Miss.Poes.34

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Miss.Poes.34

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Eudi, Hoe is je BV gegaan? het is voor jou nu al even geleden ;-) Ik onderga 24 Juli bij Boerhaave ook bij dr. Schuringa een BV en ben zo benieuwd naar jouw ervaring bij deze arts enz. groetjes :-)
 2. Hoi Allemaal? Ik ben een tijdje geleden op consult geweest bij T.H.J. Van de Kar, naderhand wel naar enige beoordelingen enz. gezocht, verder dan zijn vitae kwam ik echter niet wel een paar recenties gelezen. Wie is ook door deze chirurg geopereerd? of heeft een consult bij deze man gehad? Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie ervaring en het afleveren van zijn kwaliteit van werk :-)
 3. Wouw jeetje zeg, had je ook veel pijn na de operatie en hoelang duurde het bij jou voordat je weer iets meer kon ondernemen? Ik denk dat 300cc voor mij dan misschien ook wel meer dan genoeg is :-) het zal allemaal wel wennen zijn in het begin denk ik?
 4. Hey :-) Ja met de maat zit ik eigenlijk ook wel een beetje mee, ook ik heb verschil in mijn linker en rechter borst nu ze nog klein zijn merk je het verschil kwa volume nog niet maar als ze straks vergroot zijn dan valt het met 1 oogopslag wel op. De arts zei tegen mij dat ie het verschil zo wou laten! voor mij mooi niet dus... Ik moest nog steeds een nieuwe afspraak inplannen maar door de drukte lukte dat steeds niet, vanmiddag maar even actie ondernemen wil natuurlijk wel een andere arts hebben. ja als je het doet, moet het ook mooi zijn en naar eigenwensen vallen uiteraard sta ik wel open voor de mening van de arts aangezien zij wel een objectieve kijken hebben op jouw lichaam en het moet er wel op aankunnen sluiten zodat het zo mooi en natuurlijk uit gaan zien. keuze prothese ben ik al over uit het wordt echt ronde maar volume is nog bij mij met een vraag teken aangezien ik eigenlijk zelf iets van 300cc of ietsjes meer maar niet minder wil. bij welke kliniek ben jij? en wanneer wordt jij geopereerd?
 5. Hoi Liefbeestje, Dank je wel en wouw wat een verschil is dat zeg, wat heb je veel volume ineens je borsten zijn echt mooi vrouwelijk geworden :-) Heb je nog veel pijn gehad enz. na de operatie? en hoe was voor jou het herstel? En na hoeveel weken lukte het jou om weer wat dingen zelfstandig te kunnen doen? zo zie begint het bij mij nog meer te kriebelen om me te laten opereren hahahaha
 6. Hoi Liefbeestje; Dank je wel :-) Eerst even nog om jouw verwarring recht te trekken vanwege het dual plane verhaal :-P Ik denk dat je mijn verhaal een beetje verkeerd hebt gelezen ;-) de zin uit mijn verhaal heb ik hieronder nog maar even een keer geplaatst. Ik had eerst andere gepast en tsja daar viel ik gelijk voor de anatomische nr;5 ik dacht echt Yess dit wordt mijn dag :-) Niets minder waar, volgens de arts kon dit niet passen onder mijn spier Het ging hier namelijk om, dat ik anatomische prothese had gepast die ik graag eigenlijk wel wilde hebben, alleen die prothese is kwa maat niet passend onder mijn spier, ik heb daar de ruimte niet voor. de arts had alles opgemeten van de afstand zeg maar van de schouder naar de borst toe, de ruimte is daar dan ook te kort waardoor de prothese niet goed komt te liggen. Best wel een ingewikkeld verhaal om dat te moeten omschrijven :-) maar het gaat zo ie zo dual plane geplaatst worden, dit kon wel met een anatomische prothese maar dan 1 maat kleiner dan nr.5 Hij radde de anatomische prothese wel af bij mij vanwege de stand van mijn tepels ze staan nu recht als ik anatomisch zou nemen heb ik kan dat ze naar het plafon gaan kijken. Tsja ik word niet vrolijk als ik 2 ogen mij tegemoet zie kijken, wanneer ik naar beneden kijk hahahah Misschien had ik mijn verhaal wel raar omschreven hoor, ik typ vaak wel snel waardoor mijn zinnen dan niet helemaal aansluiten. Ik ga zo ie zo een nieuwe consult inplannen met een andere arts, kijken hoe dat bevalt. :-)
 7. Hoi Honeybee070 Dank je wel voor je reactie met jouw verhaal :-) Fijn om te horen dat jouw consult wel naar goede orde is verlopen en alles zo is gegaan zoals het eigenlijk hoort te zijn. Een mommy-make? ik heb er wel eens over gelezen, het zal voor jou ook best wel spannend zijn allemaal. :-)
 8. hahaha geeft niks hoor ;-) Ik ben bij de Boerhaave kliniek geweest in Amsterdam, wel was mijn allereerste voorkeur ook het Bergman kliniek geweest is alleen een stuk duurder. nu betaal ik voor een normale gangbare prijs voor het zelfde resultaat plus dat deze protheses ook geregistreerd staan. ze adviseren wel super goed bij de Bergman kliniek dus daar doe je al een voordeel aan. heel veel succes alvast en ben benieuwd hoe jouw consult is gegaan :-)
 9. Hey wat spannend zeg Ik heb gister consult gehad, operatie staat nu al ingepland op 24 juli. Wel spannend allemaal maar ik laat het gewoon een beetje over mij heen komen :-)
 10. Ik heb al vanaf het begin al een beetje een naar onderbuik gevoel. Als ik jou verhaal zo lees heb jij het goed getroffen en is jouw consult verlopen zoals het hoort, maar ik begrijp niet waarom dat niet bij mij kon. Ik denk dat ik maar eens een consult met van der weij in moet gaan plannen en kijken wat zijn beoordeling is, of is dat stom? alleen staat mijn operatie op 24 juli bij van der kar ingepland dan hoop ik dat die door van der weij dan ook gedaan kan worden. Ik ben wel gaan zoeken naar recensies van de arts en lees veel goeie dingen over van der weij, maar over van der Kar kan ik weinig vinden. Ik denk dat ik er ook zeker geen spijt van zal krijgen :-P
 11. Hoi allemaal Bij mijn consult werd er 250cc Mentor prothese geadviseerd en zal dan dual plane worden gezet. Ik hoop dat iemand ook mentor heeft en rond de 250cc, misschien kunnen jullie mij wat richtlijnen geven over wat te verwachten van het resultaat en herstel? mijn operatie staat 24 juli ingepland en ga zo ie zo voortijdig nog even terug om alles nog even goed door te spreken. En natuurlijk ben ik benieuwd naar foto's als dat kan :-) zodat ik het bij mezelf een beetje kan visualiseren hoe het eruit gaat zien Alvast bedankt.
 12. Hoi Ccccc Dank je wel voor jouw verhaal met jouw ervaring. Wel fijn om te horen dat je operatie goed is verlopen en dat het herstel voor jou zo ontzettend mee valt. Ik vond het consult wel een beetje dubbel het ging echt erg snel, en misschien komt dat ook wel omdat ik mij er al jaren in verdiep, waardoor hij mij weinig hoefde te vertellen wat met betrekking van de operatie. Wel vond ik het jammer dat zij geen bepaalde voorbeelden konden geven van hoe het er ongeveer eruit zou kunnen zien, ik had wel een boek of dergelijke verwacht maar helaas Dr. van der Kar. adviseerde mij mentor prothese, dual plane. Ergens voelde ik mij flabbergasted juist omdat ik anatomische wilde hebben pfff wist even niet meer hoe ik erop moest reageren en natuurlijk moest ik het ook allemaal even op mij inlaten werken. Hij kwam wel met allemaal argument waarom hij voor de ronde protheses bij mij zou gaan en niet voor anatomische, de tepelstand ze gaan anders naar het plafon kijken met de anatomische plus dat als ik van boven naar beneden kijken totaal geen decolleté heb en vlak zijn, onder wel iets gevuld, als ze dual plane worden geplaatst dan krijg je minder het porno-boob effect zei hij en natuurlijk niet te gek groot maken want dan ziet het er ook best wel nep uit. Conclusie 250cc zou voor mij het meest passend zijn ten opzichte van mijn lichaam enz.. Ik weet niet hoe 250 cc eruit zou zien met ronde mentor prothese, de mensen waren verder wel aardig en het oogde echt super rustig, terwijl zij mij vertelde dat hun het echt super druk hebben. had jij dat idee ook? De kliniek voelde wel erg kill maar het aquarium daarin tegen was wel een mooi blik om op te werpen. het idee om wakker te worden met Boobs, is jouw zelfvertrouwen daardoor nu ook veel beter? en moet jij je bh ook dag en nacht blijven dragen?
 13. Hoi Allemaal :-) Ik ben nieuw en wil mij graag even voorstellen. Ik ben 33, woon samen met mijn vriend en mijn trouwe 4-voeter. Zelf werk ik in de zorg op een PG/afdeling in een verpleeghuis, elke dag is daar anders en ik vind het fijn om te zorgen voor... Vandaag heb ik een consult gehad bij de Boerhaave kliniek in Amsterdam bij Dr. van der Kar. en heb een 75 A, mijn operatie staat al ingepland op 24 juli en kijk er net als jullie dan daar ook erg naar uit. Natuurlijk besef ik mij ook dat de pijn na de operatie ook erg vervelend kan zijn, uiteraard is dat voor iedereen een andere ervaring en ik zal die ervaring nog moeten ondervinden. Is er iemand toevallig hiermee bekend??? De aanrader van de arts was Mentor protheses dual/plane 250cc rond, ik had eerst andere gepast en tsja daar viel ik gelijk voor de anatomische nr;5 ik dacht echt Yess dit wordt mijn dag :-) Niets minder waar, volgens de arts kon dit niet passen onder mijn spier pffffffff en nu??? ik ga natuurlijk wel een second opinion inplannen dat kan en daar zal ik dan ook wel goed gebruik van maken, zelf wilde ik graag zo ie zo 300cc jeetje echt niet minder nu kan ik het doen en dan wil ik het ook goed doen :-P Ik zit nog steeds in dubio ik kan me er weinig van voorstellen hoe het verschil eruit ziet. Heeft iemand toevallig ook ervaring met deze kliniek en of deze arts? ben benieuwd naar jullie ervaring :-)