Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

RosaE

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  192
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

RosaE last won the day on February 28

RosaE had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

48 Excellent

6 Volgers

Recente profielbezoeken

686 profielweergaven
 1. @Ik1990 Ik heb je toegevoegd M’n meest recente foto is alweer van even geleden, ik zal snel een nieuwe uploaden (nu bijna 4 weken PO).
 2. Ik moet zeggen dat de mijne nu wel oké voelen als ik ze aanraak. Ze zijn nog wel heel hard, maar echt pijn doet het niet. Ik merk wel dat de huid gevoelig is, dus die smeer ik twee keer per dag in, maar de pijn ‘van binnenuit’ is nu minimaal. Ze beginnen ook wel meer eigen te voelen. Ik herken wel wat je zegt over echt dingen ondernemen. Ook op werk als ik periodes wat meer moet staan en m’n rug niet kan ondersteunen krijg ik wel last en ze zijn keihard als ik thuis kom. Ik heb nog niet echt periodes gehad dat ik een paar uur achter elkaar heb gelopen/gestaan, maar ik denk ook niet dat dat zou gaan... Het gaat hier wel elke dag iets beter! Merk jij ook wel die vooruitgang?
 3. Jammer dat je er niet helemaal tevreden mee bent nog! Ik vind mijne ook echt nog niet zo mooi. M’n linkerborst begint wel echt te zakken en een mooie vorm te krijgen, de rechter volgt heel traag. Echt mooi vind ik ze nog niet... Heel hoog ook nog vooral. Ik kom van een lege 75B op een 75D/E (ik denk uiteindelijk E).
 4. Twee weken (en een dag) PO! Ik heb deze week weer twee dagen gewerkt. De eerste dag viel me ontzettend zwaar. Ik was doodmoe en had behoorlijk wat pijn, de tweede dag ging al een stuk beter. Ik merk dat mijn boobies nu eindelijk meer op de goede plek beginnen te zitten en een beetje zachter beginnen te worden. Vooral de linker begint nu op een borst ipv een torpedo te lijken, yay! Vannacht ook voor het eerst geslapen zonder pijnstillers of diazepam
 5. Crossfitters en krachttraining fanaten gezocht

  Ik snap het, maar komt helemaal goed. Ik heb gewoon gegeten zoals normaal (80% gezond, 20% chocola )
 6. Crossfitters en krachttraining fanaten gezocht

  Ahhhh ja, ik snap je. Ik woog 65 kg de ochtend van de operatie en 73 de avond erna. Allemaal vocht! Nu (14 dagen PO) ben ik weer zo goed als terug naar normaal. Na ongeveer een week begon het weg te trekken. Hoort er allemaal bij meis!
 7. @R-oxie Hoihoi! Ik ben vlak na jou (23/2) geopereerd door dr. Nio (toevallig ook Hydrogel haha) en ik heb afgelopen maandag ook een borstband van hem gekregen. Hij heeft tegen mij gezegd dat ik hem zonder beha mag/moet dragen, zodat er voldoende ruimte is om te zakken. Je mag een sportbeha dragen om je tepels een beetje te verbergen, voor het geval je al werkt, maar dan moet deze heel wijd zitten en verder dus niet echt steun bieden.
 8. @Sneeuw Wat vervelend dat je je zo voelt! Ik ken die momenten van frustratie en ik denk dat we gewoon geduld moeten hebben. Het is alleen vreselijk balen dat ze op hun lelijkst zijn als ze ook op hun pijnlijks zijn... ik heb het trouwens wel met iedereen gedeeld.
 9. @Nootje Ik kreeg na m'n operatie (dr. Nio, Parkkliniek) 10 stuks diazepam 2mg mee, om tweemaal daags te nemen. Gisteren had ik controle en gaf ik aan dat m'n borstspier nog steeds zo opspeelt en heb ik een nieuw recept gekregen. Misschien gewoon even voorleggen aan je chirurg?
 10. Ik gebruik zelf wel spierverslappers, voorgeschreven door mijn chirurg. Mijn rechterborstspier verkrampt soms totaal en daar werkt het goed bij. Heb jij ze voorgeschreven gekregen of heb je ze gewoon in huis?
 11. @Jennifer0 Dankje! Ze hingen al een beetje op half 7 de laatste dagen, dus ik heb ze er vandaag tijdens het douchen afgehaald. Littekens zien er prachtig rustig uit Hoe was jouw controle verder?
 12. @Tammy89 Tuurlijk, ik heb je toegevoegd
 13. Hahaha ja, dat zei hij tegen mij ook, maar voor je eigen welzijn raad ik je aan het toch achterwege te laten. Ik ben ver van tevoren gestopt met benchen e.d., maar ik heb nog wel veel schouderwerk gedaan en push up enzo. Achteraf gezien had ik dat ook liever geskipt de laatste weken en gewoon alleen maar benen getraind... Het is trouwens wel fijn als je sterke buikspieren hebt. Ik kon vanaf dag 1 zelf overeind komen vanuit bed, dus dat is dan wel weer fijn
 14. @Jennifer0 Ik was denk ik 20 minuten binnen gisteren. Nou ja, ik laat die zooi wel zitten totdat het er vanzelf af valt door het douchen enzo... @Boobs2015 Ja serieus, echt balen. Ik heb m'n borst al laaaang voor m'n operatie niet meer primair getraind, maar wel secundair. Als ik dit had geweten had ik m'n hele bovenlijf niet meer getraind, ver van tevoren. Misschien heb jij er nog wat aan Oh, en het enige dat een beetje verlichting geeft/gaf is diazepam. Mocht je hetzelfde merken zou ik al in één van de eerste dagen vragen om meer. Nio is er niet moeilijk in haha, hij heeft me gisteren een recept voor 84 stuks gegeven, terwijl je er vanuit Park MC maar 10 meekrijgt.
 15. @Jennifer0 @Sneeuw Door alle opwinding over de martelband ben ik helemaal vergeten te vragen of Nio de pleisters wilde loshalen. Dat gebeurt toch meestal op eerste controle?? Weten jullie dat?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×