Boobielicious~

Boobielicious~ : 27 december 2016 : Dr. Peters : MFIV

Recommended Posts

Hoi allemaal! :)

Ik heb al aardig wat berichten mee zitten lezen en nu is hier dan ook mijn account!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben 178 lang en weeg ongeveer 60kg en heb vorige week mijn gesprek met de arts gehad.

"Vroeger" ben ik gezegend geweest met mooie volle borsten (D). Helaas heb ik er nu nog wel wat volume in zitten (b/kleine c), maar dit hangt onderaan in het theezakje :P haha

Bij Diana werd 375 direct aangegeven om te passen en het valt me op dat dat bij heel veel meiden gedaan is als ik zo wat topics doorlees. Dit lijkt wel een beetje de standaard maat! haha. Op zich een mooie maat, maar ging thuis toch twijfelen over misschien een maatje groter. Dit bij de arts besproken en hij gaf aan dat 400 ook zou kunnen. Het zou misschien een iets ronder en voller effect geven, maar geen wereld van verschil zijn. Hij zei zelf als je twijfelt, beter voor de grotere versie gaan want in maak sporadisch mee dat dames spijt hebben van iets te grote. Het komt eerder voor dat ze dachten iets meer had ook mooi geweest. Ik geen enorme grote ronde porno tieten, maar vind het wel mooi als ze weer mooi rond en vol zijn.

Ik zal de topics komende dagen nog eens goed door gaan snuffelen, maar zijn er al dames die dit lezen die zelf nog wel wat volume in de borsten hebben (ik zit dus tussen een b/c in) en vergelijkbare cv's gepast hebben of misschien al geopereerd zijn? :) Ik ben erg benieuwd naar die ervaringen! 

Mijn operatie straat trouwens gepland op 29 dec, zodat ik mooi kan herstellen in de vakantie. 

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt @Bibi'ke! Jij moet ook nog even geduld hebben dus :)

Ja precies, ik heb dan ook twee weekjes rust gepland, hoop dat ik daarna weer redelijk mijn lessen kan volgen. Als ik zo de meeste reacties lees moet dat wel prima te doen zijn!

Door welke arts word jij geholpen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja precies! Alleen als ik iets in m'n hoofd heb en de datum staat.. Kan ik echt niet meer wachten hihi. Maar hopelijk is het voor we het weten alweer december. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

He meis,

Ik heb je titel aangepast en dit topic verhuisd naar een andere categorie, hier kun je nu verder al je updates, eventuele vragen maar ook na je operatie je verslag neerzetten,zodat je alles netjes in dit topic bij elkaar hebt staan.

Goed dat je toch voor de 400 hebt gekozen het verschil is minimaal ,en dan en dan kun je beter altijd voor de grootste gaan.

xx

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zal ook zeker voor de 400 cc gaan minimaal, ik heb zelf 350 & 400 cc en ook ik denk..... Het had echt wel een stuk groter gemogen... Als het overnieuw kon had ik meer gepakt, met het passen op het eerste consult van praktijk gabriels leken de protheses ook veel groter dan dat ik ze nu bekijk nu ze er eenmaal in zitten... Heb ronde van mentor. Ben 3 weken po, vorm zal nog wat veranderen maar ga er niet vanuit dat ze opeens nog veel groter worden..... Nu was mijn voorsituatie een normale 75B zeg maar dus dan begin jij al met meer!:)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Desert-Rose en @Lilian bedankt voor jullie antwoord! 

Ik word steeds zekerder van m'n zaak :) Wat jammer dat het eind resultaat bij meerdere toch anders is dan de verwachting na het passen. Zijn ze bij jou ook deal plane geplaatst Lilian? Ik ga je even volgen  en bijlezen :) 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaaa dual plane inderdaad , hoor van meerdere dat er nog veel gaat veranderen dan dus ben benieuwd, zal deze week weer ff nieuwe foto's plaatsen

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites