Ga naar inhoud

Boobielicious~ : 27 december 2016 : Dr. Peters : MFIV


Aanbevolen berichten

Hoi allemaal! :)

Ik heb al aardig wat berichten mee zitten lezen en nu is hier dan ook mijn account!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben 178 lang en weeg ongeveer 60kg en heb vorige week mijn gesprek met de arts gehad.

"Vroeger" ben ik gezegend geweest met mooie volle borsten (D). Helaas heb ik er nu nog wel wat volume in zitten (b/kleine c), maar dit hangt onderaan in het theezakje :P haha

Bij Diana werd 375 direct aangegeven om te passen en het valt me op dat dat bij heel veel meiden gedaan is als ik zo wat topics doorlees. Dit lijkt wel een beetje de standaard maat! haha. Op zich een mooie maat, maar ging thuis toch twijfelen over misschien een maatje groter. Dit bij de arts besproken en hij gaf aan dat 400 ook zou kunnen. Het zou misschien een iets ronder en voller effect geven, maar geen wereld van verschil zijn. Hij zei zelf als je twijfelt, beter voor de grotere versie gaan want in maak sporadisch mee dat dames spijt hebben van iets te grote. Het komt eerder voor dat ze dachten iets meer had ook mooi geweest. Ik geen enorme grote ronde porno tieten, maar vind het wel mooi als ze weer mooi rond en vol zijn.

Ik zal de topics komende dagen nog eens goed door gaan snuffelen, maar zijn er al dames die dit lezen die zelf nog wel wat volume in de borsten hebben (ik zit dus tussen een b/c in) en vergelijkbare cv's gepast hebben of misschien al geopereerd zijn? :) Ik ben erg benieuwd naar die ervaringen! 

Mijn operatie straat trouwens gepland op 29 dec, zodat ik mooi kan herstellen in de vakantie. 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

He meis,

Ik heb je titel aangepast en dit topic verhuisd naar een andere categorie, hier kun je nu verder al je updates, eventuele vragen maar ook na je operatie je verslag neerzetten,zodat je alles netjes in dit topic bij elkaar hebt staan.

Goed dat je toch voor de 400 hebt gekozen het verschil is minimaal ,en dan en dan kun je beter altijd voor de grootste gaan.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zal ook zeker voor de 400 cc gaan minimaal, ik heb zelf 350 & 400 cc en ook ik denk..... Het had echt wel een stuk groter gemogen... Als het overnieuw kon had ik meer gepakt, met het passen op het eerste consult van praktijk gabriels leken de protheses ook veel groter dan dat ik ze nu bekijk nu ze er eenmaal in zitten... Heb ronde van mentor. Ben 3 weken po, vorm zal nog wat veranderen maar ga er niet vanuit dat ze opeens nog veel groter worden..... Nu was mijn voorsituatie een normale 75B zeg maar dus dan begin jij al met meer!:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weeks later...
Op 22-10-2016 om 09:20 zei Tassiee:

@Desert-Rose en @Lilian bedankt voor jullie antwoord! 

Ik word steeds zekerder van m'n zaak :) Wat jammer dat het eind resultaat bij meerdere toch anders is dan de verwachting na het passen. Zijn ze bij jou ook deal plane geplaatst Lilian? Ik ga je even volgen  en bijlezen :) 

Jaaa dual plane inderdaad , hoor van meerdere dat er nog veel gaat veranderen dan dus ben benieuwd, zal deze week weer ff nieuwe foto's plaatsen

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 month later...

Ik ben weer thuis! Alles is gelukkig goed gegaan en tot nu toe valt het me heel erg mee! :) 

Voel me gewoon fit, niet misselijk en pijn is ook te doen! Wel een drukkend/zwaar gevoel en het gevoel van hele erge spierpijn, maar goed ik zit dan ook nog vol mt medicatie van de operatie gok ik ;)

Later een verslagje en meer, maar van wat ik heb kunnen zien ben ik blij met het resultaat! Erg benieuwd hoe ze gaan herstellen :wub:

Link naar reactie
Delen op andere sites

21 minutes ago, Boobielicious~ said:

Voel me gewoon fit, niet misselijk en pijn is ook te doen! Wel een drukkend/zwaar gevoel en het gevoel van hele erge spierpijn, maar goed ik zit dan ook nog vol mt medicatie van de operatie gok ik ;)

Fijn dat het allemaal goed is gegaan! Klinkt vergelijkbaar als hoe het met mij ging, nu 11 dagen geleden. Die spierpijn was nog het meest hinderlijk, maar trok na 3 dagen naar beneden richting m'n ribben en daarna was het allemaal ook best goed te doen!

Ben ook benieuwd naar hoe je slaapt vannacht trouwens. Wakker worden was het minst prettig haha! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn verslagje:

Gister ben ik geholpen in Vlaardingen. Daar werd nog wat informatie doorgenomen met de receptioniste, een toestemmingsformulier ingevuld zodat mijn vriend vaste de medicatie op kon halen tijdens m'n operatie en het wachten kon beginnen! Het was behoorlijk druk en de hele wachtkamer zat vol ;) Er werd verteld dat ik na ongeveer 1,5u opgehaald zou worden. 

Nog even snel plassen, mijn vriend een dikke kus geven en ik werd meegenomen. Uitkleden, spullen in het kluisje en door naar het volgende kamertje. Daar kwam Peters alles aftekenen en kon ik nog vragen stellen als ik wilde. Paar minuutjes later mocht ik mee naar de OK, werden alle controle vragen nog eens doorgenomen, infuus aangebracht en aan alle apparaten aangesloten. Hele lieve medewerkers allemaal :) Kreeg een zuurstofmasker op, kreeg een seintje dat de medicatie toegediend werd en weg was ik. 1,5u later werd ik wakker en ik voelde me gelukkig helemaal prima! Na eerder narcoses was ik nog wel eens heel moe, maar ik was fit en niet misselijk :) Even snel onder de dekens gespiekt natuurlijk en gezellig met de meid naast me en anesthesie medewerker gekletst. Ik kreeg een broodje, thee, bh werd aan getrokken en ik kon even naar het toilet. Omdat ik me al zo goed voelde duurde het uurtje dat ik daar nog moest liggen wel lang, maar gelukkig had ik intussen mijn telefoon gekregen dus toen vermaakte ik me wel hihi. Hierna werd ik geholpen met aankleden en mocht ik door naar de relax ruimte waar mijn vriend ook bij mocht en een kwartiertje later naar huis.

Tot nu toe valt het me allemaal heel erg mee. Ja, het doet pijn. Maar dat is natuurlijk logisch na een operatie :) Maar het is zeker dragelijk. Het voelt meer als hele erge spierpijn en bij een verkeerde beweging of na stil zitten wel behoorlijk scherpe steken. Het enig wat écht pijn doet is opstaan na het liggen :blink: Maar met wat hulp van mijn vriend gaat dat ook al beter! 

Vanmacht heb ik 5u aaneengesloten geslapen, dus dat lijkt me prima voor een eerste nacht :D Nu heb ik wel een behoorlijk hoge pijngrens, maar ook vandaag is de pijn echt wel uit te houden met enkel paracetamol en naproxen :) 

Heb alweer even gespiekt en ik ben helemaal blij met het formaat! Ik hoop wel dat ze nog iets meer naar elkaar toe groeien :36: Maar gelukkig zie je ze nog zo veel veranderen in de eerste weken. Nu zijn ze nog lekker hoekig en gezwollen.

I'm happy :01:

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.