Ga naar inhoud

Miss.Poes.34 : 24 juli 2017 : Dr. Schuringa : Boerhaave


Aanbevolen berichten

Hoi Allemaal :-)

 

Ik ben nieuw en wil mij graag even voorstellen.

Ik ben 33, woon samen met mijn vriend en mijn trouwe 4-voeter.  

Zelf werk ik in de zorg op een PG/afdeling in een verpleeghuis, elke dag is daar anders en ik vind het fijn om te zorgen voor...

 

Vandaag heb ik een consult gehad bij de Boerhaave kliniek in Amsterdam bij Dr. van der Kar. en heb een 75 A, mijn operatie staat al ingepland op 24 juli en kijk er net als jullie dan daar ook erg naar uit. Natuurlijk besef ik mij ook dat de pijn na de operatie ook erg vervelend kan zijn, uiteraard is dat voor iedereen een andere ervaring en ik zal die ervaring nog moeten ondervinden.

Is er iemand toevallig hiermee bekend???

De aanrader van de arts was Mentor protheses dual/plane 250cc rond, ik had eerst andere gepast en tsja daar viel ik gelijk voor de anatomische nr;5 ik dacht echt Yess dit wordt mijn dag :-)

Niets minder waar, volgens de arts kon dit niet passen onder mijn spier pffffffff en nu??? ik ga natuurlijk wel een second opinion inplannen dat kan en daar zal ik dan ook wel goed gebruik van maken, zelf wilde ik graag zo ie zo 300cc jeetje echt niet minder nu kan ik het doen en dan wil ik het ook goed doen :-P

Ik zit nog steeds in dubio ik kan me er weinig van voorstellen hoe het verschil eruit ziet.

 

Heeft iemand toevallig ook ervaring met deze kliniek en of deze arts? ben benieuwd naar jullie ervaring :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

8 dagen geleden zijn mijn borsten daar gedaan door dr. L.p van der weij.

Hij doet het al ruim 23 jaar en heeft super veel borstvergroting uitgevoerd. Was gelijk bij mij consult zeker ervan dat ik het door hem wou laten doen. Ik heb 230 cc voor de spier ( kon voor de spier had genoeg borst en klierweefsel en huid dikte was ook goed ondanks me kleine a cupje) daar was is heel blij mee! Ben van a naar cup c gegaan met 230 cc. Qua pijn valt het mee.. de eerste 2 dagen is overeind komen uit bed erg moeilijk en pijnlijk  verder de eerste 4 dagen  geborrel en steken. Nu 8 dagen verder alleen pijn met auto rijden en hoesten en niezen voelt gek. Had trouwens geen blauwe plekken gehad. Ze zijn daar zoo lief  was erg angstig en zenuwachtig dus kreeg een kalmeringstablet en verdoving spray in elleboog holte  daar was ik super blij mee! Na 1 weekje moest ik op controle komen  pleisters eraf halen en littekencreme mee gekregen.

Nou hoop dat je hier wat aan hebt.  Heel veel succes in iedergeval!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Ccccc

 

Dank je wel voor jouw verhaal met jouw ervaring.

 

:)

Wel fijn om te horen dat je operatie goed is verlopen en dat het herstel voor jou zo ontzettend mee valt.

 

Ik vond het consult wel een beetje dubbel het ging echt erg snel, en misschien komt dat ook wel omdat ik mij er al jaren in verdiep, waardoor hij mij weinig hoefde te vertellen wat met betrekking van de operatie.

Wel vond ik het jammer dat zij geen bepaalde voorbeelden konden geven van hoe het er ongeveer eruit zou kunnen zien, ik had wel een boek of dergelijke verwacht maar helaas :( 

 

Dr. van der Kar. adviseerde mij mentor prothese, dual plane. Ergens voelde ik mij flabbergasted juist omdat ik anatomische wilde hebben pfff wist even niet meer hoe ik erop moest reageren en natuurlijk moest ik het ook allemaal even op mij inlaten werken.

Hij kwam wel met allemaal argument waarom hij voor de ronde protheses bij mij zou gaan en niet voor anatomische, de tepelstand ze gaan anders naar het plafon kijken met de anatomische plus dat als ik van boven naar beneden kijken totaal geen decolleté heb en vlak zijn, onder wel iets gevuld, als ze dual plane worden geplaatst dan krijg je minder het porno-boob effect zei hij en natuurlijk niet te gek groot maken want dan ziet het er ook best wel nep uit. Conclusie 250cc zou voor mij het meest passend zijn ten opzichte van mijn lichaam enz..

 

Ik weet niet hoe 250 cc eruit zou zien met ronde mentor prothese, de mensen waren verder wel aardig en het oogde echt super rustig, terwijl zij mij vertelde dat hun het echt super druk hebben. had jij dat idee ook?

De kliniek voelde wel erg kill maar het aquarium daarin tegen was wel een mooi blik om op te werpen.

het idee om wakker te worden met Boobs, is jouw zelfvertrouwen daardoor nu ook veel beter?

en moet jij je bh ook dag en nacht blijven dragen?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi allemaal

Bij mijn consult werd er 250cc Mentor prothese geadviseerd en zal dan dual plane worden gezet.

 

Ik hoop dat iemand ook mentor heeft en rond de 250cc, misschien kunnen jullie mij wat richtlijnen geven over wat te verwachten van het resultaat en herstel?

mijn operatie staat 24 juli ingepland en ga zo ie zo voortijdig nog even terug om alles nog even goed door te spreken.

En natuurlijk ben ik benieuwd naar foto's als dat kan :-) zodat ik het bij mezelf een beetje kan visualiseren hoe het eruit gaat zien :D

 

Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oo van der weij heeft 2 boeken op ze bureau liggen. Hij liet ook foto's zien. Voor en na foto's van zijn werk. Bij het consult nam hij echt de tijd. Maar hij heeft het wel altijd druk.. Ben er nu paar keer geweest ook met me zus  en er zitten altijd ook andere te wachten die afspraak hebben met hem en de dag van operatie had hij ook nog 3 of 4 andere operaties begreep ik van verpleegkundige  het was een drukke dag zoals zij dat noemde. Bh moet ik 6 weken dag en nacht aan.

En wakker worden met boobs.. jaa zit zoveel lekkerder in me vel!! Ben zoo blij ermee! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb al vanaf het begin al een beetje een naar onderbuik gevoel.

Als ik jou verhaal zo lees heb jij het goed getroffen en is jouw consult verlopen zoals het hoort, maar ik begrijp niet waarom dat niet bij mij kon.

Ik denk dat ik maar eens een consult met van der weij in moet gaan plannen en kijken wat zijn beoordeling is, of is dat stom?

alleen staat mijn operatie op 24 juli bij van der kar ingepland dan hoop ik dat die door van der weij dan ook gedaan kan worden.

Ik ben wel gaan zoeken naar recensies van de arts en lees veel goeie dingen over van der weij, maar over van der Kar kan ik weinig vinden.

 

Ik denk dat ik er ook zeker geen spijt van zal krijgen :-P

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Miss.Poes.34, Welkom op het forum.

Ik snap je twijfel, als een consult niet gaat zoals je gehoopt had is dat een tegenvaller.

Wat ik alleen nog niet begrijp: in je eerste stukje zeg je dat er geen ruimte genoeg is achter de spier, en in het tweede stukje dat hij rond dual plane wil plaatsten, maar dat is deels achter de borstspier, dual plane.

Dus als rond dual plane geplaatst kan worden dan kan anatomisch ook dual plane geplaatst worden.....:unsure::unsure:.

En een ronde prothese dual plane plaatsen, komt vaak anatomisch over, omdat de bovenkant van de prothese platter gedrukt wordt dan als je een ronde prothese voor de spier plaatst.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Miss.Poes.34 Hoi Hoi!

 

Welkom op het forum. Ik wordt ook geopereerd bij Boerhaave op 1 augustus. Maar niet door de arts die jij noemt maar door Xander Bakker. Erg aardige PC! goed advies. Heel rustig en meelevend. Ook hij heeft mij foto's getoond van soortgelijke operaties die hij heeft uitgevoerd. Ben denk ik wel 2 uur binnen geweest (heeft ook te maken met mijn uitgebreide mommy makeover). Luistert goed naar je wensen en adviseert dan wat het mooiste is bij je lichaam!

 

Hij heeft echt de tijd voor mij genomen. Heb zo'n goed gevoel bij de kliniek! Misschien kan je bij dezelfde kliniek een consult met een andere arts vragen? Als je bij de kliniek wel een goed gevoel hebt maar niet heel erg bij de arts is dat altijd mogelijk! ik ga 14 juni nog een keer terug voor een extra consult omdat ik erg twijfel over het aantal CC's. De eerste keer zoveel info gehad dat de helft ook langs mij heen is gegaan. Dus zelfs een 2e consult gratis en voor niets is hier zeker mogelijk! ..

 

Je moet wel 100% achter je keuze staan natuurlijk! Het is jouw borstvergroting dus het is echt niet erg om een second opinion te vragen!

 

groetjes!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Honeybee070

 

Dank je wel voor je reactie met jouw verhaal :-)

Fijn om te horen dat jouw consult wel naar goede orde is verlopen en alles zo is gegaan zoals het eigenlijk hoort te zijn.

Een mommy-make? ik heb er wel eens over gelezen, het zal voor jou ook best wel spannend zijn allemaal.

 

:-)

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

14 uur geleden zei Liefbeestje:

@Miss.Poes.34, Welkom op het forum.

Ik snap je twijfel, als een consult niet gaat zoals je gehoopt had is dat een tegenvaller.

Wat ik alleen nog niet begrijp: in je eerste stukje zeg je dat er geen ruimte genoeg is achter de spier, en in het tweede stukje dat hij rond dual plane wil plaatsten, maar dat is deels achter de borstspier, dual plane.

Dus als rond dual plane geplaatst kan worden dan kan anatomisch ook dual plane geplaatst worden.....:unsure::unsure:.

En een ronde prothese dual plane plaatsen, komt vaak anatomisch over, omdat de bovenkant van de prothese platter gedrukt wordt dan als je een ronde prothese voor de spier plaatst.....

 

Hoi Liefbeestje;

 

Dank je wel :-)

 

Eerst even nog om jouw verwarring recht te trekken vanwege het dual plane verhaal :-P

Ik denk dat je mijn verhaal een beetje verkeerd hebt gelezen ;-) de zin uit mijn verhaal heb ik hieronder nog maar even een keer geplaatst.

 

Ik had eerst andere gepast en tsja daar viel ik gelijk voor de anatomische nr;5 ik dacht echt Yess dit wordt mijn dag :-)

Niets minder waar, volgens de arts kon dit niet passen onder mijn spier

 

Het ging hier namelijk om, dat ik anatomische prothese had gepast die ik graag eigenlijk wel wilde hebben, alleen die prothese is kwa maat niet passend onder mijn spier, ik heb daar de ruimte niet voor.

de arts had alles opgemeten van de afstand zeg maar van de schouder naar de borst toe, de ruimte is daar dan ook te kort waardoor de prothese niet goed komt te liggen.

 

Best wel een ingewikkeld verhaal om dat te moeten omschrijven :-) maar het gaat zo ie zo dual plane geplaatst worden, dit kon wel met een anatomische prothese maar dan 1 maat kleiner dan nr.5

Hij radde de anatomische prothese wel af bij mij vanwege de stand van mijn tepels ze staan nu recht als ik anatomisch zou nemen heb ik kan dat ze naar het plafon gaan kijken.

Tsja ik word niet vrolijk als ik 2 ogen mij tegemoet zie kijken, wanneer ik naar beneden kijk hahahah

 

Misschien had ik mijn verhaal wel raar omschreven hoor, ik typ vaak wel snel waardoor mijn zinnen dan niet helemaal aansluiten.

Ik ga zo ie zo een nieuwe consult inplannen met een andere arts, kijken hoe dat bevalt.

 

:-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

7 uur geleden zei Miss.Poes.34:

 

Hoi Liefbeestje;

 

Dank je wel :-)

 

Eerst even nog om jouw verwarring recht te trekken vanwege het dual plane verhaal :-P

Ik denk dat je mijn verhaal een beetje verkeerd hebt gelezen ;-) de zin uit mijn verhaal heb ik hieronder nog maar even een keer geplaatst.

 

Ik had eerst andere gepast en tsja daar viel ik gelijk voor de anatomische nr;5 ik dacht echt Yess dit wordt mijn dag :-)

Niets minder waar, volgens de arts kon dit niet passen onder mijn spier

 

Het ging hier namelijk om, dat ik anatomische prothese had gepast die ik graag eigenlijk wel wilde hebben, alleen die prothese is kwa maat niet passend onder mijn spier, ik heb daar de ruimte niet voor.

de arts had alles opgemeten van de afstand zeg maar van de schouder naar de borst toe, de ruimte is daar dan ook te kort waardoor de prothese niet goed komt te liggen.

 

Best wel een ingewikkeld verhaal om dat te moeten omschrijven :-) maar het gaat zo ie zo dual plane geplaatst worden, dit kon wel met een anatomische prothese maar dan 1 maat kleiner dan nr.5

Hij radde de anatomische prothese wel af bij mij vanwege de stand van mijn tepels ze staan nu recht als ik anatomisch zou nemen heb ik kan dat ze naar het plafon gaan kijken.

Tsja ik word niet vrolijk als ik 2 ogen mij tegemoet zie kijken, wanneer ik naar beneden kijk hahahah

 

Misschien had ik mijn verhaal wel raar omschreven hoor, ik typ vaak wel snel waardoor mijn zinnen dan niet helemaal aansluiten.

Ik ga zo ie zo een nieuwe consult inplannen met een andere arts, kijken hoe dat bevalt.

 

:-)

Ik begrijp je nu. Het ging alleen om die maat 5 dus ;)

 

Mijn tepels stonden ook recht en heb anatomische protheses en ze staan nu nog steeds keurig recht, geloof niet dat dat nog echt gaat veranderen. 

Zal je een foto van mijn voorsituatie en nu sturen. 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

9 uur geleden zei Liefbeestje:

Ik begrijp je nu. Het ging alleen om die maat 5 dus ;)

 

Mijn tepels stonden ook recht en heb anatomische protheses en ze staan nu nog steeds keurig recht, geloof niet dat dat nog echt gaat veranderen. 

Zal je een foto van mijn voorsituatie en nu sturen. 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

 

Hoi Liefbeestje,

Dank je wel en wouw wat een verschil is dat zeg, wat heb je veel volume ineens je borsten zijn echt mooi vrouwelijk geworden :-) 

Heb je nog veel pijn gehad enz. na de operatie? en hoe was voor jou het herstel?  

En na hoeveel weken lukte het jou om weer wat dingen zelfstandig te kunnen doen?

zo zie begint het bij mij nog meer te kriebelen om me te laten opereren hahahaha

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi je zou Best_boobie kunnen vragen voor een inschatting van je maat.

Verder kun je via de zoekbalk wel wat vinden denk ik over 250cc, maar niet iedereen heeft het album openbaar staan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weeks later...

Ik heb iets minder..  230cc maar wel voor de spier. Daarnaast ben ik erg smal dus had ik weinig cc's nodig om een volle B kleine C te krijgen. Mijn album is openbaar  ik heb trouwens protheses van mentor. Anatomisch  succes!:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op ‎6‎-‎6‎-‎2017 om 21:26 zei Opelke:

@Miss.Poes.34 ik ga ook 250 links krijgen en 275 rechts, dual plane. Maar ben een beetje onzeker over de maat, wil niet dat ze te klein worden. Ik ga daarom nog een extra afspraak maken om nog eens passen.

Hey :-)

 

Ja met de maat zit ik eigenlijk ook wel een beetje mee, ook ik heb verschil in mijn linker en rechter borst nu ze nog klein zijn merk je het verschil kwa volume nog niet maar als ze straks vergroot zijn dan valt het met 1 oogopslag wel op.

De arts zei tegen mij dat ie het verschil zo wou laten! voor mij mooi niet dus...

Ik moest nog steeds een nieuwe afspraak inplannen maar door de drukte lukte dat steeds niet, vanmiddag maar even actie ondernemen wil natuurlijk wel een andere arts hebben.

 

ja als je het doet, moet het ook mooi zijn en naar eigenwensen vallen uiteraard sta ik wel open voor de mening van de arts aangezien zij wel een objectieve kijken hebben op jouw lichaam en het moet er wel op aankunnen sluiten zodat het zo mooi en natuurlijk uit gaan zien.

keuze prothese ben ik al over uit het wordt echt ronde maar volume is nog bij mij met een vraag teken aangezien ik eigenlijk zelf iets van 300cc of ietsjes meer maar niet minder wil.

 

bij welke kliniek ben jij? en wanneer wordt jij geopereerd?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op ‎6‎-‎6‎-‎2017 om 23:07 zei Zuster89:

Ik heb geen mentor maar natrelle hoge projectie, anatomisch 290cc.kom van 75aa/a en heb nu 75d in bh maar oogt kleiner (c) was ook mijn wens. Ben bijna 9 weken geleden geholpen. Worden nog iets voller maar verwacht geen e-cup. 

Wouw jeetje zeg, had je ook veel pijn na de operatie en hoelang duurde het bij jou voordat je weer iets meer kon ondernemen?

Ik denk dat 300cc voor mij dan misschien ook wel meer dan genoeg is :-) het zal allemaal wel wennen zijn in het begin denk ik?

Link naar reactie
Delen op andere sites

6 uur geleden zei Miss.Poes.34:

Hey :-)

 

Ja met de maat zit ik eigenlijk ook wel een beetje mee, ook ik heb verschil in mijn linker en rechter borst nu ze nog klein zijn merk je het verschil kwa volume nog niet maar als ze straks vergroot zijn dan valt het met 1 oogopslag wel op.

De arts zei tegen mij dat ie het verschil zo wou laten! voor mij mooi niet dus...

Ik moest nog steeds een nieuwe afspraak inplannen maar door de drukte lukte dat steeds niet, vanmiddag maar even actie ondernemen wil natuurlijk wel een andere arts hebben.

 

ja als je het doet, moet het ook mooi zijn en naar eigenwensen vallen uiteraard sta ik wel open voor de mening van de arts aangezien zij wel een objectieve kijken hebben op jouw lichaam en het moet er wel op aankunnen sluiten zodat het zo mooi en natuurlijk uit gaan zien.

keuze prothese ben ik al over uit het wordt echt ronde maar volume is nog bij mij met een vraag teken aangezien ik eigenlijk zelf iets van 300cc of ietsjes meer maar niet minder wil.

 

bij welke kliniek ben jij? en wanneer wordt jij geopereerd?

Ik ga in de bbc bij dr verdonck.  Op 7 juli is mijn operatie. ik heb besloten om niet meer te twijfelen over de maat (gemakkelijk gezegd he) maar ik vond het goed met passen en vertrouw op dr verdonck. Heb ook al zoveel goede dingen over hem gelezen. En moesten ze toch te klein uitvallen ga ik gewoon op dieet haha die siliconen blijven toch even groot :lol:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.