Boobielicious~

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Boobielicious~ last won the day on February 16 2017

Boobielicious~ had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About Boobielicious~

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

5,518 profile views
 1. Ja zeker! Kwam hem toevallig van de week tegen in de kast. Ik stuur je een pb
 2. Oeee nou dan vraag ik me af of hij je gaat passen Ik heb namelijk 400 cc gekregen
 3. Haha welke maat heb jij? Ja hij is idd met klopt idd met klittenband!
 4. 15 euro vind ik wel een beetje weinig omdat hij echt helemaal nieuw is Zou je nog hoger willen "bieden" of niet? haha
 5. @pammetje bij mij zijn ze ook nog steeds gevoelig hoor! Maar wel fijn gevoelig haha. Het is niet dat ik steeds denk auuu wat een vervelende pijn. Merk ook dat ik er nog steeds een stuk voorzichtiger mee ben @popie klopt het dat ik nog geen foto heb kunnen vinden of heb ik niet goed gekeken?
 6. @TessaDLCDP en @popie dan hoort het er idd gewoon bij, dacht ik al
 7. Hi meiden! Voor mijn bv een Carefix Anna maat L. De bandjes waren voor mij te lang (op z'n strakst hingen de bandjes nog zonder spanning) dus deze heb ik zelf creatief dubbel gestikt zie de foto. Ziet er verder helemaal goed uit! Zal nog te dragen zijn voor iedereen zonder hele grote afstand tussen de borsten en schouders gok ik, bandjes kunnen evt nog losser gemaakt worden. Kan ik er iemand blij mee maken voor €5,-? Anders houd ik hem voor af en toe op de bank *ik krijg steeds een foutmelding met het uploaden van de foto, die volgt nog!
 8. Voor m'n operatie in december de Triumph tri-action gekocht. Deze was te klein en ik wilde even afwachten of hij nadat de zwelling weg was wel zou passen. Helaas past hij nog steeds niet. Hij is dus enkel 2 keer gepast en zit ongedragen in het doosje. Wie o wie kan ik hier blij mee maken voor €30,-?
 9. Al die verschillende adviezen ook altijd Mij werd gezegd 3 maanden wachten is het beste. En ook ik heb vaak nog wel wat korstjes. Hebben jullie ook dat de balletjes een beetje in je tepelhof "drukken"? Dat er een putje zit en het soms gevoelig is? Vraag me soms af of hij iets te dicht naar m'n huid toe gezet is of dat dat erbij zit.
 10. Oh wauw ze staan je heel mooi! Ik ben ook nog steeds helemaal blij dat ik het gedaan heb! Bij mij zitten ze er nu ongeveer een maandje in. Af en toe eens wat gevoelig of korstjes, maar verder geen problemen gelukkig En wat zijn ze heerlijk gevoelig hihi. Zal even een afbeelding toevoegen aan m'n album!
 11. Mij adviseerde ze enkel 1 keer per dag met antibacteriële zeep wassen, goed spoelen en afdrogen! Iedere dag schone bh of even gaasjes ertussen. Als het zou gaan irriteren/eerste tekenen van ontsteken evt met zoutwater behandelen en 2x per dag gaan wassen met zeep, maar dat is 9/10 keer niet nodig. Ze zegt ze worden meestal "oververzorgd". Tot nu toe heb ik nergens last van dus ga ik lekker zo door! Waarschijnlijk kan er gewoon een heleboel en is er niet snel iets echt fout als je niet te gek doet Ze gaf wel aan dat het dragen van een sportbh/compressie bh goed is omdat je dan geen wrijving hebt waardoor je tepel irriteert of je piercing beweegt en door het wondje schuurt