• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

RosaE

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

8 Neutral
 1. @Pienn Ja, ik ga ook voor 440 Hydrogel haha! Op 23 februari als ik goedkeuring krijg op m’n werk enzo
 2. @Pienn Ik heb ze net bekeken en ik vind ze hartstikke mooi! En idd helemaal niet hoog meer. Heel mooie maat ook voor je figuur, vind ik. Oogt heel natuurlijk
 3. @Pienn zou ik misschien ook bij je mogen kijken?
 4. @Jasmijn_ Ja, vreselijk duur! Maar het gaat het waard zijn
 5. @Jasmijn_ Ja, ik moet nog even sparen haha! Vandaar februari @Deevoted1981 Ik heb hetzelfde 'probleem', heel zichtbare ribben en borstbeen, echt een stuk minder vet daar dan op de rest van m'n lijf. Ik zag wat foto's van jou en het is mooi geworden!
 6. Ja! Het wordt 23 februari 440cc Monobloc Hydrogel, dual plane geplaatst. Mijn bovenlijf is ook gewoon skinny, dus het verbaast me niet dat hij me dit adviseerde. Het kwam op mij over alsof de meeste dames op dat forum borst nog wel secundair meetrainen, door schouders e.d., maar gewoon directe borstoefeningen vermijden. Al zitten er ook wat tussen die gewoon precies zo trainen als voor hun operatie.
 7. Hee! Volgens mij hadden we elkaar al eerder even gesproken en zoals je misschien weet ben ik zelf nog niet geopereerd. Ik ging in oktober naar Nio in de hoop dat voor de spier zou kunnen en de beste man keek één seconde naar me en zei al direct dat dat niet mogelijk zou zijn als ik wilde dat het er natuurlijk uitzag. Volgens hem kun je met dual plane trouwens wel gewoon alles doen. Als je even Googlet op "bodybuilding forum breast implants" vind je een hoop resultaten van het bodybuilding forum met heel heel veel ervaringen van fanatieke sportsters!
 8. Ah fijn! Hoe lang had je in eerste instantie vrij genomen van werk? Ik ga die sportbeha zeker in m'n achterhoofd houden haha!
 9. @Kiki Wat een leuk verslag! Zou ik ook mogen kijken bij je?
 10. @Fickta Die sportbeha ziet er heerlijk uit! En fijn dat je je wat beter voelt. Heb je het gevoel dat je het ergste achter de rug hebt? Je foto's zijn prachtig trouwens! Kan me voorstellen dat het heerlijk was om te douchen
 11. Ah, ze zijn echt al heel mooi! De vorm is echt al natuurlijk hè? Maakt me weer helemaal enthousiast haha!
 12. @shirros Zou ik ook mogen kijken bij je?
 13. Dat is helemaal normaal voor een vrouw!! (En die weegschalen zijn idd onbetrouwbaar) 16-17% is niet heel heel laag voor bijvoorbeeld athleten of heel fanatieke sporters, vergeleken met 'normaal' is het (te) laag.
 14. Haha, ja, aan de lage kant. Moet het voor powerliften toch wel wat hoger houden. Ik heb nog geen tieten Ik denk niet dat iemand geïnteresseerd is in mijn voorsituatie haha
 15. Nee, klopt! Volgens mij kan het ook gewoon wel hoor. Ik had wel gehoord dat het kan zijn dat je implantaten naar de zijkanten bewegen wanneer je je borst veel direct traint. Al schijnt dat per persoon te verschillen. Uit bescherming voor m'n 'investering' zou ik denk ik het trainen van borst minimaal houden. De kans dat ik ooit aan een wedstrijd mee kan doen acht ik toch heel klein. Veel te korte benen