Spring naar bijdragen
Borsten Forum

RosaE

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  192
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

RosaE last won the day on Februari 28

RosaE had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

48 Excellent

6 Volgers

Recente profielbezoeken

827 profielweergaven
 1. @Ik1990 Ik heb je toegevoegd M’n meest recente foto is alweer van even geleden, ik zal snel een nieuwe uploaden (nu bijna 4 weken PO).
 2. Ik moet zeggen dat de mijne nu wel oké voelen als ik ze aanraak. Ze zijn nog wel heel hard, maar echt pijn doet het niet. Ik merk wel dat de huid gevoelig is, dus die smeer ik twee keer per dag in, maar de pijn ‘van binnenuit’ is nu minimaal. Ze beginnen ook wel meer eigen te voelen. Ik herken wel wat je zegt over echt dingen ondernemen. Ook op werk als ik periodes wat meer moet staan en m’n rug niet kan ondersteunen krijg ik wel last en ze zijn keihard als ik thuis kom. Ik heb nog niet echt periodes gehad dat ik een paar uur achter elkaar heb gelopen/gestaan, maar ik denk ook niet dat dat zou gaan... Het gaat hier wel elke dag iets beter! Merk jij ook wel die vooruitgang?
 3. Jammer dat je er niet helemaal tevreden mee bent nog! Ik vind mijne ook echt nog niet zo mooi. M’n linkerborst begint wel echt te zakken en een mooie vorm te krijgen, de rechter volgt heel traag. Echt mooi vind ik ze nog niet... Heel hoog ook nog vooral. Ik kom van een lege 75B op een 75D/E (ik denk uiteindelijk E).
 4. Twee weken (en een dag) PO! Ik heb deze week weer twee dagen gewerkt. De eerste dag viel me ontzettend zwaar. Ik was doodmoe en had behoorlijk wat pijn, de tweede dag ging al een stuk beter. Ik merk dat mijn boobies nu eindelijk meer op de goede plek beginnen te zitten en een beetje zachter beginnen te worden. Vooral de linker begint nu op een borst ipv een torpedo te lijken, yay! Vannacht ook voor het eerst geslapen zonder pijnstillers of diazepam
 5. Ik snap het, maar komt helemaal goed. Ik heb gewoon gegeten zoals normaal (80% gezond, 20% chocola )
 6. Ahhhh ja, ik snap je. Ik woog 65 kg de ochtend van de operatie en 73 de avond erna. Allemaal vocht! Nu (14 dagen PO) ben ik weer zo goed als terug naar normaal. Na ongeveer een week begon het weg te trekken. Hoort er allemaal bij meis!
 7. @R-oxie Hoihoi! Ik ben vlak na jou (23/2) geopereerd door dr. Nio (toevallig ook Hydrogel haha) en ik heb afgelopen maandag ook een borstband van hem gekregen. Hij heeft tegen mij gezegd dat ik hem zonder beha mag/moet dragen, zodat er voldoende ruimte is om te zakken. Je mag een sportbeha dragen om je tepels een beetje te verbergen, voor het geval je al werkt, maar dan moet deze heel wijd zitten en verder dus niet echt steun bieden.
 8. @Sneeuw Wat vervelend dat je je zo voelt! Ik ken die momenten van frustratie en ik denk dat we gewoon geduld moeten hebben. Het is alleen vreselijk balen dat ze op hun lelijkst zijn als ze ook op hun pijnlijks zijn... ik heb het trouwens wel met iedereen gedeeld.
 9. @Nootje Ik kreeg na m'n operatie (dr. Nio, Parkkliniek) 10 stuks diazepam 2mg mee, om tweemaal daags te nemen. Gisteren had ik controle en gaf ik aan dat m'n borstspier nog steeds zo opspeelt en heb ik een nieuw recept gekregen. Misschien gewoon even voorleggen aan je chirurg?
 10. Ik gebruik zelf wel spierverslappers, voorgeschreven door mijn chirurg. Mijn rechterborstspier verkrampt soms totaal en daar werkt het goed bij. Heb jij ze voorgeschreven gekregen of heb je ze gewoon in huis?
 11. @Jennifer0 Dankje! Ze hingen al een beetje op half 7 de laatste dagen, dus ik heb ze er vandaag tijdens het douchen afgehaald. Littekens zien er prachtig rustig uit Hoe was jouw controle verder?
 12. @Tammy89 Tuurlijk, ik heb je toegevoegd
 13. Hahaha ja, dat zei hij tegen mij ook, maar voor je eigen welzijn raad ik je aan het toch achterwege te laten. Ik ben ver van tevoren gestopt met benchen e.d., maar ik heb nog wel veel schouderwerk gedaan en push up enzo. Achteraf gezien had ik dat ook liever geskipt de laatste weken en gewoon alleen maar benen getraind... Het is trouwens wel fijn als je sterke buikspieren hebt. Ik kon vanaf dag 1 zelf overeind komen vanuit bed, dus dat is dan wel weer fijn
 14. @Jennifer0 Ik was denk ik 20 minuten binnen gisteren. Nou ja, ik laat die zooi wel zitten totdat het er vanzelf af valt door het douchen enzo... @Boobs2015 Ja serieus, echt balen. Ik heb m'n borst al laaaang voor m'n operatie niet meer primair getraind, maar wel secundair. Als ik dit had geweten had ik m'n hele bovenlijf niet meer getraind, ver van tevoren. Misschien heb jij er nog wat aan Oh, en het enige dat een beetje verlichting geeft/gaf is diazepam. Mocht je hetzelfde merken zou ik al in één van de eerste dagen vragen om meer. Nio is er niet moeilijk in haha, hij heeft me gisteren een recept voor 84 stuks gegeven, terwijl je er vanuit Park MC maar 10 meekrijgt.
 15. @Jennifer0 @Sneeuw Door alle opwinding over de martelband ben ik helemaal vergeten te vragen of Nio de pleisters wilde loshalen. Dat gebeurt toch meestal op eerste controle?? Weten jullie dat?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×