.. maar toch na een week of 5 begon het te wennen en kwam er meer vorm in de borsten en gingen ze ontspannen. Nu ben ik trots op wat ik zie in de spiegel! ik hoop dat jij dit ook over een paar weken kunt zeggen. Sterkte meid!
 13. Hoi! ik ben 8 weken po en fanatiek sportster. Ik heb 295cc anatomisch dual plane.. dit was voor mij de enige optie. Ik ben 1.72cm en weeg 58 mijn vetpercentage is 20% ben dus redelijk slank. Vandaag heb ik voor het eerst weer met gewichten getraind. Het is goed gegaan maar het is echt wennen. Heel eng om bepaalde oefeningen te doen maaar na een par keer heb je het vertrouwen wel weer. Ik doe wat rek oefeningen met mijn borst maar zonder gewichten, ik denk dat ik mijn borstspier niet zo zeer meer ha trainen want dat is ook echt niet nodig. Ik ga nu langzaam de gewichten opbouwen zodat ik eind december weer bodypumplessen kan gaan doen. Volgens mijn pc mag je na 6 weken alles weer gewoon doen maar wel rustig opbouwen. Moet eerlijk zeggen dat mijn spier op de linkerborst wat aan het zeuren is nu maar dat is niet gek na 8 weken niks doen en nu met implantaten. Succes met het maken van je keuze. Groetjes!
 14. Hoi leen, nee die heb ik niet meer. Groetjes Chantal