Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

tante-chan

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  176
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Good
 1. Hi, ik ben ook geopereerd in de Velthuis Kliniek afgelopen september. Ben 1.73 en weeg 58 kilo en met 295cc ben ik uitgekomen op een 70D maar voor het oog heb ik een mooie volle C. Ik ben er erg blij mee, zeker niet te klein! In het begin vond ik ze echt veel te groot maar uiteindelijk is het een mooi resultaat geworden. Wat ik er fijn aan vind is dat je uit alle lingerie en badmode kan kiezen. Ga je groter dan ben je misschien beperkt tot het kiezen van grote maten waar toch vaak minder keus in is. Succes met het maken van een keuze. Groetjes!
 2. Wat fijn dat het achter de rug is meid! Neem goed op tijd je medicatie en laat je lekker verwennen. Je gaat zien dat je je heel snel beter gaat voelen en vol trots kan genieten van het moois wat je nu hebt
 3. Wat fijn dat je er uit bent! Hele mooie maat heb je gekozen laat de zenuwen zoveel mogelijk los, je bent echt in goede handen!
 4. OW jeetje wat spannend!! Nou je bent echt in goede handen hoor. Ze heeft bij mij twee kunstwerkjes afgeleverd en mijn littekens zijn prachtig.. eigenlijk nu al bijna niet te zien. Het is mij alles 100% meegevallen, pijn heb ik niet gehad. Alleen het drukkende gevoel in de ochtend was even vervelend. En ik had wat problemen met mijn drain, die zat tegen een bloedvat aan waardoor er constant bloed afgetapt werd. Ook hier heeft dr Klepetko mij heel goed geholpen. Neem goed je medicijnen opgezette tijden en juist niet te vroeg stoppen want dan kan je wel pijn gaan krijgen. Ik ben nu 4 maanden po en ik ben zo onwijs blij!! Kan alles weer en kijk vol trots in de spiegel stuur me even een persoonlijke bericht, dan kijk ik even of ik wat foto’s met je kan delen. Alvast succes voor de 15e! Groetjes Chantal
 5. consult met dokter en gelijk opereren

  Je woont in Rotterdam... ga eens op bezoek bij Dr Klepetko (is een dame) bij de Velthuis Kliniek in Rotterdam. In ben in september door haar geopereerd, zij is een fantastische arts. Luistert naar je wensen, gaat voor het meest natuurlijke resultaat en niet geheel onbelangrijk, ze is heel eerlijk in alles wat je kan verwachten en wat kan komen. Bij mij heeft ze twee kunstwerkjes gemaakt succes met het maken van je keus!
 6. Ben heel benieuwd, laat je het weten?
 7. Ik heb begin dit jaar een consult gehad bij Bergman waar mij ook Natrelle is aangeboden. Ik had er een goed gevoel bij maar toch wilde ik nog even van Velthuis horen wat zij zouden bieden. De PC bij Velthuis heeft mij meteen op het risico gewezen van ALCL en daarbij vermeld dat je bij Natrelle een hoger risico hebt. Dit is dus iets waar ik in april op ben gewezen door Velthuis, bij Bergman heeft men er niks over gezegd. Dit was voor mij inderdaad doorslaggevend om voor Velthuis en Mentor te kiezen ondanks ik bij Bergman een leuke familiekorting kreeg. Wat ik me nu afvraag.. als Velthuis ervan op de hoogte is dan moet Bergman dat toch ook zijn en zijn patiënten informeren. Dat je wellicht alleen met Natrelle werkt zou geen reden mogen zijn om deze risico’s niet te vermelden.
 8. Iemand ervaring met dianagabriels clinics??

  Hi! Welkom... Dualplane is half onder de spier. Dit wordt vaak aangeraden wanneer je zelf niet genoeg borstweefsel hebt of de arts werkt er het meeste mee. Ik heb het zelf omdat ik vrij mager ben en bij voor de spier zou ik grote kans hebben om de protheses te zien. Als je nog niet goed weet wat het inhoud en wat de voordelen hiervan zijn bij jou zou ik nog even een afspraak inplannen zodat alles duidelijk is. Het is niet zomaar iets wat je gaat doen... succes!
 9. tips met kleine kinderen

  Mijn meiden hebben precies dezelfde leeftijd. Mijn oudste kan redelijk veel zelf, soms helpen met kleine dingen maar dat kon ik al heel snel. Die van twee kan als het moet veel meer dan je denkt. Trap zelf op, naar beneden kon ze ook op haar billen. Wilde ze dit niet dan ging ik samen met haar zittend naar beneden. Ik heb heel veel hulp gehad tijdens bedtijden, mijn moeder was er veel en een vriendin die bij mij in de straat hielp ook zo nu en dan. Is het zo dat je dan toch moet tillen hou dan goed je armen in je zij zodat je de kracht uit je onderarmen haalt. Succes maandag!
 10. Ik heb ook 295cc, anatomisch van Mentor. Ben 1.72 lang met een gewicht van 58 kilo.. ben nu 10 weken po en ben onwijs blij met het resultaat... ben uitgekomen op een 70D maar zo oogt het in kleding absoluut niet, het is dan eerder een bescheiden C. Ik heb lang getwijfeld over 255/295 maar ben blij dat ik voor de grote gekozen heb, het went zo snel. Vooral als de zwelling weg is denk je op een gegeven moment.. nu moeten ze niet nog kleiner worden Hahaha.. succes met het maken van je keuze!
 11. Teleurgesteld of niet?

  Mijn sportbh is kleiner in maat dan mijn uiteindelijke maat. Er gaat nog zoveel veranderen. Als je borsten zakken en ontspannen dan zal je zien dat je andere maten gaat krijgen. Geef het even de tijd! Ziet er prachtig uit.
 12. Ik zou toch maar niet te eigenwijs zijn.. herstellen kan je maar 1 keer. Je bent verder van huis als je straks complicaties gaat krijgen en je littekens niet mooi herstellen. Denk goed om jezelf!
 13. welke bh maat krijg ik ?

  Oe spannend! ik ben 1,72 en weeg 57. Heb 295cc anatomisch achter de spier. Mijn sportbh is 75c, Carefix maat M en van gewone bh’s draag ik 70D maar oogt als een kleine C..Jij hebt wel een maatje kleiner maar kan zomaar hetzelfde resultaat zijn. Ligt aan je voorsituatie en het type prothese. Succes met je operatie!
 14. Nieuw hier, eventjes voorstellen

  Welkom! Bij mij was het precies zo, na 2 meiden en 16 kilo lichterwas er niks van over. Leek wel een meisje van twaalf.. Eerste consult was bij Bergman maar uiteindelijk geopereerd in Rotterdam bij de Velthuis Kliniek. Was beide top hoor maar bij Velthuis voelde het net wat beter. Succes met je eerste consult!
 15. Vanaf welke week masseren? (+vraag)

  Volgens mij is het het beste om niet te masseren, ik heb geen advies gekregen om het te gaan doen in ieder geval. Wat betreft de randen kan ik helaas niks zeggen, ik ben hier niet bekend mee. Misschien dat @best_boobie je het beste antwoord kan geven. Groetjes!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×