Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Opelke

Full Member
 • Aantal bijdragen

  207
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Opelke last won the day on March 20

Opelke had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

30 Excellent

6 Volgers

Recente profielbezoeken

1522 profielweergaven
 1. Bilvergroting met eigen vet

  Ik vind operaties ook heel interessant. Ik kijk ook autopsiefilmpjes. Maar dat vinden de meeste mensen in mijn omgeving dan weer raar
 2. Bilvergroting met eigen vet

  Wacht dokter... ik kleed me voor het gemak maar al ineens helemaal uit
 3. Bilvergroting met eigen vet

  Haha ik zou ook niet de eerste willen/durven zijn... die rosanna is een chick van temptation island van vorig jaar. Die krijgt dat sowieso gratis want dat is goede reclame voor de kliniek. @BrownieG voor mij billen nog geen plannen zolang mijn borsten niet in orde zijn. Ik wilde graag zoveel mogelijk nieuwe consulten inplannen voor second opinions, maar dan wel graag bij artsen waar het eerste consult gratis is. Blijkt niet zo eenvoudig te zijn want in Nederland kom je blijkbaar vaak eerst bij een of andere consulent alvorens je de chirurg te zien krijgt...dus ben nog een beetje aan het zoeken
 4. Bilvergroting met eigen vet

  Hey @Jenette wat een leuke vooruitzichten! Hoe heb je gecommuniceerd met die arten? Of spreek je misschien zelf Turks? Mja ik heb wel wat rolletjes die ze kunnen wegzuigen, kan wel een paar kg missen ben je niet bang dat het vreemd gaat aanvoelen als je implantaten neemt? Je zit er toch een groot deel van de dag op Ben enkel nieuwsgierig omdat Ik bij mijn borsten merk dat ik bv geen uren meer op mijn buik kan slapen. Dat gewicht op mijn implantaten voelt dan gewoon niet fijn. Maar ben blij voor je en Nio heeft een goede naam, dat komt zeker goed!
 5. Bilvergroting met eigen vet

  Hey dames. Amai @BrownieG dat zijn prachtige billen wat hier voorbij komen! Heel mooi! Ach het is inderdaad altijd wat, behalve die billen zou ik ook wel een buikwandcorrectie willen en zo blijven we dromen hè. Nu eerst maar nog wat consulten plannen voor mijn borsten want die zijn niet goed gelukt en ik wil natuurlijk wel resultaat voor mijn geld.
 6. Hoi ik heb geen album. Ik heb mentor implantaten 250 en 275.
 7. Bilvergroting met eigen vet

  Ik zie niks als ik dat open? Ik wil die mooie billen zien!!
 8. Bilvergroting met eigen vet

  Hey @BrownieG hier ben ik weer. Ik ben inmiddels geweest voor de permanente make up. Het zag er allemaal goed uit dus heb eyeliner boven de ogen laten zetten. Nu ja eyeliner... het addertje onder het gras was dat er niks te kiezen viel qua dikte enzo. Kreeg met die aanbieding enkel een heel fijn randje tussen en op de aanzet van de wimpers. Eigenlijk zie je het niet wat wel spijtig is. Ach ja beter te dun dan te dik denk ik dan maar En het was ten slotte maar 35 euro. Vond het btw wel pijnlijk aan de ooghoeken Had het achteraf gezien misschien toch beter onder het oog laten doen, misschien dat dat meer zichtbaar was geweest.
 9. Bilvergroting met eigen vet

  Ik zal je zeker op de hoogte houden. Doet het pijn? Is het net gevoel hetzelfde als tattooering? Haha ik begin ze te knijpen en is het echt aan te raden om na een jaar bij te werken of hoeft dat niet? Lopen de lijnen ook uit of blijven die scherp?
 10. Bilvergroting met eigen vet

  Oh rotterdam dat is wel heel ver voor mij. Dat is 4u rijden Ik ben daar wel al op citytrip geweest. Prachtige stad! Ik heb nu een waardebon via een veilingsite gekocht voor permanente make up in eindhoven. Ik ga daar eens kijken, was toch supergoedkoop dus als ik het niet vertrouw laat ik het gewoon niet doen. Als het in een donker huis is ren ik heel hard weg Ja inderdaad, schoonheid zit vanbinnen! (Maar als de buitenkant ook aangenaam is om naar te kijken, des te beter)
 11. Misschien dat @best_boobie haar kundig oordeel even kan loslaten? Zij weet heel veel en heeft mij altijd goed geholpen met vragen en onzekerheden
 12. Ach patries het ligt allemaal aan je spier die nog moet loslaten en lipofilling is de oplossing... Dat had ik je van tevoren al kunnen vertellen.. Ach meid ik vind het zo erg voor je. Check je pb en stuur me een berichtje, er is een WhatsApp groep voor ontevreden patiënten van verdonck
 13. Ongelijke borsten. Had ik al van tevoren maar volgens mij was het mooier geweest als rechts nog meer was gezet. Heb hier maar 25cc meer gekregen
 14. Oei hier nog ontevreden klantjes van verdonck... het loopt idd wel op.. ik volg, ben op 7/7 geopereerd door hem
 15. Bilvergroting met eigen vet

  Bwa gewoon beetje onzeker. Ik vind uiterlijk belangrijk ik wil op korte termijn graag permanente make up laten doen aan men ogen. Die eyeliner lukt voor geen meter. Nu had ik dat laatst laten doen en dat was zo mooi... het internet staat vol met adressen maar wie is echt goed.. Ik ken persoonlijk ook niemand in mijn omgeving die dat heeft laten doen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×